View Full Version : Ako se ebavat s momi4eto vi v daskalo
mila_i_love_you
03-13-2007, 18:26
Az si imam priqtelka,koqto mnogo obi4am,oba4e imam samneniqta,4e se ta6akat ne6to s neq v daskalo,6toto vse ne e v nastroenie sled tva daskalo,a kato znam kakvi idiot4eta sa v klasa i,nqma da se u4udq,ako e taka! Pital sam q,no za sega ni6to ne mi kazva ;/ Mnogo e potaina ;/ SAmo da razbera oba4e,4e ima ne6to vqrno v tova,6e gi spukam ot boi vsi4ki ne6tastnici,koito i se praqt na interesni! 6toto tq e nai-gotinoto i nejno sa6testvo na taq zemq i az mnogo q obi4am! Trqbva samo da izkop4a informaciq ot neq,no mi e trudno,za6toto tq e leko po-zatvorena i rqdko govori za nai-li4nite si ne6ta*kato kazvam zatvorena ne zna4i neob6titelna,ami izbqgva da govori za li4nite si problemi..dori s nai-blizkite si,ne znam,tova i e nqkakav navik-men da pitate-lo6!*. Oniq 6te gi napraq na ni6to samo tova da e vqrno! Za6toto nikoi nqma pravo da q dokosva ili da se ebava s neq! 4udno mi e samo kak da razbera? Osven da govorq s neq nqma drug na4in,no podoziram,4e nqma da mi kaje,za6toto e i prekaleno gorda i sigurno 6te si misli,4e sama moje da se spravi s problema!? No az ne iskam tq da strada,kamo li zaradi nqkakvi lainca! Ne znam dali podozreniqta mi sa osnovatelni,no trqbva da nau4a! Imate li i nqkakvi drugi idei kak da q razbera kakvo i stava..!?
Ах,това българската работа не е като на другите :smt005 Абе момче,що си мислиш,че с бой се оправа всичко?Големия мъж ли си,дето ще се биеш с този и онзи?Щом не ти казва приятелката ти-значи не иска.Не се прави на "ангел пазителят" и.. ако има нужда сама ще потърси помощ от теб! :smt019
cherinka
03-13-2007, 18:30
Нямаш ли познати от нейното училище? Ако имаш.. накарй ги да проверят нещата дали са така както си мислиш.
cherinka
03-13-2007, 18:33
Ах,това българската работа не е като на другите :smt005 Абе момче,що си мислиш,че с бой се оправа всичко?Големия мъж ли си,дето ще се биеш с този и онзи?Щом не ти казва приятелката ти-значи не иска.Не се прави на "ангел пазителят" и.. ако има нужда сама ще потърси помощ от теб! :smt019
Защо се заяждаш със всички? Постави се примерно на мястото на момчето. Загрижен е за нея, иска да й е добре.
Защо се заяждаш със всички? Постави се примерно на мястото на момчето. Загрижен е за нея, иска да й е добре.
Защо мислиш,че се заяждам?И на нея ще и е добре той като отиде и се направи на големия мъж ли?Аман от криворазбрана демокрация :smt013
Може да има съвсем друг проблем и от него да е подтисната!
Трябва някак си да се опиташ да поговориш с нея, защото може наистина да има проблем!
ThePainIsReaL
03-14-2007, 07:01
Браво на теб , че искаш да защитиш момичето си , че си на нейна страна и си загрижен . Така трябва . Но пък не трябва всичко да се решава с бой . Поговори първо с нея , кажи й притесненията си .. може пък друг проблем да има девойчето и да не се нуждае от закрилник .
Нямаш ли познати от нейното училище? Ако имаш.. накарй ги да проверят нещата дали са така както си мислиш.
съгласна съм. щом тя не иска да ти каже, ще трябва да разбереш от трети човек колкото и неприятно да ти е това. а ако нямаш такъв познат... единствено ти остава разговора с нея... колкото по-често повдигаш въпроса, тя толкова повече ще омеква и накрая се надявам да ти каже на какво се дължи състоянието й
patoka_dafi
03-14-2007, 08:13
отиди с нея на даскало да видим дали някой щесе ебава с нея и аз имам сестра и се опитаха дасе ебават с нея ама ще има :smt018
съгласна съм. щом тя не иска да ти каже, ще трябва да разбереш от трети човек колкото и неприятно да ти е това. а ако нямаш такъв познат... единствено ти остава разговора с нея... колкото по-често повдигаш въпроса, тя толкова повече ще омеква и накрая се надявам да ти каже на какво се дължи състоянието й
SaYoNaRa
03-14-2007, 10:09
Защо мислиш,че се заяждам?И на нея ще и е добре той като отиде и се направи на големия мъж ли?Аман от криворазбрана демокрация :smt013
И евентуално си изяде боя дето се прави на голям мъж
Голям бияч , голямо нещо бе , най-мноо да си изядеш големия бой , повярвай ми мноо е гадно като те пребият за момиче.
KpuCuTo0o
03-14-2007, 10:42
Браво на теб , че искаш да защитиш момичето си , че си на нейна страна и си загрижен . Така трябва . Но пък не трябва всичко да се решава с бой . Поговори първо с нея , кажи й притесненията си .. може пък друг проблем да има девойчето и да не се нуждае от закрилник . Абсолютно! Перфектно е, че я подкрепяш в такива моменти, но замислял ли си се че може да няма никакъв проблем в даскало и да не и е нужен бодигард... Говори... Накарай нея да говори... Нищо не се решава с бой... Накарай я да сподели какво я притеснява и и кажи, че това нейно мълчание за проблема (ако изобщо има такъв) притеснява и теб... Успех!
mila_i_love_you
03-14-2007, 10:45
Zdraveite otnovo! AMi az iskam prosto tq da se 4uvstva extra i ne me interesuva kakva 6te e cenata,za koqto 6te stane tova! A i nikude ne sam spomenaval,che shte opravqm ne6tata s boi,nali taka? Moga samo da gi spla6a,oba4e povqrvaite mi nqma da se opitat s prast da q dokosnat ili da i kajat i dumi4ka! Moga taka hubavo da gi spla6a BEZ boi ooo tova mi e na mene koronniq nomer. I naistina 6te go napravq,samo da razbera,4e ima ne6to,dnes smqtam,4e 6te razbera ve4e ne6to! Imam izto4nik da polu4a informaciqta...taka 4e gorko im na oniq palqci,ako imat ne6to ob6to! 6te q za6titq na vsqka cena,za6toto ne moga bez neq i smqtam,4e tova e pravilnoto re6enie!
divo_kotence
03-14-2007, 10:47
ем др начин освен да поговориш с нея няма...или трябва да поразпиташ малко нейните фр
Аз също бих защитил моето момиче по ВСИЧКИ възможни начини, а дори ако се наложи и да се бия!
Защо не я изненадаш някой ден като отидеш в нейното училище ;)
svetlidim
03-14-2007, 12:16
Разходи се с нея в училище да вдъхнеш малко респект! :smt066
Разходи се с нея в училище да вдъхнеш малко респект! :smt066
Може и обратното да стане :-D
svetlidim
03-14-2007, 12:56
:smt016 Ми,то пък няма невъзомжни неща все пак! :smt037
Dissenter
03-14-2007, 13:01
Ако наистина е така,поебавай се и ти с тия.Но ако има някакъв проблем,според мен приятелката ти сама ще ти каже.Но все пак ако ще налиташ,първо се увери дали наистина има проблем :wink:
ako nqkoi se ebava ili podigrava s priqtelkata mi koeto e stanalo nqkolko puti dosega otivam i se razbiram se nego na4ina po koito 6te stane toi si izbira po dobriq ili lo6iq :smt067 :smt068 :smt070 :twisted:
ako nqkoi se ebava ili podigrava s priqtelkata mi koeto e stanalo nqkolko puti dosega otivam i se razbiram se nego na4ina po koito 6te stane toi si izbira po dobriq ili lo6iq :smt067 :smt068 :smt070 :twisted:
pak sum az prosto u4im v edin klas i znaq vinagi kakvo stava s neq a i ima dostatu4no respekt kum nas dvamata taka 4e tova rqdko sre6tan problem
tova 4e iska6 da q za6titava6 e perfektno...no s boi edva li 6te re6i6 problema...ami ako tova e istina i naistina se zaqjdat s neq i ti otide6 i se napravi6 na vij te me koi sam az sled tova ima mnogo golqm 6ans da zapo4nat da q bazikat mnogo pove4e...edinstveniq na4in da se opravi6 s neq e da pogovori6 s neq... :roll:
tova 4e iska6 da q za6titava6 e perfektno...no s boi edva li 6te re6i6 problema...ami ako tova e istina i naistina se zaqjdat s neq i ti otide6 i se napravi6 na vij te me koi sam az sled tova ima mnogo golqm 6ans da zapo4nat da q bazikat mnogo pove4e...edinstveniq na4in da se opravi6 s neq e da pogovori6 s neq... :roll:
ako si ot drugo u4ili6te koeto e mnogo veroqtno po dobre nedei za6toto 6te stane to4no taka 6te zapo4nat da q ebavat o6te pove4e po dobre se opitai da pogovori6 s neq
az puk vinagi se optivam da go napravq s dobro no v pove4to slu4ai stava obratnoto i nai nakraq tozi koito se e ebaval se okazva nabit a i vse pak u4im v edin klas 8)
FeelTheBeat
03-15-2007, 07:37
Карай часове и междучасия в нейния клас и ще видиш горе-долу как стоят нещата... Но щом не ти казва, може просто наистина никой да не за занимава. Самият факт, че е на даскало може да я прави без настроение. То и аз съм така. :-s