PDA

View Full Version : Oburkana

SuNnNnNnY
03-11-2007, 20:52
zna4i az sum s edno mom4e ot 7meseca:) zapoznahme se v 4ata,ob6tuvahme dosta dulgo i nai-nakraq re6ihme da se vidim:) taka....dotuk vsi4ok vurvi na 6! da oba4e idva momenta v koito nai-dobrata mi fr iska da se zapoznae s gajeto(za da vidi 6to za stoka bil toi)....zapoznaha se,govorat si i se durjat kato mn dobri poznati! no sega kato se zamislq tazi nai-dobra moq fr iska vse po-4esto i po-4esto da izlizame 3mata (az tq i toi)! ta vuprosa mi e dali spored vas tq mu e hrurlila oko ili prosto iska da e v dobri otno6eniq s gajeto na nai-dobrata si priqtelka? mersi na tezi,koito pro4etoha tova:)

cherinka
03-12-2007, 03:32
И двата варианта са възможно. Що не вемеш да я питаш?! А и ти си с него 7 месеца.. вероятността да те зараже заради нея, е много малка, мисля.

koalka
03-12-2007, 05:40
Да, възможно е, но не може да си на 100% сигурна, ако не я питаш и да се надяваш, че ще ти каже истината.

vvs_go
03-12-2007, 06:14
И двата варианта са възможно. Що не вемеш да я питаш?! А и ти си с него 7 месеца.. вероятността да те зараже заради нея, е много малка, мисля. ми ако не бяха възможни и двата нямаше да пуска тема

muhlqsal_4orap
03-12-2007, 06:59
Oburkana
О, буркана?

happy_cute
03-12-2007, 07:17
Ами да -възможно е и тя да го харесва,но тук трябва да си помислиш какво е по важно-приятелството ти с нея или гаджето ти?Но пък може тя да го харесва,но да не иска да те нарани и да гледа отстрани =)(тогава е best friend)но дори и да иска да тръгне с него-вие все пак сте заедно от 7 месеца и не мисля,че той ще предпочете нея пред теб :wink:

Oburkana
О, буркана?
У буркана направо :P

miss_fatty
03-12-2007, 07:20
еми в твоя случай и двата варианта са възможни!Са ние не можем да гадаем,а ти остава да говориш с приятелката ти!!!!Изясни нещата с нея така най-добре ше разбереш какви са и намеренията!ОК?

sweety_91
03-12-2007, 08:06
Най-добре да говориш с нея!Наистина може да му е хвърлила око!

babi_girl
03-12-2007, 09:18
Napylno vyzmojno e tq da iska da e s nego, no v toq sluchai ne mojesh da q narechesh nai-dobra priqtelka. spored men trqbva da govorish s neq i da q pitash.

Anf3tamin4o
03-12-2007, 11:41
[b]Ами да -възможно е и тя да го харесва,но тук трябва да си помислиш какво е по важно-приятелството ти с нея или гаджето ти?Но пък може тя да го харесва,но да не иска да те нарани и да гледа отстрани =)(тогава е best friend)но дори и да иска да тръгне с него-вие все пак сте заедно от 7 месеца и не мисля,че той ще предпочете нея пред теб :wink:
О недей така да си мислиш че е като на 7 месеца не може да я зареже [-X днешното поколение мъже гледат по красивите ако е красива мисля че щте я зареже но най -добре те си знаят
По темата: Мисля че може би го харесва и заради това
А може би иска и една тройка :lol:

$tedinka$^^^26@05!!!!!
03-12-2007, 11:47
еми една моя приятелка също си мислеше че може да съм хвърлила око на гаджето й само защото много се шегувах с него и 2 пъти излязох с тях.Най-добре попитай директно приятелката си дали го харесва като нещо повече от приятел или й кажи че не ти е приятно всеки път когато си с гаджето си да си и с нея!

SaYoNaRa
03-12-2007, 22:22
Ех и тука да беше слънчево ](*,)

alkobalko
03-13-2007, 04:09
Ние няма от къде да знаем какво и се върти в главата на твоята приятелка. Поговори с нея и я попитай.

iiirish
03-13-2007, 06:33
честно казано на твое място аз също бих се замислила какво всъщност тя изпитва към него - приятелски чувства или някакви по-специални симпатии?! и все пак не прибързвай със заключенията... понякога толкова много ни допадят някой хора, че околните си съставят грешно мнение.
най-добре поговори с приятелката си. но без заобикалки, а просто и директно. обясни й, че се съмняваш във нея и че би искала да разбереш какво чувства тя. надявам се искренно да не е това, което ти си мислиш!

divo_kotence
03-13-2007, 08:46
ем тук единствения начин е да поговориш с нея...ако искаш така на бъзик я питай какво мисли за него дали и харесва а/у....поразпитай я малко и ще разбереш

IdiOtKa
03-13-2007, 11:19
zna4i az sum s edno mom4e ot 7meseca:) zapoznahme se v 4ata,ob6tuvahme dosta dulgo i nai-nakraq re6ihme da se vidim:) taka....dotuk vsi4ok vurvi na 6! da oba4e idva momenta v koito nai-dobrata mi fr iska da se zapoznae s gajeto(za da vidi 6to za stoka bil toi)....zapoznaha se,govorat si i se durjat kato mn dobri poznati! no sega kato se zamislq tazi nai-dobra moq fr iska vse po-4esto i po-4esto da izlizame 3mata (az tq i toi)! ta vuprosa mi e dali spored vas tq mu e hrurlila oko ili prosto iska da e v dobri otno6eniq s gajeto na nai-dobrata si priqtelka? mersi na tezi,koito pro4etoha tova:)
hwarlila mu e oko !

teen_girl4e
03-13-2007, 12:24
gadjeto mi sa6to iska da se vijda otvreme na vreme na vreme s moite priqtelki za da se zapoznaqt se pak horata na koito darja imam im vqra sme6no e da si pomislq 4e iska da e pove4e ot fr s tqh pyk i nali sa mi priqtelki istinskite priqteli ne biha napravili takova ne6to pyk i nie spodelqme si4ko(po4ti :twisted: )

Barbaronka
03-13-2007, 12:26
Obqsni i,che iskash da ostavash ot vreme na vreme sama s gadjeto si !
Neka da se useti i da ne vi sveti !!!!!
A za t`va dali si go haresva nai-dobre pitai neq ! :smt006

madlencheto:)
03-13-2007, 12:29
Еми ние няма как да знаем отговора на тоя въпрос.Възможни са и двата варианта, но според мен не е много нормално да иска да излизате тримата и то често.. по-скоро да се чувства натрапчиво и да ви остави да си излизате само двамата.На мен например ми е мн кофти да излизам с приятелките ми и с техните гаджета.А и все пак ти си преценяваш що за стока е момчето с което си, не тя!незнам.. не й се връзвай мн мн на тия приятелски истории с излизанията:)

SuNnNnNnY
03-13-2007, 16:40
xaxa emi vijte...tq znae,4e ni sveti i to mnogo,no vupreki tova go pravi!!?! nameknah i za tova,4e ne iskam postoqnno kogato sum s nego i tq da se poqvqva,oba4e tq mi se hili i sled 30min pak se po4va s tormoza po tela...

puhkav_mecho
03-14-2007, 08:05
Ако момчето държи на теб, няма от какво да се притесняваш :)... аз лично, се държа много дружелюбно с приятелките на мойто мило :P , дори с една от тях си викаме "любов", ама съвсем ей тъй на майтап :)... А сега по въпроса ти, щом сте тримата няма проблеми ;), ако вземат да се виждат само двамата, тогава вече е съмнително