View Full Version : Kakva e broikata na seksualnite vi partniori..?!
MaXy_GiRL
03-15-2007, 08:10
:) Izvinqvam se ako ima i drugi takiva temi,no sega mi stana interesno...S kolko 4oveka se spodelqli legloto si(e moje i ne samo nego de :D )...sa6ty i kolko priqteli/priqtelki (smisal takuv gajeta) ste imali...i po princip vraskite vi sa dalgi i s 6tastliv krai il...ili kratki s ujasen krai... :|
Otnovo se izvinqvam ako se povtarqm!(v koeto 50% sam sigurna)
fulldelight
03-15-2007, 08:28
Еми спал съм с 1 момиче, имал съм 3 гаджета - 1то за 6 месеца, 2то за 4 месеца, 3тото за 2 години...
MaXy_GiRL
03-15-2007, 08:33
Boji..Bojii....Tq dolnata tema bila podobie na moita! #-o
Boji..Bojii....Tq dolnata tema bila podobie na moita! #-o
m dam!taka e !
az pak sam spala s 4 mom4eta.sparvoto hodih godina i 3 meseca s 2-roto godina i 6-7 ,s tretoto 2 meseca,i sega hodq s moito kotence 8 meseca ve4e.ob6to zeto se seriozni vrazki ama...
P.S na 18 i polovina sam :)
Начи.... стигнах някъде до 152-та и ме до марзя да продължа.
Върши ли ти работа!? :)
D20 + Charisma modifier :P
:smt005
Schnitzer
03-15-2007, 13:17
Само с 1 \:D/ \:D/ и вече отива към година с нея :-D
Начи.... стигнах някъде до 152-та и ме до марзя да продължа.
Върши ли ти работа!? :)
Тука усещам кункуренция :-D
kukli4ka__
03-15-2007, 13:52
какво значение има това?не ми се казва сега ще кажете че съм курва.като гледам тука всички момичета са спали с 1 или 2 момчета :!:
hahavteen
03-15-2007, 13:58
S 1 :::
ThePainIsReaL
03-15-2007, 14:04
С трима . С първото момче ходихме супер дълго време , трябваше да го направим , искахме го и двамата .
Второто беше на купон , където бях адски много пила , и сигурно нямаше да го направя , ако не бях . Но както и да е , направих го , адски ме беше чатнал хормонът .. и съжалявам , така че този може даже да не се брои , че съм спала с него . Беше якото блъскане и без тва . :roll:
С третото си ми е хубаво и не искам с друг , няма да ми е конфортно и ще се чувствам като кучка .
Относно връзките ми - не са от най-кратките , нито пък най-дългите . Всъщност реално погледнато съм имала само една връзка , всичко друго е било подобие на връзки , защото това ходене за по седмица-две не е никаква връзка . Та ... единственото ми отношение с момче , което има правото да носи името връзка , продължи година и половина г/д :? ... но свършииииииии
ThePainIsReaL
03-15-2007, 14:10
какво значение има това?
И аз това се питам .. защото в този форум има хора , които са спали само с по един или една , но поне имат редовен сексуален живот . Нормални са , а не се еб*т наред по купони , с който падне и не се надяват на случайността , за да спят с някого . Деа знам .. бройката не е от значение , важно е колко пъти си го правил , как го правиш .. как разсъждаваш по отношение на секса .
kukli4ka__
03-15-2007, 14:14
ми да така е!!!Аз за това не казвам колко са защото от бройката в повечето случаи се правят лоши заключения,което според мен не е правилно
ThePainIsReaL
03-15-2007, 14:32
ми да така е!!!Аз за това не казвам колко са защото от бройката в повечето случаи се правят лоши заключения,което според мен не е правилно
Дааам , права си .. не бройката те прави опитен или добър . Тя не е критерий в случая . За това не трябва да те е срам , ако си спал с малко , или да гледат с пренебрежение на теб , ако си спал с много . Поне това е моето мнение .
liglata_bg
03-15-2007, 14:58
dnes go napravih s 5-q.A svirkata trqbva li da q slagame v tova 4islo ili tq e za druga tema?
ThePainIsReaL
03-15-2007, 15:02
dnes go napravih s 5-q.A svirkata trqbva li da q slagame v tova 4islo ili tq e za druga tema?
Хм .. ми нямам думи . Това прозвуча като хвалене точно . И кво радваш ли се , че си духала на повече момчета ?
Иначе , отделна тема за свирките няма . Пиши си тука завоеванията , щом искаш :evil:
liglata_bg
03-15-2007, 15:09
a zna4i ne moje edno momi4e da se hvali.A za vas majlenca e pozvolena dneska 4ukax taq onq den nqkakva super macka i t.n.A tova 4e sam pravila na pove4eta mom4eta svirki lo6o taka li...Ako pak ne pravi6 svirki "Pfu taq pak e bati zadrastenata".Stiga s tova konservativno mislene neka kakvoto e za ednite tova i za drugite.I prestanete ve4e da izpozvate konteksta na onq smotan laf "Ako edno momi4e e psalo s mnogo mom4eta e kurva , a edno mom4e ako e spalo s mnogo momi4eta e pi4"Tva e nelepo!!!
ThePainIsReaL
03-15-2007, 15:12
Виж кво ще ти кажа, малка лигличке - преди да пишеш мнение, чети хората какво са писали в темата. Защото аз съм момиче първо , и второ не съм консервативна . Живеем в свободна държава , можеш на правиш каквото си искаш . Проблемът е твой . Но с колкото и души да си спала , на колкото и момчета да си правила френска , не е етично да се хвалиш . И бтв бройката не е гаранция за качеството на секса , който правиш . Не само ти , ами и всички ние .
liglata_bg
03-15-2007, 15:15
ne sam se hvalila a prosto otgovirih na temata..a ti 4e se zaqjda6 s mene e drug vapros.Foruma e "SEX" temata e otnosno "SEX-a" tai 4 ene vijdam kakvo se zqjda6 s mene.Mislq 4e ima dosta drugi s koito da go pravi6 osobeno tezis temite ebavki.
ThePainIsReaL
03-15-2007, 15:19
Хах.. абе наред ли? Как ще се заяждам с тебе, опитвам се да водя спор, ама ти предаде фронта. Интересно ми беше да науча, защо всички си мислят, че голяма бройка, значи добър в кревата .
Както и да е.. лек ден
^KaSiDi^
03-15-2007, 15:24
s dve momcheta,ot koito vtoroto e segashniq mi myj i sme si zaedno veche godina i 2 mes :smt008
Stiga ste se karali i ste si ''merili pi6kite'' :lol: Az ne sum spala o6te s mom4e,no 6te go napravq,kogato az namerq za dobre. I ne smqtam sled vreme,4e 6te se fukam,kogato prespa s pove4e ot 3ma ili,4e 6te se sramuvam,ako sum spala samo s 1 !
stra6no_sexy
03-15-2007, 15:53
спала съм само с 1 и ходиме ве4е близо година.....относно връзките ми не са били мн дълги,ходила съм с мн мом4ета,но нищо сериозно нооооо най сетне срещнах мом4ето,което заслужава любовта ми
malka_sladuranka
03-15-2007, 16:25
3 :-k
Имала съм една връзка и съм спала само с един.Не искам друг!
4-5..помня ли там някаде са от 2 години съм си с едно момче
MI az sam na 17 i sam spala s 13 mom4eta ot koito sam hodela samo s 3 tva lo6o li e
HagpycaH
03-22-2007, 18:38
Темата е много проста.
Angel4eto_sl
03-23-2007, 11:07
2 момчета.С едно ходих 1година и 6месеца, а сега съмс другото момче все ощеходим вече почти 5 месеца :)
krem4et0
03-23-2007, 11:12
С 1 съм била до сега.
theworldleader
03-23-2007, 11:15
4-5..помня ли там някаде са от 2 години съм си с едно момче
Хахах, айде разходка в някой парк, може да седнеме на някоя пейка..счупена.. :roll: :twisted:
helen4ee
03-23-2007, 11:15
Хм .. ми нямам думи . Това прозвуча като хвалене точно . И кво радваш ли се , че си духала на повече момчета ?
Иначе , отделна тема за свирките няма . Пиши си тука завоеванията , щом искаш :evil:
muci 6to obvinqva6 momi4eto nali broikata ne e vajna...
helen4ee
03-23-2007, 11:20
s 2ma , no vtoriq sum si go iztrila ot suznanieto tui 4e 1 :))
AMI DA KURVI SA MOMI4ETATA KOITO SPQT S POVE4 EOT 4-5 MOM4ETA DOKAT SA NA 18 BAH MAAMU 6TE OUSKA6 SAMO NA TO DET ZASLUJAVA 4E VSEKI PRAVI GRE6KI OK AMA SLED TOVA SI VZIMA POUKA I EN HGO PRAVI A NE GRE6KA SLED GRE6KA, NQMA ZNA4ENIE KOLKO SI PIQN ILI NE KAT ZNAE6 4E NE MOJE6 DA PIE6 NQMA DA PIE6!! nE E NORMALNO MOMI4ETATA DA PO4VAT POLOV JIVOT NA PO 14-15 16 I DORI 17 !!!
beautiful.soul
03-23-2007, 12:08
Имала съм 1 сексуален партниор (този с който съм в момента)...
а гаджета около 20 момчета, някои от които са били само забивки, или за ден два.. имаше и такъв период .. на забавленията! :)
а сериозни един двама:)
Sasha2k8
03-23-2007, 12:10
:) Izvinqvam se ako ima i drugi takiva temi,no sega mi stana interesno...S kolko 4oveka se spodelqli legloto si(e moje i ne samo nego de :D )...sa6ty i kolko priqteli/priqtelki (smisal takuv gajeta) ste imali...i po princip vraskite vi sa dalgi i s 6tastliv krai il...ili kratki s ujasen krai... :|
Otnovo se izvinqvam ako se povtarqm!(v koeto 50% sam sigurna)
dosega sum spala edinstveno spriqtelq mi... puk i toi mi e purvoto seriozno gage... :smt007
AMI DA KURVI SA MOMI4ETATA KOITO SPQT S POVE4 EOT 4-5 MOM4ETA DOKAT SA NA 18 BAH MAAMU 6TE OUSKA6 SAMO NA TO DET ZASLUJAVA 4E VSEKI PRAVI GRE6KI OK AMA SLED TOVA SI VZIMA POUKA I EN HGO PRAVI A NE GRE6KA SLED GRE6KA, NQMA ZNA4ENIE KOLKO SI PIQN ILI NE KAT ZNAE6 4E NE MOJE6 DA PIE6 NQMA DA PIE6!! nE E NORMALNO MOMI4ETATA DA PO4VAT POLOV JIVOT NA PO 14-15 16 I DORI 17 !!!
и що тъй, ако смея да попитам? да си направят списък с "достойни" и да им пускат само на тях? на 31во число, през месец? а и защо трябва да се брои за грешка, ако някое момиче е било с повече от 4-5 момчета? искала е, била е.
ей, начи, туй момичетата сте много странно племе! сами си лепвате етикета "курви", а после се обиждате, като някое момче ви го каже. вместо да се подкрепяте една-друга...патки :smt007
Почти всяка жена, до края на живота си има достатъчно голям брой сексуални партньори, за да бъде определена за курва (за мен тази бройка е над 5), но не всяка се хвали с това, не всяка си признава, и не на всяка и личи. Познавам момичета, които изобщо не им личи, че имат двуцифрена бройка сексуални партньори, но познавам и такива, които им личи, както познавам и такива, за които се знае, че спят с този и онзи, но си мълчат и не се хвалят с това и по този начин не се разчува кой знае колко. :-({|=
helen4ee
03-23-2007, 18:27
и що тъй, ако смея да попитам? да си направят списък с "достойни" и да им пускат само на тях? на 31во число, през месец? а и защо трябва да се брои за грешка, ако някое момиче е било с повече от 4-5 момчета? искала е, била е.
ей, начи, туй момичетата сте много странно племе! сами си лепвате етикета "курви", а после се обиждате, като някое момче ви го каже. вместо да се подкрепяте една-друга...патки :smt007
MI za6toto nali znae6 za mujut eba4 i za jenata kurva... az podkrepqm momi4etata, oba4 e1vo seksa e mnogo intimno prejivqvane i ne trqbva da bude spodelqno s koito i da e, ne e samo do ednoto iz4ukvane s 1viq nepoznat hahaha vse pak nali zatova sme hora, a ne jivotni koito kogato im se doebe vednaga ne im dreme hormona go e grabnalo i op 1votro ot negoviq rod koeto vidi mu go vkarva haha ... ne e taka! Puk i mujete sa tolkova golemi kusmetlii, pone edno ne6to trqbva da si izvoiuvate. Az sum na principa, ne 4e trqbva da hodi6 s dadeniq 4ovek 1 godina za da praite seks, ne az mislq 4e trqbva da pravi edno momi4e seks, kogato e gotovo da bude skusano sled nego...demek mom4eto da i e otdalo dostatu4noto vnimanie , koeto se polaga na edna jena, da i e pokazalo 4e moje da raz4itta na nego i da use6ta luibovta mu.. togava A tova stava sled vreemeee
s 4-ma, ot koito ediniq ne go smqtam 6toto be6e ...... hahah nqma6e ni6to v ga6tite!!! da si go kaja po4ti ne usetih :)