View Full Version : Страх ме е
Gabelitka
03-16-2007, 14:59
Моля помогнете незнам към кого да се обърна :D Преди време ходех с едно момче,но скъсахме штото не излезе нищо :D След това се запознах с сегашния си приятел :D Тои е много мил,но и много избухлив :D Та ето моя проблем онова момче с което ходех се появи отново :D Иска да се съберем,да опитаме отново :D наи лошото е че ми звъни непрекъснато и ме заплашва ако не изляза с него :D Страх ме е да не ми направи нешто или най-лошото приятелят ми да разбере и да му стори нешто :D Моля даите ми съвет какво да правя :D
HopeLesss
03-16-2007, 15:03
Хаха, малко си попрекалила с :D
Като те е страх да не ти направи нещо, изобщо не се замисляй, ами кажи на приятеля си. Щом те притеснява, някой трябва да му даде да разбере, че не може да те заплашва!
QuEEr_bOy
03-16-2007, 15:04
ti si izqsni 4ustvata parvo kam koi sa ti po silni i ti samata s kogo iska6 da bade6 i na drugiq idi ti i mu kaji mnenieto si i tova toi ako naistina darji na teb shte te ostavi i nqma da ti se me6i v jivota i tova e spored men \:D/
Най-добре въобще не се занимавай с това момче, а кажи на приятеля ти за заплахите...Изнудването няма нищо общо с чувствата.Не може когато му скимне и те иска, винаги да те получава.
VortexSuperV
03-16-2007, 16:40
Наистина :) както казаха и по-горе :) първо помисли към кое момче имаш по-силни чувства :) (според мен онзи,който те заплашва трябва да го зарежеш :) ) и ако обичаш повече сегашния си приятел :) му кажи за заплахите :) че да се разберат както се казва по мъжки :).Аре със здраве :).
miloto_girl_4e
03-16-2007, 18:04
Първо няма от :smt016 какво да те е страх :smt016 Той просто така си говори, няма :smt016 да тръгне да ти прави нищо, спокойно :smt016 А и какво лошо има приятелят ти :smt016 да разбере? Тамън ще му покаже, че :smt016 държи на теб и, че не позволява да те заплашват :smt016 Айде със здраве и полека с емотиконките :smt016 :smt016
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 19:06
8) ооо ййееее като те заплашва и ти го заплаши с приятеля си!!! кажи на сегашното си гадже за проблема и да ходи да му строши мутрата на онзи изрод!!!!! ох да му прати един юмрук и от мое име;) ама спокс не ми се вярва да ти направи нещо!!! :smt005 а пък ако те зака4а много ме викни аз да му сритам задника аз сам спец в тва!!!!
nencuHka
03-16-2007, 19:10
Ами щом се :smt016 чустваш застрашена :smt016 обърни се към приятеля си :smt016 и му кажи за залахите :smt016 на това момче :smt016 .Щукнало му :smt016 и айде да си с :smt016 него..докажи му :smt016 точно обратното :smt016 !
Gabelitka
03-16-2007, 19:55
Мерси на всички за саветите.Явно ще ви послушам и ще кажа на приятеля си.А що се отнася до чувствата ми сигурна сам че обичам сегашния си приятел,а и тои много кратно ми го е поазвал че ме обича>Пък да се надяваме че като научи няма да направи някои щуротия и да прекали с боя.
HopeLesss
03-17-2007, 07:28
Ейййй, DqVoLcHe_Ot_RaQ, miloto_girl-4e, VortexSuperV големи сте гавраджии :smt005 :smt005 :smt005
аз от тия :D изобщо неможах да вникна в текстта! :smt005 ма доколкото разбрах искат да те заплашват.ем тогава заплашвай и ти бе! :wink:
Imaginary^
03-17-2007, 15:35
аз от тия :D изобщо неможах да вникна в текстта! :smt005 ма доколкото разбрах искат да те заплашват.ем тогава заплашвай и ти бе! :wink:
offtopic :oops: -> ради, затова те обичам толкова, никога нищо не си разбрала и трябва аз да ти го обяснявам :smt005 :smt016
а по темата - еми правилно, кажи на приятеля си и нека се разберат "по мъжки". Може едно дуелче да спретнат :mrgreen: :smt005