Влез

View Full Version : Казах нещо...и сега не мога да върна стореното

Gothique♫
03-15-2007, 12:16
Занчеи историята е такава,харесвам едно момче страшно много,в понеделник си говорехме супер зарибявахме се и т.н.,във вторник той ми каза нещо от което се засегнах(аз съм доста тънкообидна),а снощи той ми каза че съм малка за него а разликата ни е 3 години и аз знам че той ме харесва,но нещата просто не вървяха.А аз му казах 'Умирай е' защото преди тва се бях ядосала много и сега много съжалявам,не исках така да се получава но сега вече нямам никакъв шанс с него.Молих му се писха му но той спря да ми отоговаря,и днес цял ден плача и сама си се наливам как може да говоря така и сега всичко отиде по дяволите :smt010 :smt010 :smt009

nEEdWeeD
03-15-2007, 12:29
ami pomoli go da izlezete dori i da e za posledno i mu obqsni vsi4ko 4e ne si iskala da mu go kazva6, 4e sajalqva6 i t.n.A ako otkaje da izlezete nz prosto ,no ako go haresva6 mnogo (pak i ti kaza 4e i toi te haresval) ne se otkazvai lesno.Kusmet

FiRe_LaDy
03-15-2007, 12:57
Mi vinovna si si sama.Bila si qdosana hubavo .. ma shto na nego reshi si go izkarash?Sega si ponasqi posledstviqta.I da plachesh i da syjelqvash .. kakvoto da pravish ot lichen opit znam,che vednyj zagubish li momche e trudno otnovo da go imash.

Mad&Bad
03-15-2007, 13:18
Mi vinovna si si sama.Bila si qdosana hubavo .. ma shto na nego reshi si go izkarash?Sega si ponasqi posledstviqta.I da plachesh i da syjelqvash .. kakvoto da pravish ot lichen opit znam,che vednyj zagubish li momche e trudno otnovo da go imash.
Мхм тъй е.

magito_gandia
03-15-2007, 13:45
mii mila,kaji mu 4e iska6 da izlezne6 s nego napr samo za edno kafe,za6toto iska6 da pogovori6 s nego...i mu se izvini,kaji mu 4e ni si iskala da mu kaje6 tva;)ako slu4aino neiska....mii nito e 1qt nito posledniq muj na zemqta,znam 4e zvu4i kofti no tva e realnosta:(a m/u dr tva e mn tupo ot negova stranaza razlikata v godinite...moqt pr e 6 godini po golqm ot men i ni e super i na 2ta:))kaji mu 4e godinite ne sa tolkova vajni...smisul pri 3 godini razlika;)))
stiskam ti palci...USPEH!!!! \:D/

koalka
03-15-2007, 17:19
Не, не е била виновна само тя.Има вина, но не цялата.Той я харесва, ама я пренебрегва само, защото е по-малка.Тоя е абсолютен мухльо!

vvs_go
03-15-2007, 18:14
ми много правилно ти е казал

vivian
03-15-2007, 19:10
ignorirai go!pravi se 4e ne ti puka!tav e eedinstveniqt na4in!v toq jivot tr da znae6 "kogato si mu v racete nikoga nqma da te poiska"
a tva s "umirai" mai si tarsi povod da se pravi na interesen toq kato spira da ti otg.na4i topi moej da te prenebregva a ti edin pat mu kaza ne6to po-temperamentno i sprq da pi6e.ai aman ot muhliovci! [-X

bqsna_teenagerka
03-15-2007, 19:47
#-o ох като по4нете да ги ръсите едни такива УМИРАЙЙЙ. МАХАЙ СЕ НЕ ЩА Д АТЕ ВИЖДАМ...сега той е бил 4естен ако ти си на 14 а той на 17 сега той може да те харесва но е бил внимателен и съобразителен защото той може да иска секс а ти си осхте много малка...ми не знам помоли го за извинение кажи 4 емного съжаляваш и 4е поне приятели искаш да си останете...наитина е трудно да си върнеш мом4е така 4е сории майкал

Gothique♫
03-15-2007, 21:00
Леле нямате си напредстава колко ви благодаря за съветите наистина вече реших какво ше направя и надявам се да проработи. :smt111

ooops
03-15-2007, 21:40
Не, не е била виновна само тя.Има вина, но не цялата.Той я харесва, ама я пренебрегва само, защото е по-малка.Тоя е абсолютен мухльо! damz taka e

SaYoNaRa
03-15-2007, 22:25
"Умирай е" хахахах