View Full Version : До всички тъжни момичета!
Ice_Queen
03-13-2007, 17:02
Не ми пука дали темата е смислена...
Не ми пука дали темата не ви харесва...
Не ми пука дали ще ми кажете нещо .......
Като не ви изнася просто дайте BACK или "избери форум" !!!!!!!!!!!!!!
Мацки ..за вс които са наранени , наранили са или просто са по някакъв начин инфектирани от мъжете...кажете си вс тук ! Най- спокойно и чистосърдечно!
Мъжете ако искат да си правят друга тема!!!!!
Мой ред е :
Мразя ви! Мразя ви за това че си давам сърцето а после се намира някой които да го разкъса,под претекст че аз неговото преди това съм го .....Да съм го направила 1... а когато той го направи стократко...аз да трябва да си мълча " ИЗВИНЯВАЙ" ...да бе нали......
Може би периода ми е такъв...Мразя ви!
10x Thunder.....
happy_cute
03-13-2007, 17:14
Искам да ти кажа,че си голям педераст и не разбираш,че те харесвам адски много!Когато си в лошо настроения аз се опитвам да те развеселя,а ти се обръщаш срещу мен!И затова когато ти искаш да говорим аз се опитвам да те нараня,но не мога,защото постоянно искам да съм около теб!И когато си говорим на 4 очи си много печен...и те харесвам,ама си тъп,когато ме ревнуваш си много сладък :oops: а когато те погледна в очите ми се губи мисълта :P :oops: Обичкам те ама знам че никога няма да сме заедно ;(
cherinka
03-13-2007, 17:14
Да сме живи и здрави, Господ здраве да ни дава, пък то другото не е важно.
Колко е забавно да драматизираме...
Мразя ви! Мразя ви за това че си давам сърцето а после се намира някой които да го разкъса,под претекст че аз неговото преди това съм го .....Да съм го направила 1... а когато той го направи стократко...аз да трябва да си мълча " ИЗВИНЯВАЙ" ...да бе нали......
Чувствам се мразен. Но всъщност би трябвало да си разбрала че тук не си говорим за жени и мъже, а за хора като цяло. Цитирам една тема :
Току що отрязах приятеля си.Той найстина е прекрасен човек,който обичам страшно много. Вече няколко дни го лъжех,че не знам какво искам,но аз всъщност знаех-не искам...
Той е узключително добър човек-М.- и се чувствам ужасно.Сега си писахме доста дълго като аз само увъртах и накрая той ме попита "да" или "не"...Демек дали оставам с него,или не.Аз го питах "ти как мислиш?" и той ми каза,че чака от мен,за да разбере.Казах му "gadno mi e da kazvam tova" и го оставих
Ми айде да пусна и аз една тема "мразя ви", ама после ще кажете че иронизирам ? Поздрави, принцесо. :wink: http://www.data.bg/f.php?fid=18506403
pROBLEMA NA Vsi4ki mom4eta e tva 4e go razdavat na mn golemi PLAYBOY-abe ei drislio ok qk si,pi4 si nqma spor ama nujno li e v1v vseki edin moment ot vreme da go pokazva6 be pff ](*,) i nali pri izneveri nai ve4e na mom4encata im e pozvoleno da si ni razigravat kakto si iskat i si vikat-` o tq me obi4a,edno S1JELQVAM 6te oprai ne6tata` da ama ne [-X a kogato nie momi4etata primerno iskame da im go v1rnem s1s s16tata moneta i vednaga ti biqt 6yta 6toto si mu bila izneverila pfffffff MOM4ETA NQMA KVO DRYGO DA KAJA :smt019
Ice_Queen
03-13-2007, 17:34
Напротив,тук сме за да си споделяме как се чувстваме,за да си помагаме!Казах,ако не ти изнася или не ти харесва нещо което съм написала - ...пътища много!
Напротив,тук сме за да си споделяме как се чувстваме,за да си помагаме!Казах,ако не ти изнася или не ти харесва нещо което съм написала - ...пътища много!
Ще се направя на съпричастен и този път няма да се изгавря...
maybelline
03-13-2007, 17:38
Мацки ..за вс които са наранени , наранили са или просто са по някакъв начин инфектирани от мъжете...кажете си вс тук ! Най- спокойно и чистосърдечно!
Мой ред е :
Споко,не всички момчета са такива ужасни.Да,някой наистина постъпват като кретени,дали защото не са пораснали или просто са си глупаци...не се знае,но важното е,че има много момчета,които са свестни и много добри.Познавам някои страхотни момчета и наистина мога да кажа,че има много свестни.
Предполагам,че наскоро гаджето ти е скъсало с теб щом сега правиш тази тема.Аз също се чувствах гадно след като скъсах с момчето,с което ходех една година,а и той не се държа никак добре след това (лъжи,обиди и т.н.),но после се оказа,че има някои много добри момчета точно под носа ми ;)
nencuHka
03-13-2007, 17:41
Мой ред е :
Мила и аз съм в същото положение...Мразя наглостта,лицемерието и всички останали отрицателни качества на мъжкят пол.... :( Мн пъти бях наранена жестоко и просто твърде рано видях и лошата страна на живота... :smt010
Мой ред е :
Споко,не всички момчета са такива ужасни.Да,някой наистина постъпват като кретени,дали защото не са пораснали или просто са си глупаци...не се знае,но важното е,че има много момчета,които са свестни и много добри.Познавам някои страхотни момчета и наистина мога да кажа,че има много свестни.
Предполагам,че наскоро гаджето ти е скъсало с теб щом сега правиш тази тема.Аз също се чувствах гадно след като скъсах с момчето,с което ходех една година,а и той не се държа никак добре след това (лъжи,обиди и т.н.),но после се оказа,че има някои много добри момчета точно под носа ми ;)
Защо сте останали с впечатлението,че като поста ви е дълъг е по-интересен.
kobrichka
03-13-2007, 17:44
мъжете са тъпаци няма спор,точно когато мислиш че ще се получи нещо,точно когато си лудо влюбена в него и той точно тогава те наранява по най-гадния начин.мразя ги,но определено без тях не може.Просто вече се научих да бъда к**ка,и да се забавлявам с тях,за да не стане обратното.Кажи му мъж и просто спри да коментираш,това е достатъчно.Но имо и свестни,но просто още не сме ги открили. :wink:
В момента може би мислиш, че всички момчета са ужасни, но не е така, колкото и тъпо да ти звучи сега.
nencuHka
03-13-2007, 17:47
Защо си останал с впечатление,че си интересен??? Нали мама ти е казала да не контактуваш с непознати-еми на,ред е да спреш да пишеш тук....... ](*,) ](*,)
В момента може би мислиш, че всички момчета са ужасни, но не е така, колкото и тъпо да ти звучи сега.
Ще звучи тъпо винаги.
Приеми факта неможеш да направиш добро изречение.
Ufffffffffffffffffffffff!!!Samo me igraqt pisna mi!!!Da se pravqt na golemite PLAYBOY4eta kakto kaza nqkoi,ama ne pred mene!!!A ako tolkova durji na mene vuprosnoto mom4e nqma da se pravi na otvoren!!!
Защо си останал с впечатление,че си интересен??? Нали мама ти е казала да не контактуваш с непознати-еми на,ред е да спреш да пишеш тук....... ](*,) ](*,)
С хора който пишат в розуво.
Иначе такова впечатление ми оставиха сички дет ми го разправят.Набии ги
sledko_f>93
03-13-2007, 17:49
Ще звучи тъпо винаги.
Приеми факта неможеш да направиш добро изречение.
О леле ще ме довършиш казвам тИ! :smt043
muhomorka :P
03-13-2007, 17:58
az sa6to se 4uvstvam otvratitelno,no ne za6toto mrazq edno mom4e,a za tova 4e se sardq na sebe si zaradi nego.az po-skoro iskam edin savet ot vas.istoriqta nakratko-haresvah go,no tragnah s nego ot vtorata ni sre6ta samo,za tova ne bqh mnogo sigurna,za6toto ne go poznavah mnogo dobre.sega sled kato otdavna sme razdeleni,toi stra6no mnogo mi lipsva i mnogo mi se iska da e vse o6te do men.sega v sabota 6te se sabirame priqteli i toi 6te e tam,mislq si dali da ne pogovorq s nego za 4uvstvata mi-moje puk da se opoznaem po-dobre i vsi4ko da potragne,ot druga strana nqma li da izglejdam glupavo spored vas.i kakvo vaob6te da mu kaja :roll:
nencuHka
03-13-2007, 17:59
С хора който пишат в розуво.
Иначе такова впечатление ми оставиха сички дет ми го разправят.Набии ги
Ае човек,ти вече напрау разбиваш всички класации... :smt040 :smt040 :smt040
Ае човек,ти вече напрау разбиваш всички класации... :smt040 :smt040 :smt040
Позволи ме да те поправя.Не всички само тези за интелегентност,оригинално т и чар.
cherinka
03-13-2007, 18:06
Не признавай първа чувствата си към него. Житейско правило.
Но замислете се ако ги нямаха всичките тези страдания, мъки, депресий, болки, сълзи, кофти настроенията и проблемите с отсрещния пол.. тогава как щяхме да се научим да бъдем силни, да преодоляваме препятсвията по пътя си към щастието.
Ако нямахме проблеми, с които да се опитваме да се справим, тогава щяхме да бъдем мъртви за света и за самите себе си.
Аз кво да ви се оплача.. освен, че моя се опитва да ме командва, да си налага мнението и да се държи с мен като с глупачка без мозък...
Секви ги има. Едни са свястни, други не. И винаги ще бъде така. А най-лощото идва когато имаме очи единствено за тези, които не ни оценяват така, както на нас ни се иска.
FiRe_LaDy
03-13-2007, 18:11
Iskam da mu kaja,che akkvoto i da mi e prichinil vinagi shte go obicham,no nqma da mu pozvolq da se podigrav apoveche s men i chuvstvata mi!Ne sym parcal i si znam cenata.Vqrno vse oshte placha za nego,no nikoga nqma da se pokaja kato slaba pred nego.IDIOT!Dano osyznaesh kakvo si zagubil ... no i da go osyznaesh - veche e kysno!Da ti se vryshta typkano dano. :smt010
ghost rider
03-13-2007, 18:14
искам да влезе тук в този форум да си говорим но все не го хващам като е тука а не сме си писали от много отдавна и се 4удя кво ли прави!!! гадно ми е пак
мъжете са тъпаци няма спор,точно когато мислиш че ще се получи нещо,точно когато си лудо влюбена в него и той точно тогава те наранява по най-гадния начин.мразя ги,но определено без тях не може.Просто вече се научих да бъда к**ка,и да се забавлявам с тях,за да не стане обратното.Кажи му мъж и просто спри да коментираш,това е достатъчно.Но имо и свестни,но просто още не сме ги открили. :wink:
виж ко става кат мислиш ... ма ко да са учудвам от една к**чка
Има мъже тъпаци и жени тъпачки.Въпрос на гледна точка.Жените не сме цвете за мирисане.Престанете да плямпате какви са мъжете бла бла..все те са виновни!Идва един момент в който "тъпаците" се държат като такива именно заради жените.Ние сме склонни не по-малко да въртим,лъжем и т.н.Аз лично нямам проблем с комуникациите може би защото винаги действам по този начин,по който аз искам.Никога не мисля "абе той дали ще го хареса това"."Тъпаците" искат точно това.Да им се казва всичко направо и да не ги питат по 1000 пъти "дебела ли съм"."Тъпаците" не разпознават цвят праскова,те знаят само плодът.За това колкото по-изчистени са отношенията,толкова "тъпашкото" е по-малко у него.
Ice_Queen
03-13-2007, 19:30
Мой ред е :
Не не е скъсал с мен...вече обаче не мога да кажа за щастие или за жалост...
Jenninka
03-13-2007, 21:04
В някои моменти имам чувството ,че е най-добрия ,я в други ,че е най-безчувствения или просто идиот.Всички са такива без малки изключения..И за определен период от време са страхотни и след тва си показват рогцата,винаги!
bqsna_teenagerka
03-13-2007, 21:05
;-) споко мацко аз на колко смотаняци сам попадала и аз сам имала период в който ги мразех вси4ките до един псувах ги не ги понасях но сега много ме кефят защото открих 4е има и пи4ове които са свястни като гаджето ми;)
FeelTheBeat
03-13-2007, 21:11
Хъх, сега и аз съм в период на мразене...
CVETELLINA
03-13-2007, 21:14
Мисля че много драматизираме нещата,а сме още много малки (на поо 15-16-17 год.),за да се задълбочаваме толкова в чувства,които един ден идват,на другия си отиват,защото нищо не е вечно. :wink: Давай го по-ведро,не се ядосвай с момчетата,има и свестни..просто не си попаднала на човека (постоянната фраза :-D ) ноо пък не си струва да си тровиш живота! O:)
sexy_anji_
03-13-2007, 21:24
Искам да кажа, че всички момчета са еднакви, както жените ест., но могат да бъдат нормални и да се държат добре и различно само когато искат, но проблема при тях е че често забравят на коя планета са и кое е най-важното. Как до вчера са се обяснявали в любов, а днес се гаврят/обиждат/правят се на интересни на гърба на същото момиче, за едното нищо.
Искам да ви попитам, случвало ли ви се е постоянно да мислите/да изпитвате чувства/да си припомняте често момчета от миналото, които да не можете да забравите? В смисъл не такива, с които сте ходили по 1, 2 години и сериозни връзки... Просто има един човек, за когото постоянно мисля, а той остана далеч в миналото ми. Вече дори незнам какво харесвам в него. Незнам нищо за него, но просто имам някакви странни моменти на изблици в които мисля постоянно за него и се сдухвам, а всъщност няма защо, защото ние нито имаме нещо общо, нито някога сме имали... освен за 3-4 седмици, което не го броя особенно и то много отдавна. Ще цитирам "Завръщане у дома" на Даниел Стиил. Всеки път, когато се срещнем се чувствам така.
В следващият момент бяхме обърнати с лице един към друг отново. И всички наши години се отразяваха в очите ни, хората, каквито някога сме били, хората, които бяхме обичали, хората, които бяхме загубили по различни причини... те бяха наоколо и ни гледаха как се завръщахме ръка за ръка, завръщахме се, водени от съдбата.
За мое нещастие втората част е само в сънищата ми. Но когато погледна в тези очи, някак си имам чувството, че съм ги загубила. Никога не съм ги имала, но сякаш са били мои цял живот. И когато го видя там, непознат и различен осъзнавам колко време е минало и как нищо вече не е както преди.... и няма да бъде.
П.П. Ето, успяхте да ме сдухате. В началото на писаниците ми си бях добре, а сега пак попаднах в един от тези моменти, за които писах... За жалост не мога да намеря достатъчно отчаяна емоциика от моята в момента..
pROBLEMA NA Vsi4ki mom4eta e tva 4e go razdavat na mn golemi PLAYBOY-abe ei drislio ok qk si,pi4 si nqma spor ama nujno li e v1v vseki edin moment ot vreme da go pokazva6 be pff ](*,) i nali pri izneveri nai ve4e na mom4encata im e pozvoleno da si ni razigravat kakto si iskat i si vikat-` o tq me obi4a,edno S1JELQVAM 6te oprai ne6tata` da ama ne [-X a kogato nie momi4etata primerno iskame da im go v1rnem s1s s16tata moneta i vednaga ti biqt 6yta 6toto si mu bila izneverila pfffffff MOM4ETA NQMA KVO DRYGO DA KAJA :smt019
:wink: :::
И аз съм хейтър точно в този момент...Присъединявам се към гневната женска тема :evil:
Искам да ти кажа,че си голям гей и не разбираш,че те харесвам адски много!Когато си в лошо настроения аз се опитвам да те развеселя,а ти се обръщаш срещу мен!И затова когато ти искаш да говорим аз се опитвам да те нараня,но не мога,защото постоянно искам да съм около теб!И когато си говорим на 4 очи си много печен...и те харесвам,ама си тъп,когато ме ревнуваш си много сладък :oops: а когато те погледна в очите ми се губи мисълта :P :oops: Обичкам те ама знам че никога няма да сме заедно ;(
tova sa mom4etata...az sam v sa6tata situaciq i vseki pat kato go vidq s drugo momi4e znam 4e iskam da go zabravq i da ne go vijdam pove4e i vseki pat iskam da mu pokaja 4e az sam pove4e vav vsqko otno6enie...znam 4e zvu4i nalko presilen no...sajelqvam samo 4e sam tolkova slaba za da kaja naistina ne no 4esno kazano ponqkoga kagato iska moje da me napravi istinski stastliva...i to4no zaradi tezi momenti nqma da se otkaja ot lubovta si kam nego :smt011 :smt010 :roll: [-(
BrokenInnocence
03-13-2007, 23:25
Е, ок. Момчетата могат да бъдат пълни идиоти и ние си го знаем. Както и те знаят какви кучки могат да бъдат момичетата. Попадала съм на абсолютни задници, но това не значи, че имам намерение да мразя всяко същество от мъжки пол, което мине покрай мене.
ThePainIsReaL
03-14-2007, 06:24
Хм .. аз нямам каква болка да изливам . Ядосвам се най-много на факта , че вече прекалено често им се връзвам на лъжите . И още не съм попаднала на свестен чесно казано . Не съм срещнала човек , който да ме обича въпреки мене си , човек , който да е до мен не само когато се смея , ами и когато плача .. абе ..
много драма вкарваме с тия момчета . Просто не ми се мисли вече .
happy_cute
03-14-2007, 06:27
Искам да ти кажа,че си голям гей и не разбираш,че те харесвам адски много!Когато си в лошо настроения аз се опитвам да те развеселя,а ти се обръщаш срещу мен!И затова когато ти искаш да говорим аз се опитвам да те нараня,но не мога,защото постоянно искам да съм около теб!И когато си говорим на 4 очи си много печен...и те харесвам,ама си тъп,когато ме ревнуваш си много сладък :oops: а когато те погледна в очите ми се губи мисълта :P :oops: Обичкам те ама знам че никога няма да сме заедно ;(
tova sa mom4etata...az sam v sa6tata situaciq i vseki pat kato go vidq s drugo momi4e znam 4e iskam da go zabravq i da ne go vijdam pove4e i vseki pat iskam da mu pokaja 4e az sam pove4e vav vsqko otno6enie...znam 4e zvu4i nalko presilen no...sajelqvam samo 4e sam tolkova slaba za da kaja naistina ne no 4esno kazano ponqkoga kagato iska moje da me napravi istinski stastliva...i to4no zaradi tezi momenti nqma da se otkaja ot lubovta si kam nego :smt011 :smt010 :roll: [-(
Eх един човек да сподели мъката ми :smt010
ThePainIsReaL
03-14-2007, 06:30
Искам да ви попитам, случвало ли ви се е постоянно да мислите/да изпитвате чувства/да си припомняте често момчета от миналото, които да не можете да забравите? В смисъл не такива, с които сте ходили по 1, 2 години и сериозни връзки... Просто има един човек, за когото постоянно мисля, а той остана далеч в миналото ми. Вече дори незнам какво харесвам в него. Незнам нищо за него, но просто имам някакви странни моменти на изблици в които мисля постоянно за него и се сдухвам, а всъщност няма защо, защото ние нито имаме нещо общо, нито някога сме имали... освен за 3-4 седмици, което не го броя особенно и то много отдавна. Ще цитирам "Завръщане у дома" на Даниел Стиил. Всеки път, когато се срещнем се чувствам така.
Понякога и аз се чувствам така , но после се сещам , че моето момче е мъртво , а този , който е на негово място , е съвсем друг човек , който е убил човека , към когото аз съм била привързана .. и готово
Вече не ми пука , няма за какво . Не виждам и смисъл да се сдухвам заради него .. всичко си е в миналото и нека си остане там - в красивите спомени .. :/ , които едва ли някога ще се повторят .
JoeBanana
03-14-2007, 06:31
Мисля че много драматизираме нещата,а сме още много малки (на поо 15-16-17 год.),за да се задълбочаваме толкова в чувства,които един ден идват,на другия си отиват,защото нищо не е вечно. :wink:
добър ден :mrgreen:
ThePainIsReaL
03-14-2007, 06:34
no 4esno kazano ponqkoga kagato iska moje da me napravi istinski stastliva...i to4no zaradi tezi momenti nqma da se otkaja ot lubovta si kam nego :smt011 :smt010 :roll: [-(
Но я се замислете .. тези моменти ще се върнат ли ? :/
Знам , че най-трудно е да се прецени , дали един човек да се откаже от любовта си или да удвои силите си , за да ГО (момчето) спечели пак и да си ГО върне ?
Но има ли смисъл във всичко това ? Не ни ли писна да се измъчваме ?
WindfaLL
03-14-2007, 06:50
Един единствен път съм обичала истински и то мн дълго,обаче той се подигра с чувствата ми...Многократно съм плакала за него докато не разбрах че така или иначе нищо от това което сме преживяли ще се върне и го оставих и се отказах да се боря...Да,момчетата в повечето случаи са еднакви,обаче вече няма да позволя на който и да било да ме нарани... :smt081
bboy_bunker
03-14-2007, 06:56
My name is Gosho Toshev and I'm an alcoholic...
че мъжете са лайна - това е ясно; че използват и лъжат - пак е ясно... но какво тогава ни остава на нас?! да бъдем като тях или да оставим една надежда, че все пак има и изключения?!
един, само един мъж успя да ме нарани и да ми даде такъв урок, който като опит ми стига за години напред! само той имаше наглоста да ме лъже повече от година, да се прави на много любен и да използва докрай, докато може!
не вярвам, че има свястни мъже... и за какво да вярвам когато разочарованието е толкова голямо, че дори не мога да повярвам искренно на думите "обичам те"...?!
happy_cute
03-14-2007, 16:35
no 4esno kazano ponqkoga kagato iska moje da me napravi istinski stastliva...i to4no zaradi tezi momenti nqma da se otkaja ot lubovta si kam nego :smt011 :smt010 :roll: [-(
Знам , че най-трудно е да се прецени , дали един човек да се откаже от любовта си или да удвои силите си , за да ГО (момчето) спечели пак и да си ГО върне ?
Добре и сега какво да го направя:да не му обръщам внимание,да се държа нормално?,да го накарам да ревнува :oops:
ThePainIsReaL
03-14-2007, 16:42
Добре и сега какво да го направя:да не му обръщам внимание,да се държа нормално?,да го накарам да ревнува :oops:
Ако знаех, бих ти казала .. но те са толкова непредсказуеми .. :/ на единия ден едното ще помогне , на следващия ден това нещо ще го съсипе и няма да иска да те гледа .. пфф .. вече въобще не знам . Но сякаш е най-добре да не му обръщаш много внимание , хем на себе си няма да вредиш така .
Tempestjuji
03-14-2007, 16:47
O:)
Мисля че много драматизираме нещата,а сме още много малки (на поо 15-16-17 год.),за да се задълбочаваме толкова в чувства,които един ден идват,на другия си отиват,защото нищо не е вечно. :wink:
добър ден :mrgreen:
добър вечер :-D
EvilBrunette
03-14-2007, 20:13
Как ми се иска веднъж за винаги да се разберем... Как ми се иска да разбера какво чувствам. Само ако можех да ти призная... Само ако имах малко кураж... :oops:
ThePainIsReaL
03-14-2007, 20:17
Как ми се иска веднъж за винаги да се разберем... Как ми се иска да разбера какво чувствам. Само ако можех да ти призная... Само ако имах малко кураж... :oops:
И аз така .. ама по-добре да духам супата :-D и да не искам нищо .
Ice_Queen
03-14-2007, 20:19
И аз така .. ама по-добре да духам супата :-D и да не искам нищо .
Всичко с времето си милоУ :-D :smt008
:wink:
ThePainIsReaL
03-14-2007, 20:20
Ехх .. тва време начи .. ц-ц-ц ще ме утрепе :-D
Ice_Queen
03-14-2007, 20:21
Ехх .. тва време начи .. ц-ц-ц ще ме утрепе :-D
Абе нека ние си гледаме кефа пък после вс ще си се подреди..
абе освен да се надяваме др остана ли ни изобщо :smt005
Защо трябва да мразим? Не можеше ли темата да бъде за любовта? Защто толкова много теми в този форум са свързани с омразата? Защо ,когато погледна някое мнение там задължително присъства думата "мразя" или ако не е казана направо,то поне се чете между редовете?
Vaniushkata
03-14-2007, 20:51
Не съм допускала никое момче толкова близо до сърцето си,че да успее да ме нарани.Пък и аз съм израснала с момчета,с момчета се разбирам по-добре,отколкото с момичета.Не бих могла да ги мразя,ако ще и 100 да ме наранят,щото мъжете ни са си супер пекани и яки пичове.
sexy_anji_
03-14-2007, 21:16
Защо трябва да мразим? Не можеше ли темата да бъде за любовта? Защто толкова много теми в този форум са свързани с омразата? Защо ,когато погледна някое мнение там задължително присъства думата "мразя" или ако не е казана направо,то поне се чете между редовете?
"Любовта и омразата ги дели само една крачка."
Когато някой каже мразя за отрещния пол с когото до скоро са били близки или е изпитвал нещо към съответния персонаж, обикновенно иска да изрази, че толкова го обича, но го е яд, че не може да бъде с него или са се разделили. Не е че мразим половината свят, визирайки мъжкия пол. Ние толкова ги обичаме (така де всеки по един, не една всички), че чак ги мразим, защото немогат да са наши когато си искаме или не са толкова идеални и разбиращи колкото сме ги искали.
Ice_Queen
03-15-2007, 11:44
Вълка,
Тоя път бъркаш човека ; ) ..много при това!!!!
Поздравления за темата.
Идеална е.
Улеснява ме стократно - няма да пиша собствени теми, когато съм наранена и изнервена.
Днес няма какво да се оплача. Днес.. :smt005
КАКТО ИМА МАЛОУМНИ ЖЕНИ ИМА И МАЛОУМНИ МЪЖЕ :idea:
Vqrno e 4e vsi4ki m1je deistvat po edin i s16t na4in, no pomislete vse nqk1de se namira nqkoi koito 6te misli za vas kato za 4ove6ki s16testva, za jeni, a ne za predmet za ..... MIslete pozitivno, ne svejdaite glavi pred tqh, pokajete im 4e ne te, a vie ste silnite. Ne im pozvolqvaite da vi ma4kat. No vse pak i ne se otri4aite ot tqh. Ne vsi4ki sa takiva egoisti. Gore glavite dami, pokajete na m1jete 4e nie sme silniq pol.
Моето гадже е просто уникално - почти никога не си показва шибаните чувства, въпреки че има такива... Само като се напие, напуши или надруса - тогава става по-любвеобилен. Иначе като се чуваме разправя, че съм тъпа и не знам си каква, явно се има за нещо повече. Тъпак си е и такъв ще си остане, само че не може без мен, мамка му, както и аз без него.
Мразя го, но в същото време го обичам. Какво да се прави - съдба! :-s
Вълка,
Тоя път бъркаш човека ; ) ..много при това!!!!
Едит
Много те обигам ама много ама защо ме нараняваш??????Готин си многооо и си за мен наи-якото мом4е но се умарих да се боря за лубожта(тожа не зна4и 4е ще спра)!!!!!!!ОБИ4АМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! !!!!!!
nelence7o
03-15-2007, 17:28
Любовта :smt049 е сложно нещо...както за мъжета така и за жените.По време на връзката,а и след това хората неимоверно много се натаняват един друг.Дори и да не го правят нарочно просто така се получава.Дълго може да се спори кой е по виновен...според мен и двамата...
Момичето казва...Мразя Ви...недей Омразата не разда нищо хубово.Искрено съжалявам че са те наранили,но има време ще намериш твоята сродна душа. :smt007
Ice_Queen
03-15-2007, 19:30
Тая вечер слушах - Стоян Михалев - Откакто ти...
:| Деба...Мразя да ме боли ... :|
Я си пусни нещо весело и тегли една майна на всичко и всички.
:)
Ice_Queen
03-15-2007, 19:36
Я си пусни нещо весело и тегли една майна на всичко и всички.
:)
:| Теглила съм я уж... и точно това е гадното - да си сам с мислите си и спомените си.. :|
Завиждам на хората способни да затварят страниците след вс преживяно...да забравят.. :smt012
Хей,хей, не се сдухвай.
Горе главата.
Аз пък винаги съм се чудела как така хората забравят, продължават напред без да се обръщат. Аз винаги гледам в миналото си и правя съпоставки. Което донякъде е лошо.
А и все пак когато си бил с някой имаш хубави спомени. Те не трябва да те карат да плачеш или да си тъжен, а точно обратното - да се усмихваш.
Just_say_no
03-23-2007, 20:35
Vseki den kogato te vidq se se6tam za nqkolkoto dni koito prekarahme zaedno... be6e hubavo no vsi4ko e svar6ilo sega !!! nqma smisal da me tarsi6 nqma smisal da se poznavame... za6toto taka samo me boli 4e tova mejdu nas priklu4i. ti ne se li 4uvstva6 po sa6tiq na4in? ne iska6 li vsi4ko da se varne? i vse pak mislq 4e e po dobre da prodaljim napred i da nese obra6tame za6toto spomenite nosqt t1ga.
Izvinqvai 4e ne moga da ti kaja vsi4ko tova v o4ite...
SeXyTo_f
03-23-2007, 20:44
Евала! С извинение.... имаше един израз... всички мъже са лайна.... лайна колкото искаш, но нкарая трябва да си избереш правилното лайно... не беше точно така, ама нещо подобно...
Много са ме наранявали онези “ подобия“ на човешки същества-мъжете.Особено един индивид.Защо не им омръзва?Понякога едва ги гледам.Сякаш се чувстват недостижими.Мисля,че не съм по-долу от което и да било момче.Истината е,че всичко се върти около нас.Какво си мислят,че като ръсят насам-натам лъжи и клюки и правят интриги,обличат се в розово и ходят с “ фешън“ прически са много интересни?Поне за мен,това не е така.До сега май в живота си така и не срещнах някое момче на място.Защо нямат смелостта да ти кажат в очите,че те обичат?Защо бягат?Ето това ненавиждам в тях.И още нещо-даваш му сърцето си,а той го реже на малки парчета.Поне като ни зарязвате,бъдете по-мили.
Just_say_no
03-23-2007, 21:03
napalno podkrepqm gore napisanoto!!! vsi4ki sme eddni goleeemi laina ... :D
die_die_my_darling_
03-23-2007, 22:00
какъв мъж си ти бе пиклио....ако не те обичах толкова много досега да сам те разкарала....твоите лигавщини нямат край...се ревеш се си тъжен за всички си винаги насреща и за най-малката глупост...а за мен напоследък не можеш да отделиш и 5 мин...и продължаваш да ми се кълнеш и да ми обещаваш че ще заминем двамата...адски съм разочерована :smt010
mujete....koi kaza che te bili hora a nie..taka da nie jenite sme mn po-visshi sushtestva...no znaete li zavijdam im ponqkoga kato gledam kak ne im puka za nishto...piqt ebat i tfa e jivota im...a nie sme prekaleno glypavi da plachem za tqh i da se hvashtame v vs tehen kapan....
nie mojem i sme poveche ot tqh...i milsq che tazi tema im go pokazva!!!
BUNT SRESHTU MUJETE!!! :D bezchuvtsveni vlechugiiiiiiiii !
Tedka-Medka
03-23-2007, 22:19
Яд ме е че не мога да стигна по никакъв
начин до сърцето ти!!сякаш е оковано
в някакви вериги,за които не мога да намеря ключа!!
Мисля че пак се влюбвам и ме е страх да не бъда наранена
отново,защото няма да издържа повече...Писна ми да давам
всичко от себе си,да се раздавам до крайност,да не
запазвам нищо за себе си и накрая да получавам едно голямо нищо!
Боли ме,че съм толкова доверчива и знам как да обичам,
ако не знаех как щеше да ми е по лесно и нямаше да страдам.
Искам да викам и да плача до припадък..Ти си с мен,но всъщност
имам чувството,че не си.Винаги си някъде другаде,
при мен си само тялом,ако съм с гръб към теб не осещам
присъствивто ти..Не искам да се влюбвам и да бъда зависима,
НЕ ИСКАМ!!!!!!!
П.П. много яка тема!
Diabolique
03-23-2007, 22:32
Emi osven i az da si kaja mnenieto teq maje sa palni laina ...naistina kato sa malko po qki i s abasi jenkarite 6toto vsik4i praldi im lqgat v krakata otgore navsi4ko moje si nai qkata madama i ako sa r6eili 4e ne im e period za obvarzazvane seriozno si poigraqt s tebe i posle ti kajat nqma trapka id a se vranat pri groznata bbiv6a s koqto ne se 4yvstvat zatsra6eni.zakvo vinagi kogato po4ne momi4eto se zaribqva i da iam doverie viq kazvate nqma trapka pak v na4alo ste si skaslai krakakat ot ti4ane zad gaza i ,zzakvo kat ne vi pusne nqkoi i pak vednaga tarsite nqkoq dryga abee viq ste gadnqri ama ima i mnogo momi4eta koito vi preedizvikvat tva povedennie
росската
03-23-2007, 22:47
Не ми пука за теб! Убедих се сама... Не си мисли, че те обичам само защото съм спала с теб. Това не е вярно. И не си мили, че съм ти някаква собственост, и че трябва да става както ти искаш, и да бъдеш силния и умния защото си мъж...
Не си познал...
Чао!
Out of my life, Out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad !!!
cherinka
03-24-2007, 05:30
Еххе, разпалихме и тая тема, че я бяхме забравили нещо.
Ми аз какво да ви се оплача.. яд ме е, че съм прекалено наивна, че вярвам на всичко, че свиквам толкова бързо с някого и като ме заебе и се чудя от къде ми е дошло. Яд, ме е, че съм тоооооолкова добричка и все на егоисти попадам и общо взето е това.
И понеже съм голям оптимист и си мисля, че живея във някаква приказка с хепи енд, все още от вътре си вярвам, че все някога (било то и след 40години) ще си ме ощастливи някой :):).
Ех ква глупост написах.... ама наивността ми няма край, а.
cherinka
03-24-2007, 05:32
Out of my life, Out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad !!!
Шшшшшшшш, тая песен е уникална (нищо, че тая дума се изтърка в днешно време). : )))))
reni.misskiss
03-24-2007, 05:59
Re6ih i az da napi6a ne6ti4ko, za6toto temata si struva. Az predi vreme, do mnogo skoro si misleh, 4e moqt priqtel e razli4en, 4e e perfekten, razli4en ot drugite tupaci, moje bi za6toto si misleh taka posle me bole6e dva puti pove4e kato me narani. Sega pak sme zaedno, no e razli4no, ne mu vqrvam i t.n., znam, 4e ve4e ne se razli4ava ot drugite, 4e e su6tiq tupak i gadnqr, no mnogo si go obi4am. Ve4e znam, 4e vsi4ki muje sa ednakvi, ama do edin - prosto te razo4arovat po razli4en na4in i vreme. Vsi4kite sa ednakvi budali i gadnqri, razlikata, kakto kazvat priqtelkite mi e v portfeila. Zatova az si se radvam na svoqta nezavisimost, za6toto e noj s dve ostrieta da raz4ita6 na muj, koi znae koga 6te mu se priiska ne6to drugo. Koito e naranen da ne mu puka, az vse o6te si spomnqm, vseki den mislq za ne6tata, koito mi e kazal, no kakvo puk, vsi4ko se prejivqva, a i Gospod zabavq, no ne zabravq. Ne e nujno da im go vru6tame, to samo 6te im se vurne. Priqten den pojelavam na vsi4ki i umnata :)
Защо винаги една в една тема трябва да стават спорове?Просто всеки изказва мнение,а на който не му харесва момичето е писало....
По темата- Толкова съм разочарована от момчето,което харесвам,че си нямате на представа.Не плача за него,но ми е кофти.Има и свестни момчета,но са капка в морето.Бих му казала: Съжалявам,че отделяш по 15 мин на ден за мен..Аз съм си виновна и сега аз си патя от това..Само не разбирам КАКВО ИСКАШ?????????Защо не разбираш,че по този начин ме нараняваш???По-добре си иди,може да плача10 месеца,но после ще съм друг човек.Сега не виждам нищо др освен теб,писна ми...Играеш ми по тъч линията,ту идваш,ту си отиваш.Не искам да живея така,за това СБОГОМ....
Колкото и да не ми се иска,бих му го казала,но той сам ще разбере рано или късно ](*,)
haTe^hIm
03-24-2007, 08:12
Ти си най-големия глупак,който познавам....Още като се запознахме, в очите ти се виждаше какво е единственото нещо, което искаш от мен...Толкова сте жалки и прозрачни всичките...Чак е смешно, когато обясняваш, че наистина ти пука за мен...Защото това не се говори, а се показва и доказва..Пък ти не можа нито веднъж да го напраиш....Имаше и хубави моменти...Въпреки всичко признавам и своите грешки...Бях твъдре предубедена и не ти дадох шанс да ме опознаеш...за да не мога аз да се влюбя в теб....но след всичко,което направи вече не съжалявам за това си поведение...Ти си просто поредния боклук в живота ми и няма никога да си нещо по-значимо нито за мен,нито и за която и да е било друга....
Ice_Queen
03-24-2007, 08:15
Все по - малко ме боли..
все по - трудно капят сълзите ми ..
все повече затварям сърцето си ....
life sux ..
А онази песен е велика,обожавам я !!!!!!!!!
Ауйт оф му майнд..
na me li4no mnogo pati mi e pisvalo...no sled tova se poqvqva vprosniq i e nujna samo edna usmivka ili pogled za da me nakarat da se zmislq dali naistina iskam da se otkaja tolkova lesno... :roll:
Th3WildAng3l
03-24-2007, 10:57
Добре мамка му... От моя клас си.. харесваш ме от 3 години и си личи .. и всички са го забелязали.. спа с мен, звъня ми , говореше си с мен.. личеше си че изпитваш нещо към мен. После спря да ми говориш - почувствах се използвана и адски кофти .. после тръгна да зарибяваш друго момиче от даскалото , което си има гадже от две години и половина.. тръгнахте. Сега си щастлив и се кефиш и се натискаш с нея пред мен, без да те интересува как се чувствам аз.. А защо по дяволите не спираш да ме гледаш втренчено и дълбоко все едно искаш да ми кажеш нещо????
Ем, аз съм тъжна, защото сме "толкова близо, а всъщност толкова далеч"
Звучи клиширано че всички са еднакви, но колкото пъти съм се опитвала да повярвам че има различни съм се разочаровала. Просто нз защо става така. Може би след време няма да мисля така но засега...
koi q pee taq pesen Out of my mind.. ?! nou me kefi .. ama koi q pee ? hah
Ice_Queen
03-24-2007, 18:47
koi q pee taq pesen Out of my mind.. ?! nou me kefi .. ama koi q pee ? hah
Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad
:smt023
vsi4ki m1je sa idioti momi4eta ne im vqrvaite za6toto mislqt samo za edno SEXXXXXXX dori i da otri4at tova im e v prirodata te sa prosto jestoka neobhodimost za da ima koi da obi4ame ama ne te ne os1znavat kakvo gubqt ta nie sme mn pove4e ot tqh i znaete li prosto neka stanat obratni ako si mislqt 4e nie sme l1jkinite
FUCK FUCK FUCK.... СЕГА Е ВРЕМЕТО АЗ ДА ГО КАЖА НАЛИ?!?!?!
ПИСНА МИ... ПИСНА МИ... ПРОСТО НЕ МОГА ПОВЕчЕ... ПРЕДИ МИ КАЗВАшЕ чЕ СУПЕР МНОГО ДЪРЖИш НА МЕН... чЕ СЪМ ТИ ЕДИНСТВЕНАТА ФР КОЯТО НЕ ТЕ Е ПРЕДАВАЛА... ГОВОРЕшЕ МИ ЗА НЕЯ, КОЛКО Я ОБИчАш чЕ ТЯ ТИ Е ВСИчКО... АЗ ТЪРПЯХ, ТЪРПЯХ ПОМАГАХ ДОРИ... И ТИ СКЪСА С НЕЯ НАЛИ? И КВО КРИСО НЯМА ДА Е САМ... щО НЕ СИ ПОИГРАЕ ТАМ С ОНВА МОМИчЕНЦЕ... ДОБРЕ ДОБРЕ ПОВЯРВАХ ТИ КАТО КАЗА чЕ ПРЕДИ "ДЕНЯ В КОЙТО СЕ ВИДЯХМЕ" (СЕ ЕДНО БЕшЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ) ДОТОГАВА НЕ СИ БИЛ СИГУРЕН В НИКОЕ ОТ чУВСТВАТА КОИТО СИ ИЗПИТВАЛ КЪМ МЕН... ДОРИ НЕ СЕ УСЕТИХ КВО МИ ПРИЗНА... чЕ ДОТОГАВА СИ МЕ ЛЪГАЛ... И ТВА ГО ПРИЕХ... ПОЗНАВАХ ТЕ И ЗНАЕХ чЕ С ТЕБ НЯМА ДА Е ЛЕСНО... чЕ ТИ СИ "ИДОЛА НА ВАшЕТО ДАСКАЛО" , чЕ СЛЕД ТЕБ НЕ ТИчА САМО ЕДНА ХЛАПАчКА.... ПРИЕХ ГО И ДОРИ СЕ ВЪЗГОРДЯХ чЕ СИ МОЙ А ДРУГИТЕ САМО ГИ БАЗИКАш... ДА ОТ ЕДНА СТРАНА Е ХУБАВО ДА ЗНАЕш 4Е КОЯТО И ДА Е*АВАш АЗ СЪМ "ТВОЕТО МОМИчЕ" ... ДА ПРИЯТНО БЕшЕ ДОКАТО НЕ ГО НАПРАВИ С НАЙ-ДОБРАТА МИ ФР... КАЗАХ ТИ ДА СПРЕш, НЕ ВЕДНЪЖ МЕ чУ ДА ПЛАчА ПО ТЕЛ-А И ДА МЪЛВЯ КОЛКО МИ ЛИПСВАш.... чЕ ДАВАМ ВСИчКО ЗА ТЕБ... А ТИ ЗА МЕН САМО ЕДНИ ДУМИ... ДОРИ НЕ ТИ КАЗАХ чЕ СЪМ чУЛА ЦЕЛИЯ ВИ РАЗГОВОР ЗА ДА НЕ ТЕ ЗАГУБЯ... А НЕ ТРЯБВА6Е ДА ГО НАПРАВЯ ТАКА....И ТВА ... И ТВА чЕ НА ДЕН ДЕН-А МИ ДОРИ НЕ МИ ПИСА 1 СМС ... А АЗ ДОЙДОХ В КВ-ТО ТИ А ТИ СИ БИЛ НЯКЪДЕ ПО ЦЕНТЪРА.... И КАТО КАЗА 4Е АКО МОЖЕ6 щЕ ДОЙДЕш ДА МЕ ВИДИш... а КВО БЕшЕ ПОЖЕЛАНИЕТО ЗА МЕН... чРЕЗ СМС ЗА НАЙ-ДОБРАТА МИ ФР, КОЙТО ГЛАСЕшЕ : " МНОГО ЦЕЛУВКИ... И КАЖИ НА ВИКИ чЕ Я ОБИчАМ".... И ПОСЛЕ В СКАЙПА СИ ПАК ВЛюБЕН В МЕН.... КАЗАХ ВЕчЕ НЕ ИСКАМ И ДА ТЕ чУВАМ... ПРОСТО СЕ МАХНИ ОТ ЖИВОТА МИ...
OUT!!!!
П.П. СОРИ чЕ ПАК ПЪЛНЯ ФОРУМА С МОЙТЕ ПРОСТОТИИ...
Ice_Queen
03-25-2007, 14:33
П.П. СОРИ чЕ ПАК ПЪЛНЯ ФОРУМА С МОЙТЕ ПРОСТОТИИ...
темата я направих точно за тва ! да си изливаме,нещо като наша си територия :)
SaYoNaRa
03-25-2007, 14:34
А осакатявате ли ако някой ви разглежда темата, че се почуствах застрашен? :?
hi sluchaino se natuknah na tova forumche, kogato tursih v saita edna tema :) i iskam da kaja neshto koeto mn otdavna si go mislq ! Pod ponqtieto PLAYBOY se razbira : Hubavo momche, haresvano ot jenite , zaobikoleno ot tqh v smisul nqkuv pich! A momiche koeto e haresvano i zaobikoleno s muje e kurva! Kak momche koeto spi s mn jeni e nqkvo vuzhvaleno a jena deto spi s mn muje e kurva ....emi ne sum suglasna ! A otnosno osnovata na temata iskam da kaja che tozi koito az haresvam me mrazi ! Ne me poznava no vupreki tova me mrazi i to samo zashtoto e nadut ...emi ,momcheta, ednakvi ste glupaci vsichkite posle ni narichate kuchki i kurvi ami zamislete se koi e vinoven da sme kurvi ... otgovora e prost! I vse pak ne mojete bez nas ;)
iNl0Ve_wItX_liFe
03-25-2007, 15:06
И ти ли си така..... и аз нях така, но го забраих! ега той ме харесва, а аз го мразя! ;) споко ;)
da no az mn go haresvam i ....razbirash me sigurno :) nqma prichina da me mrazi ... toi napravo ne me ponasq i mi e kofti ama jivota produljava ... koleloto se vurti vse pak i nqkoi den toi shte proumee no shte e kusno za men zashtoto toi veche nqma i minimalen shans sus mene kolkoto i da go haresvam tova koeto e kazal che me mrazi mu zatvori vsichki vrati kum mene ... :( Tujno no fakt
cherinka
03-26-2007, 03:28
Тия дни мислех, мислех, и стигнах до това, че готините (на външност момчета) са като елитните кафенета --> имат много посетители и повечето не са редовни, а готинките и свестничките са като забутаните кафенета в махалата --> малко, но редовни посетители.
Мой ред е :
10x Thunder..... Q SI ebi putkata maina shopkinio naduta
Moderated by Aleandra
gangbang
03-26-2007, 06:12
Тия дни мислех, мислех, и стигнах до това, че готините (на външност момчета) са като елитните кафенета --> имат много посетители и повечето не са редовни, а готинките и свестничките са като забутаните кафенета в махалата --> малко, но редовни посетители.
Велик извод =D>
Нямам голям опит с момчетата,но и тези с които съм ходила успяха да ме наранят :( .Незнам дали съм мазохистка,глупава,безнаде жна романтичка или просто се надявам,че някои ден ще се убедя че момчетата могат и да не са толкова лоши.Но защо подяволите немога да живея без тях? Искам да намеря не идеалния ,но някой ,който поне малко да ми подхожда и да не ме наранява.Толкова ли много искам?Може да звучи банално и изтъркано ,но аз вярвам в любовта и се надявам да я срещна ,но така както вървят нещата , нещу почват да измират надеждите ми.Отчаяна съм!!! Не е вярно,че сме сложни,просто момчетата не ни разбират,или поне не се опитват да ни разберат.Понякога имам чувството,че ние момичетата сме проклети во веки да страдаме и да бъдем наранявани :(
gPa3HuTeJl
03-26-2007, 19:16
чшшш ало... Ice_Queen не е ли момиче? не си ли об1ркал малко темата или начина на говорене..!? или я някои да ме просветли.. :smt017 :smt012
Ice_Queen
03-26-2007, 19:30
чшшш ало... Ice_Queen не е ли момиче? не си ли об1ркал малко темата или начина на говорене..!? или я някои да ме просветли.. :smt017 :smt012
Тя говори на приятеля и предполагам...един вид ..
иначе
:
мразя се за тва че вечно не съм достатъчно добра за теб!
а теб те мразя за дето 1 не си затвори скапаната уста !
krisiiii
03-26-2007, 19:40
nai mnog me e qd na men samata za6toto qvno nqmam smelostta da ti kaja tova v o4ite .... mrazq te za6toto be6e edin ot malkoto hora koito uspqha za tolkova kratko vreme da spe4elqt sarceto... mrazq te za6toto si misleh 4e 6te mi pokaje6 4e vie mom4eta vse pak ne ste tolkova gadni i ne mislite vinagi i samo za sex ... oba4e nai mnogo te mrazq za tva 4e se vazpolzva ot glupostta mi i posle me zarqza kato parcal... 4e dori ne me poglejda6 kato me vidi6 i se pravi6 4e ne sa6testvuvam... sega si ima6 nqkakva priqtelka (az nikoga ne mojah da sam dostaty4no dobra za da ti stana takava) i se nadqvam pone na neq da ne i razbie6 taka sarceto :smt010
ThePainIsReaL
03-26-2007, 19:47
:? Пффф ... Пфф ..
I wish I wasn`t born ..
sexi_lady_666
03-26-2007, 19:53
a we naprao za maje ne mi se govori!!!6te si izlea mukata na vas!!!na4i purvo bqh ne6tastno vlubena 1 godina po edin glupak naprao nemojeh da izdurja!!!! ](*,) sega sum vlubena v moi mn blizuk priqtel i toi me haresva i to mn moje bi ne vqrvam da me luje samo trqbva da skusa unaq drugata!!!!ob6to vzeto tva e malka 4ast ot vs prejivqno ot vs ne4estiq v tozi tup jivot i taka!!!
patoka_dafi
03-26-2007, 21:44
вие тука оплювате момчетата а понякога вие момичетата сте такива к*чки и после след като нараните или излъжете някое момче и то ви зареже започвате да ревете
Mrazq te,zaradi tova koeto mi pri4ini!!! :smt010 Dadoh vsi4ko za teb,borih se za lubov bez smisul,a ti sled vsi4ki moi usiliq zagurbi vsi4ko...Pro6tavah ti tolkova mnogo puti,obi4ah te istinski sega e tvoi red,da pla4e6 za men,da me moli6 da se vurna pri teb,no tova nqma da stane..what goes around comes arpund!!! :smt019 Vsi4ki mom4eta do edno sa kreteni,pikliovci ostanali s gre6nata predstava,4e vsi4ko im se polaga,4e sa no.1 v vsqko otno6enie,4e sa neustoimi za momi4etata ,4e mogat da praqt s nas kakvoto si iskat,zemete im pokajete 4e ne e taka!!! :smt013 ne im vqrvaite vsqka tqhna duma e luja...mnogokratno se ubedih v tova!preebavaite gi purvi vie za da ne vi preebat te!!!NIKOGA NE PLA4I ZA NE6TO KOETO NE PLA4E ZA TEB :!: :!: :!:
Abe po4ti vsi4ki mom4eta sa gadni!Mislqt samo za sex!Mn obi4at da zineverqvat!Iskat da hodqt s pove4e ot 1-na!I posle samo ednoSAJALQVAM!Za tqh ti vinagi si vinovna!Palni bokluci!
Moita istoriq e mn 6ibana!Imah priqtel,koito be6e mn svesten,ama se sabra s edna kompaniq,koqto mu povliq mn lo6o!Po4na da me laje,da mi izneverqva,da pu6i treva,a sega daje se drusa!Samo mi obe6tava6e 4e pove4e nqma da pu6i,zaradi men(nali mn me obi4al) i nai gandoto be6e kat se natiska6e na uj nai dobrata mi priqtelka!Tq pak i ni6to ne struva-palna kurva!Posle samo ama tq mi e mn dobra priqtelka i tova e!Karahme se sumati pati,a ina4e az kat govorq s moq nai dobar priqtel stava o6te po zle!
Abe nqmam dumi!Idioti na taq zemq kolkoto iska6!
<black soul>
03-27-2007, 15:46
mi ti ne bi li bila 6yta na nqkoe mom4e ako to ti izneveri! da ne bi momi4etata ne izneverqvat!?!? :-s problema e 4e pove4eto momi4eta sa prekaleno nejni i kato po4nat da revat i da spuvat mom4etata i vseki si misli 4e mom4etata sa "lo6ite"! da ne bi momi4etata ne naranqvat mom4etata sas vsi4kite si glezotii, gluposti, nervni krizi, revnivosti i skandali!? tva 4e mom4etata ne pokazvat 4e sa naraneni ne ozna4ava 4e ne sa!!! ako vsi4ki izostaveni mom4eta po4nat da hlen4at 6te6e da izlezne istinata naqve- nikoi pol /majki, jenski.../ ne e po-dobar ot drugiq!!! i stiga se oplakvaite! ako ne priemate vsqko gadje se e dno 6te se jenite za nego nqma6e da vi se kasat sega taka sartzata! :smt011 pfuuu
<black soul>
03-27-2007, 15:50
вие тука оплювате момчетата а понякога вие момичетата сте такива к*чки и после след като нараните или излъжете някое момче и то ви зареже започвате да ревете
nezavisimo 4e sam momi4e i az sam na sa6toto mnenie! kato se setq kolko mom4eta sam gledala kak napravo umirat ot bolka po nqkoe momi4e 6toto se pravi na mn vajna i me hva6ta qd na neq...i na vsi4ki ostanali. :smt017
ТраЛаЛа`f
03-27-2007, 20:18
И аз съм хейтър точно в този момент...Присъединявам се към гневната женска тема :evil:
me 2 :x
Сори че се намесвам и влизам непозволено във вашето светилище, ма се чудя вече 2 дни та се пристраших и се питам .. кво правите след като започнете да мразите, да се депресирате, да изпадате в меланхолични моменти и прочие :roll: Благодаря Ви!
hm...ne se sdurjam...
cql jivot precakvam nqkogo. izneverqvala sum na vs muje s koito sum bila prosto za6toto ne mojeh da bude s edin. a ne mojeh za6toto ne znaeh kakvo e da obi4a6.
zabivala sum se s gadjeto na nai dobrata si priqtelka. s nai dobirq priqtel na gadjeto mi su6to. i vsi4ki gadjeta na priqtelkite mi sa ti4ali po men, ne za6toto sum 4udo nevidqno, prosto suznatelno gi privli4ah na moq strana.
i to4no vednuj v jivota mi se vliubih. razbira se...kakto citirahte mnogokratno: what goes around comes around. taka se slu4i i s men. vliubih se prez glava, obsebih se, vnu6ih si, 4e bez tozi 4ovek jivot nqma. v kraina smetka ne uspqh da spe4elq surceto na tozi 4ovek, moje bi be6e za negovo dobro. no ne i za moe. razru6ih se. nikoga prez jivota si (kolkoto i buren da e bil toi) ne sum piela tolkova mnogo i ne sum minavala prez tolkova muje, koito OTNOVO ne zna4at ni6to za men. samo i samo za da zabravq edinstveniqt 4ovek koito sum obi4ala. i ne. ne go zabravih razbira se. nqma i da go zabravq.
BastardOfChrist
03-27-2007, 20:40
Гадно ли ви е?
Така и трябва! :lol:
JoeBanana
03-27-2007, 20:45
ти сърцето ми разсече :-({|= и на шишче го опече :-({|= :mrgreen:
BastardOfChrist
03-27-2007, 20:48
шишчетата са твърде малки за едно сърца, шишлека е друга работа! :lol:
Хахахах е няма просто, не може да не те цитирам. Тва дет го казваш е пълна боза. Едното няма нищо общо с другото, камо ли по темата, освен че има леко рима. Опа грешка на езика, нов съм в занаята...ти кога ли си писал по тема изобщо. Мааш гащите кат селски бек. Извинявай, че те обсъждам, просто не се сдържам, такива бисери ми ражда главата само като видя твоята :mrgreen:
JoeBanana
03-27-2007, 20:53
Хахахах е няма просто, не може да не те цитирам. Тва дет го казваш е пълна боза. Едното няма нищо общо с другото, камо ли по темата, освен че има леко рима. Опа грешка на езика, нов съм в занаята...ти кога ли си писал по тема изобщо. Мааш гащите кат селски бек. Извинявай, че те обсъждам, просто не се сдържам, такива бисери ми ражда главата само като видя твоята :mrgreen:
не се опитвай да си забавен чрез моите мнения :mrgreen:
MaXy_GiRL
03-27-2007, 21:03
Куджаци мръсни!!!!Мразя ви!!!Мамка ти да е** Д....!!!Не тя майка ти не е виновна ами баща ти!Тогава баща ти да е** Д....!!!Тъп смотаняк!Не оцени нищо което ти дадох!!!!Скарах се със всички заради теб!Баба ми се разсърди....братовчедка ми....приятелите ми..останах сама,но когато ти беше с мен никой не ми трябваше...само ти!Едва не умрях заради теб!Изпаднах в депресия заради теб,а съм едва на 14!Стигнах до успокойтелни заради теб!(той е главната пречина,но и защото просто нямах толкова сила и реших че те ще ми помогнат(излагах не аз реших,а Д-р Стоянова))Станах гадна кучка заради теб.....сърцето ми се вкочани в кристален лед се превърна,защото и него ти дадох!!Дадох всичко,всичко....вече нищо не остана!!!Мразя те!!!Не ти и това не заслужаваш!Просто те съжалявам,защото знам,че когато се усъзнаеш,когато пораснеш....ще е късно,вече няма да съм наблизо за да вида и ти как страдаш!Няма!!!!!ТОЛКОВА!!!!!!К РАЙ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
П.П. ЛЪЖА нейскам да те гледам как страдаш,просто ти пожелавам някога когато се влюбиш,да не е в човек подобие на теб!
Пфффффффф едва ли има някое момиче на което не му е писнало... :? Просто момчета не са хора ... :Х
Писна ми... Пак ми писна от теб... Нз кога ме лъжеш кога си истински... Като слушам какво ти се е случило... Да гадно е...Сп даже... Но не мислиш ли че като ме "обичаш" толкова не трябва да го споделиш с мен... Като ти е трудно сподели...Аз винаги съм тук за теб... Но ни разделят 30 км ... Един град... 50мин... НО БЕЗ ЖЕЛАНИЕ... Както казват хората : " На сила хубост не става.. " Аз искам само да ми покзваш че ме "обичаш" ... Поне веднъж да кажеш че искаш да ме видиш и да не изникне "СЛУЧАЙНО" нещо сп важно... Тва че имаш проблем у вас... какво ще направиш като лъжеш и мен... Като казваш че си у вас а си някъде на вън... С поредната к*рва... Ама нали аз няма да разбера... Щото всичките ти фр мислят че не сме един за друг... ЗАщото те дори не знаят че ходим ... :? Просто полудявам.. чуй... Провалих си живота заради теб... Дори първата любов... Дори той ми звучи по-близък... Дори казват че с него сме идеалната двойка... Аз не искам и да чувам защото "имам" теб... Ако това между нас е нещо... Вярно че нямаше "Искаш ли да ходим?" а дните заедно а целувките... Или ще кажеш че не е било нищо... Да не може да има любов от разстояние... А още повече с момче като теб ... :? :? :?
Ice_Queen
03-28-2007, 19:05
За пореден ден се убедих че мъжете не струват..... :|
no_martyr
03-28-2007, 19:37
За пореден ден се убедих че мъжете не струват..... :|
На базата на какво правите такива големи обобщения?
"Жените са кучки", "Мъжете са безчувствени копелета" (простете прекалено директните наименования, не ми отива и на стила, и на всичко, но хипербола трябва да има тук-таме)...вярвате ли си?
И мислите ли, че има разлика между вашето огорчение и огорчението на едно момче, на което не му върви с разни напудрени куклички с базисен инстинкт да скачат от цвят на цвят, който наричат любов?
Психологическо влияние на половете...
Ние сме първо хора, а после биологично определени представители на поделенията "мъж"/"жена".
Позицията на страдащия е много лесна...И аз съм била в губещо положение, и аз съм била зверски обидена, обаче такова изречение (както и много от прочетените в тази тема) са ми леко извън обсега. Прилича на нещо, което биха си казали две съседки по пантофи и с ролки на косата, докато пият кафе (от вакуумирано пакетче, колкото и да е трудно това, като се замисля!) и гледат испански сериал, в който главната героиня (която, по някоя универсална ирония, все носи име, завършващо на -ита) се оплаква от тежкия си живот на мъкнене на маркови дрехи и банално скъпи бижута, докато изгората й за пореден път губи паметта си и затова я нарича с изключително галеното име "кокошка", понеже я мисли за онази руса богиня, която го е изоставила преди приблизително 500 епизода.
Момиче съм, обаче с вашата кауза не мога да се съглася. Колкото има свестни жени, толкова има и свестни мъже. Обиждали са ме, била съм наранена и засегната - е, теглила съм една майна и толкова. В по-специалните случаи съм си показвала отношението към дадения човек доста директно. Но да си позволя да нагрубя онази част от мъжкото войнство, която си заслужава да изтърпиш няколко такива случая, заради някой неосъзнат мухльо - леко ми е под достойнството...
...Ако си мислите, че и аз не съм била мухла в разни случаи... :-D
otchaqnata
03-28-2007, 20:40
moga da vi kaja samo 4e vs mom4eta (taka de moje i izklu4eniq da ima i se nadqvam da ima) sa edni bezsarde4ni sa6testva,rodeni samo za da ni izma4vat.idva zapoznava se s teb po4va da te svalq prez tva vreme hodi s druga.zarqzva q vra6ta se pri neq ti mu bie6 duspata toi idva i ti se moli i nie nali sme glamavi4ki im pro6tavame.posle go vijda6 pak s treta i tva mu pro6tava6.a kogato ti sbarka6 toi se pravi na gazar.dobre ima6 momi4eta mng ti4at sled teb no ti kvo ne ti trqbva da ima6 vsi4ki sarca i ti trqbva i moeto.kogato vs svar6i stradame molim se da se varne.toi se vra6ta samo kogato e piqn ili ima nujda da mu se povdigne tapoto samo4uvstvie.sled vreme ti pisva no toi se opitva otnovo da te svalq samo za da e siguren 4e te ima 4e te pritejava.i nakraq kvo stava ostavate si samo priqteli.hahahaha tapata ironiq.sled vreme razbira6 4e kogato te e ostavil o6te te e obi4al NO se e vliael ot mnenieto na skapite si priqteli.razbira6 4e vs e bilo laja,4e prez cqloto vreme ti e govorel vreli nekipeli.ei tva nai me nervi.mi badete sebe si be da mu se nevidi.
ThePowerOfLove
03-29-2007, 16:30
Пиша на две очи,чиято светлина не бе за мен!
На едно сърце,което нямам право да спечеля!
На едно момче,което винаги ще търся,но няма да намеря!
Обичах те!Но ти не го разбра....подигра се с моите чувства, знам че си доволен.Но искам да знаеш че ти си един голям ПРОСТАК! и за теб любовта не съществува....но го разбрах едва след 3месеца с теб...!
ge0rg1ev-
03-29-2007, 16:52
Вярно е, не всички момчета сме еднакви.
Octofunk
03-29-2007, 17:41
Колко сапунки може да се направят от вашите "изтрадани" истории :-({|=
FiRe_LaDy
03-29-2007, 17:48
Kakvoto i da stava - GORE GLAVITE milichki.I na tqh im se vryshta.V momenta sym mnogo naranena i tyjna,no pak ne se predavam.Vypreki vsichko se mycha da si pravq veseloto.Ne si struva da si propilqvame jivota zaradi momcheta .... ima mnogo.Pisna mi da gledam tyjni,sduhani,samotni i placheshti momicheta,koito propilqvat jivota si zaradi momcheta ..... nai - vajnoto e nie da sme dobre i kupona da teche.