Влез

View Full Version : не знам как да го озаглавя, но имам въпрос

cherinka
03-13-2007, 07:27
Вярно ли е, че има такова нещо, дето като се завърши 8ми клас, и можеш да си вземеш лятото примерно материала за 9ти клас и следващата учебна година да си 10ти? Всички супер мноо ме наливат, че има възможност за такова нещо, аз съм готова да уча, бих дала всичко от мен, за да мога за по нататък да съм с връстниците си в един клас, защото ме оставиха една година и една ми анулираха и демек сега трябва да съм 10ти клас,но съм 8ми,.. и супер мноо ташак работа, та се надявам да има няква оправия и за мен.

adoration_
03-13-2007, 08:12
Доколкото знам,има такава възможност в частните училища,за другите не знам!Та там се полагат изпити по различните предмети,ако се справиш,пропускаш една година, т.е. преминаваш по-нагоре! ;)

s0m3on3
03-13-2007, 08:16
Може!

03-13-2007, 08:48
А защо са те оставили и са ти анулирали една година? Просто ми стана интересно... :roll:

cherinka
03-13-2007, 09:01
А защо са те оставили и са ти анулирали една година? Просто ми стана интересно... :roll:

Оставиха ме на поправителни заради отсъствия. 14 поправителни, успях да взема само 4ри, на другите се провалих. А анулираната - тя просто никъде по света не се води, че има такава.

MusicIsTheKey
03-13-2007, 09:31
Моя приятелка беше заминала в чужбина за няколко години.След като се върна и анулираха една година,незнайно защо.След това тя направи точно това - опита да 'прескочи' 10 клас, и да отиде направо в 11,но не успя да вземе изпитите.Според мен,ако имаш желание ще трябва да учиш доста,защото не е толкова лесно....но е възможно.

Anf3tamin4o
03-13-2007, 12:48
Тва Не се Иска Много учене Ако Имаш добри връзки става и с така наречения "Подкуп" A относно Минаването Съм 100% Сигурен че може.Познавам приятел дето е Минал така :)

Kianna
03-13-2007, 19:37
Вярно ли е, че има такова нещо, дето като се завърши 8ми клас, и можеш да си вземеш лятото примерно материала за 9ти клас и следващата учебна година да си 10ти? Всички супер мноо ме наливат, че има възможност за такова нещо, аз съм готова да уча, бих дала всичко от мен, за да мога за по нататък да съм с връстниците си в един клас, защото ме оставиха една година и една ми анулираха и демек сега трябва да съм 10ти клас,но съм 8ми,.. и супер мноо ташак работа, та се надявам да има няква оправия и за мен.

При положение,че са те оставили 1-2 години,незнам си колко,наистина ли мислиш,че толкова ще се изучиш изведнъж,че да минеш в 10 клас?

sexy_anji_
03-13-2007, 21:46
Разбира се, че има такова нещо, но от теб се иска здраво учене. Ако решиш да го правиш ще ти бъде много трудно и цяло лято няма да можеш да излизаш, а само да учиш. Ако мислиш да го правиш ти предлагам да се залавяш от сега с ученето, също и частни уроци няма да са ти излишни. Късмет.