View Full Version : Moderated: Казва, че ме обича, но не го показва !
мн я обичам но тя не прави това което правя и аз...като се целуваме и ала бала...като я прегурна тя или и е студено или...просто не ме прегръща nz za6to :| некфо кофти е...все едно ме държи като глупак в невидение #-o
а също казва че ме ОБича!прави нещо но не е достатачно. ](*,)
кажете ми как да го приема?това? :-k ходиме от месец :-({|=
плс мнения! [-o<
благодаря предварително!!! :smt016
Модерирано от I don't know wHo I am
точка 7
dinosaur
03-10-2007, 20:19
prosto q e sram ... i nz kak da postupi... nakarai q da se 4uvstva sebe si :] kazvai i 4e e krasiva a u tam prosto dju6 se kato best fr i tq sama 6e se otpusne :]
svetlidim
03-10-2007, 20:23
като я прегърна тя или и е студено или...просто не ме прегръща nz za6to :|
Това ми напомня за "Пиле,студени са ти ръцете!!!"(Райна)
По темата: Притеснява се момичето. :roll:
Това не означава,че не те обича.Може да е по-притеснителна.И един съвет от мен-не се опитвай да промениш някой човек,включително и нея.Ако не ти харесва да си с нея,тогава по-добре я остави,от колкото да се опитваш да я промениш....Ако е в положителна посока-ДА,но тук май няма никакви посоки :roll:
Ми или те харесва или не. Казва6, 4е ходите от месец, за това не казвам оби4а(мисля, 4е е рано за такива 4увства). Тя може да ти казва, 4е те оби4а, но се замисли дали го е доказвала... :|
Ако смята6, 4е не6тата при нея ве4е не са като в на4алото на връзката ви, просто не си струва да сте заедно...
spored men te izpolzva za ne6to vij dali sym prav
Charlotte_the_Harlot
03-11-2007, 04:18
Питай я какви са чувствата й към теб. Помоли за честен отговор.
Преди ми се е случвало да се държа точно така, когато ходя с някого, когото не харесвам.
JoeBanana
03-11-2007, 06:07
може да не те харесва :mrgreen:
ghost rider
03-11-2007, 07:09
аз мисля 4е трябва да караш по полека и да я оставиш да свикне може просто да се притеснява.в смисъл да не насилваш нещата.
Да, може наистина да се срамува или просто да няма чувства.Говори с нея за това, така ще седиш само и ще се чудиш. :wink:
ThePainIsReaL
03-11-2007, 08:13
Аз правя така , когато нямам чувства .
снощи колко си говорехме... :-D :-D :-D
нз ако не се оправи поне малко...аз не искам да се променя супер мн ми харесва такава каквато е...немога да се карам с нея за нищо дори да споря...винаги гледам всичко да е иделно или поне се трудя :D
а инече сте прави като четох всичките ви мнения осъзнах че може да я е срам и това го усещам или да е просто несигорна в мен!от както ходим съм и казвал истината!!!за всичко което ме попита!а за чуствата абе има такива усещат се НО по някога...а и тя обича да изчаква точното време нз защо тъи :mrgreen: ...ще видим,ще и дам още време...та дано има РЕзултат!дано си заслужава! :smt008 :smt008
МЕРСИ МНОГО!!! :smt006
ThePainIsReaL
03-11-2007, 11:25
Еми дано стане , дано не се окажеш накрая преебаният ти . Айде успех със срамежливото ти гадженце .
krem4et0
03-11-2007, 20:41
Съжалявам за негативизма, но след 1 месец ако някой ти каже обиачм те, той или лъже теб или себе си. Обичам те са супер силни думи и имат голямо значение. тя не те обича-харесва те може би, но не те обича. Обичта не идва след 1 месец. обичта идва след много време, след много изпитания и след много доказателства, за трайността на чувствата. първо е влюбването, после има любов, а най-накрая е обичта. тя има общо с горните 2, но е и доста различна.
Съжалявам за негативизма, но след 1 месец ако някой ти каже обиачм те, той или лъже теб или себе си. Обичам те са супер силни думи и имат голямо значение. тя не те обича-харесва те може би, но не те обича. Обичта не идва след 1 месец. обичта идва след много време, след много изпитания и след много доказателства, за трайността на чувствата. първо е влюбването, после има любов, а най-накрая е обичта. тя има общо с горните 2, но е и доста различна.
ПРАВА СИ! :::
leleee tuka imam 4ustvoto 4e moq e pisal (nadqvam se da ne e toi de ) xexexexexe na men sa mi e sme6no ama verno ponqkoga f 4etata ot na4alo ne pokazvat tolkova mn 4ustvata si (vklu4iteno i az) ::: no tva e 1 viq mesec...taka 4e po dobre dai i 6ans da se dokaje :) ot taq tema ako ne na avtora na men pomognahte :D zeh si belejka...... :smt005 smehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
p.p: avtora ot kade si ? :roll: :smt017 :smt005 :-D
олелеле еи са я загазих :lol: :lol: :lol:
кажи как се казваш и тогава я фтасах :lol: :lol: :lol:
mechtaq_za_teb
03-12-2007, 17:54
prosto q e sram ... i nz kak da postupi... nakarai q da se 4uvstva sebe si :] kazvai i 4e e krasiva a u tam prosto dju6 se kato best fr i tq sama 6e se otpusne :]i az sam na tova mnenie
AVTORA!!!! mi zna4i 6te propusna da spomena imeto si, za6toto se nadqvam da ne si ti ama verno kaji ne6to za gadjeto ti ,namekni ne6to 4e ako si ti prosto nz.......aaaaa primerno kolko 4esto izlizate i kak ob6tuvate?imate li problemi?pls pi6i
bqsna_teenagerka
03-13-2007, 20:57
:cry: ох напално я разбирам!!! Повярвай ми тя наистина те оби4а оба4е я е толкова срам...и адреналина й е голям..и тя иска да те прегърне целуне направо да те раз4упи от милувки...но някакси се стеснява...и замръзва като пън!!! така 4е спокойно оби4а те...!!!! Така е и с мойто гадже...надявам се 4е ме разбира оба4е аз ве4е ще по4на да прееодолявам срама и адреналина и аз ще го гушкам и целувам ...ще му покажа колко много си го оби4кам;) ОБИЧАМ ТЕ ВИЛИ
bqsna_teenagerka
03-13-2007, 20:59
хихи ама вярно как се казваш 4е и аз имам опасения за мойто гадже нали не се казваш велислав? ](*,) оо кажи ми го
bqsna_teenagerka
03-13-2007, 21:06
ПРАВА СИ! :::
може и да те оби4а ако те харесва от отдавна;)
не мисля, че тя се притеснява или че пък няма чувства към теб. въпроса е там, че някой момичета предпочитат те да са търсените, галените, глезените (кат сме почнали с тая Райна :lol: )... това им дава чувство на сигурност, на един вид доказателство, че когато момчето все ходи след тях това е чиста проба любов... не прибързвай със заключенията, че не изпитва чувства ;) времето само ще покаже доколко трайни са те
miloto_girl_4e
03-13-2007, 22:18
Един месец и вече се обичате? :-D Много сте влюбчиви :-D
По темата :arrow: Или верно е яко срамежлива, или те лъже, че те обича... :?
хмм начи :lol:
@bqsna_teenagerka не се казвам велислав спх
@:D:D:D еми какво да ти кажа....немога :D еми не сме се виждали от вчера...общуване нз...проблеми мн малки ::: ::: др.??? :smt005 :smt005
ohhhhhhhhhhhh olekna mi !!!! mai 4e ne si ti!!!! nie ne sme se vijdali ot dneska i posledno onq den :Dina4e dneska praime 1 mesec .ohhh radvam se 4e ne si ti........... aide i uspeh mackata te obi4a ama i trea vreme :P
da be pravite dnes edin mesec ne e li utre petak ne trugnahte li PETAK :lol: :lol: :lol: xax are da ne zadulbo4avam ne6tata a i sum ot sf nz :wink:
Charlotte_the_Harlot
03-14-2007, 22:00
Глупости! Човек може да се влюби и обикне от първия поглед. А може и от втория. :D Разлюбването е това, което отнема време.
`Death`Whore`
03-14-2007, 22:02
От пръв поглед човек може да изпита само привличане!
Charlotte_the_Harlot
03-14-2007, 22:26
Тук не съм съгласна. Кажи някаква статистика, та да видим разпределението и вероятността.
За такива неща съм чела основно по книгите, но смятам, че са възможни.
`Death`Whore`
03-14-2007, 22:29
С четене не се разбира нищо за отношенията между хората. Ако ставаше с четене, хората нямаше да изпитват нужда да общуват.
Charlotte_the_Harlot
03-14-2007, 22:32
Тебе не са ли те учили в час по български, че четенето е вид общуване?!
`Death`Whore`
03-14-2007, 22:35
Изместваш темата. Много добре знаеш, че говоря за друго. А тебЕ не са ли те учили, че в книжовния български език "тебе" не присъства като правилна форма?
krem4et0
03-15-2007, 09:01
Глупости! Човек може да се влюби и обикне от първия поглед. А може и от втория. :D Разлюбването е това, което отнема време.
Да се влюби може. но не и да обича. изобщо разбирате ли какво означава да обичаш? То е различно от влюбването, защото е резултат от задълбочено познаване на личността. Обич става с времето, с общуването и с опознаватено. другото е влюбване.
AVTORAAA!!! :smt005 mi ne sme tragnali v 5 uk 6toto nie se sabrahme na sv valentin a tva e srqda a ne 5 uk :D ama nema zn.....e az ne sam ot sf spoko ...zna4i ne si ti ve4e sam 100% sigurna,ama se obedih 4e horata imat shodni problemi...zabelqzvate li....