View Full Version : sorry mn ako temata se povtarq
mi zna4i...hmmm:)parvo izvinqvam se mn ako temata se povtarq mn sorry imam vapros kam mom4etata kakvo gi podludqva,kakvo gi vazbujda nai mn moje li nqkoi da mi kaje .....6te sam vi mn blagodarna ako mi otgovorite predvaritelno blagodarq :D :P
`Death`Whore`
03-12-2007, 13:06
Пусни една тема в "Училище и приятели", там ще отговорят.
Need_A_Girl
03-12-2007, 16:47
Мене лично най-мн ме подлудяват ножиците. Луд съм по ена ножица...Сигурен съм, че и приятеля ти има склонност към тях :wink:
Ами хубавите момичета, може би.
SaYoNaRa
03-12-2007, 22:02
Я... Модераторка с мъжко самосъзнание...
И тук си в грешка.Тя използва запетая след 1 част от изречението и е написала "може би', което означаве че "може би" е вметната част.А "може би" не значи сигурност => не долавям мъжко самосъзнание
И тук си в грешка.Тя използва запетая след 1 част от изречението и е написала "може би', което означаве че "може би" е вметната част.А "може би" не значи сигурност => не долавям мъжко самосъзнание
Че си зле,ама..
Щом може би не значи сигурност значи "Я...Модераторка може би с мъжко самосъзнание".. :smt005
SaYoNaRa
03-12-2007, 22:19
Че си зле,ама..
Щом може би не значи сигурност значи "Я...Модераторка може би с мъжко самосъзнание".. :smt005
Не се опитвай да достигаш до дадени изводи към симпатии към даден човек а размишлявай върху самото изказване.Поздрави
mi hubavi momi4eta kvo moje :D