Влез

View Full Version : savet pls

baby_
03-12-2007, 21:23
hora zdraveite! iskam savet hodq s edno mom4e po to4no maj na 27 godini ot 3 meseca sme zaedno no toi oshte ne mi pravi nameci za sex hodili sme na mnogo mesta s prespivane i me gu6i i zaspiva a do sega znam 4e ne e bil takav do sega e bil s momi4etata za sexa i posle gi zaebva a ot men ne iska nishto i po4vam da se pla6a 4e ne iska da e s men kajete mi kakvo da prava az sam na 16

`Death`Whore`
03-12-2007, 21:25
На твое място щях да съм го натиснала много сериозно преди поне месец. И преди девойките след мен да започнат да обясняват колко те обича и т.н., ще кажа, че това не е нормално поведение. Може би иска да е с теб не само заради единия кеф, окей, но да сте в едно легло и да не те поиска не е нормално!

03-12-2007, 21:26
Веднага скачаш,хващаш го за кура и почваш да му духаш а той ако не те изчука значи е педерас :smt005

sexy_anji_
03-12-2007, 21:35
На твое място щях да съм го натиснала много сериозно преди поне месец. И преди девойките след мен да започнат да обясняват колко те обича и т.н., ще кажа, че това не е нормално поведение. Може би иска да е с теб не само заради единия кеф, окей, но да сте в едно легло и да не те поиска не е нормално!

Може подсъзнателно да те възприема като своя дъщеря, ако ме разбирате :roll:

`Death`Whore`
03-12-2007, 21:36
Я да каже авторката - натискали ли сте се, опипвали ли сте се?

baby_
03-12-2007, 21:40
da we celuvame se kato ludi opipvame se ama si4ko svar6va do tam celuvame se po 30 40 minuti i toi mi vika aide skapa leka nosht 4e nemoga pove4e i tva tam si ostava na drugia den pak taka.......ot4aqna sam ve4e

`Death`Whore`
03-12-2007, 21:42
Не съм имала такива проблеми...сигурно е доста гадно...просто се съблечете голи и трий половите си органи в пениса му :)

I cum blood
03-12-2007, 22:53
mi nai veroqtno si ima lubovnik :smt005 prosto ti napravi purvata kra4ka ku ne :-# na4i e oburnal rezbata

alkobalko
03-13-2007, 04:24
И на мен не ми се вижда много нормално. Ако ти все още не си готова да го направите трябва да се радваш, че не те притиска. Ако обаче искаш да си с него просто му кажи или покажи.

krem4et0
03-13-2007, 07:51
Защо всички си мислите, че двама души в леглото може да правят само и единствено секс. В крайна сметка има и други неща извън сексът. Има за мен 2 варианта:не иска да настоява, докато ти не му намекнеш или те възприема като прекалено малка и иска да те закриля. А за дамите ще кажа, че е напълно нормално-сексът не бива да е водещ във никоя връзка, а да е естествено последствие от отношенията ви. мацка, вземи поговори с него и го попитай. След като искаш да правите секс не е проблем да говорите за това. Което пак повдига въпроса-защо двойките вече не си говорят?

03-13-2007, 08:02
буахахах. Темата си е чист ташак :mrgreen:

koalka
03-13-2007, 08:04
Разликата ви е 11 години!Как няма да я смята за малка?

dimitrios
03-13-2007, 14:28
Или е скрит педераст който излиза с тебе само за да не му падне реномето или те 4ака. Аз си мисля 4е е парвото за6то ли :smt005

morsmordre
03-13-2007, 14:39
Девойче, по-добре се хвани с момче на твоята възраст!Никога не съм одобрявал и няма и да одобря така наречената любов между възрастен мъж и непълнолетно момиче! :evil: Та ти си едва на 16!Този човек изобщо не е на нивото ти!Не си ли се замисляла, че, ако прави секс с теб, ще наруши закона!? :evil: И то сериозно - за това нещо могат да му дадат достатъчно време на топло, за да осмисли занапред връзките си с непълнолетни дечица!Ще е много по-правилно от твоя страна, ако го скъсаш.И не ми отвръщай с "Обичаме се" или нещо от тоя десен!Стани на 18-19, когато вече ще си пълнолетна, и тогава почни да излизаш с толкова възрастни мъже!На твоята възраст има толкова много момчета, които могат да ти дадат това, което търсиш (каквото и да е то), че и отгоре, но НЕ, решила си, че е супер яко да се изчукаш с 27-годишен мъж :evil: Това е отвратително за мен!Ако беше казала, че си пълнолетна, нямаше да реагирам така, но това си е абсурд!Или се считаш за много порастнала, за твърде зряла за твоята възраст!?Каквото и да си преживяла досега (ако изобщо си преживявала нещо наистина тежко в живота си), не може да те изкара на равнището на 27-годишен мъж.Такъв човек вече би трябвало да има нужда от стабилна жена, която знае какво иска от живота, която има цели, които преследва, и може да го направи щастлив.Кажи ми, ти можеш ли да го направиш щастлив сега с едно детенце?Не можеш :!: