View Full Version : Да го скъсам ли..
Ходя с едно момче..Виждам че държи на мен,той не само го казва нао и показва..Държи се перфектно с мен,до сега не ми е направил абсолютно нищо за което да се хвана за да го скъсам..Но не знам защо не се чувствам добре с него...Не знам защо..Кара ме да се чувствам обичана,което винаги съм искала...Знам че с него ще стане нещо сериозно,което също винаги съм искала..Но не знам защо не искам съм с него,гадно ми е когато знам че ще се виждам с него..Няма причина..Може би бившия..по който дори да отричам съм все още луда :smt010 Не знам какво да правя...да изчакам ли още малко,да видя,може пък нещо да се събуди в мен и да го обикна..или не си струва :smt010 :smt013
nelence7o
03-16-2007, 17:09
Moже би наистина ти трябва време...
За бившия ти ....според мен той е минало...трябва да го превъзмогнеш.а новото ти гадже може би е подходящия....
Не искаш да го виждаш ли? :roll: От началото ли е така или от скоро се чувстваш така? Ако изобщо не ти трепва сърцето, като си с него, скъсайте. Няма какво да се мъчите и двамата. Насила хубост не става.
В началото умирах за него..Но сега..Не знам какво стана..
Просто нямаш чувства към това момче, това е всичко.Може да се държи прекрасно с теб, но въпреки това на сърцето не може да се заповядва.
Losser-a
03-16-2007, 17:37
Момичетата не знаят какво искат.Винаги си падат по лошите момчета.Ако някои се държи с тях порядъчно и оважително ще си задават въпроси от рода "Да го скъсам ли".Ама ако са корави и употребяват обръщения като "овцо ела тука" са кралете на света.
П.С. Това горното беше в кръга на шегата.Само ти знаеш как се чувстваш.Решението е строго индивидуално
divo_kotence
03-16-2007, 17:43
еми първо разбери какво чувстваш и ако наистина не можеш да бъдеш с него,ако нещо вътрешно те спира да бъдете заедно скъсай с него защото така само ще се измъчваш
miloto_girl_4e
03-16-2007, 17:46
Изчакай още мъничко и ако пак не трепва нищо .. късай, няма смисъл да мъчиш себе си и да лъжеш него :!: [-X [-X
според мен просто колкото и прекрасно да се държи с теб ти нямаш чувства! щом не искаш да се виждате значи е така, защото ако имаше чувства щеше да имаш желание да си с него! При тези обстоятелства няма смисал да се измъчваш, защото и да изчакаш едва ли нещо ще се промени!
white_chik
03-17-2007, 08:10
Ами,на твое място щях да го скъсам.Все пак най-важното е ти да си щастлива,а явно не си.Няма смисъл да се мъчиш
kittycat
03-17-2007, 10:57
много момичета си мечтаят да срещнат такова момче.
според мен не трябва да се връщаш назад във времето.Забрави миналото.Ти сама казваш че това момче ти дава всичко от което имаш нужда!
Дай си малко време и виж какво ще се получи!
nqma vrem da izchakash ....deteto si e dobro no ti vse oshte jiveesh s minaloto si ....
ThePainIsReaL
03-17-2007, 11:16
Аз бих скъсала, защото не обичам да давам празни надежди на хората. Защото знам, че щом сърцето ми не е празно, само ще лъжа другия. Което ми се струва много нечестно, аз не бих искала никой да постъпи така с мен..
Мин.година по това време бях в същата ситуация.. обичах още бившия си и тръгнах с едно момче, което беше лудо по мен. Излизахме така да се каже по задължение, чувствах се гадно, исках само бившия, лъжех новия. Издържах само 2 седмици ..
После след време тръгнах с трети и с него така стана. Ходихме по-малко от 2 дена, защото просто не виждах смисъл да лъжа хората, че ги обичам, като не е така.
Така че, по-добре скъсай, остани сама малко и се уточни със себе си какво искаш ..
Бях сама доста време..4-5 месеца..И знаех какво искам..исках да намеря момче което да държи на мен,и когато го намерих какво стана? :smt097 Няма начин да съм отново с бившия..защото той обича друга..
ThePainIsReaL
03-17-2007, 11:37
Тогава просто се огледай за следващото кандидат-гадже. Няма нужда да се зориш с този, ако не ти е приятно с него.
Бившия щом обича друга, да си я обича .. и ти някога ще обичаш друг. Бахти защо всички момичета имат няква мания по минали връзки. Недейте така! Само се замисли, бившия дори не се сеща за тебе, а ти заради него не можеш да се радваш на живота си .. кофти ...
Колкото и да те обича ако ти не изпитваш същото просто няма смисъл да продължавате.
Почвай да дириш нови бройки.
И стига вече лъгахте момчетата... http://ticons.hit.bg/em011.gif
Ясно е че не ти е лесно, но седни и поговори с него!
Бъди честна и с него, не само тук в форума.
То както се казва прекалено добро не е на добро..може би се чувстваш притисната и както всички знаем повечето момичета обичат лоши момчета,може би ти си една от тях..и прекалените грижи ти идват в повече починете си един от друг ако на втория ден изгаряш от желание да го видиш..работата е ясна,но ако пък ти е все едносе замисли дали да продължаваш:)