View Full Version : Един важен за мен въпрос ...
По какво мога да позная дали момчето е прaвило секс ? Щото съм чувала, че след като някой е правил секс кожичката на главата на пениса се скъсва, вярно ли е ?
Моля за сериозни отговори плс... :wink:
`Death`Whore`
03-12-2007, 22:03
Не се скъсва.
Не се скъсва.
значи нямам шанс да позная [-(
`Death`Whore`
03-12-2007, 22:08
При една част се познава, но има и по-уверени, при които не можеш да познаеш...
PLANETHELL
03-13-2007, 05:27
ТАКА И ТАКА СЪМ ТУК НЕКА ДА ИЗЯвЯ МНЕНИЕ кожичката не се къса само се е издърпала малко назад но това мисла че беше 1 2 дена след полвия акт малеееееееееееее за кво иска6 да познава6 дали момчето е правило секс пък и да не е правило са 6е прави :-D
ThePainIsReaL
03-13-2007, 09:10
При някои си личи от поведението . Но пък сигурно има и такива , които могат да са по-нахакани и да го крият умело , че хич да не се усетиш .
Glezanka
03-13-2007, 11:01
Nishto se ne kusa :roll:
Кожичката нито се издърпва нито се къса. Кожичката се издърпва от педиатър още като е на 1-2-3 годинки момчето за да не зарастне така. От там кожичката е залепнала за долния ръб на главичката, но след 1-2 години чикий се отлепя. При секса натиска върху пениса не е по голям отколкото при чикия, даже е по малък така че може при секс да не се отлепи (това при положение че момчето прави секс преди да е ударило и 1 чикия което е абсурдно според мен, няма момчета които правят секс на 10)
mimi_pink
03-13-2007, 13:25
Еми питай го!!! \:D/ \:D/