View Full Version : Защо 14 годишни в повечето случай нямали гадже досега...
Дават съвети и се изживяват като любовни експерти о.О
ThePainIsReaL
03-14-2007, 16:34
Защото е готино да се правиш на многознайко. :-D
nencuHka
03-14-2007, 16:41
Защото е готино да се правиш на многознайко. :-D :-D
Защото е готино да се правиш на многознайко. :-D :-D
Се ви се чудя как намирате да съберете сичките си мисли в чуждо мнение...
Да сметнах малкия обем на мислите ма пак не си го представям?
В това, че дават съвети няма нищо лошо, казват те как биха постъпили в тая ситуация.Не е нужно да се правят на многознайковци.
OtherDimension
03-14-2007, 17:34
В това, че дават съвети няма нищо лошо, казват те как биха постъпили в тая ситуация.Не е нужно да се правят на многознайковци.
няма как да знаят как ще постъпят ако нямат абсолютно никакъв опит и не са имали "гадже"
темата е супер !
много ми е интересно какво ще напишат сега лапетата с цветни профилчета .. :-s
темата е супер !
ВТФ!??!?!?!
Темата е гаден флууд о.О
Недейте така карате ме да се чувствам потребител а твъ ме обижда.
няма как да знаят как ще постъпят ако нямат абсолютно никакъв опит и не са имали "гадже"
темата е супер !
много ми е интересно какво ще напишат сега лапетата с цветни профилчета .. :-sНе е нужно, за да си изживял нещо, за да си преставиш как ти би постъпил в тази ситуация.
Няма ли да заключите темата?
Точка 11 нещо такова о.О
OtherDimension
03-14-2007, 17:56
темата е супер !
много ми е интересно какво ще напишат сега лапетата с цветни профилчета .. :-sНе е нужно, за да си изживял нещо, за да си преставиш как ти би постъпил в тази ситуация.
напротив
както ти не можеш да прецениш как ще постъпи един полицай в критична ситуация .. същото е
Темата не е сериозна идиоти такива О.О
ЗАКЛЮЧЕТЕ Я!!!
divo_kotence
03-14-2007, 18:08
хх темата е излишна...но както и да е....наистина е по добре такива да не дават мнения щот нямат грам опит и просто няма кво да кажат....
Ice_Queen
03-14-2007, 18:12
ММного хубава тема ... ;)
Правят го понеже е яко да се чувстваш пораснал,умен,голям и печен..както искаш му кажи ;)
Правят го понеже е яко да се чувстваш пораснал,умен,голям и печен..както искаш му кажи ;)
-.- ти си на 14
Shtoto se mislqt za golqmi eksperti v lubovta :-D
Ice_Queen
03-14-2007, 18:22
-.- ти си на 14
+ 3.6 ;)
-.- ти си на 14
+ 3.6 ;)
Значи си със забавено развитие ^^
Ice_Queen
03-14-2007, 18:25
-.- ти си на 14
+ 3.6 ;)
ахахахахаххаа :) мн ме радваш като се нервиш ееехх : )
още ли си със същия скайп а ;)
-.- ти си на 14
+ 3.6 ;)
това си беше явна заплаха...
Ice_Queen
03-14-2007, 18:27
-.- ти си на 14
+ 3.6 ;)
това си беше явна заплаха...
неее...аз нали съм ти "фен" ,а ти си велика личност... може да "раздаваш" мъдрости по скайп :smt005 :smt006
xixi прееба се. темата си е сериозна. :lol:
хх темата е излишна...но както и да е....наистина е по добре такива да не дават мнения щот нямат грам опит и просто няма кво да кажат....
Eто това написа цветното профилче. Забележете подписа й:
"Заедно сме с милото от 3 дни."
Е те това е броеж...
=D> :smt005 =D> :smt005
По темата:всички сега са много компетентни ве :smt005 ..аз като бях на 13-14 определено не се изживявах като голямата "жена" :smt005
Защото това е тийн форум и преобладаващите са на тези години, плюс това няма нищо лошо да изкажеш мнение...пък и не вярвам някой да търси тук отговор/решение на "екзистенциалните" си въпроси/проблеми, а просто да узнае гледната точка на другите и да я съпостави със своята.
Exothermic
03-14-2007, 20:07
Защото така ни харесва,пък и ние трябва да изкажем мнението си по даден въпрос!А и ако се замислите не всички са неопитни! :smt016
aP0kAlIpSiS
03-14-2007, 20:40
Защото е интересно да съпоставиш мнението си със това на другите.
И защо пък да си мълчиМ, нали това е теенфорум,а доколкото знам, 14 е във възрастта на тииновете.
Съгласна съм,че докато не изпаднеш в дадена ситуация,едва ли ще знаеш как да постъпиш,но пречи ли това да подкрепяме другите,да се опитваме да им вдъхнем вяра,че ще решат проблемите си.На колкото и години да съм-това го мога!
И стига с това,че всички 14-15 годишни са на един акъл.То си е вярно,че като влязох за първи път във форума, бях като попарена от изказванията на връсниците си (по-скоро от неинформираността им),ама не всички сме такива..
Charlotte_the_Harlot
03-14-2007, 22:23
Самия форум е флудърски, затрупан с безкрайно много безсмислени и повтарящи се теми. Ти какво очакваш, диференциални уравнения ли да решават?
BrokenInnocence
03-14-2007, 22:33
Те просто имат добре развито въображение, представят си, че са по- големи и ето ти на- скалъпен "мъдър" отговор.
BastardOfChrist
03-15-2007, 05:13
На 15 съм и все още съм си нямал "гадже". И к'во? Няма да си режа ръцете -_-
Определено имам какво да кажа на едно момиче , но това за което обичам да говоря , не са много популарни теми сред 'tard-овете. Започна ли да бъда "себе си" и да говоря , за неща който ме интересуват , бивам нарочен от непросветеноста им за "сектант" или някой друг шит . Това е може би една от причините да , се опитвам с по-големи и зрели момичета , но найстина възраста и "опита" са главната пречка.
die_die_my_darling_
03-15-2007, 08:33
za da trupat mneniq :)
на 13 съм,а още не съм имала гадже.Не че е кой знае какво,но просто недоумявам защо е така :-k харесвам се...а и другите ме харесва(освен някои,които завиждат-момичетата)....плс...помогнет е ми...дали проблема е в мен..или?!?
lLady_MooN_RaiN
03-15-2007, 14:44
Защото всеки във всяка възраст си мисли, че е видял много от живота и че знае много.И аз така си мислих, когато бях на 14.И сега така си мисля и се смея на тогавашните си мисли и знания.Просто човешка психология
A 18-годишните къде ги остави!?
Безобразие обиден съм ти,на какво прелича това!?
на 13 съм,а още не съм имала гадже.Не че е кой знае какво,но просто недоумявам защо е така :-k харесвам се...а и другите ме харесва(освен някои,които завиждат-момичетата)....плс...помогнет е ми...дали проблема е в мен..или?!?
нямала си гадже а момичетата ти завиждат -.- защо не си четете мненията?
nelence7o
03-15-2007, 17:48
хахахахах.....Каква тема..хахахха
Какво означава да си имаш гадже на 14 год...? искам първо да разбера..
Ти имаш синьо мече на аватара ОМФГ о.О
Как не те е срам да пишеш??
Не се ли чувстваш неудобно???
nelence7o
03-15-2007, 17:53
Ти имаш синьо мече на аватара ОМФГ о.О
Как не те е срам да пишеш??
Не се ли чувстваш неудобно???
хахах Не защо...колко е сладичко
май нещо се отклонихме от темата..за 14 год любоффф
хахах Не защо...колко е сладичко
май нещо се отклонихме от темата..за 14 год любоффф
Темата не е сериозна О.О подяволите вие ме изкарахте потребител!!!
ТЕМАТА Е ГАВРА С ФОРУМА
няма ли да я локнете о.О
nelence7o
03-15-2007, 17:58
[Темата не е сериозна О.О подяволите вие ме изкарахте потребител!!!
ТЕМАТА Е ГАВРА С ФОРУМА
няма ли да я локнете о.О[/quote]
Не се ядосвай...и да найстина си е леко не на място да не кажа друго
VortexSuperV
03-15-2007, 18:24
в това всеки да си изказва мнението.Ако не трябваше тези ,които са на 14 години да си изразяват мнението,след като се регнеш нямаше да те пита дали имаш 13 години,а дали имаш 18 например.Но все пак фfрума се казва TEENproblem,а не OLDTEENSproblem :roll:
в това всеки да си изказва мнението.Ако не трябваше тези ,които са на 14 години да си изразяват мнението,след като се регнеш нямаше да те пита дали имаш 13 години,а дали имаш 18 например.Но все пак фfрума се казва TEENproblem,а не OLDTEENSproblem :roll:
Не си разбрал какво се опитвам да кажа с темата.
Простено ти е.
Ехх колко по лесно е да си идиот... толкова неща са ти простени.
punisher
03-15-2007, 18:38
темата е прекрасна.... страхотна е...
много ли ти е яд
VortexSuperV
03-15-2007, 18:52
Не си разбрал какво се опитвам да кажа с темата.
Простено ти е.
Ехх колко по лесно е да си идиот... толкова неща са ти простени.
Ха,аз съм бил идиот.Ами ти.Първо пускаш тема,а после искаш да я заключат.Ама то така се "става супер фен".
VortexSuperV
03-15-2007, 18:54
много ли ти е яд
Да яд ме.Направо ще се пръсна :smt013 от яд.Проблем?Ама май и ти гониш рангове.Ама кво да се праи за жалост ги има такива-ФЛУУДЪРИ.
punisher
03-15-2007, 19:00
много ли ти е яд
Да яд ме.Направо ще се пръсна :smt013 от яд.Проблем?Ама май и ти гониш рангове.Ама кво да се праи за жалост ги има такива-ФЛУУДЪРИ.
ехее.. къде се силиш бе колега 8) :lol: ..не се говореше на теб ама карай..
Ама кво да се праи за жалост ги има такива-ФЛУУДЪРИ.
Ееее тва е много грубо...
Как можа да наречеш детето флуудър...
punisher
03-15-2007, 19:04
да,детето се чувства много засегнато..
:| въпросат ти е защо 14 годишни нямали гаджета досега така ли? ами защо трябва да имат и под 14,13 год какво можеш да правиш с гадже като си хлапа4е то и на 13,14 си такова ама някаси по върви и обикновенно тогава имаш гадже так0ва дето се целуваш и прегръщаш с него
punisher
03-15-2007, 19:10
:| въпросат ти е защо 14 годишни нямали гаджета досега така ли? ами защо трябва да имат и под 14,13 год какво можеш да правиш с гадже като си хлапа4е то и на 13,14 си такова ама някаси по върви и обикновенно тогава имаш гадже так0ва дето се целуваш и прегръщаш с него
..почти олучи темата
macka123
03-15-2007, 19:23
jadna_za_lubov
03-15-2007, 19:32
s tova sam mnogy suglasna....BTW vie puk ot kude ste sigurni 4e 14god nqmat gadjeta ?! !?!?! ?!? !?! ?! ?!
..почти олучи темата
Залагам,че ще успее след още 1 2 опита.
Изглежда умно момче.
VortexSuperV
03-16-2007, 14:07
много ли ти е яд
ехее.. къде се силиш бе колега 8) :lol: ..не се говореше на теб ама карай..
ОК.Извинявам се тогава.Но просто последното мнение беше мое,а ти не беше цитирал никой и затва си помислих,че говориш на мен.
sexy_momi4e
03-16-2007, 17:55
mnogo "sme6no" ako iska6 da znae6 ot 14godi6na imam gadje,moje da ima6 gadje i da go obi4a6 i da iska6 da bude6 s nego,kakvo kato si na 14,tova 4e za teb togava e bilo nevuzmojno...nikoi ne moje da ti pomogne :smt011
mnogo "sme6no" ako iska6 da znae6 ot 14godi6na imam gadje,moje da ima6 gadje i da go obi4a6 i da iska6 da bude6 s nego,kakvo kato si na 14,tova 4e za teb togava e bilo nevuzmojno...nikoi ne moje da ti pomogne :smt011
Няма нищо по-забавно от конфликт между олигофрени ^^
всеки би могъл да си представи как би постъпил в дадена ситуация, не е нужно да си преживял нещо за да имаш мнение по въпрос свързан с него!
Защото малките искат да са големи,а когато станат на 20+ нагоре ще искат да са малки и да си правят щуротиите .. :)
Защото малките искат да са големи,а когато станат на 20+ нагоре ще искат да са малки и да си правят щуротиите .. :)
Демек сте обречени да сте недоволни цял живот.
И тва е щот сте тъпи,ето аз няям никъв проблем щот съм съвършен и такъв ще си остана ; )
хихи ... ти продължаваш ... айде как върви с поничките ?
sexy_momi4e
03-17-2007, 10:34
xixi ne mislq 4e sme oligofreni,a za6to ne otgovori6 po temata ili se 4uvstva6 po-golqma sled kato si na 15 :smt005 .
cherinka
03-17-2007, 13:00
Последните два поста бяха изключително тъпи.
А 'хихи' може ли да е толкова подъл и да се мазни на всяка една от вас!
Неска щях да идвам до София, ма му се размина на хихи да се запознаем от близо! ..Нищо, и другата събота е ден !
Е сега..То зависи от самия човек..Някой още на по 10-11 години изживяват неща,които не са извивявали хора на по 25-26 и затова може би имат право да дават съвети.Но има и други от типа на "вижте ме колко съм напреде с нещата" за тях коментари няма да давам..
Мда изби рибата с това мнение...
http://ticons.hit.bg/em016.gif
Кхахахах! Както обикновенно, нищо по темата
http://ticons.hit.bg/sweat.gif
Аз пък като бях 9-12 години някой момичето от тогава си имаха гаджета.
Slave4You
03-22-2007, 14:24
в тоя форум има възрастова дискриминация :smt011 щом смятате че някои теми са твърде "зрели" за 14-годишни просто напишете Моля да отговарят само лица над 14(15)-годишна възраст :-D
sexy_momi4e
03-22-2007, 15:12
в тоя форум има възрастова дискриминация :smt011 щом смятате че някои теми са твърде "зрели" за 14-годишни просто напишете Моля да отговарят само лица над 14(15)-годишна възраст :-D
:smt005