View Full Version : кофти ми е
lips_of_anegel
03-15-2007, 12:21
да ви питам напоследък нешо с новата ми приятелка не ми вървят нещата.съпер кофти се държи с мен,а ми каза че много държи на мен.са в понеделник праим 1 месец,обаче аз се замислям напоследък искам ли още да съм с нея.ние сме в една компания от почти година и в един клас от тая година,а преди бяхме в съседни класове 7 години.другото което е продължавам да мисля за старата си приятелка с която се разделихме преди 3 месеца.тва е единственият 4овек когото съм оби4ала истински и са ми е някво кофти.кво да правя,моля за help! :cry:
TI lesbiika li si,4e ne6to ne razbrah ???
lips_of_anegel
03-15-2007, 12:28
TI lesbiika li si,4e ne6to ne razbrah ???
не съм лезбийка,бисксуална съм.не е толкова странно :-D
А ти как се държиш с нея ?
Може да се държи кофти с теб, защото нещо си я издразнила.
lips_of_anegel
03-15-2007, 12:35
А ти как се държиш с нея ?
Може да се държи кофти с теб, защото нещо си я издразнила.
ами супер нормално смисал тя се държи по хладно с мен и последните няколко дни не ми обръша почти никво внимание,а аз и прааа ебати намеците да си помисли малко и до там.заедно сме в един клас и решихме че ако станат по сериозни нещата тогава ше се държим така и пред класа,иначе в компанията няма пробелм.но тя имам чувствтото 4е охладнява кум мен но не мога да разбера зашо :(
lips_of_anegel
03-15-2007, 12:43
А на колко години сте ?
ми и двете сме 92 набор,обаче тя ве4е навър6и 15,аз ги правя през лятото.старата ми приятелка бе6е на 18,оба4е там не6тата седят по друг на4ин,няма зна4ение.са нз кво да праа смисал,6от сно6ти и го казах тва си4кото и тя по4на да ми се извинява,и и казах 4е от извинения ни6о няма да се опраи а просто трябва да се промени.аз до такава степен ве4е съм се нагодила към нея и много се промених :(
Просто и обясни, че ти е гадно да се държи така с теб и поговорете спокойно.
Това е. Ако нищо не се оправи - късайте.
lips_of_anegel
03-15-2007, 12:51
Просто и обясни, че ти е гадно да се държи така с теб и поговорете спокойно.
Това е. Ако нищо не се оправи - късайте.
nz naposledak prosto neznam kvo da praa,prekaleno mi e trudno s neq(tq si me predopredi)oba4e ne sum o4akvala da stanat ne6tata taka.predi 2 meseca iskah da trugna s neq i bqh siurna,oba4e malko predi da trugnem zapo4nah da se sumnqwam v 4uvstvata si i sa ve4e de da znam mai powe44e q 4uvstvam kat priqtelka a ne kato gadje.a ne iskam da q naranq 6ot tq me haresva ot avgust mesec.tuk idva i problema 4e ne spiram da mislq za starata si priqtelka i vse o6te q obi4am a tq e s drugo momi4e i mai skoro nqma nikvi izgledi otnovo da sme zaedno i taka.ta sa prosto neznam,posuvetvaha me da poiz4akam s vremeto ne6tata da se oprawqt i da svikna da praaa kompromisi,6ot tq e sviknala da ima powe4e svoboda 6ot se 4uvstva zatvorena i taka.i siurno 6e 4akam da mine izvestno vreme :(
Разговора е най-доброто, което можеш да направиш.
VortexSuperV
03-15-2007, 18:27
Уау,ти не стига,че си бисексуална ами и се хващаш с 18 годишни. :?
ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХХААХАХХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА АХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХХААХАХХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА
ИДИ СИ БЛЪСНИ НЯКЪДЕ СИЛНО,АМА МНОГО СИЛНО ГЛАВИЦАТА И ЩЕ СЕ ОПРАВИШ,ТА И БИСЕКСУАЛНОСТТА СИ ЩЕ ЗАБРАВИШ.
jadna_za_lubov
03-15-2007, 19:45
emi.....potursi si nqkoi Bi forum ...az li4no ne moga da ti pomogna sry...6toto ne znam kfo da si padash po nqkoi ot su6tiq pol... :shock:
lips_of_angel
03-17-2007, 06:54
ma to nqma zna4enie dali e ot su6tiq pol ili ne....govorq kato situaciq,a tva det si4ki go pi6at za biseksualnostta,kvo ot tova golqma rabota.zabelqzala sum 4e si4ki tuk ste s nqkwi predrasuduci otnosno tova.i sajalqwam za latinicata
nencuHka
03-17-2007, 08:33
Ахахаха а хората как ви приемат????? :-D :-D
bqsna_teenagerka
03-17-2007, 09:10
БИСЕКСУАЛНА? ](*,) ОХ АМИ НЕ МОГА ДА ТИ ПОМОГНА...НЯМАМ ГАДЖЕ МОМИЧЕ...НАЙ ВЕРОЯТНА Е НАМЕРИЛА ДРУГА? ОХХ МИ НЕ ЗН
Лелеелеле,още на 14 толкова объркана-много зле...Не мога да ти дам съвет,защото не съм лезбийка и като гледам други такива няма,така че напиши в google форуми за би и може да намериш нещо.
Това момиче,за което говориш,може би не му харесва много да е лизбийка,или да си е харесало момче,или момиче др..Абе де да знам.Малко смешно ми звучи :-D
pogovori si s neq, kaji i kakvo ti e na syrceto i gledaite zaedno da re6ite problemite, 6toto ne e normalno na ednata da i e krivo. a i nqma smisyl a 4aka6, 6toto samo 6te ti stava po typo i krivo. uspeh !
a za tezi s primitivni predrasydyci... v 21 vek sme !! horata mogat da pravqt kakvoto si iskat ...
tova 4e e bi nqma nikakvo zna4enie,
tuk sum napisal edin variqnt kak da se izvini6 na poluvinkata si naj-milovidno,
probvaj tova koeto pi6e na "mom4eto sus pu6enite rozi"
tova ti go davam kato ideq
sibir.bg/blog/TiNo/