View Full Version : Kak da razbera koga tia svur6va
Kak da razbera koga tia svur6va
MaNgaLa92
03-10-2007, 20:22
когато видиш че от путката и излиза вода :lol: :lol: :lol: :-({|=
когато видиш че от п*тката и излиза вода :lol: :lol: :lol: :-({|=
Тъпак !
По темата : когато започне да се гърчи. Няма как да сбъркаш.
Питащият
03-10-2007, 20:26
когато видиш че от п*тката и излиза вода :lol: :lol: :lol: :-({|=
Тъпак !
По темата : когато започне да се гърчи. Няма как да сбъркаш.
Хаха, да бе, нЯМА!
Има и още как, 'щото над 50% от момичетата симулират...
Да видим как ще симулира съкращенията на вагиналните мускули :!:
Питащият
03-10-2007, 20:41
Със стягане на мускулите? Стяга си задника, гърчи си тялото, пищи като заклана... опааа
ВАГИНАЛНИТЕ МУСКУЛИ.
Това няма как да се сбърка. ;)
Питащият
03-10-2007, 20:46
Ами не съм гинеколог и аз лично мога да ги сбъркам :Л)
:-s
Е.., стига , де. Усеща се.
Пфф.. , shizzle да беше тук хубаво щеше да обясни..
има един реален отговор:
стяга си вагиналните мускули
* но дори и тогава не е сигурно - някой жени могат дори това да изсимулират!
Да видим как ще симулира съкращенията на вагиналните мускули :!:
Не го симулирам, просто го мога :wink:
literbebe
03-11-2007, 14:33
Чакайт сега моля защо е задължително да се гър4и и да крещи "като заклана" :lol: аз поне не правя нито едно от двете :)и за симулирането на мускулите аз го мога зна4и и другите го могат.А когато твойто моми4е свърши ще разбере6 повярвай ми :twisted:
ThePainIsReaL
03-11-2007, 15:09
Оо .. в симулирането съм много добра , но съм го правила само веднъж . Иначе лесно ще разбереш кога какво й става , освен ако не си някъв много зле . А за симулацията зависи дали момичето го умее , някои го правят толкова изкуствено , че си личи .
Tъка. За женския оргазъм има някой отличителни белези:
1. Оголемяване на гърдите бих казал с 15-30%
2. (не гарантирам само съм чел/чувал) изпотяване на областа под носа където на мъжете им расте мустак
3. Поради изпълването на вагиналните стени с кръв преди оргазъм се усеща пулса.
4. КОНТРАКЦИИ на вагиналните и тазовите мускули. Разликата между "стягане" и контракцията е, че контракцийте са стягане на много къси интервали и то достатъчно продължително време. Ако едно момиче което има добър контрол над вагиналните си мускули тръгне да симулира тези контракций може да го докара като изпълнение обаче тъй като не са предизвикани по естествен път тялото и ще прави неестествени движения които не са като оргазменият "гърч" а по скоро ще подскача.
gabituuu
03-11-2007, 19:27
Контракциите на вагиналните и тазовите мускули могат да се симулират ::: доста умело при това :)
dimitrios
03-11-2007, 19:27
Такти4но 6е я попита6 свър6и ли :lol:
krem4et0
03-11-2007, 20:02
Контракциите на вагиналните и тазовите мускули могат да се симулират ::: доста умело при това :)
Съгласна. И да кажа-не винаги ги има при мен. Това не означава,че не съм свършила-просто понякога липсват. На тяхно място се появява треперене на тялото ми-все едно имам епилепсия. Треперя цялата. не знам защо!
gabituuu
03-11-2007, 20:07
много правилно :) това казах и на Snoopy_ в skype преди малко 8) и при мен се получава така
mimi_pink
03-11-2007, 20:42
И аз зн че понякога може да трпериш!Или както до сега казахте по-често срещаното контракциите!!
kogato pochne da s gurchi kato srqzan chervei na 2
A_Loving_Girl
03-11-2007, 21:31
Следователно малко трудно могат да ни хванат ако симулираме...поне мен не ме хванаха .. ;)
malka_sladuranka
03-11-2007, 21:34
Когато започне да вика "оххххх, ахххххххх, даааа, дааааааа, точно така Гошо(примерно), ти си жребец, ти си най-добрия", съчетано с контракциите и гърченето по чаршафите. :-D
shadow4e
03-11-2007, 21:37
хахахха, да не с имала приятни изживявания до преди малко, че чак толкова правдоподобно го разказваш :lol:
malka_sladuranka
03-11-2007, 21:38
хахахха, да не с имала приятни изживявания до преди малко, че чак толкова правдоподобно го разказваш :lol:Кой? Аз ли? Не, точно обратното, не съм имала от доста време.. :? Пък и Гошо не е моя любим. 8)
shadow4e
03-11-2007, 21:42
Е, то ясно, че не е Гошо:) Ама ти нарочно го каза, че да не т разкрием какво си правила тази вечер. :lol: А пък и някои си говорят и на ръцете си :lol:
malka_sladuranka
03-12-2007, 11:58
Е, то ясно, че не е Гошо:) Ама ти нарочно го каза, че да не т разкрием какво си правила тази вечер. :lol: А пък и някои си говорят и на ръцете си :lol: [-X [-X [-X Нищо не бях правила снощи, душко, само мечтаех... 8-[