PDA

View Full Version : кАК дА пОстЪпЯ вЕчЕ незнАм нИто Аз нИтО АвЕрА ми

_M1rkA6t0_k0tI_
03-14-2007, 18:55
пффф...мНого тъп въпрос имам амаа ще откачаа.....с авера ми днеска правихме секс супер си беше всичко после аз си заминах и майка му се прибрала...а като за начало аз съм на 14 почти 15 години 8 клас той в 12 калс почти 19 след два дена ги прави...майка му видяла презервативите в кошчето в тоалетната и го питала " с кого си правил секс" и той казал с приятелката ми...първоначално нищо не казала след това почнала да разпивта къде живея къде уча и като стигнала до въпроса кой клас съм той казал 8-ми и тя почнала да го обижда педофил ти нормален ли си и ей такива може би защото има сестра 7-ми клас една година по малка от мен..но педофилия вообще не е това ние имаме само 4 години разлика...баба ми и дядо ми са имали 12 години и нищо не им е пречило...тя се обадила на баща му той му казал че няма да получава никви пари вече от него...че ще го изгони от тях макар мисля че са били прекалено ядосани и за това са го казали...ние решихме двамата...да не се виждаме малко време докато утихнат нещата защото майка му му казала " не си мисли че ще се виждаш с нея зад гърба ми " просто майка му се е побъркала....и не само тя...много се обичаме и не ни пречи възрастта ама незнам ако сега се виждаме ще усложним нещата и за това искам да питам дали е правилно решението да не се скифт определено време докато затихне малко бяса на майка му....че няма да има вече къде да правим може би секс не ми пука толкова щот майка му щяла заради него ся да се прибира на обяд.... :smt013 :smt013 :smt013 :?:

shalis
03-14-2007, 19:02
Боже, такива родители .... не дай си Боже да ти се паднат...Все пак в 21 век сме...Еми...не се виждайте за малко най-добре, добре сте решили, само дано не се разделите заради тези глупости.Късмет

koalka
03-14-2007, 19:02
Той е пълнолетен, а тя му заповядва с кой да се вижда.Тъпо е, защото явно очаква да я слуша като добро кученце.Той може да се вижда, с който си иска.

NoBody
03-14-2007, 19:05
Детска история. А твоя приятел като е на 19 кво се обяснява на майка си толко ? Правил е секс и толко - май той е по-голямо дете от тебе...

_M1rkA6t0_k0tI_
03-14-2007, 19:07
Той е пълнолетен, а тя му заповядва с кой да се вижда.Тъпо е, защото явно очаква да я слуша като добро кученце.Той може да се вижда, с който си иска.

да прав си ама....ддз явно баща си слуша.....нз и аз се шашнах като се ядоса такъв за това....пфф не мисля че ще се разделим заради това но не искам и да не се виждаме седмица две...

03-14-2007, 20:30

да прав си ама....ддз явно баща си слуша.....нз и аз се шашнах като се ядоса такъв за това....пфф не мисля че ще се разделим заради това но не искам и да не се виждаме седмица две...

признай си малка мраснице - ебе ти се две невиждаш :)

ThePainIsReaL
03-14-2007, 21:14
Спокойно , ще се оправят нещата след седмица-две . Нормално е за майката да се шашне , щото се е сетила , че има дъщеря на тези години и откачила . Споки , ще им мине . Не се виждайте малко време просто . Все някак ще издържиш .

Питащият
03-15-2007, 02:49
Хахахах, най-накрая свестни родители!!!
ПЕДОФИЛ Е, ЕСТЕСТВЕНО!
Сексуалният контакт с МАЛОЛЕТНИ е УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Без значение на 14 ли си, на 15 ли си - ти си малолетна, а той е ГЕЙ, 'щото не може да си хване приятелка на неговата възраст, а върти главата на малките момиченца.. Така правят всички олигофрени на 18-19+ години, днешно време... Не могат да си хванат нищо на техните години, защото не им се връзват на номерата и за т'ва си хващат някви приятелки 5 клас, 'дето ще ги мислят за големите батковци и гъзари...... АЙДЕ НЕМА НУЖДА!

alkobalko
03-15-2007, 04:05
Майката очевидно е притеснена от факта, че има дъщеря приблизителна на твоята възраст. Всяка майка би реагирала така при идеята, че малкото и момиченце прави секс. Относно педофилията, колкото и смешно да звучи е права, той е пълнолетен, а ти не. И все пак мисля, че е казала всичко това, тъй като е била доста афектирана. Може би просто семейството им е по-консервативно. Не се виждайте няколко дни, докато утихнат нещата.

03-15-2007, 06:56
За мен авторката е пълна куурва!Какви са тея курви дто ходят с 6г по-голям мъж от нея ве?Пикая на такива дрисли!

`Death`Whore`
03-15-2007, 06:59
Майката на мъжа го беше попитала в началото кой клас съм...и може би щеше да е против, ако бях ученичка. И ние имаме такава разлика в годините, обаче аз съм почти на 21. Ти си на 14 все още! И аз като родител бих реагирала така.

A_Loving_Girl
03-15-2007, 07:04
Такива родители най-много ме дразнят,добре че моите никога не ми се месят с кого ходя аз,пък и на приятеля ми...тцтц..
Ама от страна на родителите са прави защото той е пълнолетен и се води за педофил в момента пък и ти нямаш 15 замисли се малко върху това,но това си е ваше решение дали ще годите ние тук в форума не можем да ти кажем ще ходите ли или не...!

03-15-2007, 08:25
Вие се е..ете на по 13-14 години, пък после чакайте родителите ви да не са против. Какъв е тоя разврат, не мога да си обясня. Много ясно че ще са против особено като имат и дъщеря на същите години

krem4et0
03-15-2007, 08:31
Хахахах, най-накрая свестни родители!!!
ПЕДОФИЛ Е, ЕСТЕСТВЕНО!
Сексуалният контакт с МАЛОЛЕТНИ е УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Без значение на 14 ли си, на 15 ли си - ти си малолетна, а той е ГЕЙ, 'щото не може да си хване приятелка на неговата възраст, а върти главата на малките момиченца.. Така правят всички олигофрени на 18-19+ години, днешно време... Не могат да си хванат нищо на техните години, защото не им се връзват на номерата и за т'ва си хващат някви приятелки 5 клас, 'дето ще ги мислят за големите батковци и гъзари...... АЙДЕ НЕМА НУЖДА!
Абсолютно съм съгласна. педофилия си е. И майката е права. Тя е реагирала като майка-утре и нейната дъщеря ще почне да прави същото. А и ти имаш много двоет стандарт. той е само с 4 години по-голям от мен , сестра му все пак е с цяла 1 година по-малка от мен. млко математика да си учила?
Естествено е майката да се поболее при мъсълта,че е отгледала идиот педофил. И аз да съм и аз ще се побъркам!