View Full Version : Какво да правя?
Здравейте, темата може да ви се стори глупава, но наистина не знам какво да правя. Преди доста време си харесвах 1 момиче, обаче заради дадените обстоятелства не можехме да бъдем заедно. Сега, по късно имам възможност и тя иска и тя да е с мен, обаче аз като че ли..нямам кой знае какви чувства към нея. В смисъл нито искам да я губя, нито да бъде сериозна връзка, защото си мисля, че не съм готов за сериозна връзка. Сега ще м икажете, че е време да се реша, но не мога. Когато тя не е с мен почти не се сещам за нея, но когато си е до мен/около мен/ си е по различно. Примерно има около нея момчета, аз я ревнувам, коеот ме навежда до мисълта, че не ми е безразлична..кажете ми какво да правя :(
magito_gandia
03-15-2007, 14:10
razbiram te napulno:)strah te e da ne se vliubi6,i samata misul da ima6 seriozna pr-ka te pla6i i za tova si tolkova oburkan!!sega 6te ti kaja spored men kakvo 6te bude nai-dobre da napravi6:zna4i izlez s neq,smisul kato gajeta....s vremeto 6te razbere6 dali naistina iska6 da si s neq ili ne...basi ni6to nqma da ti stane ako trugne6 s neq,se pak e haresva6..ako ni6to ne se polu4i 6te se razdelite,oba4e PROBVAI!!!!!uspeh:))
razbiram te napulno:)strah te e da ne se vliubi6,i samata misul da ima6 seriozna pr-ka te pla6i i za tova si tolkova oburkan!!sega 6te ti kaja spored men kakvo 6te bude nai-dobre da napravi6:zna4i izlez s neq,smisul kato gajeta....s vremeto 6te razbere6 dali naistina iska6 da si s neq ili ne...basi ni6to nqma da ti stane ako trugne6 s neq,se pak e haresva6..ako ni6to ne se polu4i 6te se razdelite,oba4e PROBVAI!!!!!uspeh:))
Излизахме..всичко си беше нормално, даже хубаво, но след като си я изпратих ми беше се тая..явно нямам достатъчно силни чувства или наистина ме е страх да не се влюбя..не знам и аз :(
cherinka
03-15-2007, 14:20
След като знаеш, че може да бъде твоя на 100%, не я искаш. Преди ти е било по-тръпка явно да си е харесваш, а сега като си я получил..
пффффф
Може би преди много си я харесвал и сега, когато можеш да я имаш си изгубил интерес вече.
nelence7o
03-15-2007, 18:26
Според мен....пробвай може с времето чувствата ти към нея да се задълбочат...
spored men teb te e strah da se vlubi6. Izpitva6 4uvstva k1m neq i opredeleno ne sa malki 6tom q revnuva6. Hubavo premisli kakvo iska6, kakvo o4akva6 da stane i nai ve4e kakvo naistina izpitva6 k1m neq, za da ne stane taka 4e da q narani6 sled tova. Nqmq ni6to lo6o v tova da opita6, moje da ne ste gadjeta, a prosto da q opoznae6 malko pove4e i togava da re6i6 kakvo 6te pravi6. Jelaq ti uspeh!! :)
CrazyWitch
03-15-2007, 19:32
Според мен....пробвай може с времето чувствата ти към нея да се задълбочат...
Таман и аз това щях да напиша.
С времето чувствата ти, ще се пояснят стига да имаш намерение да се гаджосаш с нея.
Каквото сабя покаже. Може да не мислиш за сериозна връзка, но знае ли се дали няма да се привържеш към нея :)
Айде.