Влез

View Full Version : PLS poMoGnEtE :(

_eLITO_
03-12-2007, 17:47
zna4i po4vam napravo- moqt priqtel mi izneveri i az go zarqzoh.sled kato sk1sahme toi prave6e opiti da se s1berem otnovo,no az togava mu bqh mn obidena i ne otv1rnah na opitite mu,za koeto mn s1jelqvam sega,zna4i toi si go izprosi,no sega az mn s1jelqvam,6toto mn go obi4am i nz kakvo bih pravela bez nego!no tam e problema,4e sega ve4e kogato az s1m gotova da mu prostq toi sprq s opitite si da sme pak zaedno,nepodd1rjame nikak1v kontakt ve4e :cry: i nz kakvo da napravq,za da razbere,4e ako probva pak 6te mu prostq :? pls pomognete mi :( 10x predvaritelno nA vsi4ki,koito 6te mi dadat to4en i qsen s1vet {}

miss_fatty
03-12-2007, 17:48
говори с него!!! :-s

koalka
03-12-2007, 17:49
Ти ще избереш сама дали искаш да си пак с него и дали трябва да го направиш, защото все пак и трябва да си наясно с риска това всичкото да се повтори още веднъж.Изневярата може да е била веднъж, но може и да стане повод за още една.

ghost rider
03-12-2007, 17:53
ако веднъж ти е изневерил сигурно ще го направи пак така 4е помисли си добре дали искаш да си отново с него!!!

darkdevil
03-12-2007, 18:02
ако веднъж ти е изневерил сигурно ще го направи пак така 4е помисли си добре дали искаш да си отново с него!!!
съгласен съм напълно с теб 80% съм сигорен че ще се повтори бях на такова дередже преди време простих и сичко се повтори!

$tedinka$^^^26@05!!!!!
03-12-2007, 18:08
ако се върнеш при него това ще значи че той ще се чувства свободен да си прави каквото си иска и ще знае че ти все ще му прощаваш.според мен колкото и да го обичаш той почти със сигурност пак ще ти изневери

nencuHka
03-12-2007, 18:11
не мислиш ли ,че не е правилно...?щом ти е изневерил 1 път,ще го повтори пак рано или късно. ако наистина искаш да си с него-намери го и ти направи първата крачка :wink: смело напред!

03-12-2007, 18:15
мъжът иска не по-добра, а друга, не ти е изневерил, защото не те харесва.
жената ако изневери, значи е намерила по-добър, тогава мъжът се предава.
не го забравяй ( това е един от законите на джунглата )

_eLITO_
03-12-2007, 19:07
naqsno s1m,4e 6te se povtori ili potreti iznevqrata mu,no nz prosto ve4e ne hodim ot 1 sedmica i se 4uvstvam super zle,samo pla4a i nz k1de se namiram izpadnah v edna ujasna depresiq ot koqto nz kak 6te izlezna skoro :cry: a iskam da s1m otnovo s neg,koeto e nai lo6oto #-o

malkoto^f
03-12-2007, 19:12
spored men trqbva da mu dadesh shans i da go potarsish..moje bi sega se razkaiva za iznevqrata i da e razbral che obicha samo teb... :-k az bih riskuvala,no ako pak napravi greshkata prosto shte se naloji da me zabravi.. kasmet i dano da e vsichko nared i da ste otnovo zaedno :wink:

vvs_go
03-12-2007, 19:37
mi kaji mu 4e si gotova da nqq se zanimaa s tebe cql jivot омръзна ми от надути куpви тои 6те ти се обажда той 6те те изпра6та той 6те ти па6та сметките той 6те се съобразява с теб знае6 ли колко свестни моми4ета има на тоя свят или се опраяй или 6те има6 проблеми с мом4етата след време

SaYoNaRa
03-12-2007, 22:12
mi kaji mu 4e si gotova da nqq se zanimaa s tebe cql jivot омръзна ми от надути куpви тои 6те ти се обажда той 6те те изпра6та той 6те ти па6та сметките той 6те се съобразява с теб знае6 ли колко свестни моми4ета има на тоя свят или се опраяй или 6те има6 проблеми с мом4етата след време

По добре не мога да го кажа =D>

alkobalko
03-13-2007, 04:11
А ти сигурна ли си, че искаш да си с него? Замисли се, че щом веднъж ти е изневерил нищо чудно да го повтори отново.

iiirish
03-13-2007, 06:27
защо се опитваш да превърнеш едно правилно решение в грешка?! та ти вече веднъж си го зарязала, тоест направила си това, което наистина трябва! остави миналото зад гърба си, защото върнеш ли го нещата отново могат, и не само могат, но и почти е сигурно, че пак ще се повторят! това ли искаш?! отново да си излъгана и то пак от същия човек?! аз не бих правила опити той да се върне в живота ми... за теб незнам...

divo_kotence
03-13-2007, 08:50
щом искаш да си с него отиди при него и поговорете...но помисли и за варианта че ако пак си с него може да страдаш повече...а и относно тази депресия излизай...опитай се да се разсеяш не мисли само за това

_candy_girl_
03-13-2007, 14:54
вижте се лице в лице и така поговорете иначе просто няма как

enclave
03-13-2007, 15:24
И що пък той пак трябва да опитва бе ? Ми сигурно му е писнало да опитва толкоз пъти и всичките безрезултатно.... а ти сякаш незнаеш ?! Друг е въпроса дали обичта ти към него или личното ти самочувствие е по-силно нали ??? Щото ако толкова го обичаш ще зае*еш самочувствието си и ТИ ще му се обадиш, а няма да се чудеш и маеш "как да му дадеш знак та той пак да поиска да се сдобрите...."

А пък ако не можеш да го преглътнеш значи просто не го обичаш толкоз, колкото просто се надуваш. А че ще ти изневери пак - да, ще го направи, просто въпрос на време.....