View Full Version : mojete li da poznaete kakuv e 4oveka SAMO po vun6niq mu vid
^I_believe_i_can_fly^
03-10-2007, 16:20
prosto re6ih da vi popitam!! :-s
Violenza
03-10-2007, 16:45
Не.
И никой не може...
Външният вид винаги лъже.
HopeLesss
03-10-2007, 16:48
Може, но доста често първоначалната представа е грешна.
ghost rider
03-10-2007, 16:50
хмм спорен въпрос,ве4е и аз незнам.да кажем да
защото когато за първи път видиш някои първата ти реакция е всъщност това което наистина 4увстваш и мислиш за него
kittycat
03-10-2007, 16:52
трудно е да прецениш какъв е човека само по външния му вид!
често първото впечатление лъже!
Понякога съм си правила някакви такива оценки и често пъти не съм грешала, но тогава просто съм улучвала.Иначе не може да се прецени така какъв е човека.
Krem4eto
03-10-2007, 17:43
Според мене може и доста пъти се е случвало :)!!!
darkdevil
03-10-2007, 17:44
не мисла външния вид лъже :!:
ge0rg1ev-
03-10-2007, 18:31
Определено външния вид никога не може да бъде главна истанция за характера за определен човек. Аз примерно никога не мога да разбера човек какъв, докато не си поговорим. Е, да, имало е и случаи, в които съм познавал човека по външността, но това в рядкост.
dinosaur
03-10-2007, 18:33
nope.
mn puti sum se burkala..
nekvo o4akvam 4e 6e e gotin 4oveka a se okazva 4e e pulen ne6tasnik! :D
ThePainIsReaL
03-10-2007, 18:41
Не .. не мога . По-често греша при такива опити .
BunnYY_f
03-10-2007, 18:43
Правила съм опити ипонякога е ставало така както съм мислела, но напоследък толкова много изненади получих от хора, които на външен вид са ми изглеждали неспособни на такива неща! Така че твърдо и категорично НЕ! [-X
eXtRaoRdinaRy
03-10-2007, 18:59
Външния вид много лъже..
И аз имах някакво изградено мнение за приятеля ми, без дори да го познавам-само по външния вид, а се оказа пълна противоположност!
Така, че не съди хората по външния вид, защото "По дрехите посрещат, по ума изпращат!". :wink:
miloto_girl_4e
03-10-2007, 19:01
Не, разбира се :!: [-X
Ами аз често успявам да позная,но ставам сигурна едва,когато започна разговор с човека...Но по принцип ВЪНШНИЯТ ВИД ЛЪЖЕ!!!
cherinka
03-11-2007, 06:42
Разбира се, че не може. Тва, че някои се правят на екстрасенси и чат пат късмета ги е спохождал в такива моменти, не означава, че попринцип всички хора биха могли да се преценят по външността - тя лъжееееееее, винааааагииииииии лъъжеееееее !!!!! ууууу
BrokenInnocence
03-11-2007, 06:49
Не мога, но затова пък външния вид е нещото, което може да ме накара да искам да опозная по- добре някой.
Не може да опознаеш човек само по външния му вид, но можеш да придобиеш най-обща представа за това, което представлява... да кажем начина му на живот. Но да опознаеш човек по дрехите е смешно.
Ice_Queen
03-11-2007, 07:16
Моето 1во 6то чувство да го наречем за хората е много точно.След това се обърквам малко,но никога не съм бъркала когато видя някой и кажа - той е едикакъв си .Много фр са ми се сърдили как давам прибързани заключения,но после след време самите те са виждали че понякога нещата не са такива каквито изглеждат,или си мислят че изглеждат,дори да познават човека :)
dAnnyb0y
03-11-2007, 07:20
Тук не може да се изпада в крайности. Разбира се, че външния вид може да те насочи и да ти създаде първоначална представа - какви са интересите на човека, що за характер има, дали е отврорен към света или не, дали уважава себе си като се поддържа...
Външния вид както написа някой по-рано, може да те накара да имаш желание или да нямаш такова да опознаеш някого.
Истинското "съдържание" на човек обаче не е обвивката, а това което е в нея. Затова визията е фактор, но не и единствения показател за това какви сме.
lLady_MooN_RaiN
03-16-2007, 11:25
Не може. Макар, че външният вид говори много за човек.Не точно външния вид а начина му на обличане може да издаде например-скромност, арогантност,нахаканост,сти л...но това са само отделни черти които по никакъв начин не могат да разкрият вътрепността на човека
mechtaq_za_teb
03-16-2007, 13:34
Ne mislq 4e moje.Ne mojesh da poglednesh nqkoi i da kajesh kakav e.Vanshniq vid mn 4esto laje.
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 20:15
:-s мии относително но по клоня към НЕ
ами трудно е да прецениш някой само по външен вид, случи ми се отначало да мисля, че никога няма да се разбирам с дадени хора, които в момента са ми най-близки, така че неможе да се прецени човек само по външни качества!
Мога да позная по очите единствено един човек интелигентен ли е или не.
FiRe_LaDy
03-17-2007, 07:39
Ami ne.Tova edva li nqkoi moje.Dosta e trudno da precenish za edin chovek samo po vynshniq vid.Toi dosta chesto lyje i se zablujdavame po tozi nachin.
мда да да дааа ВЪНШНИЯ ВИД МНОГО ЛЪЖЕ.като знам хората какво мислят за мене...а всъщност нищо общо...но пък аз в повечето случаи познавам за другите
da pone az poznavam slu4valo se e da kaja za niakoi kakuv e po vun6nia vid i posle da misla 4e sum zgre6il ama v kraina smetka sum razbiral 4 sum bil prav
madlencheto:)
03-18-2007, 17:55
понякога:)
Не. Много пъти съм бъркала, трябва да поопознаеш човека поне малко ако искаш да имаш някаква по-пълна представа за него. :)
KisskilleRcHe
03-18-2007, 18:05
Ами аз лично мога и винаги това, което предполагам се оказва вярно.