PDA

View Full Version : Възмущението ми

03-13-2007, 11:29
Тендиция: мъжете /в по-голямата си част/ отричат обезкосмяването и не щат да се "почистват". Ок, право на избор има всеки, може и да си ходят космати. НО в такъв случай нямат право да искат ние момичетата да се бръснем. Баси хората, за момичетата било нормално. Мен не ми е нормално и не се бръсна, щото се възпалявам отдолу, боли ме, сърби ме и ми дразни. Оформям се с пинсета, подстригвам, но не махам отдолу. Някои твърдят, че предпочитат да се бръснат, щото им е по-удобно и хигиенично, ОК, щом им е удобно... мен ми е неприятно и това е. Така че не ни задължавайте да си бръснем .... щото и вас не ви харесва да си бръснете топките и дупето! /ама обичате да ви ги лижат/
Благодаря за вниманието към малоумната ми тема, просто трябваше да изразя негодуванието си. Нямам против хората да се поддържат, аз и на ръцете си махам космите /какво да се прави, чернокоса и бледа съм/, просто не ми допада идеята да си издевателстваш над половите органи, само и само да се кефи човек, който не би направил същото. А на онези, които им е комфортно да се обезкосмяват и го правят за себе си- браво на тях. Но когато физически ти влияе зле нещо...

03-13-2007, 11:39
mi to da ne e samo 1 na4in s brasna4a ....

malka_sladuranka
03-13-2007, 12:08
Ми не се бръсни бе.. :smt005 Това си в въпрос на личен избор.

mimi_pink
03-13-2007, 12:14
Въпрос на личен избор си е!! :smt023

Glezanka
03-13-2007, 13:33
Lichen izbor e razbira se.A moje bi nqkoi muje otrichat obezkosmqwaneto,zashtoto taka im e po-lesno ... pestqt wreme,griji i bolka(ako ne izpolzwat brusnach).Az mrazq kosmi,kudeto i da sa te gi maham,ponqkoga imam chuwstwoto che i kosata mi me drazni .. grrr :roll:

dimitrios
03-13-2007, 13:55
ТЕмата не ми допада -SUX-О6те пове4е няма поставен вапрос [-X

Luciferian
03-13-2007, 14:05
ТЕмата не ми допада -SUX-О6те пове4е няма поставен вапрос [-X
Абсолютно си прав.
Това момиче не е наред... издевателствали били над нея да се бръсне... лелеееее, ужас... :-D

gangbang
03-13-2007, 14:33
Ок, право на избор има всеки, може и да си ходят космати. НО в такъв случай нямат право да искат ние момичетата да се бръснем. Баси хората, за момичетата било нормално.

Няма какво да буйстваш :D Жените се обезкосмяват още от 70-те години на миналия век, когато идват на мода банските тип прашки, а в последствие и бикините от този модел. Сега сме 2007. значи 37 години традиция в обезкосмяването при жените! Да не говорим, че тя е и по-дълга при ръцете и краката, с налагането на модата на чорапите още през 18 век. Та така. :)
За мъжете, кво да ти кажа, тая мода с обезкосмяването навлезе през 90те и се разви силно от 2000 г. на сам... как и да го сметаме не повече от 10 години... :-D
Са сешаш ли се ква е тънката ми мисъл!? Трее време да мине, мъжа да го възприеме тая мода, тя да се наложи, утвърди... я стане, я не... Тъй че харесва ли ти или не, все още ще има мнозина сред мъжете, които няма да приемат това... до като за жените си е станало по подразбиране, че трябва ако не изцяло, то да са поне с добре оформен триъгълник... поне от едно поколение на сам ;)

quench
03-13-2007, 14:39
Онзи ден имах удоволствието да прочета един сай-фай роман,в чиито сюжет се разказваше за бъдещето на Земята,която е твърде пренаселена и всички са хомосексуални - бебета се правят или от екстрактирани гамети,или по стария начин,който не е много популярен. За това е виновно и правителството,и социалните процеси - например кампания с плакати,на които има опустошн пейзаж,в середата на който има детска градина с двор,пълен с бебета. Там хетеросексуалните ги гледаха както сега ние - хомосексуалните.
Та така за модата и прочее...

VortexSuperV
03-13-2007, 16:38
Никой не те задължава да се бръснеш.Но просто една космата жена е доооста отблъскващо.Щом за теб не е нормално...никой не те насилва.
btw темата е наистина малоуууууууумна,ама се чувствам задължен да отговарям на малоумни теми. :roll: :? :-({|=

ThePainIsReaL
03-13-2007, 16:49
г/д съм съгласна с теб , но все пак е отвратително жена/момиче да не се поддържа там . :smt011

koalka
03-13-2007, 18:28
За някои неща си права, но все пак друго е момче да не се бръсне, друго е момиче.

krem4et0
03-13-2007, 20:09
За някои неща си права, но все пак друго е момче да не се бръсне, друго е момиче.
Защо да е друго? Едно и също си е. А и за момичетата е даже по-вредно и е свързано с наличие на повече проблеми(визирам инфекции и бяло течение).

malka_sladuranka
03-13-2007, 20:53
И аз не обичам да си махам комъмчетата по краката, ама.....не пускам теми. :smt005
И определено е различно мъж с косми и жена с косми....

ThePainIsReaL
03-14-2007, 10:00
Защо да е друго? Едно и също си е. А и за момичетата е даже по-вредно и е свързано с наличие на повече проблеми(визирам инфекции и бяло течение).

Права си за инфекциите , но погледнато от естетическа гледна точка , е ужасно да се обикаля с косми там . Пък и образът на хубавата жена , наложен от медиите , още повече влияе . Рядко ще срещнеш момиче с косми сега.

Scandalous_lady
03-14-2007, 17:55
Незнам как може на някой да му е приятно да си седи с космите неестесвено ми е за момиче :smt011 въпрос на личен избор е но много молко хора не би ги интересувало като те **** че имаш горичка :smt005

krem4et0
03-14-2007, 18:25
Хайде да сме честни и с ръка на сърцето да си признаем, че това хигиена и естетика си е чисто оправдание. Всички го правим, защото правим секс и най-вече френска любов и не ни е удобно. И аз съм в това число ест. Въпреки, че казах на моя, че вече не ща и ще видим утре как ще ме възприеме, защото така се обринах от брадата му, че изпитвам зверски мъки при всяко съприкосновение с бръснача.

malka_sladuranka
03-14-2007, 19:17
Хайде да сме честни и с ръка на сърцето да си признаем, че това хигиена и естетика си е чисто оправдание. Всички го правим, защото правим секс и най-вече френска любов и не ни е удобно. Аз лично се обезкосмявам от 12 годишна, когато нямаше кой да гледа "естетиката" ми, така че не е само оправдание. Мисля, че има и доста момичета които го правят, за да се чувстват добре като се погледнат. Аз лично не мога да се възприема с косми...

f1s714e70
03-14-2007, 19:47
Temata e mn dobra..nakara me da se zamislq.Momi4eto koeto q e pisalo e mn prava.

_M1rkA6t0_k0tI_
03-14-2007, 20:12
да ти кажа аз пък мисля че по голямата част от момчетата се бръснат....сао тес дет не са праили секс и пишката ги е срам да си фанат не се пръснат...пръсна се от 5-ти клас и не ми пука и аз по едно време почнах да се възпалявам ама почнах да използвам кремове и т.н. естествено въпрос на избор...аз примерно не мога да трая да съм космата...да минат 3 4 дена максимум 5 и се бръсна с изключение като съм неразположена :) :-D :-D :-D

_M1rkA6t0_k0tI_
03-14-2007, 20:15
Хайде да сме честни и с ръка на сърцето да си признаем, че това хигиена и естетика си е чисто оправдание. Всички го правим, защото правим секс и най-вече френска любов и не ни е удобно. Аз лично се обезкосмявам от 12 годишна, когато нямаше кой да гледа "естетиката" ми, така че не е само оправдание. Мисля, че има и доста момичета които го правят, за да се чувстват добре като се погледнат. Аз лично не мога да се възприема с косми...

да ма на 12 години не си мислила за хигиена толкова много...аз почнах първоначално честно казано защото исках да видя как е и след това почна да ми поде на бельото и т.н. :)бих казала че наистина като почнем да правим секс почваме да се бръснем поради тази причина щото да са е*еш космясал де да знам малко...ъъъ...не върви...поне за мен да ме лиже приятеля ми там аз да се кефя той да гълта косми малко...еееее :D :D :D :smt005

03-15-2007, 11:32
Oф кой пък ще види имаш ли, нямаш ли и въобще на кой му пука. Хич ми не дреме кой се щави и кой не. Но не мога да се съглася, че ако не се обезкосмяваш си "нехигиеничен". Всички викат- "По-хигиенично е" ама не си карате мъжленцата да се бръснат а? И какво излиза- ти си чиста, а той с космите "мръсен", тъй ли? Ама той се мие, нали... Е и ти ако се миеш, космите не пречат. А и къде пише да са гора, може да се пооформят малко, има си ножички и т.н. На главата като имаш косми не е ли нехигиенично, а? Що не си обръснете косиците сега. И ми кажете че косата не се цапа, а долните косми се цапат... Ако не си миеш косата познай как ще засмърди, все сте подушвали някоя мърла с маааазни кичури. Същото е и с космите долу- ако ги миеш-не вонят. Така че не виждам тая прословута "хигиена" да е свързана с растителността. И не може да се сравнява с краката- краката ти ги виждат всички, гъза- никой /освен гаджето ти, на което не му пука имаш ли нямаш ли/ Мен ме е яд за краката /и ръцете/:
Ако беше прието за нормално да не се скубеш никъде и да не се гледа с лошо око на окосмяването, всички щяха да си ходят така, признайте. Махате си космите от крака и ръце що? Щото така правят всички, щото се смята за по-естетично уж. Ама е досадно, трудоемко, болезнено и трябва да се прави често. Все ви се е искало да си го спестите. Мен ми не пречат, ама пустия данък обществено мнение, лято иде, пак ще се щавим, мамка му. Писна ми бе хора. Отказвам се вече и аз, ще си ходя лятото с панталони и няма да се скубя, писна ми вече да се занимавам с тъпите косми. Ако е бръснач- всеки ден, ако е епилатор- на всеки три дни, ако е кола-маска трябва да ги чакаш да поникнат, лазера е хипер скъпо, осем години драпане и щавене за тая пуста суета. Добре че има и зимен сезон да си почиваме малко от тоя тормоз. Вас ви е още весело, щот се драпате само от две-три годинки, и на вас ще ви писне, споко :mrgreen:

03-15-2007, 12:21
авторката, кефиш ме- пиши да се видим- nikiforoff (at) abv (tochka) bg

Alerta
03-15-2007, 14:51
Ми хуу бе, не се бръсни.
И да, по-хигиенично е. Кво, едва ли е много 'чисто' когато ти дойде мензиса да ти се заплита някаква засъхнала кръв...
Ако ги миеш не вонят... Добре де, ама сещате ли се, че все пак при жените се отделя един секрет... Е... извинете!
Както и да е, отдолу и аз съм ЗА мъжете да се бръснат. Казвала съм го - искаш да се бръсна аз, ще се бръснеш и ти.
Оф абе еми ходете си като хималайски мечки... Но аз на мястото на един мъж (и от моя гледна точка като бисексуална) не бих се загледала изобщо по такава!
Ми да, от хигиенна гледна точка го правя, защото дори когато бях девствена се обезкосмявах. Някак си не ми харесва да се погледна отдолу и да имам косми...

03-15-2007, 15:23
ufffffff.... da wa 4ukam .. mn00 ste prosti .. prosto momi4eto si izkazva mnenieto .. kvo tolkova ... zemete q napraite na 5 stinki .. ama aku se zamislite naistina ne e mn00 4esnu taka .. az da ne bi da obi4am da lapam kosmati pi6ki .. a ???

03-15-2007, 16:42
Абе вие прости ли сте бе, засъхнала кръв, мензис та мензис. Аз ползвам тампони и една капка не излиза по космите. Освен това съм подчертала че си ги ПОДСТРИГВАМ /почти до кожа/, просто не ги махам изцяло. И не, бялото ви течение НЕ Е нормално и не всяка го има, трябва да се лекува а не да ви е оправдание за всичко. И аз нямам вече такова, точно щото доктор ми изписа едни хапченца, оф забравих че вие по гинеколози не ходите, щото ви е срам. Идеята на темата не беше да се бръснем или не, ама вие сте малоумни. Идеята беше че не е честно момчето да каже "Ама не ща да ми влезе косъм в устата, махай ги", а пък той самия да вика "Обичам да ми лижат топките, ама не ща да ги обезкосмя че е педалско" Двойният стандарт е предмет на разговора, а не това дали е хигиенично. И докато чета теми "Мирише ми оная работа" и "Къпя се през ден и пак мириша" ще продължавам да смятам, че обезкосмяването НЕ Е пряко свързано с хигиената. Ама елементарните ви мозъци не могат да схванат изобщо идеята с която пуснах темата, много сте ограничени. Не казах да не си бръснете скъпоценните путки, а че просто не е честно да ИЗИСКВАШ от някого нещо, неприятно за него, когато ти самият не си готов да направиш същото за него. Малоумни сте си и това е.

JoeBanana
03-15-2007, 16:57
спокойно, малки сте още
ше ви мине :mrgreen: