View Full Version : Преждевременна еякулация
Я кажете сега коя еякулация се смята за преждевременна...(време или някакъв друг фактор) по който се съди за това.Четох много по въпроса и вече почвам да се плаша и да се чудя аз имам ли проблем и трябва л ида се обърна към медецината :-s
ThePainIsReaL
03-15-2007, 17:41
Е сподели как е при теб де .. кво те притеснява толкова ?
ами как е.....като съм с приятелката си и усетя,че работата отива към секс то отсамосебе си се възбуждам нямам нужда от стимулиране :lol: И понякога първия секс продължава 30-40 минути друг път....нз от какво...още на първата поза се превъзбуждам и свършвам.Естествено след няколко минути съм готов за втрория път,койт окакто всички знаем продължава повече но пък твърдостта на члена не е същата...та...нз колко време се смята за бързо изпразване..това ме интересува и какви лекарства се приемат или по какъв начин се спира това явление :?: :cry:
helen4ee
03-15-2007, 19:49
Това си е напълно нормално не се притеснявай нали след това пак ще можеш да правиш секс няма проблем :) И при моето гадже има нещо такова споко.А бързо изпразване значи (за мен) още докато тя те бара преди да го вкараш да свършиш :)
Това което каза helen4eto е вярно...преждевремената еякулация е точно това..още да не си стигнал до акт-а и вече да свършваш(гледай Американски Пай и ще видиш ;) )...иначе споко...нищо ти ниама!И аз съм така..и аз от началото си мислих че ми има нещо но не беше така.
еееееееее екстра сте мерси много сега остана и приятелката ми да смята така....защото още не съм говорил на тая тема с нея.....казвала ми е ,че е нормално и това не е проблем за нея ама мен ми става тъп овсе пак...
знам брато как се чувстваш...но и аз като споделих с моята и тя го прие по същия начин!