View Full Version : sefte
iskam da popitam dali sled kato e otvoreno nqkoe momi4e .... vtoriqt pat dali 6te go boli kakto pyrviq ..ili .... obqsnete kak stoqt ne6tata ... ;)
iskam da popitam dali sled kato e otvoreno nqkoe momi4e .... vtoriqt pat dali 6te go boli kakto pyrviq ..ili .... obqsnete kak stoqt ne6tata ... ;)
при мен поне боля и двата пъти.в никъф случаи не е болка за умиране и се търпи.мене ме боля само като го вкара съвсем за малко и после стаа яко.ве въобще от цялата раота наи-малко тряя те притеснява болката,не само защото така ще боли повече /ако си женка/,но и защото тва далеч не е толко страшно,колкото нежелана бременност или пък някоя болест.
квото и да праите кондома и умната ;)
ако е я боляло 1вия път се предполага че и следващите няколко ще е така
malka_sladuranka
03-11-2007, 13:16
ако е я боляло 1вия път се предполага че и следващите няколко ще е така Мене пък първия път ме болеше, ама слеващите не. Голям зор беше докато влезне.. :-s
cherinka
03-11-2007, 13:50
Някои ги боли, други не..
stra6no_sexy
03-11-2007, 16:10
мен ме болеше при втория път даже и следващите няколко пъти,но не е непоносима болка..но при всеки е разли4но
krem4et0
03-11-2007, 19:48
Втория път не ме боля, третия също и следващите няколко така. След около 2 месеца започнаха болките. и до ден днешен 1 годин след началото на сексуалния ми живот винаги ме боли в началото, независимо колко съм възбудена и колко съм влажна!
mimi_pink
03-11-2007, 20:36
Абе то при всеки си е различно,но ако 1вия път се е получило добре би следвало да не я боли толкоз.Ам то втрия път жече болката е мн по слаба
mimi_pink
03-11-2007, 20:37
Би трябвало да влиза много по лесно въпреки че някои момичета изпитват болка в началото на всеки път
A_Loving_Girl
03-11-2007, 21:28
Естествено,че може да го боли ,то ко може ами ще го боли!!!!!!
malka_sladuranka
03-11-2007, 21:31
Естествено,че може да го боли ,то ко може ами ще го боли!!!!!!Е, не е задължително. Но бъди по-внимателен.
sexy_anji_
03-11-2007, 21:46
Не е изключено :roll: , не съм гадателка и немога да гадая за всички, но се случва.
purviqt put trudno flezna ... 2-riq po lesno li 6te flezne ...
би трябвало по-лесно да влезе хах :roll:
`Death`Whore`
03-12-2007, 11:01
би трябвало по-лесно да влезе хах :roll:
...което не значи, че ще боли по-малко.