View Full Version : Той иска да му докажа, че го обичам чрез секс...
Какво да правя?
03-12-2007, 21:12
Здравейте! Искам да ви помоля за съвет! С моя приятел сме заедно вече 1 месец. Много се обичаме, всичко е супер! Ама той вече много иска да правим секс. Той каза, че ако скоро не го направим ще ме остави. Каза, че не е с мен, само заради секса, ами по този начин проверявал доколко момичето, което е с него го обича и дали е готово за него на такова нещо. Каза, че това е начина да му докажа, че го обичам. Иначе нямало да повярва само на думи. Аз съм девствена. Не знам какво да правя. НАЙСТИНА го обичам, ама мисля, че не съм готова още за секс. Искам да му докажа, че го обичам ама той каза, че това е единствения начин. Не знам какво да правя. Моля дайте ми съвет! Благодаря ви предварително!!!
ПП: Аз съм на 15, а той на 17.
Наиш ли ко щи кажа твоя приятел е измислил невероятна стратегия за да му пускат момичетата .. бил ги проверявал дали го обичат ...ала бала ..лъжите повярваи ми
Ще си супер тъпа ако го направиш....Ако те обичаше нямаше да те кара да правиш нещо което не искаш.Явно не те обича .. прави си изводите...Кажи му да ти докаже,че той те обича като те изчака...
Рабира се че ще му дадеш да те изчука.Не бъди скръндза пусни на човека :idea:
`Death`Whore`
03-12-2007, 21:22
1 месец и той очаква да доказваш великата обич? Любовта не се доказва чрез секс, макар сексът да е неотлъчна част от нея. А щом използва чувствата ти, за да те изнуди за секс, не си струва да си с него.
:-s Ха! Романтично, наистина...
Кажи му той да ти докаже, че те обича като се съобрази с теб и желанията ти - по този начин ти проверяваш доколко момчето, което е с теб, те обича и дали е готов да забрави за малко за оная си работа и да помисли за приятелката си!!!
Това, миличка, не е любов - това е един седемнайсет годишен полу-идиот, дето го е треснал хормона и си прозволява да поставя на момиче, което държи на него, грозни и нелепи ултиматуми. Аз бих се чувствала обидена, разочарована и наранена от такова изнудване.
PLANETHELL
03-13-2007, 05:36
Наиш ли ко щи кажа твоя приятел е измислил невероятна стратегия за да му пускат момичетата .. бил ги проверявал дали го обичат ...ала бала ..лъжите повярваи ми :arrow:
areji go tva si e tvoq rabota kvo 6e prai6 i koga 6e prai6 s nego
frosince
03-13-2007, 06:37
ole bojeee az podobna glupost... nikoga ne sam 4uvala . ama ti naistina trqa da si mnogo naivna za da vqrva6 na takava glupost .. ili ne si opoznala mujkoto mislene dostata4no a ? ujas na men nqkoi ako mi kaje taka i iskam da ti kaja 4e momentali4eski izhvar4a ot 4adara .. taka 4e opi4ai si akala i nedei da prai6 gre6ki [-X
slan4evo_momi4e
03-13-2007, 06:46
Първо ... как може след един месец да кажеш, че наистина обичаш някого ... Не, според мен това не е любов. Може да е привличане, желание, може да си влюбена, но не и да обичаш истински някого .... Така че за какво доказване на обичта може да гопворим.
Истина е, че секса е важна част от връзката между двама души. Но ако човека до теб те уважава и държи поне малко на теб, никога няма да те накара да направиш нещо, коетоп не искаш. Така че ако не си готова да правиш секс с него - НЕДЕЙ !!! Пък ако той наистина те остави заради това, значи е балък .... и такива типове не си заслужават ....
Истина е, че аз спах със сегашния ми приятел още на първата седмица, но така усещах нещата .... за всяко нещо си има време .... аз избрах моето .... ти трябва да направиш същото .... :)
..ми докажи му бе, :mrgreen: млада моме , ако пък искаш да си останеш девствена му пусни отзад , или се научи да биеш чекии и да праиш свирки, ама едва ли ще ги признае... :mrgreen:
Факта, че иска да доказваш любовта си чрез секс доказва, че е е само заради секса с теб.
Докажи му тъпо копеле като още днес му биеш шута.
Но по най-бруталния начин !
И да си завре великата си любов към теб някъде. Това не е любов.
frosince
03-13-2007, 07:30
xAXa toq 4ovek me izkefi mnogoo =D> bungle
:mrgreen:
krem4et0
03-13-2007, 07:34
Първо ... как може след един месец да кажеш, че наистина обичаш някого ... Не, според мен това не е любов. Може да е привличане, желание, може да си влюбена, но не и да обичаш истински някого .... Така че за какво доказване на обичта може да гопворим.
Истина е, че секса е важна част от връзката между двама души. Но ако човека до теб те уважава и държи поне малко на теб, никога няма да те накара да направиш нещо, коетоп не искаш. Така че ако не си готова да правиш секс с него - НЕДЕЙ !!! Пък ако той наистина те остави заради това, значи е балък .... и такива типове не си заслужават ....
Истина е, че аз спах със сегашния ми приятел още на първата седмица, но така усещах нещата .... за всяко нещо си има време .... аз избрах моето .... ти трябва да направиш същото .... :)
Съгласна съм. Липсата на секс не означава липса на чувства, както и обратното. Сексът не доказва нищо-той е физическа нужда като храненето. Ако той наистина държи на теб няма да го спомене дори. След 1 месец връзка не може да има обич-да сте влюбени-ок, но любов. ти си решаваш, но това си е долно изнудване от страна на приятеля ти.
ThePainIsReaL
03-13-2007, 08:15
Ако ходя с някого и аз бих приела секса като продължение на любовта ни , но в твоя случай НЕ е така . Приятелят ти сЪкс много . Разбира се , че НЯМА да легнеш с него . Не виждаш ли , че иска да те мине ? Да не мислиш , че връзката ви ще издържи много след секса ? Тя е обречена на провал , моето дете . Вземи порасни малко и го виж . Ти си само на 15 , ако вярваш на всеки батко , който ти казва , че те обича , че е така .. грешиш !!!
Думичките "Обичам те" са най-прекия път някой да те вкара в леглото , когато си млада и зелена . ( а и не само май )
Дааааааа... докажи му .. отидете в тях съблечи го.Ти не сваляй дори и дреха. ... почни да го целуваш страстно и го накарай да те иска 3 пъти повече...Като тръгне да те съблича се дръпни и му кажи че за тебе тфа не е обич и си тръгни ... ;)
cherinka
03-13-2007, 08:56
Дааааааа... докажи му .. отидете в тях съблечи го.Ти не сваляй дори и дреха. ... почни да го целуваш страстно и го накарай да те иска 3 пъти повече...Като тръгне да те съблича се дръпни и му кажи че за тебе тфа не е обич и си тръгни ... ;)
Да. Или като му съблечеш панталоните и слиповете, изгледай го странно, кажи с недобра интонация.. "прекалено е малък, луд ли си да си легна с теб" , врътни се и си тръгни.. ще го помни дълго..
ThePainIsReaL
03-13-2007, 09:04
Да. Или като му съблечеш панталоните и слиповете, изгледай го странно, кажи с недобра интонация.. "прекалено е малък, луд ли си да си легна с теб" , врътни се и си тръгни.. ще го помни дълго..
:smt005 Ооо , не , жестоки сте ! За жалост тва не се прави толкова лесно , особено когато си си втълпил , че го обичаш .
До сега мненията са единодушни.
Той така или иначе ще те зареже. Дори и да правите секс - пак ще те зареже. Само че ако му пуснеш, той ще се хвали навсякъде и на всички че е успял. А ако не му пуснеш той ще си остане един посерко нещастен
Здравейте! Искам да ви помоля за съвет! С моя приятел сме заедно вече 1 месец. Много се обичаме, всичко е супер! Ама той вече много иска да правим секс. Той каза, че ако скоро не го направим ще ме остави. Каза, че не е с мен, само заради секса, ами по този начин проверявал доколко момичето, което е с него го обича и дали е готово за него на такова нещо. Каза, че това е начина да му докажа, че го обичам. Иначе нямало да повярва само на думи. Аз съм девствена. Не знам какво да правя. НАЙСТИНА го обичам, ама мисля, че не съм готова още за секс. Искам да му докажа, че го обичам ама той каза, че това е единствения начин. Не знам какво да правя. Моля дайте ми съвет! Благодаря ви предварително!!!
Ами щом твърдиш че го обичаш... мисля че е редно да му го покажеш. Явно момчето е свястно и наистина те обича и не е с теб само заради секса...
аз на твое място бих се чувствал супер неуодобно. моя съвет е да го направиш щастлив - пусни му.
И няма нужда от предпазни средства, все пак вие се обичате нищо че той е на 17 а ти на 15 и сте заедно от цял един месец, малоумна путко.
Ебати жалката история...
malka_sladuranka
03-13-2007, 12:24
Хахахах. Ако ми каже някой такова нещо се се спукам да му се смея, след което ще му отговоря, че и аз си имам начин да проверявам мъжете дали ме обичат. Като ми дадат да им го отмаем с един пенис колан в дупетата, ако не ми даде ще го оставя. :::
mimi_pink
03-13-2007, 13:00
Факта, че иска да доказваш любовта си чрез секс доказва, че е е само заради секса с теб.
Еми то е очевидно!Остави го =; или само ще страдаш повече!
dimitrios
03-13-2007, 13:13
Давай :!: .ТВа е патя кам една далготрайна вразка.о6те пове4е 6е те остави ако не му пусне6 6тото му се е еба не 4овека :::
nEEdWeeD
03-13-2007, 14:32
vahh za6to izob6to se 4udi6 ako te obi4a naistina nqma da te pritiska taka a 6te te razbere 4e ne si gotova.Vse pak si devstvena tfa e mnogo otgovorno ne6to i sled kato misli6 4e ne si gotova ne go pravi [-X .No vse pak ti si re6ava6
gangbang
03-13-2007, 14:36
Сексът е едно от доказателствата за любов, не единственото разбира се :) Той е неделима част от цялото наречено - връзка. Ако искаш да имаш такава е най-добре да го направиш, ако ли не държиш на тоя човек и нямаш достатъчни чувства, не се мъчи, просто го зарежи и приеми следващия с когото ще се влюбиш и би го направила. Едва тогава ще си готова истински ;)
frosince
03-13-2007, 14:58
ne az ne moga da razbera kvo se o4akva ot mom4e na 17 godini... vse pak po4ti vsi4kite na taq vazrast iskat edno i sa6to i to e to4no SEX taka 4e ... nqma smisal pove4e da se kazva tova ne6to a puk li4no moeto mnenie e 4e ti NE si gotova za tova po prostata pri4ina 4e si samo na 15 ..
Da v tozi slu4ai ne e dobre da puska6 na mom4eto. Momi4e sam. No se iznervqm kat nqkoq kaje toi iska seks zna4i ne me obi4a!!Ebahti rabotata!Zna4i mom4etata mogat da ni 4akat s meseci da stanem gotovi prez tva vreme neprekysnato da kazvame 4e gi obi4ame,ama da ne im puskame!Tva si e syvsem normalno,ako tvyrdi6 4e go obi4a6 za6to da ne pravite seks! Kato se zamisli6 kakav po-hubav na4in da pokaje6 na mom4eto,4e go obi4a6 [ako naistina e taka] ot tova da pravite seks!I za kakvo trqbva da sme gotovi 6tom go obi4a6 za6to ne!!! Kolkoto i da ne e seksa igrae rolq v liubovta [ako ima takava]! I za6to trqbva da se obijdame nie kat sled 3 meseca ili pove4e ni poiskat seks, a mom4etata da ni turpqt i da ni 4akat prez tva vreme!Samo te li trqbva da dokazvat liubovta si?Pyk i vse pak i te imat nujdi....
alkobalko
03-13-2007, 15:01
Накарай го той да ти докаже, че те обича като се съобрази с желанието ти. Това, което той ти е казал е много лесен начин да вкара момиче в леглото. Нему се връзвай.
frosince
03-13-2007, 15:08
4akai malko sega te sa edva ot 1 mesec zaedno toi qvno mu se e iz4akalo 4akaloto ... i ve4e e vzelo da mu pisva i i e kazal taka .. a osven tva taq lubov moje da se dokazva po hilqdi drugi na4ini... ama qvno toi ne q obi4a za da i kaje taka drugoto ne6to koeto e dori i da go obi4a nali trqbva da se predpazi ot tva da bade naranena .. 6toto za edno momi4e tva e super bolezneno za tva trqbva da bade sigurna v negovite 4uvstva i togava da si preceni iska ili ne iska a toi ako q obi4a 6e 4aka ako trqa 1 godina
Violenza
03-13-2007, 16:08
НАЙСТИНА го обичам
Но той теб не.
Ако те обичаше нямаше да те насилва и да ти поставя условия.