View Full Version : Как да предложа на момиче
сех-на-плажа
03-13-2007, 21:15
Абе хора как да предложа на момиче а? Смисал абе аз знам как ама де да знам ся... Колко пъти съм го правил, а сега нещо засичам...и ко ся отивам и и казвам много ми харесваш искаш ли да ходим и после много цунки ае много лапешки бе баси :-D Вие ко ще кажете ам?
Schnitzer
03-13-2007, 21:18
Еми недеи с СМС много е децко,преди да и предложиш се постарай поне да те хареса,след това като сте само двамата споделяш чувстата си,и май вече е късмет
My_Infernal_Majesty
03-13-2007, 21:18
Не й предлагай- просто покажи че искаш нещо повече от "само приятели" и тя ще го разебре. Тези неща отвътре си идват, отвътре се разбират...много пъти съм го казвала това- за някои неща думите са излишни
Ако също те харесва по оня начин сте заедно и готово-ако пък не- няма да правим война сеа нали?
начи нека да се доизкажа, тя знае че я харесвам и тя също мен даже целувки си пращаме тва онова ама ко да правя... #-o
My_Infernal_Majesty
03-13-2007, 21:21
Кво ще рече пращате? как се пращат целувки?
Schnitzer
03-13-2007, 21:21
Еми кво чакаш???Аиде късмет :wink:
Аффф ами скифай значи по чата бе :) тази вечер чатихме тя каза че има чуства аз и казах и така ... ама утре като отида на даскало и спек... за това питам как да действам :(
My_Infernal_Majesty
03-13-2007, 21:26
Абе незнам кво да те посъветвам точно, обаче съм много против тези предлагания и тези неща "искаш ли да сме гаджета" и всички от тоя род. Много нагласено и неестествено ми се струва.
Абе незнам кво да те посъветвам точно, обаче съм много против тези предлагания и тези неща "искаш ли да сме гаджета" и всички от тоя род. Много нагласено и неестествено ми се струва.
И аз за това говоря :) Много тъпо става да кажеш искаш ли да ходим или да станем гаджета ай сиктир напрао само докато го пиша и ми става тъпо
sexy_anji_
03-13-2007, 21:29
Ами щом се харесвате...
Ако сте под 4 клас или 5 взависимост.. направо й кажи : " Искаш ли да ходим? " и тя ще ти отговори или "Може би" или "Ще си помисля" или "Да" малко по рядко. Всички тези работи ще означават Да, но може да я е срам да ти го каже или да се чувства тъпо, за което има основание.
Ако вече сте по големи от 5 клас [-o< , можеш да и го кажеш с нормални думи или направо да я поканиш на среща, по времето на която да я прегърнеш и т.н. и тя ще схване намека 8)
Ами щом се харесвате...
Ако сте под 4 клас или 5 взависимост.. направо й кажи : " Искаш ли да ходим? " и тя ще ти отговори или "Може би" или "Ще си помисля" или "Да" малко по рядко. Всички тези работи ще означават Да, но може да я е срам да ти го каже или да се чувства тъпо, за което има основание.
Ако вече сте по големи от 5 клас [-o< , можеш да и го кажеш с нормални думи или направо да я поканиш на среща, по времето на която да я прегърнеш и т.н. и тя ще схване намека 8)
:-D :-D :-D ама ние колко сме се гушкалиии нямаш си и на представа ама се пак трябва да я попитам дали иска:)
sexy_anji_
03-13-2007, 21:34
:-D :-D :-D ама ние колко сме се гушкалиии нямаш си и на представа ама се пак трябва да я попитам дали иска:)
И това го има. Може да го е възприела като приятелска гушка. Ами можеш да и кажеш нещо от рода на аз наистина те харесвам и т.н. или всякакви разновидности на искам да съм с теб и прочие, но гледай само да не я питаш ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕМ ГАДЖЕТА... защото ще припадне. Можеш да й кажеш просто: "Знаеш ли харесвам те и искам да бъдем нещо повече от приятели"
издебващ подходящ момент, когато сте сами и тя се е отпуснала и я целуваш! ако тя отговори на целувката ти значи всичко е на 6 ;)
Schnitzer
03-13-2007, 21:38
Я кат стана въпрос за :smt007 да питам аз,някой боравил ли е с кака :lol: :lol: я споделяите че гоня ена 2 години по-голяма :-D :-D
sexy_anji_
03-13-2007, 21:39
Я кат стана въпрос за :smt007 да питам аз,някой боравил ли е с кака :lol: :lol: я споделяите че гоня ена 2 години по-голяма :-D :-D
Най-важното е да се държиш сериозно. А и щом е "кака" сигурно тя ще поеме инициативата ако се срамуваш, не се притеснявай, ако има намерения, няма да те остави така да си отидеш :-D
А най тъпото е че тя знае ххахаха и ако го кажа пак напрао аз ще се гръмна... :) по принцип ся отивам и и казвам миличко много ми харесваш немога без теб ей такива някфи и после кфо...? Искаш ли да сме заедно ли? Ама ако кажа "Искаш ли да ходим" ще се хвърля от някъде хаха баси историята после знам ко цунки а у ...:) ама ние си казахме че се харесваме... Ама отивам на даскало и как да подходя? Какво да кажа?
sexy_anji_
03-13-2007, 21:48
Изненадай я. Но не на даскало. Тъпо е. Излезте и й врахлети като се видите. Прегърни я и я целуни. Но не целувка - приятелска. Ами страстна и решителна. И всичко е уредено :lol: . Така ще подпечатате. Няма нужда от "Искаш ли да ходим-да "
miloto_girl_4e
03-13-2007, 22:30
Още ли е на мода това предлагане? :-D Няма какво да и предлагаш все едно сте в първи клас :P Излезте някъде, и от това как ще се развият нещата решаваш как да постъпиш и т.н :wink:
"Знаеш ли харесвам те и искам да бъдем нещо повече от приятели"
ThePainIsReaL
03-14-2007, 06:12
Еееее ... да ви имам и безидейните момчета начи :evil: Кво искаш да й кажеш бе пич ?
"Искаш ли да ходим , мацка ? " и тя да ти каже "Къде ?"
Хаха .. целуни я , гушни я .. тя ще се усети . Едва ли е толкова куха , че да не загрее намека .
Не е задължително да предлагаш с думи, една целувка е достатъчна.
ceckobecko
03-14-2007, 08:02
е аз като предложа на момиче и неме приемат на насериозно мислят чеси правя майтап :smt009 :smt010
сеь-на-плажа
03-14-2007, 11:54
Благодаря ви на всички но дейстах иснтиктивно извиках я извън стаята в коридора на даскалото и си поговорихме 1 -2 изречения за снощи и я целунах и работата стана мерси на всички за мненията айде целувкииии
Pisence{}
03-14-2007, 13:10
Kaji i che iskash da ia probvash v legloto i ako ti haresa moje da i predlojish da hodite :) haha shte se navie ili shte te otreje po-veroiatno :::
nEEdWeeD
03-14-2007, 13:59
ami nqma da i predlaga6 kato lapetata. Moje da q pokani6 na kafe i tam da deistva6.Celuni q tq 6te razbere nameka ti za pove4e ot priqteli.Kusmet
SaYoNaRa
03-14-2007, 14:08
Абе хора как да предложа на момиче а? Смисал абе аз знам как ама де да знам ся... Колко пъти съм го правил, а сега нещо засичам...и ко ся отивам и и казвам много ми харесваш искаш ли да ходим и после много цунки ае много лапешки бе баси :-D Вие ко ще кажете ам?
Казваш: "Искаш ли да те черпя един SexOnTheBeach" и готово