PDA

View Full Version : Затова не сте готови за секс!

03-15-2007, 12:57
Да, не сте готови, въпреки че го правите. И не е заради възрастта, а заради начина ви на мислене. Ето какво чета из темите и си правя изводите /и не, не съм много по-голяма, аз също започнах от рано да го правя, но с друга нагласа/ Ето изявления на НЕготови за секс
:arrow:" Срам ме е, имам косми."
:arrow: "Ама че гадост, той има косми"
/с тия косми сте полудели из форумите бе- в "секс", в "здраве", в "козметика", айде стига бе, всяка втора тема, косми та косми, направете си раздел "коСметика"/
:arrow: "Срам ме е от оня звук на въздуха във влагалището"
:arrow: "Срам ме е да ходя на гинеколог"
:arrow: "Гаджето ми пръдна като правихме секс, да го зарежа ли?"
:arrow: "Имам бяло течение, ама то е нормално и всички го имат"
:arrow: "Няма да правя орален секс на другия, мисля че е гадно /ама не съм пробвал/а"
Всички ви е срам, не можете да говорите с гаджетата си свободно и само пускате тъпи теми- сякаш някой друг ще ви оправи сексуалните проблеми, всеки си е различен. Сякаш някой друг знае какво обича точно вашето гадже. Да не говорим че всяка втора тема е "Бременна ли съм" /това поставя косматите теми на трето място значи/ Не знаете как се забременява бе, как може. И сте убедени, че ако сте в мензис не може да забременеете /ама грешите и може да го разберете по трудния начин/. Против ползването на презервативи сте. Да, пийте противозачатъчни, но венерическите болести са бая упорити /както ще се убедите сами скоро/ Ама другите са го правили... Другите КАЗВАТ че са го правили. Казвайте и вие бе, кой ще ви свети да провери. Ама той каза, че ако го обичам, нали такова... хах и ти му повярва...
Не казвам че не трябва да правите секс, той е нещо нормално и неразривно свързано с човека, не проповядвам дори да чакате голямата любов и точния човек, защото и без "голяма любов" може да има привличане и готини изживявания. Просто трябва да сте подготвени по два параграфа. Първият е да се образовате малко и да не разчитате само на този форум, ами прочетете малко медицинска литература, но помнете че не всичко в нета е истина. Вторият е да сте готови емоционално. Не само да го правиш, защото го искаш, всички го искате, но и да се чустваш комфортно в собствената си кожа, да се чувстваш ок с партньора и неговото тяло, да се приемаш първо себе си. Да забравиш за "срам ме е " и "гнус ме е". Ако си наистина готов тези две реплики не ти минават през главата, ако си ги мислиш по адрес на човека, с когото ще споделиш най-интимният момент, значи нещо не е наред- или не е времето или не е човекът.
А и не приемайте секса толкова на сериозно. Кой е казал, че трябва да сте супер сериозни, защо мислите че всичко е перфектно като по филмите- всяка двойка си има фалове, смешки, контузии, звуци. При всеки има нелепи и неловки ситуации, посрещнете ги със смях, а не с тревога. Не пускайте тема "Той пръцна, зарязвам го", щото и вие може да пръцнете другия път. Стават такива неща. /конкретния пример просто е уникално тъп, та затова го ползвам/ Сексът е не само чукане, той е момент на отдаване и доверие, на абсолютна близост и единство, допускаш другия да влезе в твоя свят, да се докосне до истинската ти същност /защото в леглото сме без маска и сме искрени, поне в тая възраст/ Удоволствието е не само физическо, онези които са го изпитали знаят разликата между "изчукахме се", "правихме секс" и "любихме се". Затова и го казват по различен начин, понеже е различно. За съжаление вече проста правя секс с партньора ми, а преди се любехме и усещам празнотата, от моята гледна точка виждам вие какво губите. За да е пълноценно изживяване вие трябва да сте наясно със самите себе си, да знаете какво искате и как да го поискате, да можете да отказвате, да можете да кажете когато не ви харесва нещо /а не да мрънкате "Не ми хареса, ама не му казах че не ми харесва така, а иначе"- той/тя не е врачка все пак/ Трябва да сте свободни и да се наслаждавате, а не да се превивате от срам и притеснение, защото само губите. И за да не си вредите- ограмотете се за забременяването и венерическите неприятности. Ако си готов за секс, трябва да си готов да посетиш гинеколога/уролога. Трябва да си готов да понесеш последствията от евентуален проблем /колкото и да си предпазлив- презервативи се късат и т.н/. Трябва да си готов да подкрепиш партньора си в леглото, ако той има проблем- имаш и ти. Не трябва да се притискате един друг, не трябва да искате, ако не предлагате, не трябва да отказвате нещо само защото ви е срам /например "Не му давам да ме целува отдолу, щото имам...косми/ Спрете да се сравнявате с другите, защото те не ви решават проблемите, които ви създават. А ако отказвате всякакви съвети, ако правите винаги напук, ако махвате с лека ръка и си мислите че е важно да се "изтаковаш" пък каквото стане- тогава напълно си заслужавате последствията и нямате право да се оплаквате. Да, трудно е да мислиш, но помага. Мислете! Чувствайте и мислете, не бъдете първосигнални. Хубаво е да си спонтанен, но още по хубаво е да си пълноценен. Съгласна съм с различията и с правото на лично мнение, правете го в която възраст искате, с когото искате, правете го с дългогодишно гадже или със случаен партнъор, бъдете моногамни или опитайте с друг, от противоположния пол или от вашия... Всеки чувства нещата по различен начин, така или иначе ще направите каквото сте си наумили. Повечето тук не търсят отговор, те вече са решили и искат само потвърждение, искат да чуят "Прав/а си", а когато им кажеш че грешат и им обясниш защо мислиш че грешат- те те нападат и казват че живота си е техен. Щом си е твой- недей да искаш съвети а се оправяй сам тогава!
Дано някой да ме е разбрал, дано поне един човек да разбира за какво говоря. Дано ви накарам да се замислите малко- не ви казвам "Не го правете", казвам ви да го правите разумно и пълноценно. Бъдете щастливи, имайте невероятни изживявания в леглото, бъдете по освободени и открити и спрете да се срамувате най-после. И се научете да ползвате презервативи, да досадна съм, но само ако знаехте колко страдание си спестявате с тях...
Хайде със здраве и съжалявам за правописните грешки, страшно много са и ги виждам, но много бързам да си излея мисълта и няма време да наслагам запетайките пред всяко "че" и тем подобни, така че не се хващайте веднага за правописа ми /който по принцип не е никак лош/, ами помислете върху казаното и успех в живота. Декламирайте "Сексът не е най-важното", но за себе си си знайте, че е много важен /съгласете се- мъж и жена над определена възраст, ако не правят секс...връзката дали ще просъществува...не казвайте "ама те като се обичат", защото виждам куп мнения "Не сме го правили с милото от една седмица, полудявам" и други такива/ Пред другите говорете за морал, за любов, за каквото искате. Но пред себе си бъдете честни и си признайте някои неща. Лицемерието и двойният стандарт са най-лошите съветници, става ли дума за секс. И бъдете толерантни към другите, към онези които го правят или не правят, към всички, чиито разбирания за секса са различни от вашите. Не съдете за книгата по корицата. И спрете вече с тия косми :smt005 Хайде, това беше от мен, очаквам да ми наакате темата в най-скоро време. :::

bungle
03-15-2007, 13:03
Ангелинке, ти ли, бре ? :-D

Права си. И на мен ми омръзна да чета и повтарям едно и също...

Schnitzer
03-15-2007, 13:07
Доста истина има тука,но за щастие не съм имал нито един проблем от изписаните :-D Евала!

^KaSiDi^
03-15-2007, 13:09
vsichko e ujasTno dubre kazano =D> absoliutno podkrepqm napisanoto po gore i mislq,che tochno teq deto postoqnno slagat novi temi ot roda na"ama dali sym bremenna","pls help","sex bez prezervativ"...usw bi trqbvalo da otdelqt 10 min ot "skypocennoto" si vermence za sex i da prochetat tova,a pak dai boje i da se pozamislqt pone mynichko v/u napisanoto! [-X

ninsy
03-15-2007, 13:11
прав/а си :-)

^sladyranka`
03-15-2007, 13:20
Hubava temi4ka.Napalno sam saglasna!

shadow4e
03-15-2007, 13:24
И аз обяснявах онзи ден това за космите, но някои хора не мислят така. Колкото и пъти да го напишеш това тези хора, които пускат такива теми, няма да го проумеят. За съжаление си си загубил времето.

ThePainIsReaL
03-15-2007, 13:28
Браво на авторката . Едно огромно БЛАГОДАРЯ :D

03-15-2007, 13:33
Bravo bravo

hahavteen
03-15-2007, 14:00
=D> =D> =D> =D> =D> 8)

stra6no_sexy
03-15-2007, 14:06
бравооооо много си права =D> =D> =D>

alkobalko
03-15-2007, 14:07
Прекрасна тема!

n1ght_shadow
03-15-2007, 14:08
male kaka naprao 6apka ti svalqm =D> =D> =D> =D> =D> =D>
predlagam temata da stane vajna.. nqma da e lo6o :D

Декламирайте "Сексът не е най-важното",
1 primer za tova --> gledaite filma sexut ne e vsi4ko ili na angliiski Sex is zero

SFX
03-15-2007, 14:13
До някъде подкрепям критиката. И все пак нали за това сме тук, за да разясняваме на незнаещите и да ги светваме по някое въпросче.

cherinka
03-15-2007, 14:14
И аз обяснявах онзи ден това за космите, но някои хора не мислят така. Колкото и пъти да го напишеш това тези хора, които пускат такива теми, няма да го проумеят. За съжаление си си загубил времето.

Тва ще го осъзнаят едва когато намерят човек, който наистина ще ги уважава и цени и ще им покжи, че с косми без косми все ще я/го харесват.

A_Loving_Girl
03-15-2007, 14:47
=D> =D> =D> Напълно съм съгласна с авторката на темата =D> =D> =D>

malka_sladuranka
03-15-2007, 16:39
И аз съм съгласна с написаните неща. Всичко е вярно. Само незнам дали ще има кой да обърне внимание и да послуша съветите... :-k

JoeBanana
03-15-2007, 16:50
още някой да ни уведоми, че е съгласен ? :mrgreen:

Div_angel_f
03-15-2007, 17:21
http://kykyty.hit.bg/%C5%EC%EE%F2%E8%EA%EE%ED%E8/111/respect.gif за авторката
:smt038 =D> :smt023

koalka
03-15-2007, 17:37
Супер тема.

literbebe
03-15-2007, 17:39
Еми да и аз ще кажа 4е съм съгласна :roll: :lol:

olive_oil
03-15-2007, 18:02
прав/а си :-) +1

03-15-2007, 18:05
Защо ли никой не иска да "наака" темета ..?

Сигурно защото е самата истина.

Браво мацка!

Предлагам темата да се направи ВАЖНА. И дано да я прочетат повече хора

krem4et0
03-16-2007, 07:29
Все едно това аз съм го писала. Браво на абсолютно същото мнение съм!

bqsna_teenagerka
03-16-2007, 09:44
[quote="Анонимко"]Да, не сте готови, въпреки че го правите. И не е заради възрастта, а заради начина ви на мислене. Ето какво чета из темите и си правя изводите /и не, не съм много по-голяма, аз също започнах от рано да го правя, но с друга нагласа/ Ето изявления на НЕготови за секс
:arrow:" Срам ме е, имам косми."
:arrow: "Ама че гадост, той има косми"
/с тия косми сте полудели из форумите бе- в "секс", в "здраве", в "козметика", айде стига бе, всяка втора тема, косми та косми, направете си раздел "коСметика"/
:arrow: "Срам ме е от оня звук на въздуха във влагалището"
:arrow: "Срам ме е да ходя на гинеколог"
:arrow: "Гаджето ми пръдна като правихме секс, да го зарежа ли?"
:arrow: "Имам бяло течение, ама то е нормално и всички го имат"
:arrow: "Няма да правя орален секс на другия, мисля че е гадно /ама не съм пробвал/а"
quote] :smt005 оо господи...междъ другото наистиа е така какви тъпи теми има а не можем да поговорим с приятеля(ката) си и да ото4ним вси4ко...БРАВО МАЦКО САМО ТАКА ШАПКА ТИ СВАЛЯМ 4УДЕСНО ТОЗИ КОЙТО ГО ПРО4ЕТЕ НЯМА ДА СЪЖАЛЯВА!!!! МНОГО ПРАВИЛНИ НЕЩА СИ ПИСАЛА АЗ ЛИ4НО СЕ ЗАСТЪПВАМ ЗА ТЕМАТА!!!! СТРАХОТНА Е

_donna_
03-16-2007, 10:15
Всички са съгласни! \:D/

Sisilota
03-16-2007, 12:31
още някой да ни уведоми, че е съгласен ? :mrgreen:

aZ aZ :-D
SupeR e, mn to4no Si Se izkazala :!:

gori
03-16-2007, 12:59
Искам да кажа че момичето което е пуснало темата е обеснила всичко невероятно, признавам си че някой редове видях собствените ми проблеми, мерси за всичко написано :)