PDA

View Full Version : sram me e

03-12-2007, 18:37
zdraveite ne znam dali temata e za tuk,no problema e 4e izpitvam ne6to dosta ujasno.tova koeto mi e na men ne go pojelavam da se slu4i dori i na nai golemiqt mi vrag.az po princip sam momi4e na 16 godini ot grad varna kazvam se Aleksandra,vsi4ko mi e nared krasiva sam,umna,mom4etata me haresvat.ne hodq na plaj ot sram i mislq 4e nikoga nqma da imam polov akt i to zaradi ne6to,koeto e smen ot samoto mi rajdane.problema v men,4e az imam dve intimni 4asti,ne mislq 4e me razbrahte zatova 6te vi go kaja po-nakratko makar i da omiram ot sram,no nqma s koi da go spodelq,za6toto roditelite mi sa nadale4a,a ot priqtelite mi me e sram da go vorq za tova ne6to e po-nakratko-az sam hermafrodit,kolkoto i stranno da vi zvu4i tova vse pak e istina,temata ne e ebavka.celi 16 godini ve4e tarpq tova i iskam nai-nakraq da se sabudq ot tozi ko6mar zatova 6te vi pomolq ako nqkoi znae dali e vazmojno otstranqvaneto na majkiq polov organ kade ,kak stava procedurata i kolko struva.molq vi ne se ebavaite s men,za6toto za vas moje samo da e povod da se ebavate,no za men e edin golqm ko6mar.znam 4e tova se sre6ta mnogo rqdko pri horata,no dokolkoto znam e 4e maika mi ne se e pazila dobre s men i zatova se e polu4ilo taka.prosto kakto mi e putkata i otgore i ima izrastak prili4a6t na majki polov organ i me e mnogo sram ot tova,ta molq vi se kajete mi kade da otida ,za da mi go premahnat.za poreden pat 6te povtorq 4e temata NE E EBAVKA :oops:

s0m3on3
03-12-2007, 18:46
Дано не е ебавка... защото ако е ебавка се ебаваш със сички които са хермафродитни.
Има си лек мисля.. Само трябва да се подложиш на операция.Несъм доктор неразбирам но според мен това е решениет.Съмнявам се, че няма да стане.
Ако се подложиш на операция УСПЕХ

03-12-2007, 18:48
mersi,no vse pak znae6 li kolko struva gore-dolu tazi operaciq?

s0m3on3
03-12-2007, 18:56
нямам си идея .. не искам да те лъжа така че няма да ти кажа никаква сума.Ще потърся и ще кажа ако намеря

Цветитооо
03-12-2007, 18:57
Здравей мила Алекс.Когато прочетох темата ми стана много мъчно за теб.Не мога да си представя как се чувстваш още повече че няма с кой да обсъдиш проблемите си.Както сама споменаваш родителите ти са далеч от теб а пък се срамуваш да споделиш със своите приятели.Наистина ти съчувсвам.И се чудя как бих могла да ти бъда полезна.Обещавам ти че ще потърся информация единсвеното което сега ми идва наум е може би да се консултираш със пластичен хирург.Дано да има решение и за твоят специфичен проблем не бива да се срамуваш от това което си наистина е нещо рядко срещано но се надявям медицината да е достатъчно и да има лек и за теб.

03-12-2007, 19:02
iskam samo mnogo da vi blagodarq za razbiraniqta,misleh 4e 6te zapo4nete da se ebavate smen,no naprotiv vie se okazahte mnogo priqtni hora e samo moga da 4akam s veremeto da vidq kakvo 6te stane naistina mnogo iskam da se podloja na takava operaciq,a ako edin den mi se otvori edna takava vazmojnost se nujdaq edinstveno i samo ot va6ata podkrepa

s0m3on3
03-12-2007, 19:13
Аз вече приемам всичко за мен ебавки няма, но ако има ... защото аз мислех, че съм болен от левкимия и бях наистина подкрепен от форума и се оказа, че нямам затова сега е мой ред за започна да подкрепям

olive_oil
03-12-2007, 19:30
е как родителите ти няма да знаят

03-12-2007, 19:41
abe roditelite mi znaqt,no kogato bqh malka te zaminaha v 4ujbina i prosto nqma kak da go obsadq s tqh kato ve4e po golqma

olive_oil
03-12-2007, 19:42
ами тогава нз. Дано се оправят нещата

Цветитооо
03-12-2007, 19:49
Миличка бих ли могла по накакъв начин де се свържа с теб например да си оставиш скайп или адрес на електронната поща :D

I cum blood
03-13-2007, 01:03
hey nqma ot kakvo da se sramuva6 ima6 problem koito se nalaga da se razre6i :smt006 i na men mi stana mnogo mu4no kato razbrah kakvo izjivqva6...i az imam malka sestra s zdraven problem i znam kakvo e :smt090 za tvoq problem sus sigurnost 6te ima re6enie...operaciqta nai veroqtno 6te e skupa no edva li e nevazmojna :smt008 moje bi pomoli roditelite si da ti pomognat te 6te te razberat ti si tqhno dete vse pak pomoli gi kakto za finansova taka i za roditelska podkrepa ne se pritesnqvai ot ni6to...pojelavamti uspeh :smt008 [-o<

koalka
03-13-2007, 07:27
т.11 от Правилника!