View Full Version : Moderated:Харесвам момиче от моя клас.
незная вече кфо да напрая,многооо харесвам 1 момиче от моя клас.Супер стабилна е и абсолютно всичко за което мога да мечтая.Опасявам се обаче че не ме харесва,ай е от моя клас.Кво 6те стане ако не се получи м/у нас всички от класа 6те се сцепят да ме базикат,6тото са някфи кло6ари всичките нз кфо да прая .. ;[
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Insatiable
03-16-2007, 11:46
Най-добре мисля че ще е да поговориш с нея :) А за тея от твоя клас кво ти пука.. въобще да не ти дреме :)
Айде успех
ThePainIsReaL
03-16-2007, 12:13
Хм .. тва да си гадже с човек от класа е .. немам думи .
Need_A_Girl
03-16-2007, 13:02
По принцип е така, ама щом момчето си я е харесал...няаа вече кво да го убеждаваме. :P Действай както можеш, пък ако стане-стане. Пък за тия от класа другите, изобщо да не те ***. Ти си я харесваш и тва е най-важното :!:
govori s neq...kvo ti puka za drugite 8) haide deistvai drug da ne ti q vzeme...USPEH!
Говори с нея и си опитай късмета. Може и да се получи между вас. А ако не се получи.. нали каза че е много стабилна.. и ако наистина е такава няма да разклюкари на целия клас.. Та рискувай, нищо лошо няма да стане! Можеш само да спечелиш :)
HopeLesss
03-16-2007, 14:01
Всъщност аз съм 4 месеца с момче от моя клас и е повече от готино :-D Е, 12 клас сме и предполагам, че това също е от значение, но според мен няма нищо лошо в това да имаш гадже от класа :-D
Не трябва да ви интересува какво ще си помислят другите от вашия клас.Ако не те харесва, както ти предполагаш се опитай да направиш всичко възможно, за да те хареса без да ставаш нахален и да се натягаш.Покажи й, че я харесваш, пускай от време някоя шега, говори си по-често с нея.Покани я на кафе...
мацка от класа
03-16-2007, 15:26
Куцо си е,няма какво да го коментираме,но ако толкова много те кефи,послушай сърцето си !
happy_cute
03-16-2007, 16:48
Ох и аз си харесвам едно момче от нашия клас ама се скарахме наскоро :? ама аз още си го харесвам,а не сме говорили от толкова много време и ми липсва погледът му.Без него ми е хипер сдух =/ Така че ти предлагам да действаш,защото сега аз хипер много с измъчвам с моя #-o
sladka_blondi
03-16-2007, 17:22
И аз съм на същото мнение.Бяхме гаджета с един от класа,скарахме се и вече 2 години не можем да се гледаме. :smt067 И да добавя,че каза на всички какво сме правили.Не ми стана много приятно.Оказа се просто,че не е такъв за какъвто го мислех.
miloto_girl_4e
03-16-2007, 18:01
Е кво сега? Човек не може да контролира чувствата си .. харесал си е мацката и толкоз.. Аз не виждам нищо лошо да имаш гадже от класа, аз не съм си имала точно от класа, но в класа ни е имало двойки и .. нито се карат, нито се бият :-D
По темата :arrow: За да разбереше дали те харесва трябва да поговорите на четири очи, ние тук не сме врачки :wink: А и какво като е от класа ти? Няма нищо лошо и страшно да имаш гадже от класа :wink:
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 19:25
Е кво сега? Човек не може да контролира чувствата си .. харесал си е мацката и толкоз.. Аз не виждам нищо лошо да имаш гадже от класа, аз не съм си имала точно от класа, но в класа ни е имало двойки и .. нито се карат, нито се бият :-D
По темата :arrow: За да разбереше дали те харесва трябва да поговорите на четири очи, ние тук не сме врачки :wink: А и какво като е от класа ти? Няма нищо лошо и страшно да имаш гадже от класа :wink:
white_chik
03-17-2007, 08:12
Еми първо трябва да "опипаш почвата".Ако има дори и минимален шанс да се получи нещо,пробвай,защото хората винаги чакаме другият да направи крачката и така пропускаме момента.
abe nai dobre e da ne se zadalbo4ava6 s neq za da ne patish posle :smt014
ThePainIsReaL
03-17-2007, 11:09
Охх .. как ми се нахвърлихте всички ..
просто знам, че когато е от класа ти, нещата са по-различни и по-тежки след края ... все единият е наранен. Не знам сега, всеки сам си решава. Аз също съм била с човек от класа ми, затова го казах..
както и да е
Айде, автора, слушай си сърцето и дано не те подведе. Успех!