Влез

View Full Version : Burna lubov sled luta omraza i luta omraza sled burna lubov

grethin
03-15-2007, 11:40
Mislite li,4e ako mrazite nqkogo(ne odobrqvate,ne go haresvate,ne ponasqte),sled vreme pomejdu vi moje da plamne iskrata-vse ste se karali,no izvednaj use6tate,4e tezi 4uvstva sa zameneni s nqkakav vid silni pristrastiq i privarzanost? Saotvetno sled kato ste obi4ali nqkogo ludo,sposobni li ste da go namrazite? Kak mislite za tiq dve maximi,vazmojni li sa da se slu4at?

thirteen
03-15-2007, 11:43
Ами да според мен и двете са напълно възможни. Както има един лаф "границата между любовта и омразата е много тънка" :wink:

ThePainIsReaL
03-15-2007, 11:52
Едно време , когато всички около мен обсъждаха едно момче и само за него говореха : "Оле той пак ми прати стрела , виж кво ми писа и ау" , супер много се дразних на това момче , нон-стоп говореха за него . Не че съм го мразила , но ме нервеше адски ... но после стана така , че аз се влюбих в него .. съдба .
Така че варианта да не го понасяш и да го заобичаш е възможен , но другия - когато много си обичал да намразиш , ми се струва жалък , отчаян и смешен . Все пак и той се случва .

AnIcHkAtA
03-15-2007, 12:02
Едно време , когато всички около мен обсъждаха едно момче и само за него говореха : "Оле той пак ми прати стрела , виж кво ми писа и ау" , супер много се дразних на това момче , нон-стоп говореха за него . Не че съм го мразила , но ме нервеше адски ... но после стана така , че аз се влюбих в него
I na men mi se slu4i su6toto.Posle imahme razni zaigravki i sa pak si go mrazq,no opredeleno kum nego 4ustvah ne6to koeto ne sum go 4ustvala do sq kum nikoe mom4e.

`Death`Whore`
03-15-2007, 12:12
Ами да според мен и двете са напълно възможни. Както има един лаф "границата между любовта и омразата е много тънка" :wink:
Всъщност не е това точният лаф, в този случай важи този, че ако не обичаш, не можеш да мразиш съответния човек и обратното. Всичко друго е безразличие. :)

thirteen
03-15-2007, 12:22
Ами при мене се получи точно така :)
Много се обичахме с моя приятел.. разделиха ни и много се скарахме, намразихме се, не искахме да се виждаме близо година, и един ден пламна това, което гори и днес!

MoHuTo
03-15-2007, 12:31
И двата случая са напълно възможни според мен :wink: ::: С един от бившите ми имах и двата случая.Първо се мразехме, но наши общи приятели ни събраха, обичахме се и като скъсахме пак се намразихме..и до ден днешен е така..поне от моя страна де..не моga да го търпя :smt013

koalka
03-15-2007, 17:14
Омраза е много силна дума, която не се изразява само в карането.Може да се караш с човек, който обичаш. :wink: Но все пак мисля, че е възможно, но ще е доста трудно.

miloto_girl_4e
03-15-2007, 17:20
Границата между любовта и омразата е тънка... многооо тънка..

xeli
03-15-2007, 17:27
I kolko e tanka..az sqmtam,4e kogato si sre6tu nqkogo,ti ima6 otno6enie kum nego..sledovatelno,ne ti e nikak bezrazli4en i ima 6ans daje da go obikne6(a moje i da go obi4a6,bez da osuznava6). Da namrazi6 tozi,kogoto do v4era si obi4al,e pozorno,no se slu4va,za6toto obi4a6tiq silno,mrazi silno i mraze6tiq silno,obi4a silno.

alkobalko
03-15-2007, 17:31
Понякога след омраза, ако може да се нарече омраза, защото това е много силна дума, може да пламне любов. Лично за мен обаче след любовта е подло да има омрза. Вяро, че човека може да те е наранил много, но това не е повод да мразиш, този който си обичал.

nelence7o
03-15-2007, 17:42
Понякога след омраза, ако може да се нарече омраза, защото това е много силна дума, може да пламне любов. Лично за мен обаче след любовта е подло да има омрза. Вяро, че човека може да те е наранил много, но това не е повод да мразиш, този който си обичал.

Напълно съм съгласна с теб....
Не вървам .че любов започнала в/у основите на неприязъм може да доведе до нещо наистина чисто и красиво!

xixi
03-15-2007, 17:43

Много се вживяваш.

Ice_Queen
03-15-2007, 17:45

Много се вживяваш.

права е бтв . :roll:

FiRe_LaDy
03-15-2007, 17:49
Po chesto sreshtano e omrazata sled lubov.Lichno az ne sym mrazila nito predi da byda s nqkogo nito sled kato sym bila s nego.Nqma smisal da go mrazq ... bilo kakvoto bilo.

bARbiTy
03-15-2007, 18:29
мда даже в момента ми се случва,зарибявам се с един малдеж дето преди толкоз сме се обиждали и кат се срещнем на улицата са гледаме на кръв,абе какво ли не е било...а ся

zxcfdsa
03-15-2007, 19:22
people,people..
kak ne razbrahte,che:
Impossible is nothing..
everything is possible..
togava kakvo pitate moje li,ne moje li
ami,moje,razbira se!
vsichko moje!
az sega obicham i mrazq ednovremenno
kak li? ami...chuvstvam,che iskam da go naragam i v sashtoto vreme,che iskam da go pritisna kam sebe si,za da go udosha ot lubov..da,i toi pak shte umre
impossible is nothing,because..
i hate you and i love you...!

bqsna_teenagerka
03-15-2007, 19:25
\:D/ ода напално възможно е и двата слу4ая...само 4е май по възможен е първия от омраза да премине в любов....

03-15-2007, 19:35
spored men omrazata e hubavo ne6to(e ne mn hubavo),no vse pak e po-dobre ot bezrazli4ieto :)

03-15-2007, 20:34
mi nap1lno v1zmojno e sled omraza,obidi i kavgi da ima lubov :) eto kakto be6e pri men.karahme se ,obijdahme se v prod1ljenie na nqkolko meseca i sled tva i dvamata os1znahme,4e stava ne6to mejdu nas i naistina taka be6e.tva be6e nai d1lgata mi vr1zka do sega s tva mom4e hodih godina i 2 meseca,dosta d1lgo pone za men pri polojenie kato se setq samo kakvo be6e predi tva :wink:

03-16-2007, 11:44
xaxaxa tva gore bqh az :lol:

thirteen
03-16-2007, 12:03
xaxaxa tva gore bqh az :lol:
Ааа ти ли беше :roll:

Ми кво да допълня аз.. наистина омраза е силна дума ..,но ето че стават "чудеса" :wink:

slan4evo_momi4e
03-16-2007, 12:11
любовта винаги е вървяла ръка за ръка с омразата .... просто и двете чувства са проява на интерес. Когато си обичал някого и по някаква причина нещата между вас не са се получили ти може да го намразиш .. просто защото не искаш той да ти е безразличен, но не знаеш какво да сториш.
Аз лично никога не съм мразила определен човек .... мисля си, че по-страшно от омразата е безразличието и че от него повече боли ....

IlLuSi0nS`
03-16-2007, 17:38
мм случва се с някой да се дракате, да спорите, мислиш си колко е зле в разсъжденията и защо все се заяжда с теб, а след това изведнъж осъзнаваш колко всъщност те привлича този човек.. просто в цялото това спорене и дракане се е появило едно неосъзнато и мн силно привличане, което дори не можеш да разбереш защо се е получило, по дяволите, демек:"тоя толкова ме нерви, ама защо го искам"
а за омразата след любов мисля че е невъзможна.. ако разбира се говорим за истинска любов, защото никога не можеш да мразиш някой когото обичаш безкрайно, може само да си мислиш че го мразиш, а всъщност го обичаш повече от всичко, въпреки че те е наранил и искаш да му забиеш един прав десен.. ама нейсе

Iv4eTy
03-16-2007, 21:12
Границата м/у любовта и омразата е само една крачка много лесно е да престъпиш границата м/у двете.

bibonka
03-16-2007, 22:22
Както можеш да обичаш,така може и да мразиш...Така е и в обратния вариант ...Тъпо е да мразиш,този който си обичал...тъпо е и да мразиш по принцип ...

Candyy
03-16-2007, 23:26
Omrazata e nai-silnata stepen na liubovta !!!!!!! mislq che e dostatachno :-D

iiirish
03-16-2007, 23:35