View Full Version : neznam kakvo da pravq
uissskass
03-12-2007, 06:22
HELLO NA ALL!
MOQ promlem e sledniq:
naskoro priklu4ih edna mn dalga vraska s 4ovek koito obi4ah.sega hoda s drug,no prosto mi lipsvat 4ustva kam nego ;( :roll: :cry: ... predi6niq mi priqtel s koito imah dalgata vraska me skasa a sega mi se moli da se varna pri nego az mu kazah 4e ve4e hodas s drug i nemoje ei taka da stane ne6to ,a toi me popita taka li 6te zagarbi6 na6ta lubov sled vs koeto sme prijivqli.Ot druga strana nastoq6tiq mi priqtel se darji mn dobre s men i s ni6to ne e zaslujil da gto zareja taka. Prosto nqmam ideq koi da izbera s koi da bada... bi se radvala nqkoi kato strani4en nabludatel na moite dumi da kaje ne6to i da me naso4i ..Blagodarq predvaritelno...
muhlqsal_4orap
03-12-2007, 06:54
MOQ promlem
edna mn dalga vraska
sega hoda s drug
mi lipsvat 4ustva
imah dalgata vraska
ve4e hodas s drug
vs koeto sme prijivqli
da gto zareja
bi se radvala
това наистина доставя удоволствие...
MOQ promlem
edna mn dalga vraska
sega hoda s drug
mi lipsvat 4ustva
imah dalgata vraska
ve4e hodas s drug
vs koeto sme prijivqli
da gto zareja
bi se radvala
be q da go duha6
Upgrade_U
03-12-2007, 07:00
shtom ste skusali znachi ima zashto,po-dobre dai shans na noviq si priqtel,koi znae moje s nego da imash po-dobra vruska.a puk ako mnogo se chidish nakraq ot dvata stola na zemqta.a puk ako bivshiqt ti si imashe nova priqtelka dali pak bi iskal da e s teb,ili prosto sega nikoq nemu se vruzva i za tova iska da e s teb zada ne bude sam
Според мен не трябва да си с човек, към който нямаш чувства, защото той рано или късно ще разбере и няма да му стане приятно, определено.Ако имаш чувства към приятеля си, той също ги има, не мисля, че има проблем да се върнеш при него, но все пак не е зле да поговорите преди това.
miss_fatty
03-12-2007, 07:16
ти на бившото ти гадже постоянно по гъза ли ше му ходиш?Добре ше зарежеш тва момче с което си сега ше тръгнеш с другия иии на него пак ще му хрумне да те зареже иииии оставаш НА СУХО!щом те е зарезал един път не тряа да му се водиш по свирката!Както казваш с сегашното гадже ти е добре,но ако не го"харесваш"зарежи го бе,но не се хващай и с оня!ае със здраве :-D
uisskasss
03-12-2007, 07:25
mersi za komentarite.
ne mu hoda po gaza toi darji da se saberem i se unijava i mi se obqsnqva(kofti mi e 4e pravi taka ne bih iskala da izpada v takava sitlaciq no e fakt) otnostno drugiq vs mu e nared no prosto nqmam 4ustva kam nego ..ili mojebi o6te e rano ...ddz.... :cry: :cry: iskam da vzema pravilnoto re6enie..;( no prosto sega nemoga da vzeme trezvo i pravilno re6enie
Не е толкова трудно-ако го обичаш, тръгни пак с него.
DarkAngelOfHope
03-12-2007, 07:55
Той те е питал .." Така ли ще загърбиш наща любов и всичко преживяно" ??
А той какво е направил като те е зарязал ?
В крайна сметка ти си решаваш :)
maybelline
03-12-2007, 08:06
Аз бях в същата ситуация.И то 2 пъти.И аз имах ново гадже и все пак се върнах при старото.Ходихме дълго,скъсахме и се оказа че връзките ми с него не са били най-добрия ми избор.Единствено ти знаеш отговора на въпроса си.Ти ще решиш дали да се върнеш при бившия или да останеш със сегашния.Следвай единствено сърцето си и направи това,което ще те направи щастлива.И не се чувствай виновна,което и да избереш.
muhlqsal_4orap
03-12-2007, 16:24
MOQ promlem
edna mn dalga vraska
sega hoda s drug
mi lipsvat 4ustva
imah dalgata vraska
ve4e hodas s drug
vs koeto sme prijivqli
da gto zareja
bi se radvala
be q da go duha6
толкова много и толкова неуспорими аргументи, че... ок, затапи ме.
*гледа съкрушено*
Според мен не трябва да си с човек, към който нямаш чувства, защото той рано или късно ще разбере и няма да му стане приятно, определено.Ако имаш чувства към приятеля си, той също ги има, не мисля, че има проблем да се върнеш при него, но все пак не е зле да поговорите преди това.
Napulno sum suglasna s koalka :)
Towa 4e se durji dobre s teb,ne oznachava 4e trqbva da si s nego.Kato nqmash 4uvstva kum nego... kakto kaza tq po-dobre da ne si,zashtoto nqma da se po4uvstva mn. dobre. Pogovori s biv6iq otnosno towa,neka ti dokaje,4e ima 4uvstva kum teb i 4e zaslujava da si s nego. A moje i da pomislish v/u vuprosa naistina - Dali izob6to da trugnesh s edin ot dwamata?
Zashtoto ako nqmash 4uvstva kum nikoi ot dwamata ... az ne bih trugnala s nikoi ot tqh.Ne si zaduljena da go prawish! Prosto pomisli,pogovori i s dvamata i ti pojelavam mnogo uspeh.Stiskam palci :) Dano da izberesh pravilnoto reshenie.
Няма смисъл да бъдеш с някого, когото не обичаш. Без значение колко е мил и добър, чувствата са нужни също.
Върни се при този, когото обичаш, даже да не се получи, ще знаеш, че си следвала докрай сърцето си.
Аз на твое място няма да се върна при него....След като ме е скъсал ще е трудно...Разбирам го така-скъсал е с теб,защото му е омръзнало и се е наебал с други и чак сега е осъзнал,че те харесва още и иска да е с теб.
neska se vidqh i s dvamata i se obarkah o6te pove4e #-o :cry: :cry:
Samo ti moje6 da re6i6 s koi da bude6!