View Full Version : Излъчване на мръсница
Th3WildAng3l
03-16-2007, 14:20
Така .. преди няколко дни ми казаха че имам "излъчване на мръсница" .. признавам си засегнах се - прозвуча ми като "приличаш ми на курва". Та въпросът ми е как разбирате тези думи? Това кофти ли говори за мен? Момчета - харесвате ли такива момичета? Момичета - какво мислите за такива ф-чета?
Има ли някакъв начин да се промени излъчването на човек?
spored men izla4caneto ne moje se promeni a li4no men me kefat takiva macki :)
Schnitzer
03-16-2007, 14:26
УУУ,не вярвам да е било в лошия смисъл,определено ми харесват и мръсниците,но както казах спред настроението :-D
Ur_HaNds_0n_m3
03-16-2007, 14:37
и на мен са ми го казвали...може и да ти е прозвучало като обида,но зависи кой и как ти го казва :-)
Не са ми го казвали, това е защото съм много добричка. O:) Иначе не трябва да ти се струва обидно.Мръсница е различно от к***а. :wink:
Е, сигурно е било в добрия смисъл. Просто ти е такова излъчването. По-важно е какво ти е поведението
мацка от класа
03-16-2007, 15:21
Какво обидно намираш ти в това? Означава,че си секси,изглеждаш доволна от себе си,уважаваш се,желана си...прелъстителка и завоевателка на сърца! Ммм...не мисля,че това може да се разбере по лош начин! Значи си готина,радвай се! На мен лично всичките ми приятели ми се кефят много на това-и аз също не се оплаквам! Ами,че то си е яко-да си пекана мацка и всички около теб да го оценяват!
positive
03-16-2007, 15:24
kvo ti puka nqma da se promenq6 zaradi nqkoi nali
e kvo sega iska6 da ni se izfuka6 li?mnogo mrazq kompleksarki.mnogo qsno 4e e qko da te nare4at mrasnica(tova zna4i 4e ima6 perverzno izla4vane 4e laha6 na sex)i na men sa mi go kazvali no nikoga ne bih se obidila.ta tova e kompliment
Момчетата харесваме някое момиче да прилича на мръсница, лошо няма, ама ти си знаеш...
malka_sladuranka
03-16-2007, 15:32
Това е готино бе, няма нищо лошо. \:D/ Аххх ти, палавница. :-D
My_Infernal_Majesty
03-16-2007, 17:11
На шега са ми го казвали но тва не се брой- аз ис знам че не съм- т.е. не съм мръсница в оня смисъл в който момчетата го разбират.. а пък за излъчван е съвсем не може да се говори щото аз имам всякво друго излъчване но не и на мръсница! [-X
gabituuu
03-16-2007, 17:26
можеш само да се кефиш че са ти направили такъв комплимент :P яко е защото имаш мн по голямо въздействие в/у мъжките фантазии щом имаш такова излъчване.мен няколко пъти са ми го казвали и това доста ми вдига самочувствието.а бтв има голяма разлика м/у мръсница и курва !!!! не се шашкай а използввай този коз !
`Death`Whore`
03-16-2007, 17:33
Аз пък си мечтая да изглеждам като добро момиченце, но на хората им е ясно, че съм си мръсница...не е обида, ти можеш да си мръсница и ако си била само с един мъж.
повечето момчета обичат мръсници :wink:
ДАй снимка да те преоценим :smt005
За мен не е обидно.
Особено когато приятелят ми го каже. Леле майко... :twisted:
A_Loving_Girl
03-16-2007, 21:18
Ми яко ко,и на мене са ми го казвали :wink: едва ли са има ли в предвид че си к***а :wink:
teardrop
03-18-2007, 17:53
И на мен са ми го казвали и доста често ми го казват. Момчетата ги кефело мръснишкото изражение, обаче на мен ми е тъпо понеже така едва ли не на всеки първото му впечатление е, че съм курва. Аз знам, че не съм такава, тези, които ме познават също го знаят и въпреки че не мога да го променя, се дразня като ми казват всички, че в началото като сме се запознавали съм приличала на ебати надутата курва.
Анонименве
03-18-2007, 18:43
ДАй снимка да те преоценим :smt005
такмо това мислех да пиша :P
:smt006 smeh smeh smeh i o6te po div smeh
незнам защо оба4е това което пишат тук мом4етата показва колко са залухави а моми4ета двойно на това 4е им се вързват.
Не знам тук пишат шепа недорасляци във сексуален аспакт и понеже не могат да се задоволят със по една 4е88я и им трябва да гледат мръсници... Няма лошо 4е изглеждаш така, даже въобще дори имам още подобра идея що не отидеш на кастинг във пайнер там подбират от горе до долу такива.
Не верно няма нищо лошо 4е изглеждаш така по важно е каква си на дела и има ли някои под косата ти и зад устата
п.с.п да ви имам комлиментите да умреш от кеф :smt005 :smt005 :smt005 :D :D :D :D
krem4et0
03-18-2007, 20:27
И приятеля ми казва това за мен, а и не само той. Разправя, че като ме запознал с приятелите си те изкоментирали-оставия тая бе не я ли виждаш-минала е целия гред сигурно. но не е така и аз съм добро дете. Само дето в леглото говоря мръсотийки.
ge0rg1ev-
03-18-2007, 20:54
Това е готино бе, няма нищо лошо. \:D/ Аххх ти, палавница. :-D
Подкрепям с 2 ръце. Мен ме радват такива момичета.
Th3WildAng3l
03-18-2007, 21:17
И на мен са ми го казвали и доста често ми го казват. Момчетата ги кефело мръснишкото изражение, обаче на мен ми е тъпо понеже така едва ли не на всеки първото му впечатление е, че съм курва. Аз знам, че не съм такава, тези, които ме познават също го знаят и въпреки че не мога да го променя, се дразня като ми казват всички, че в началото като сме се запознавали съм приличала на ебати надутата курва.
Точно .. и на мен това ми е много кофти.
Относно тези, които казаха, че едва ли не се хваля - не не е така. Гадно ми е.
А за момичетата, които писаха че се кефят като им кажат така - защо после половината от вас пишат в други теми "Не ви ли писна да ни третирате като парче месо" ??? Малко несъвместимо идва сякаш, но карай.
Не са ми го казвали, това е защото съм много добричка. O:) Иначе не трябва да ти се струва обидно.Мръсница е различно от к***а. :wink:
Напротив същото е. Това че вие тъпи путки не го осъзнавате си е ваш проблем.
абе ти добре ли си бе?! :roll: аз пък мноо се кефя като ми го кажат! :lol:
mnogomili4kata-sf
03-19-2007, 07:11
Ау,до сега 9 от 10 момчета съм забелязала колко обичат момичето с тях да е "мръсница"...те дори обичат само да го споменават,а пък аз като се видя не си изглеждам на такава.Просто това тях ги кефи.Няма нищо лошо
на мен мрасниците ми допадат няма лошо :D
Без комплекси
03-19-2007, 22:28
До каде стигнахме...било яко да ти викат мръсница... ми че дай да ни викат курво или нещо по ЯКО...15 годишни пикли с косичка с фиешЪн прическа (най-често руси кичурчета)голями цайски, дънки набутани в обувки с прекомерно високи токчета ..... еми как да не му кажеш в лицето: Курвооооооооооооооо
Нормално момиче от софия съм..
До каде стигнахме...било яко да ти викат мръсница... ми че дай да ни викат курво или нещо по ЯКО...15 годишни пикли с косичка с фиешЪн прическа (най-често руси кичурчета)голями цайски, дънки набутани в обувки с прекомерно високи токчета ..... еми как да не му кажеш в лицето: Курвооооооооооооооо
Нормално момиче от софия съм..
=D> и аз съм на това мнение, не че е лошо но не ги взимам много на сериозно може за 1-2 месеца... 8-[ ама нали за това са мраници де :D
KaL1StRa^^
03-20-2007, 12:32
Macka ot klasa iz4erpa temata pove4e nqma kakvo da govorim \:D/ O:)
KaL1StRa^^
03-20-2007, 12:33
мацка от класа
Гост
--------------------------------------------------------------------------------
Какво обидно намираш ти в това? Означава,че си секси,изглеждаш доволна от себе си,уважаваш се,желана си...прелъстителка и завоевателка на сърца! Ммм...не мисля,че това може да се разбере по лош начин! Значи си готина,радвай се! На мен лично всичките ми приятели ми се кефят много на това-и аз също не се оплаквам! Ами,че то си е яко-да си пекана мацка и всички около теб да го оценяват!
Върнете се в началото
BorderManager
03-20-2007, 12:43
И какво излъчват мръсниците?
Мръсотии?
Нечистоплътност и смрад на корясала вулва и клоака, демек?
Отвратителна си! :smt078