View Full Version : Какви са сигналите че едно момиче те харесва(жени помогнете)
Историята ми е такава ходя с едно момиче но от извесно време се усещам че изпитвам силни чуства към сестра и, която е по малката.
Забелязвам по себе си че, започвам да и обръщам внимание повече и се стремя да и угаждам в желанията и.Незнам дали отстрани е видно но си мисля че ако ме наблюдава човек отстрани ще забележи че търся нейното внимание :-k
Преди не контактувах толкова с нея и я мислех за доста дръпнат и студен човек, но от скоро имаме по близки контакти(в смисъл се виждаме по често и правим някой общи неща) И с всеки изминал ден искам да съм по близо до нея и да прекарвам времето си с нея.Виждам че и на нея и е забавно с моята компания но искам да попитам момичетата.
Как те разбират че едно момче има симпатия към тях(жените)?
Какви сигнали показват момичетата когато имат симпатия към определено момче?
Искам да видя какво мислите и после ще пиша подробно аз какво виждам и чуствам от нея към мен.Ще се радвам да ги анализираме и поне да намеря отговора на безсънните си нощи [-o< Поне да разбера дали правилно разчитам сигналите или греша просто :?:
Я пак жени или момичета!? :roll:
Я пак жени ли момичета!? :roll:
след 16г. за мен са вече жени :wink: Но не това е основното и да не се хващаме за една дума :wink:
svetlidim
03-14-2007, 12:51
:arrow: Сигналите са различни при различните момичета.Някои директно го показват,други с намеци и жестове-докосване,близост,закачки. рети пък не показват много,въпреки че отвътре изгарят.Ако е от срамежливите,може и дума да не ти обели,но пак да те харесва страшно много(това аз го направих,страшно съжелявам сега :smt010 ).Определено контакта с очи е много важен,усмивката също.Ако търси погледа ти и ти се усмихва,то определено си пада по теб. :wink:
:arrow: Аз си мисля,че някое момче ме харесва когато ми обръща внимание.В най-честия случай се опитва да ме разсмее. :lol: Когато е внимателен и учтив,много услужлив.Абе,миличък от всякъде.Когато и той ми се усмихва и търси близост.
O:) Дано съм била полезна!(между другото днес съм много добричка \:D/ ,обикновено съм един сърдит пубер :smt019 )
благодаря ти за мнението, бих искал и други момичета да споделят своето виждане :wink:
Принципно се получава така че когато седим в едно помещените си засичаме погледите често(като се има в предвид че аз я "зяпам" доста).Случва се дори аз да "блея" някъде и да усещам че тя ме наблюдава и когато я погледна си засичаме погледа за секунда -две и тя си го отмества. И когато това с засичането се получи получавам усмивка от нея(най прекрасната на земята :smt007 ) Когато стане нещо интересно с някой друг около нас си засичаме погледите все едно си говорим без думи :D и се усмихваме един на друг или правим други физиономии изразяващи ситуацията. Дори наскоро седим в фитнес залата и сме свършили тренировката си и аз и казвам ако бърза или има уговорка да си ходим.А тя ми отговаря че няма проблеми да останем още време.Което аз тълкувам че и е приятно с моята компания.Споделя ми лични неща които дори на сестра си не казва(проблеми с бившата си връзката и т.н) и си мисля че малко по малко и печеля доверието.
Но проблема е дали не тълкувам грешно сигналите, дали не става дума само за зараждащо се близко приятелство(което аз искам да избегна) или за нещо по сериозно(това го искам най силно).Затова търся вашето мнение :smt017
Благодаря ви предварително :wink:
svetlidim
03-14-2007, 13:21
Мисля,че не е безразлична към теб,но пък нали ти ходиш със сестра й.Да не се скарат двете сестри накрая?
thirteen
03-14-2007, 13:36
Ох момче... Ще си създадеш проблеми, както на теб така и на нея...
От колко време ходите със сестра й? Мисля, че ще е подло да скъсаш с едната и да тръгнеш с другата, а и може от двата стола да паднеш на земята.Някои сестри са много силно привързани, други не чак толкова ама не мисля, че ще си позволи да нарани сестра си! Поне аз не бих!
А относно сигналите, според мен се изразяват с повече внимание, както казаха другите с повече близост, усмивки, погледи...
Колкото си близо, толкова си и далеч... НЕ забравяй, че са сестри!!!
Ох момче... Ще си създадеш проблеми, както на теб така и на нея...
От колко време ходите със сестра й? Мисля, че ще е подло да скъсаш с едната и да тръгнеш с другата, а и може от двата стола да паднеш на земята.Някои сестри са много силно привързани, други не чак толкова ама не мисля, че ще си позволи да нарани сестра си! Поне аз не бих!
А относно сигналите, според мен се изразяват с повече внимание, както казаха другите с повече близост, усмивки, погледи...
Колкото си близо, толкова си и далеч... НЕ забравяй, че са сестри!!!
Знам че е така както казваш, но нали знаеш и поговорката че на "война и при любов правила няма"
Наистина си мисля че ако има нещо към мен то ще е само до това което описвам и дори и да иска повече няма да го направи за да не нарани сестра си :|
П.С
От колко време ходите със сестра й? Повече от колкото може да си представиш :oops:
thirteen
03-15-2007, 12:05
Ами аз ти казах как смятам...
По-добре се отдалечи и от двете.. ти направо и изневеряваш на твоята приятелка!
cherinka
03-15-2007, 14:00
Може най-обикновено да я имаш тази по-малката за сестра. Нужно ли е, когато се грижеш за един човек и му отделяш повечеко внимание, да си влюбен в него?!
^I_believe_i_can_fly^
03-15-2007, 15:23
vsu6tnost az imam sestra (po-malka ot men) i ako mi naprai takuv nomer.........nz no 6te bude adski gadno! [-X ami ako se okaje 4e po -malkata sestra ne te har? togava ne samo ti 6te si precakan i oniq dvete 6te vzemat da se izpokarat (i da se izpobiqt moje)! mai ne e dobra ideq da se probva6 s dr sestra!! ama kakto si re6i6 de!! :wink:
nencuHka
03-15-2007, 16:11
Опитай се да се отделиш от по-малката сестра,ти имаш дълга връзка със кака и,която много обичаш..!!! Връзката ви продължава ммнго време,към малката имаш само привличане...моментно. :roll:
vremeto shte pokaze :smt007
vremeto shte pokaze :smt007
Ako i naistina ima prvli4ane ot neq az estestveno shte iskam da i obqsnq 4e sum muz na mqsto i shte sum s sestra i. Ina4e ako ti nq nqkoj den priznae 4e ima 4ustva kum men az susto shte i kazq no dokato sum sus sestra i shte i kazq 4e nemoze da ima nisto mezdu nas :wink:
NO vse pak az shte imam 4ustva kum neq.
Абе тва са глупости, жените са кучки и няма кво да и се водиш по акъла. Стой си при приятелката и си я пази много... Просто няма кво да се надяваш според мен. А и малката да има някви чувства, няма да тръгне с теб, щот ше и кофти заради сестра си. Просто по-добре не се забърквай според мен.
PaChanGa_GiRl
03-16-2007, 06:51
Абе тва са глупости, жените са кучки и няма кво да и се водиш по акъла. Стой си при приятелката и си я пази много... Просто няма кво да се надяваш според мен. А и малката да има някви чувства, няма да тръгне с теб, щот ше и кофти заради сестра си. Просто по-добре не се забърквай според мен.
от мен
Еми по твоето поведение определено се разбира, че я харесваш или че поне имаш някакви симпатии към нея.
helen4ee
03-16-2007, 07:29
Ами пробвай да я целуънеш и ще разбереш
а какво трябва да значи от много време бъди по конкретен.А сестра и на колко е? а ти на колко си ?