View Full Version : plss helpp
ypla6eno_f
03-11-2007, 06:18
pls help..zna4i v4era s priqtelq mi probvahme nali da go napravim za pryv pyt....no ne se polu4i poneje mn me bolq...i taka oba4e sega dokato yriniram i use6tam bolka dali tova e problem ili e prosto za6toto kojata mi e razdraznena ot samoto pronikvane..trqbva li da hodq na ginekolog plss help
DjBaloon
03-11-2007, 06:19
pls help..zna4i v4era s priqtelq mi probvahme nali da go napravim za pryv pyt....no ne se polu4i poneje mn me bolq...i taka oba4e sega dokato yriniram i use6tam bolka dali tova e problem ili e prosto za6toto kojata mi e razdraznena ot samoto pronikvane..trqbva li da hodq na ginekolog plss help
Da,otidi na ginekolog da te otvori #-o :smt005
Pishi mi na Ls az se zanimavam s ginekologichni problemi shte ti kaja kade da doidesh 8)
alkobalko
03-11-2007, 06:20
Няма защо да се притесняваш. Просто кожата ти е разранена и затова те боли, след 1-2 дни ще ти мине.
cherinka
03-11-2007, 06:46
Дезинфекцирай се с малко калиев перманганат, разтвоерен във вода.
ypla6eno_f
03-11-2007, 06:56
tnx naistina a otkade moga da vzema калиев перманганат
#-o be kaliev permanganat ti dobre li si we hahaahahaa
prosto iz4akai den dva macka
^KaSiDi^
03-11-2007, 07:47
spokoino milichka,nishto ti nqma. I na men mi stana taka pyrviq pyt...i mn me boleshe kato pishkam,obache na vtoriq tretiq den mi mina,chestno kazano s nishto ne sym se mazala ili deinfekcirala i pak mi mina,a ti ako iskash potyrsi tozi raztvor,koito ti preporycha cherinka ;) dano ti mine po skoro :P
^KaSiDi^
03-11-2007, 08:01
aaa a za toq kaliev permanganat...po durbe nedei,po rujkah se iz neta i i v drugi forumi i pisheshe,che e opasno v ne dobre premereni kolichestva...i ima shans da se izgorish,ne znam tochno kakvo znae cherinka po temata,no ako ima opit neka si kaje kak tochno se pravi,shtot taka ne pomaga osobenno ...
a tuka prochetoh,che e polovin chena lyjichka ot tva se raztvarq v 1 l voda,kydeto stava dosta slaba koncentarciq,na cvqt e rozavo lilavo i go polzvai samo vynshno,kolkoto leko da se izplaknesh s nego ...aidi :)
cherinka
03-11-2007, 14:07
aaa a za toq kaliev permanganat...po durbe nedei,po rujkah se iz neta i i v drugi forumi i pisheshe,che e opasno v ne dobre premereni kolichestva...i ima shans da se izgorish,ne znam tochno kakvo znae cherinka po temata,no ako ima opit neka si kaje kak tochno se pravi,shtot taka ne pomaga osobenno ...
a tuka prochetoh,che e polovin chena lyjichka ot tva se raztvarq v 1 l voda,kydeto stava dosta slaba koncentarciq,na cvqt e rozavo lilavo i go polzvai samo vynshno,kolkoto leko da se izplaknesh s nego ...aidi :)
Мдам, правилно си прочела. В един буркан дето се правят компотите, та тоя буркан се пълни до горе с вода и се слагат само 4-5 кристала от калиевия перманганат, водата трябва да стане бледо-розова и после се подмиваш с нея. А случайно ако попаднат в буркана повече от 4-5 кристала, изсипвате го и го пълните на ново с тоя разтвоР.
Мене грешката ми беше, че си сложих половин пакетче калиев перманганат в една кофичка от кисело мляко с вода... ахахаххахаха е бати болките.. все едно ме колиха.. ауу ама все пак хубавото е, че даскалките ни по Химия са добре научени и има кво да се научи от тях.....