Влез

View Full Version : da go potyrsq li?

obyrkana:(
03-15-2007, 10:02
hora zdraveite, do vchera hodih s edno momche 10 meseca.toi me zarqza za6toto razbra 4e sym izlqzla s drug.a az izlqzah s drygiq 6toto toi se darjeshe gadno i az iskah edin vid da si go varna, da se po4ustvam obichana.. znam banalno e.. :( ne sym obi4ala dr kakto obi4ah nego, i kazvam obi4ah za6toto sled vsi4ko nz dali iskam da sym s nego i pak da se darji kato gyz :( ama mi e kofti i se 4udq dali da go potyrsq. vsi4kite mi fr kazvat da go zabravq i 4e ne si zaslujava, 6toto toi me nare4e bokluk, pyk i mnogo sylzi sym izplakala za nego iii nz... daite mnenie pls, po drygo si e da razberesh mnenieto na nepoznat.Mersi predvaritelno

03-15-2007, 10:23
Според мен,като за начало е най-добре да си изясниш какво чувстваш. Ако сметнеш,че все още го обичаш го потърси и му се извини за грешката ти. А ако решиш,че вече не изпитваш нищо към него се опитай да го забравиш. :wink:

Digital
03-15-2007, 10:54
hora zdraveite, do vchera hodih s edno momche 10 meseca.toi me zarqza za6toto razbra 4e sym izlqzla s drug.a az izlqzah s drygiq 6toto toi se darjeshe gadno i az iskah edin vid da si go varna, da se po4ustvam obichana.. znam banalno e.. :( ne sym obi4ala dr kakto obi4ah nego, i kazvam obi4ah za6toto sled vsi4ko nz dali iskam da sym s nego i pak da se darji kato gyz :( ama mi e kofti i se 4udq dali da go potyrsq. vsi4kite mi fr kazvat da go zabravq i 4e ne si zaslujava, 6toto toi me nare4e bokluk, pyk i mnogo sylzi sym izplakala za nego iii nz... daite mnenie pls, po drygo si e da razberesh mnenieto na nepoznat.Mersi predvaritelno
Хаха, какво съвпадение. И аз бившата редовно я наричах БОКЛУК. :lol: А иначе пробвай да се заколиш с кухненски нож. Или накарай баща ти да те заколи вместо тебе. Сигурен съм че ще го направи с удоволствиеие. :lol: И после да заколи и майка ти и да се напие като пич с приятели, ще покани и момчето да си направят погача с труповете ви. :lol:
Баххаха чак се отвратих от себе си :lol:

03-15-2007, 11:43
Digital mersi!!! apffffff i gordeesh li se s tva 4e si q narekyl bokluk?!?!?! em moito mom4e da ti kaja 4e ne e priqtno, i istinskiq bokluk mai si ti ...

ThePainIsReaL
03-15-2007, 11:55
Ако го обичам , бих му се обадила , да се изясним , ако не го обичам - да духа супата .

bungle
03-15-2007, 11:57
Ако го обичам , бих му се обадила , да се изясним , ако не го обичам - да духа супата .

И при мен е така.

nEEdWeeD
03-15-2007, 13:01
ami parvo razberi 4uvstvata si za6toto ti sama kaza 4e neznae6 dali iska6 da si s nego puk posle drugoto a ako ne go haresva6 ili obicha6 ima mnogo mom4eta

Mad&Bad
03-15-2007, 13:10
Ти може да го обичаш, ама май той не те обича щом те е нарича БОКЛУК!!! Явно не те заслужава. :wink:

03-15-2007, 13:29
Nqma smis1l da go t1rsi6, toi ne te zaslujava. Tova koeto razkazva6 pokazva 4e toi nikoga ne te e obi4al taka kakto ti nego, ne vijdam smis1l ot tova da mu se obajda6 i da mu dava6 kakvito i da e obqsneniq. Post1pila si mn pravilno. Ne svejdai glava, toi ne e edinstveniqt i ne se ostavqi da te t1p4at. Gledai napred. Znai 4e ne ti, a toi e bokluk1t i trqbva da se sramuva ot sebesi, za6toto nikoi ne moje i ne biva da ti govori taka. Edin den 6te nameri6 nqkoi koito te zaslujava. Jelaq ti uspeh i gore glavata!!!

FiRe_LaDy
03-15-2007, 13:41
Tyi kato ne go poznavam i nz nishto za nego .. sydq po tova,koeto sa ti kazali priqtelkite ti.Qvno ne e za teb.No ako iskash da si s nego i go obichash oshte vse pak 10meseca ne sa nikak malko ... go potyrsi.

SaYoNaRa
03-15-2007, 13:46

И при мен е така.

Все едно че като е гореща вие не я духате супата [-(

magito_gandia
03-15-2007, 13:55
mii mila i az kakto pove4eto mislq 4e trqbva da si izqsni6 4uvstvata,ako go obi4a6 se o6te tolkova mn kolkoto predi,obadi mu se...no puk da te nare4e bokluk..pfff,az ako sum ne bih mu prostila...no ti si znae6 nai-dobre;)NO ako nqma6 ve4e tolkova silni 4uvstva kum nego,vaob6te ne go ebavai za jiv;))

koalka
03-15-2007, 17:21
Да, трябва да си отговориш на въпроса дали го обичаш.После поговорете като големи хора, а не да си връщате по тоя тъп начин.

nelence7o
03-15-2007, 18:14
obyrkana....Ако искаш отново да сте заедно му се обади.Дълбоко се съмнявам той да те потърси,защото сигурно ти е обиден.Поговорете и двамата се изяснете....само това мога да ти дам като съвет

Kianna
03-15-2007, 18:23
И да го обичаш,и да не го обичаш му звънни и излезте и поговорете като големи хора-независимо дали ще продължите или не.Все пак сте били заедно 10 месеца.И двамата имате вина.Не обвинявайте един друг за това,а потърсете грешката в себе си.

vivian
03-15-2007, 19:16
izqsni si kakvo 4uvstva6 naistina!i vse pak ne mislq 4e te zaslujava i ne mislq 4e e pravilno d ago potarsi6!toi 6et te nari4a bokluk a ti 6et go tarsi6 za da mu se obqsnqva6 za ne6to!NE NE NE NE NE i pak NE!

bqsna_teenagerka
03-15-2007, 19:22
:evil: абе я го мани тоз педал бе...той ще те нари4а БОКЛУК и ти ще ходиш след него??????? я се стегни моми4е..на мен ако някой ме наре4е боклук дето сам 13 год. лапенце ще го омееляяя....заеби го тоя хвани си някой който ще те цени истински и ще те оби4а и най важното няма да те нари4а глупак :-({|= другия да духа супата

obyrkana:(
03-15-2007, 19:39
mersi na vsichki vi{}{}{} davam si smetka che ne trqbva da go tarsq.ako toi iska neka me potyrsi, i 6te se saglasq da se vidim, samo i samo da sme priqteli a ne da se otminavame po ulicata kato se vidim, se edno 4e sme bili nepoznati... a vsa6tnost sme umirali edin za drug... naistina mn blagodarq na vsi4ki vi