View Full Version : Nqkoi znae li nqkakvi domashni testove za bremennost?
mi toq deto go reklamirat po TV s oniq deto se pravqt na 6tarkeli :-D mn qka reklama
mimi_pink
03-13-2007, 11:59
Еми Шур чек!!!! :-k Еми къде другаде да си направиш тест? :smt017 :smt017
Домашни? В смисъл да се правят в домашни условия или такива по "бабешка" рецепта? Щото ако е второто, има много варианти, но са глупави и мнооооооого несигурни. Да пишкаш върху жито и ако поникне си бременна /иначе нямало да израсне/ и други такива глупости. Не виждам причина да не си купиш от аптеката, цените им са от ЕДИН до ПЕТ лева, е може и по-скъпи да има сега, не знам със сигурност. А и аптекаря няма да те запомни и да каже на майка ти /ако не живееш на село и всички да се познават/ Така че ходи си купи един с джобните пари, скрий се за пет минути в кенефа и си го направи, после като излизаш си го хвърли в контейнера и готово. Какво толкоз?
malka_sladuranka
03-13-2007, 12:05
Дам, вместо да си купиш карелия, по-добре си купи тест.
Отиваш в аптеката питаш за тест за бременност те ти казват какво имат избираш си и си купуваш.На листивката пише как се използва, не е кой знае каква философия.Можеш да си вземеш и такива в които има по 2 лентички.Успех!
Абе чувал съм нещо се гледа температъра на влагалище и влажност, ама може да са бабини дивитини. Най-добре тестче
krem4et0
03-13-2007, 20:12
Не е точно бабешки, но навремето като е нямало тестове и майка ми е използвала жаба. взима се мъжка жаба, инжектира се урината и ако започне да отделя сперматозоиди-жената е бременна. за друг метод освен този не знам! Ест. и тестовете.
Не е точно бабешки, но навремето като е нямало тестове и майка ми е използвала жаба. взима се мъжка жаба, инжектира се урината и ако започне да отделя сперматозоиди-жената е бременна. за друг метод освен този не знам! Ест. и тестовете.
ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ БЯХ ЧУВАЛ ХАХАХААХ #-o #-o #-o #-o
krem4et0
03-14-2007, 07:22
ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ БЯХ ЧУВАЛ ХАХАХААХ #-o #-o #-o #-o
Не е глупост, а самата истина. Моята майка така е разбрала, че е бременна с мен и със сестра ми. даже в гинекологичните отделения са се развъждали жаби с тази цел. Просто преди 30 години,когато се е родила сестр ми не е имало тестове, а и преди 22 пак. И все пак подходът си е научен. по принцип и с други земноводни би следвало да става, но не е било възможно практически. Вземи малко прочети биологията!
ThePainIsReaL
03-14-2007, 07:36
Оле тва ме разби отвсякъде :) Не бях го чувала досега .
krem4et0
03-14-2007, 07:59
Оле тва ме разби отвсякъде :) Не бях го чувала досега .
И аз като го чух отначало не вярвах, но от думите на баща ми и майка ми прозвуча правдоподобно, а след като попитах гинеколог и той каза, че е така- вече не се съмнявам.