Влез

View Full Version : Струва ли си???

Струва ли си???
03-14-2007, 10:51
Аз съм момче на 14 години харесах момиче на 14 :) и тя ме харесва :)
какво да правя ето моята история?!?!?
Един ден влязох в мирк 4атих си с едно моми4е и по4нахме да се опознаваме пратих и пик и тя на мен харесахме се ....
Тя ми каза че е от моя град и аз се зарибих да излезем после тя ми каза че ме е излагала и не е от моя град а от друг саседен които е близо... тей де аз още я харесвам...
Тя ми каза че догодина щяла да учи в моя град но дотогава иам мн мн мн време ........
и не знам кво да прая де дали да и предлойа да доиде на разходка до моя град или незнами аз или да й кажа като доидеш да учиш тука ми се обади чао
незнам струва ли си?!?!???
савети плс :)
вапроса е малко тъп но плс кажете

Konfucii
03-14-2007, 11:03
Struva li si ?
NE
za6to da 4aka6 sled kato ima tolkova mnogo momi4eta
da zaebe6 vsi4ko zaradi momi4e koeto ne poznava6 NIKOGA
ne pravi tezi gre6ki az gi pravq otnovo i otnovo tva mi e problema :)
nau4ete daaaaaaaa ne praite gluposti e hora :) kaji i ela pri men ili si tragni zavinagi
po qko ne6to ot tva ne ti trqa momi4e priqtelka ne ti trqa golemi sa intrigantki i samo nomera 6ti praqt :) prosto poznati :) tei tei to :)
hora kajete i vie po entelegentnite ot men :P

03-14-2007, 12:06
nqkoi 6te pomogne li?????????
ili ima samo 1 4ovek vyv foruma??????????

svetlidim
03-14-2007, 12:25
Що си пуснал темата два пъти бе пич???И от един път става. O:)
Та и преди казах-не я чакай,ами я покани да дойде да се видите,да се опознаете...Това е.

slan4evo_momi4e
03-14-2007, 14:08
ne si struva pi4 .... dori tq da e nai-prekrasnata jena na sveta ... vryzki ot razstoqnie ne sy6tastvuvat .... a da 4aka6 edna godina .... e zaguba na vreme ....

iiirish
03-14-2007, 14:56
ако смяташ, че наистина я харесваш и искаш да опитате с нея, няма нищо лошо да я поканиш да ти дойде на гости за един ден. при това колкото и пъти да е идвала в твоя град сега ще й е хиляди пъти по-интересно ;)

ThePainIsReaL
03-14-2007, 16:19
Не , не си струва . Малки сте още и ще ви е трудно да поддържате такава връзка .

koalka
03-14-2007, 17:35
Ако градовете ви са близко не мисля, че има проблем.Ще можете да се виждате често и да поддържате връзка.