View Full Version : HoRa totalno se poburkah molq vi trqbvate mi
leleel napravo izkukah ne znam kvo d apravq ve4eeeeeeeee pravih seks predi 1 mesec ako ne i pove4e doide mi menstuaciqta i vsik4o normalno do tuk dobre posle pravih pak seks bez prezervativ i ne znam dali mom4eto svur6i v men no ne sum usetila i toi mi kaza 4e ne e i tova be6e predi 2 sedmica taka i predi 5 dena izvednuj zapo4na da me boli mnogo korema ne mojeh da se dvija da govorq i povru6tah i tezi bolki me durjaha 2 dena i v poslednite 3 dni vse me boli komera no malko i mi se spi ot vreme na vreme i kato se subuda rano sutrin za 5 sek mi se vurti svqt ama to tva normalno ahah i predi se e slu4valo ta vuprosa mi e kaji te mi trqbva li da reja veni ili e prosto nqkuv virus
PLS spe6ni otgovori mi trqbvat 4e az sum mnogo kriti4na i moga da se samoubiq nikak ne mi e zabavno ako me razbirate
malka_sladuranka
03-14-2007, 20:41
Във всички случаи вени не се режат. [-X
Иначе според мен би трябвало да е някакъв вирус. Тези симптоми - повръщане и т.н доколкото знам се проявяват чак след около 3тия месец. :-k Иначе за да се успокоиш си направи тест.
Uffff ne znam sram me e da si vzema test za6toto sum obhodila s na6te vsi4ki apteki i lelele ujas ako i kajat napravo ne znam :( tolkov ami e shit ;(
ThePainIsReaL
03-14-2007, 21:10
Пфф .. кажи му на него да купи , баси !
Иначе съм почти сигурна , че това е вирусна инфекция , защото и майка се чувства така сега . Пък и наистина бременните не им се гади от 2та седмица ..
И да си режеш вените не е сигурен ефекта :!: Взимай едно по здраво въже и намери някой дебел клон на по близкото дърво и се обеси :idea: Щом ти се гади,вие свят,спи ти се и така нататък-си БРЕМЕННА със сигурност.
ThePainIsReaL
03-14-2007, 21:33
И да си режеш вените не е сигурен ефекта :!: Взимай едно по здраво въже и намери някой дебел клон на по близкото дърво и се обеси :idea: Щом ти се гади,вие свят,спи ти се и така нататък-си БРЕМЕННА със сигурност.
Оле .. стига с тея глупости , ако е наивна , може и да ти се върже . Недейте така се гаврете с детето .
Made_of_Pain
03-14-2007, 21:37
СЪГЛАСНА!
"Детето.." да е мислило ... Вени ще си реже... дееба и тъпите същества.. ****
A_Loving_Girl
03-15-2007, 07:35
Тцтцт....няма да си режеш вените!Купи си тест и ще разбереш дали си бременна, а ако не отивай на лекар.
венитеееееееее бременна си, ако не се хвърли пред влака скочи от 4 етаж (да се мъчиш повече) или измисли нещо друго
krem4et0
03-15-2007, 08:13
Uffff ne znam sram me e da si vzema test za6toto sum obhodila s na6te vsi4ki apteki i lelele ujas ako i kajat napravo ne znam :( tolkov ami e shit ;(
Ама не те е срам да правиш секс и да не се пазиш, нали. След като си достатъчно голяма да правиш секс без предпазни средства и си достатъчно отговорна за това, следователно си достатъчно голяма да си купиш тест! не бъди пикла и си купи тест!
f1s714e70
03-15-2007, 11:22
xaxxx..krem4et0 e prava...vzemi si test ili nakarai nqkoi dr da ti vzeme naprimer toq priqtelq ti xixixixi
Ама не те е срам да правиш секс и да не се пазиш, нали. След като си достатъчно голяма да правиш секс без предпазни средства и си достатъчно отговорна за това, следователно си достатъчно голяма да си купиш тест! не бъди пикла и си купи тест!
Много точно ти го казаха.
:!: :!: :!:
dimitrios
03-15-2007, 11:40
според мене е вирус 6отот са има един такъв американски дето ти се гади боли те корема(поне така казаха по новините).Доколкото сам 4увал се предава по водата :roll:
абе що за дете си,да те е срам да си купиш тест..По приятно ли ти е тука да седисх и да се вайкаш и да гадаеш дали си бременна или не?Като те е срам стой си така.. а пък ако си бременна,ти си си виновна..Треябва да си по отговорна щом праиш секс
дееба пиклата..писна ми от такива!
^KaSiDi^
03-15-2007, 12:51
абе що за дете си,да те е срам да си купиш тест..По приятно ли ти е тука да седисх и да се вайкаш и да гадаеш дали си бременна или не?Като те е срам стой си така.. а пък ако си бременна,ти си си виновна..Треябва да си по отговорна щом праиш секс
дееба пиклата..писна ми от такива!
awe gadno e da napadame momicheto,osobenno pak kato e izpadnalo v tolkova kofti situaciq,ama pak to bahti ...biva biva tolkova ne biva...
1) pravila sex bez prezervativ :arrow: absoliutno nedopostimo ako iskash da si jiva i zdrava i ne i na posledno mqsto shastliva i spokoina!
2) sram q bilo da ide v aptekata i da si kupi test za bremennost :arrow: tva,che te e sram da go beshe syobrazila predi da trygnesh da pravish sex! nali q znaesh pogovorkata "Tri pyti meri,edin pyt reji"...awe to sig i prezervativi te e bilo sram da kupish i zarad tui si q dokarala do tuka de,ama karai...
3) kvi sa teq gluposti..."shte si reja venite" :arrow: aide stiga glupavi izpylneniq...Vzemi si sedni malko na gyza i si pomisli,ti predi da trygnesh da pravish sex znaeshe li kvo moje da se sluchi i ako si znaela,preceni li si dostatychno dobre riska,koito poemash...? e ako ne,to tva ti e vinata!
:arrow: am napravi si edin test i dano vs ti e nared...! i ot tuka natatyka predi da si otvarqsh krakata se zamislqi za 5 sekundi kvo pravish...tezi 5 sekundi mogat da ti spestqt mn bezsynni noshti,prekarani v pritesneniq i strahove!
shadow4e
03-15-2007, 13:06
2 варианта имате
1. Тест
2. Хвърляйте боб
Изборът е във Вашите ръце! :mrgreen:
Spored men li4no nai-veroqtno stava duma za virus-sega e prehod zima-prolet,proletna umora,smqna na vremeto i t.n...a i simptomi na bremennost se poqvqvat na po-kysne etap ot bremenostta.No vse pak izlishno ne e da si kupish edin test i da go napravish...i MISLETE NAVREME! Kysmet :)
helen4ee
03-16-2007, 07:05
като се върнах от морето миналата година имах същите симптоми и бях болна драифах рано сутринта А АЗ НЕ ДРАЙФАМ ПОЧТИ НИКОГА! ХААХ аз на морето не бях с гаджето си и няма защо да си мсиля че съм бременна ахах ... муце споко а относно тестовете щом си ртешила да водиш полов живот значи трябва да се научиш да си купуваш тестове и презервативи да ходиш по често на гинеколог и така ... вместо да си тровиш нервите с некви черни мисли вземи легни и се успокой стой 2-3 дни на легло остави вашите да те поглезят и всичко ще мине :)