View Full Version : Да ги запозная ли или не
Повече от половин година се срешам с едно момче(23).Бих казала,че отношенията са ни много добри и аз съм силно привързана към него.Преди извесно време се запознах с техните.Баща му много ми хареса,майка му е....знаете как е.Една вечер си говорихме и той ме попита защо още не съм го запознала с мойте годители.Въпреки,че съм излизала с доста момчта никога не съм ги водила в нас....и малко ми е странно.Но аз вече познавам техните.....ТРябвали и аз да го запозная с мойте?...
Ако можете дайте ми съвет....как да постъпя
пс на 17 год съм
Първо, не казвай за майка му, че знаем каква е, защото има милиарди хора на планетата и всеки е различен.
Второ - твърдо, категорично ДА! Ако искаш да имаш добра връзка, това трябва да го направиш, дори си закъсняла. Избери ден и кажи на вашите, че ти ще приготвиш обеда и че ще имате гости (като това включва да им кажеш 2-3 неща за него и изобщо да отговаряш на всичките им въпроси). Вечерята също е добър вариант, но не и за начало, защото тогава той ще трябва да преспи у вас, а едва ли те ще са съгласни за човек, когото виждат за първи път.
Zapoznai go s roditelite si samo ako iska6 i ako s4ita6, 4e e neobhodimo. Ti re6ava6.
ThePainIsReaL
03-16-2007, 17:06
Кво лошо има в това да ги запознаеш ? Тъкмо и те ще са по-спокойни . :roll:
miloto_girl_4e
03-16-2007, 17:29
Хах, аз запознавам наще с гаджетата ми почти веднага .. само дето не им казвам, че това е гаджето ми .. давам инфо за момчето, но сами да се досетят, че евентуално имаме някакви взаимоотношения :wink: Такаче по-добре ги запознай, тамън ще им е по-спокойно като излизаш с него :)
maybelline
03-17-2007, 09:32
Да ти кажа,направи както ти решиш за най-добре.Може да изчакаш още малко,може и сега да ги запознаеш.Аз лично не бързам със запознаването,но аз съм по-малка от теб(на 15) и гаджетата ми обикновено са приблизително на моята възраст.Майка ми се запозна с бившето ми гадже пред сградата на Пирогов,защото дойде да ме вземе,че едва стъпвах на левия си крак.Бившето ми гадже ме беше завело в Пирогов след инцидента с крака ми и там се запознаха с майка ми.Егати "якото" и за двамата е било \:D/
Е кво пък толкова притеснително има да го запознаеш с ваще :?
Mi 6tom xodite ot polovin godina mislq 4e o6te ti e rano da go zapoznava6 s va6te,no toi 6tom taka e postapil ne go razo4erovai a go zapoznai s va6te i tolkoz.
ми според мен е по-добре да ги запознаеш, така те ще са по-спокойни, пък и ще избегнеш неудобната ситуация да ви видят някаде... въпреки че е доста неудобно(знам го) по-добре да се познават!
FiRe_LaDy
03-17-2007, 19:36
Ami nqma nihsto losho v tova da go zapoznaesh s vashite.Az povecheto sym gi zapoznavala s roditelite mi i te gi priemaha mnogo dobre.Radvaha se za nas i im behse priqtno da idvat v doma i da vijdat che sme shtastlivi.pyk i taka roditelite ti mnogo shte se radvat,che spodelqsh s tqh izbora si i gi zapoznavash s nego.
iLoveChocolate
03-18-2007, 13:12
еми ако родителите ти са консервативнипо-добре не ги запознавай с него.ако не са и са свестни им каже:имам ви за свестни родители и понеже мн държа на вас и на приятеля ми мн искам да се запознаете.
kati_0513
03-18-2007, 13:16
Запознай ги, така ще е по- добре и за теб и за него и за родителите на двама ви. Няма лошо да запознаеш приятеля си с родителите си, моите родители познават всичките ми бивши прители и са доволни, че съм ги запознавала с тях, имат ми по- голямо доверие... :)
stra6no_sexy
03-18-2007, 14:24
няма нищо лошо в това да го запознаеш с родителите ти...от това нищо няма да загубиш напротив ще спе4елиш много и както казаха някои даже и връзката ви ще стане по-стабилна
alkobalko
03-18-2007, 16:20
Няма лошо в това да запознаеш приятеля си с родителите си. Това е въпрос на лична преценка и само ти можеш да вземеш решението. Аз запознах моите родители с приятеля ми след месец и нещо, а малко преди това се бях запознала с неговите.
определено ги запознай,
ако не друго като искаш да го скъсаш ще си имаш оправдание "тате не те харесва"
malkoto^f
03-19-2007, 19:27
spored men trqbva go zapoznaesh s roditelite ti te shte se chuvstvat po-spokoini kato znaqt s koi izlizash i moje mnogo da haresat priqtelq ti,a tva edin + za teb :wink: i moq fr se poznava samo s maika mi .. i az poznavam samo maika mu :smt005 sluchaino sme gi zapoznali i ne trqbvashe da stava taka ama kfoto stanalo stanalo :smt016
Samo fakta, che si zadavash vyprosa DALI.. me vodi do misylta, che ti vsyshtost ne iskash da go zapoznaesh s vashite.. vypreki che, tova shte ti donese samo pliusove zanapred.Trqbva obache da se zamislish mnogo kak biha go prieli te, kak bi gi priel toi.. zashtoto tuk vyprosa ne stoi samo do mnenieto na tvoite roditeli, a i negovoto!
Uspeh, ako vse pak se reshish!
:wink:
Violenza
03-22-2007, 12:00
vypreki che, tova shte ti donese samo pliusove zanapred.
Зависи!
Ако техните не го харесат далеч няма да й донесе плюсове...
По темата - прецени как ще го приемат родителите ти и тогава давай.
Jamalska
03-22-2007, 14:41
Запознавай ги...;)
Аз запознах наще с приятелят ми наа 2рата-третата седмица и то инцидентно..просто той остана вкъщи повече от обикновено и те се прибраха..от тогава 3 пъти е оставал с наще на вечеря(а ходим от месец)
sweety_catty
03-24-2007, 07:12
Ами аз кво да ти кажа. Имам същия проблем. Нашите не го харесват много, а ходим от 2 години вече. Приятелят ми много иска да го запозная с нашите,ама аз се дърпан много. Ако можете и на мен да помогнете как да се справя с тоя велик проблем. Имайте в предвид че много обичкам приятеля си и не искам заради родителите си да го оставям.Мерси предварително!!!
teenkopele
03-25-2007, 04:04
Повече от половин година се срешам с едно момче(23).Бих казала,че отношенията са ни много добри и аз съм силно привързана към него.Преди извесно време се запознах с техните.Баща му много ми хареса,майка му е....знаете как е.Една вечер си говорихме и той ме попита защо още не съм го запознала с мойте годители.Въпреки,че съм излизала с доста момчта никога не съм ги водила в нас....и малко ми е странно.Но аз вече познавам техните.....ТРябвали и аз да го запозная с мойте?...
Ако можете дайте ми съвет....как да постъпя
пс на 17 год съм
Покани го у вас на ядене и пиене.
Allthatshewant
03-25-2007, 13:10
според мен ще е най-добре ако ги запознаеш... родителите ти ще са по-спокойни като знаят с какъв човек си пък и ще бъде по-добре и за вас .. ще бъдете още по-близки..аз откакто запознах приятеля ми с нашите нямам никакви проблеми ( не че преди това съм имала ) но когато излизам са спокойни защото знаят с кой съм :wink: