View Full Version : ОБЪРКАНА
преди един месец с приятеля ми го направавихме(на мене ми беше за първи път).след около една седмица пак го направихме и двата пъти беше без презарватив.нито един път неможа да свърши,защото първия път го заболяло а втория ни прекъснаха.но това няма значение.преди една седмица трябваше да ми дойде,но още ни ми е дошло и незнам какво да права.има ли вероятност да е станал някой гаф?????
П.С.:неможах да намеря подобна тема затова ако се повтаря много съжалявам
Моля ви отговорете ми спешно защото много се притеснявам.Благодаря предварително
`Death`Whore`
03-12-2007, 18:59
Възможно е да е и заради секса - колкото и странно да звучи, сексът влияе на цикъла. Направи си тест.
malka_sladuranka
03-12-2007, 19:01
Възможно е да е и заради секса - колкото и странно да звучи, сексът влияе на цикъла. Направи си тест. Да, и аз съм забелязала, че доста момичета се оплакват, че им закъснява след първия път. Така, че спокойно и както каза колежката - тест.
dimitrios
03-12-2007, 19:16
Мии :-k нз 6то не се е полу4ило на колко години сте между другото 8-[
az sym na 15,a gadjeto mi na 16
az sym na 15,a gadjeto mi na 16
спокойно,няма от какво да се притесняваш :)
Ако искаш си направи тест,но съм сигурна че ще е отрицателен
IZPOLZWAITE PREZERVATIV DRUGIQ PAT da nese pritesnqwash
от 5 девствени с които съм бил на 3 им закъсня след първия път нормално е. Ако се съмняваш - ТЕСТ
mimi_pink
03-13-2007, 13:16
Спокоино бе!!!Ако наистина се притесняваш толкова направи си тест,миличка!И аз не мисля че може да е станало нещо!СПоКо!!При мен също закъсня и си спомням че когато доиде бяха някакви адски болки,беше ужас
А от мен съвет - правете го с презерватив![/b]
и от мене кефите ме сички баси кретениийте тука чета и не моа да се накефа падам от стола въргалям се по пода напрао няям думи ебати проблемите имате :smt082 :smt082
:smt097