PDA

View Full Version : neznam kakvo da pravq

uissskass
03-12-2007, 06:22
HELLO NA ALL!
MOQ promlem e sledniq:
naskoro priklu4ih edna mn dalga vraska s 4ovek koito obi4ah.sega hoda s drug,no prosto mi lipsvat 4ustva kam nego ;( :roll: :cry: ... predi6niq mi priqtel s koito imah dalgata vraska me skasa a sega mi se moli da se varna pri nego az mu kazah 4e ve4e hodas s drug i nemoje ei taka da stane ne6to ,a toi me popita taka li 6te zagarbi6 na6ta lubov sled vs koeto sme prijivqli.Ot druga strana nastoq6tiq mi priqtel se darji mn dobre s men i s ni6to ne e zaslujil da gto zareja taka. Prosto nqmam ideq koi da izbera s koi da bada... bi se radvala nqkoi kato strani4en nabludatel na moite dumi da kaje ne6to i da me naso4i ..Blagodarq predvaritelno...

muhlqsal_4orap
03-12-2007, 06:54
MOQ promlem

edna mn dalga vraska

sega hoda s drug

mi lipsvat 4ustva

imah dalgata vraska

ve4e hodas s drug

vs koeto sme prijivqli

da gto zareja

bi se radvala

това наистина доставя удоволствие...

03-12-2007, 07:00
MOQ promlem

edna mn dalga vraska

sega hoda s drug

mi lipsvat 4ustva

imah dalgata vraska

ve4e hodas s drug

vs koeto sme prijivqli

da gto zareja

bi se radvala

be q da go duha6

Upgrade_U
03-12-2007, 07:00
shtom ste skusali znachi ima zashto,po-dobre dai shans na noviq si priqtel,koi znae moje s nego da imash po-dobra vruska.a puk ako mnogo se chidish nakraq ot dvata stola na zemqta.a puk ako bivshiqt ti si imashe nova priqtelka dali pak bi iskal da e s teb,ili prosto sega nikoq nemu se vruzva i za tova iska da e s teb zada ne bude sam

koalka
03-12-2007, 07:01
Според мен не трябва да си с човек, към който нямаш чувства, защото той рано или късно ще разбере и няма да му стане приятно, определено.Ако имаш чувства към приятеля си, той също ги има, не мисля, че има проблем да се върнеш при него, но все пак не е зле да поговорите преди това.

miss_fatty
03-12-2007, 07:16
ти на бившото ти гадже постоянно по гъза ли ше му ходиш?Добре ше зарежеш тва момче с което си сега ше тръгнеш с другия иии на него пак ще му хрумне да те зареже иииии оставаш НА СУХО!щом те е зарезал един път не тряа да му се водиш по свирката!Както казваш с сегашното гадже ти е добре,но ако не го"харесваш"зарежи го бе,но не се хващай и с оня!ае със здраве :-D

uisskasss
03-12-2007, 07:25
mersi za komentarite.
ne mu hoda po gaza toi darji da se saberem i se unijava i mi se obqsnqva(kofti mi e 4e pravi taka ne bih iskala da izpada v takava sitlaciq no e fakt) otnostno drugiq vs mu e nared no prosto nqmam 4ustva kam nego ..ili mojebi o6te e rano ...ddz.... :cry: :cry: iskam da vzema pravilnoto re6enie..;( no prosto sega nemoga da vzeme trezvo i pravilno re6enie

koalka
03-12-2007, 07:29
Не е толкова трудно-ако го обичаш, тръгни пак с него.

DarkAngelOfHope
03-12-2007, 07:55
Той те е питал .." Така ли ще загърбиш наща любов и всичко преживяно" ??
А той какво е направил като те е зарязал ?

В крайна сметка ти си решаваш :)

maybelline
03-12-2007, 08:06
Аз бях в същата ситуация.И то 2 пъти.И аз имах ново гадже и все пак се върнах при старото.Ходихме дълго,скъсахме и се оказа че връзките ми с него не са били най-добрия ми избор.Единствено ти знаеш отговора на въпроса си.Ти ще решиш дали да се върнеш при бившия или да останеш със сегашния.Следвай единствено сърцето си и направи това,което ще те направи щастлива.И не се чувствай виновна,което и да избереш.

muhlqsal_4orap
03-12-2007, 16:24
MOQ promlem

edna mn dalga vraska

sega hoda s drug

mi lipsvat 4ustva

imah dalgata vraska

ve4e hodas s drug

vs koeto sme prijivqli

da gto zareja

bi se radvala

be q da go duha6
толкова много и толкова неуспорими аргументи, че... ок, затапи ме.
*гледа съкрушено*

Tesinka
03-12-2007, 16:40
Според мен не трябва да си с човек, към който нямаш чувства, защото той рано или късно ще разбере и няма да му стане приятно, определено.Ако имаш чувства към приятеля си, той също ги има, не мисля, че има проблем да се върнеш при него, но все пак не е зле да поговорите преди това.

Napulno sum suglasna s koalka :)
Towa 4e se durji dobre s teb,ne oznachava 4e trqbva da si s nego.Kato nqmash 4uvstva kum nego... kakto kaza tq po-dobre da ne si,zashtoto nqma da se po4uvstva mn. dobre. Pogovori s biv6iq otnosno towa,neka ti dokaje,4e ima 4uvstva kum teb i 4e zaslujava da si s nego. A moje i da pomislish v/u vuprosa naistina - Dali izob6to da trugnesh s edin ot dwamata?
Zashtoto ako nqmash 4uvstva kum nikoi ot dwamata ... az ne bih trugnala s nikoi ot tqh.Ne si zaduljena da go prawish! Prosto pomisli,pogovori i s dvamata i ti pojelavam mnogo uspeh.Stiskam palci :) Dano da izberesh pravilnoto reshenie.

sherry
03-12-2007, 16:44
Няма смисъл да бъдеш с някого, когото не обичаш. Без значение колко е мил и добър, чувствата са нужни също.
Върни се при този, когото обичаш, даже да не се получи, ще знаеш, че си следвала докрай сърцето си.

nasty_f
03-12-2007, 16:57
Аз на твое място няма да се върна при него....След като ме е скъсал ще е трудно...Разбирам го така-скъсал е с теб,защото му е омръзнало и се е наебал с други и чак сега е осъзнал,че те харесва още и иска да е с теб.

03-12-2007, 19:36
neska se vidqh i s dvamata i se obarkah o6te pove4e #-o :cry: :cry:

03-13-2007, 08:22
hodi i s dvamata :lol:

marche
03-13-2007, 13:08
Samo ti moje6 da re6i6 s koi da bude6!