View Full Version : хора много ви оби4ам!!!
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 19:11
O:) ох хора много ви оби4ам и изобщо този сайт тези теми тези хора тук...много ви благодаря..има вси4ко за каквото се притеснявам мога да ви попитам и вие ще ми помогнете тук вси4ки са задружни!!! това е велик сайт отговарят ти и на най изродските въпроси!! знам писала сам и много тъпи мнения и теми...но всеки греши за което съжалявам..и тази може да ви иаглежда тъпа но просто исках да ви кажа 4е ви оби4ам много!!!
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 19:12
ам и още нещо моля желаещите и тези които също ценят сайта да оставят някой споменн тук...и за сайта и за мен;)
nencuHka
03-16-2007, 19:15
Хахаххахахахахахахаха и ние много те обичаме спокойно :smt005 :smt005
Ice_Queen
03-16-2007, 19:18
И аз обичам сайта!!!! :smt007 :smt008
Обичам си ви и вас (повечето де,особенно някой ,те си знаят :smt008 )
Ии найстина ,дори да е виртуална реалност 1 вид,тук съм намирала отговори и дори приятели ,добра дума иии усмивки :) :smt006
и аз се обичам, благодаря :-D
и аз се обичам, благодаря :-D
аз съм тва :-D
shemetaa
03-16-2007, 19:33
i az mn vi obi4am i tebe bqsna_teenagerka ,,,tyka e nekfi syper qko...love ya all :smt006 :smt007
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 19:36
:wink: тук аз ли4но релаксирам след деня...много ми е фетско и искаммм още тееемиии
SaYoNaRa
03-16-2007, 19:39
Изглежда не само аз забелязвам и оценявам висококачествените ми мнение в този форум, а и извън него...Съгласен съм с темата и аз се обичам
JoeBanana
03-16-2007, 19:59
авторката, на 13 си нали ?
Dissenter
03-16-2007, 20:00
И аз те обичам :-D
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 20:00
:P хихи дам..на 13 сам
JoeBanana
03-16-2007, 20:05
а, добре.
помислих си, че ти има нещо...
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 20:08
а, добре.
помислих си, че ти има нещо... :( защо нещо лошо ли сам казала?
а, добре.
гонят я хормоните викаш а :lol: и аз тъй си помислих :smt005
по темата: аз изобщо не те обичам, ама хич :smt005 обичам си мене си, мама, тати, дидка и бебо :lol: :-D тебе не :smt005
Ice_Queen
03-16-2007, 20:10
а, добре.
!Чшшшшшшшшшш
споко мила не е зле да си на 13 :-D ,мен още ме избива на моменти :-D
Ама вс ви обичам бИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Лофкам ви ,сакам ви...сИИИчкУУУУУ :-D
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 20:21
има ли нещо лошо в това 4овек да е щастлив да оби4а другите да е благодарен и да го сподели с другите дори да е на 13 мама му стара :?:
има ли нещо лошо в това 4овек да е щастлив да оби4а другите да е благодарен и да го сподели с другите дори да е на 13 мама му стара :?:
има :lol: изкарвай си хормоните извън форума, ама гледай да не се обесиш на нечий врат, че после ще бягат от тебе хората :smt005
dinosaur
03-16-2007, 20:24
и аз ви обичааам! :smt058
carevi4noto_momi4e
03-16-2007, 20:28
az samo nekoi ot vas
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 20:29
:lol: хихи anito.sl май само ти не си накеф така 4е кат не ти е кеф не дей да пишеш> мисля 4е никой не те задължава...пишеш ако ти е кеф ако не ти е кеф...пишеш в друга understand or not?
:lol: хихи anito.sl май само ти не си накеф така 4е кат не ти е кеф не дей да пишеш> мисля 4е никой не те задължава...пишеш ако ти е кеф ако не ти е кеф...пишеш в друга understand or not?
definitely not :-D :-D :-D
аз казах кого обичам :lol: ти кат не ги познаваш тия хора си е твой проблем :lol:
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 20:32
aбе момиче тебе не те държи нещо главата :smt005 обичала ни аз пък не те обичам аа тва е адската лигня ми кажи го в някоя друга тема и анито си е много на кеф даже...и на мене не ми харесва въобще темата!
Ice_Queen
03-16-2007, 20:34
Абре дебре...кое време стана,хайде вс принцески по леглата,кой с мъжле под ръка ,кой с кукла барби!!!
Айдеее марш ; )
нани на ... обичаме ви ,обичайте се и вие! :smt017 :smt015
aбе момиче тебе не те държи нещо главата :smt005 обичала ни аз пък не те обичам аа тва е адската лигня ми кажи го в някоя друга тема и анито си е много на кеф даже...и на мене не ми харесва въобще темата![/quote]
а ся имай късмет да кажеш нещо навъпреки на моето лапе и ще те завра в земята при най-добрия случей :lol:
лапенце, бичкам те много :smt008
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 20:38
:smt005 ти базикаш ли се 23.40 в леглата хахахахахахахаах :smt005
дааа беее да не сам лудааа.....като сам лапенце и нямам мъжле и мам компютър....ще стоя докат ми е кеффф добре признавам там anito.sl i larenceto...az sam malka i sam typa vie ste golemi i umni sq dovolni li ste?
mir? ko mojeh shteh da mahna temata ema nemoga sorrry
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 20:39
aбе момиче тебе не те държи нещо главата :smt005 обичала ни аз пък не те обичам аа тва е адската лигня ми кажи го в някоя друга тема и анито си е много на кеф даже...и на мене не ми харесва въобще темата!
а ся имай късмет да кажеш нещо навъпреки на моето лапе и ще те завра в земята при най-добрия случей :lol:
лапенце, бичкам те много :smt008 [/quote]
е да с малки изключения едно от тях е ании и аз те обичам миличка :smt008
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 20:40
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 kak da mahna temata????
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 20:41
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 kak da mahna temata????
:smt005 :smt005 много си зле мила многоо :lol:
добре признавам там anito.sl i larenceto...az sam malka i sam typa vie ste golemi i umni sq dovolni li ste?
мноооооооооого щото е тъй де :-D :-D :-D
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 20:44
СТИГА ДЕ!!!! ЗНА4И УЖАСНИ СТЕ 4ОВЕК ВИ ПРЕДЛАГА МИР ВИЕ.....АЙДЕ МАЛКО СПОКОЙСТВИЕ ДА ИМА!!! КАТО САМ ПО МАЛКА ЩО МЕ ЕБАВАТЕ
:smt005 ти базикаш ли се 23.40 в леглата хахахахахахахаах :smt005
дааа беее да не сам лудааа.....като сам лапенце и нямам мъжле и мам компютър....ще стоя докат ми е кеффф добре признавам там anito.sl i larenceto...az sam malka i sam typa vie ste golemi i umni sq dovolni li ste?
mir? ko mojeh shteh da mahna temata ema nemoga sorrry
Признат грях-половин грях! :smt042
ei lapence..i tam anito..qqq po poleka shtot sestra mi moje da e na 13 no az sam na 27 i ako te hvana shte ti biq 2 shamara i shte se napikaesh...pikla oshte zzadnika si sama ne moje da byrshe
АХАХАХАХАХАХАХАХ,кака ти ще им бие шамари.Така ли?! :smt042 :smt043 :smt044 :smt036
Абе келеш,я млъквай,ве!
ei lapence..i tam anito..qqq po poleka shtot sestra mi moje da e na 13 no az sam na 27 i ako te hvana shte ti biq 2 shamara i shte se napikaesh...pikla oshte zzadnika si sama ne moje da byrshe
тогава ела ми го обърши ти :lol: :-D и я я оставяй сама да се защитава :lol: тя ръце няма ли да пише или е прекалено плитка за да измисли нещо :lol:
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 20:47
лелел ти луда ли си бе момиче?!?!
как се прай сестра и направо умирам от страх
тука не ти е детската градина ясно?!
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 20:47
СТИГА ДЕ!!!! ЗНА4И УЖАСНИ СТЕ 4ОВЕК ВИ ПРЕДЛАГА МИР ВИЕ.....АЙДЕ МАЛКО СПОКОЙСТВИЕ ДА ИМА!!! КАТО САМ ПО МАЛКА ЩО МЕ ЕБАВАТЕ МОЛЯ ВИ!!!!! СТИГААА
избивай си другате тийнските хормони :lol: :-D тъй ша та призная :lol: :-D
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 20:49
ммм неща проблеми с по големи? искам мир темата е тъпа ми не пиши...аз сам тъпа ми замъл4и...не ти харесва ми просто си отиди
Абе какво й се заядохте не можах да разбера ? Нещо лошо ли направи с темата или кфо ? Наистина мноо сте големи... като съдя как я сдухахте ... момичето казва,че ви благодари и че ви обича,а вие се праите на "Я ме вижте "...Това неква нова мода на "фешънките" ли е да се държат като гъзарки ?! Не искам да ми отговаряте...ако имате малко достойнство си замълчете ... не ви ща жалките опити да ме затапите ..
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 20:51
ммм неща проблеми с по големи? искам мир темата е тъпа ми не пиши...аз сам тъпа ми замъл4и...не ти харесва ми просто си отиди
мерси че измисли цяла рима за нас трогнати сме :smt005
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 20:51
избивай си другате тийнските хормони :lol: :-D тъй ша та призная :lol: :-D :lol: щом казваш ще ги избивам...ма са много по тъпи от тия? :smt005 рискуваш ли?
не бе ебавам се искам само да не се карам с по големи и по умни ?
Абе какво й се заядохте не можах да разбера ? Нещо лошо ли направи с темата или кфо ? Наистина мноо сте големи... като съдя как я сдухахте ... момичето казва,че ви благодари и че ви обича,а вие се праите на "Я ме вижте "...Това неква нова мода на "фешънките" ли е да се държат като гъзарки ?! Не искам да ми отговаряте...ако имате малко достойнство си замълчете ... не ви ща жалките опити да ме затапите ..
виж като си на ъкъла на 13годишна проблема си е твой :lol: няма да те затапвам споко, макар че мога и с две изречения само! и не ми казвай, че се правя на гъзарка, защото си нямаш хабер каква съм всъщност :lol: и хич не ми обяснявай за МОЕТО достойноство! ако ти имаше такова нямаше да защитаваш разните побъркани от хормонални смущения пикли :smt005
Ти нормална ли си?Аман от лигавщини.Обичала ни..ай да ми каже името, ве?!Толкова много като ме обича?
И не говори за жалки опити..НЕ ти се отдава.
избивай си другате тийнските хормони :lol: :-D тъй ша та призная :lol: :-D :lol: щом казваш ще ги избивам...ма са много по тъпи от тия? :smt005 рискуваш ли?
не бе ебавам се искам само да не се карам с по големи и по умни ?
кое не разбрах е "много по-тъпо от тия" :-s хормоните ти ли :-s :smt005 :smt005 :smt005 айде стига си ми вдигала вече самочувствието на по-голяма и по-умна... :lol: не че не са верни и двете де :lol:
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 20:56
ляля и като толкоз ни обича я да ми каже защо? аз дори за пръв път я виждам в форума О.о ние ли сме гъзарчета или лигличките - "мнн ви обичкам сичките оо хора не мога без вас" ти не си фред бре!!
Слушай кфо драга ... само не ме нерви ...нито защитавам нея,нито вас .. изказвам мнение как може да имате толкова много акъл,че да нападате просто,защото даден юзер не ви се нрави или защото е на 13 ?! Аз ще кажа аман от надути к*рви !!! и казах нещо да не ми отговаря на мойто постове,защото имам право да изказвам мнение ясно ли ти е ?
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 20:57
](*,) ма зна4и вие нямате грам капка хумор казвам ви!!! и изобщо толкоз вие и на вас акъла толкоз 4аткате 4овек като ви каже нещо..както и да е заяждай се колко щеш с простотии няма да се занимавам явно през деня са те сдухали яко и ся го си търсиш на кой да си го изкарваш...на 13 сам и кво? хлапе сам и кво? дрънкам си простотии и кво? голям праз ако не се сещаш си била същата скъпа..
О.о ние ли сме гъзарчета или лигличките - "мнн ви обичкам сичките оо хора не мога без вас"
еее, ники, ЕВАЛА како =D> умничко си ми от мене си го наследила! :-D бичкам те! :-D
nencuHka
03-16-2007, 20:59
Ей, Лапенце ,Ани, оставетего момичето да се радва на малко слава във форума :smt005 Малко гадничко я напраднахте.. 8-[
Слушай кфо драга ... само не ме нерви ...нито защитавам нея,нито вас .. изказвам мнение как може да имате толкова много акъл,че да нападате просто,защото даден юзер не ви се нрави или защото е на 13 ?! Аз ще кажа аман от надути к*рви !!! и казах нещо да не ми отговаря на мойто постове,защото имам право да изказвам мнение ясно ли ти е ?
я да не ми се стряскаш! курва ще викаш на майка си, не на мене тия номера да ги пробутваш! такива лицемерки дето ми повтарят "обичам те" пък като вече казаха не ми знаят името АМАН :evil:
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 21:01
ако бяхте по умни и с пове4е акъл нямаше да се заядждате за глупости и да пишете и да се занимавате с простотиите на хлапета но ВИНАГИ ИМА ЕДНО АКО...
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 21:01
курва ще ми викаш като ме видиш да се разминаваме по магистралката!
Я,не говори за надути к*рви,бе!Избивай комплекси да защитаваш "онеправданите и беззащитните" НА ДРУГО МЯСТО.
Логично е,че ще нападам юзър,който не ми се нрави.
курва ще ми викаш като ме видиш да се разминаваме по магистралката!
:smt005 :smt005 :smt005 БРАВО БРАВО! =D>
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 21:04
:D СПИРАМ ДА ПИША ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЯ..А И ДА НАУ4ИШ НЯКОЯ НОВА СДУХВАЩА ДУМА НЕ Е ТОЛКОЗ ЛОШО...4ОВЕК СЕ У4И ОТ ПО ГОЛЕМИТЕ 8) BB NA VSI4KI HIHI I POMNETE 4E VI OBI4AM :smt007
ако бяхте по умни и с пове4е акъл нямаше да се заядждате за глупости и да пишете и да се занимавате с простотиите на хлапета но ВИНАГИ ИМА ЕДНО АКО...
ВЯРНО! :-k ако ти беше по-умна нямаше да пускаш тъпи теми :lol: :smt005
Бла-бла-бла ... нима се ядоса ? :) споко мила ... нема си тровиш нервите,че като станеш на 20 ще се съсухриш :) съжалявам,но за мене всяко фешън облечено,чалга слушащо създание е тъпо ... не знам дали слушаш чалга,и ако не е така се извинявам..но ще ти го кажа като на нормален човек и се надявам да го разбереш ... Тъпо постъпвате да нападате някой,независимо дали се лигави,дали е сериозен или просто си избива комплексите ....Айде малко толерантност и разбиране ... Момичето е на кеф ,ми ок ..така или иначе темата ще я заключат ... Не е това начина да показвате,че сте две приятелки и колко сте силни като се съберете ... На тебе ще ти е приятно ли е некфи от форума да ти скапят настроението (което мисля,че е невъзможно поне за мен,защото съм пълен непукист и не ми дреме )? Но се постави ....готино натсроение,всичко на 6 и некфи двечки ... почват да ти се заяждат ?
П.С. Не забравяй,че всички жени са курви,включително ти,аз и всички останали :)
:D СПИРАМ ДА ПИША ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЯ..А И ДА НАУ4ИШ НЯКОЯ НОВА СДУХВАЩА ДУМА НЕ Е ТОЛКОЗ ЛОШО...4ОВЕК СЕ У4И ОТ ПО ГОЛЕМИТЕ 8) BB NA VSI4KI HIHI I POMNETE 4E VI OBI4AM :smt007
дрисла :smt005 обичай ме като излезеш с мене на кафе :lol: айде лека, че сънчо отдавна мина, не е за народ под 18 :lol: :smt005 :smt005 :smt005
Опа сори ... три сте :smt005 аз спирам не е честно... разревахте ме ... три фешънки ме разреваха ... са ще дойдат батковците с дънките в ботушките да ме набият ... милата аз ... айде айде ..аз съм само на 13 годинки и нямам право да се обаждам ... уаааааааа ...
Бла-бла-бла ... нима се ядоса ? :) споко мила ... нема си тровиш нервите,че като станеш на 20 ще се съсухриш :) съжалявам,но за мене всяко фешън облечено,чалга слушащо създание е тъпо ... не знам дали слушаш чалга,и ако не е така се извинявам..но ще ти го кажа като на нормален човек и се надявам да го разбереш ... Тъпо постъпвате да нападате някой,независимо дали се лигави,дали е сериозен или просто си избива комплексите ....Айде малко толерантност и разбиране ... Момичето е на кеф ,ми ок ..така или иначе темата ще я заключат ... Не е това начина да показвате,че сте две приятелки и колко сте силни като се съберете ... На тебе ще ти е приятно ли е некфи от форума да ти скапят настроението (което мисля,че е невъзможно поне за мен,защото съм пълен непукист и не ми дреме )? Но се постави ....готино натсроение,всичко на 6 и некфи двечки ... почват да ти се заяждат ?
П.С. Не забравяй,че всички жени са курви,включително ти,аз и всички останали :)
айде, айде не си интересна! далече си от мене, че да ми четеш морал - ой онеправданата и горката 13-годишна! :cry: комплекси нямам :lol: прекалено съм голяма, умна и хубава за да съществува такова понятие за мен :lol: :-D
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 21:08
дрисла :smt005 обичай ме като излезеш с мене на кафе :lol: айде лека, че сънчо отдавна мина, не е за народ под 18 :lol: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 NE MOGA DA POVQRVAM 4E HUMORA NA HORATA IZ4EZVA VSE POVE4E....(EH MAMKA MU AZ TAMYN SE ZATI4AH DA GLEDAM TV PA TO VERNO 4E MINA 12.00 IMA MNOGO SRAMNI FILM4ETA...)
Опа сори ... три сте :smt005 аз спирам не е честно... разревахте ме ... три фешънки ме разреваха ... са ще дойдат батковците с дънките в ботушките да ме набият ... милата аз ... айде айде ..аз съм само на 13 годинки и нямам право да се обаждам ... уаааааааа ...
дам три сме яд ли те е :lol: :-D виж за тях мога да кажа, че ги обичам, щото ти знам :-D а тя малката дрисла не знае и от къде съм даже ама ме ОБИЧАААААА :smt005 :smt005 :smt005
явно много си тъпа ,но ще си замълча защо.... виждам,че се опитваш д асе изебаваш с това "умна,хубава и т.н." ...ще ти кажа едно скъпо мое слънце ... научи се да не врякаш толкоз :)
П.С. на 20 съм,уча в НБУ ,ако имаш желание да ти плясна една огнена топчица във фешънския задник ... ела до там :) ако си умничка ще се сетиш кфо значи огнена топчица :)
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 21:11
хихихи да не се стархуваш 4е ще те видя без да искам по телевизията след 00.00 4аса да лижеш некой гнусен дърт хуй
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 21:12
дрисла :smt005 обичай ме като излезеш с мене на кафе :lol: айде лека, че сънчо отдавна мина, не е за народ под 18 :lol: :smt005 :smt005 :smt005
тя мене кака ще ме вкара нали ании :smt005
дрисла :smt005 обичай ме като излезеш с мене на кафе :lol: айде лека, че сънчо отдавна мина, не е за народ под 18 :lol: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 NE MOGA DA POVQRVAM 4E HUMORA NA HORATA IZ4EZVA VSE POVE4E....(EH MAMKA MU AZ TAMYN SE ZATI4AH DA GLEDAM TV PA TO VERNO 4E MINA 12.00 IMA MNOGO SRAMNI FILM4ETA...)
ей ся да не се опорочиш на 13, че ще ми е съвестно, че заради мене ся ще гледаш :smt005 нали те задържах след 12 :lol: айде лягай лягай :smt005 и сънувай, а аз имам практика :lol: ти ся учи само теорията :lol: :smt005
явно много си тъпа ,но ще си замълча защо.... виждам,че се опитваш д асе изебаваш с това "умна,хубава и т.н." ...ще ти кажа едно скъпо мое слънце ... научи се да не врякаш толкоз :)
уф, ти там млъкни, че хич не си интересна вече. не че си била де :smt005
nencuHka
03-16-2007, 21:13
хихихи да не се стархуваш 4е ще те видя без да искам по телевизията след 00.00 4аса да лижеш некой гнусен дърт "мъжки полов орган"
Хахахахахах кого залъгваш бе мила?? Ххахаха Аниту хубу ти каза- лягай си ,че вече мама ще се кара.... Късно е за теб,а за филмчетата....ти знаеш ли изобщо какво дават в тях?? О,Господи,прости им-те не знаят какво говорят.... :-$
хихихи да не се стархуваш 4е ще те видя без да искам по телевизията след 00.00 4аса да лижеш некой гнусен дърт "мъжки полов орган"
ако си пуснеш камерата на скайпа... :smt005 :smt005 :smt005
nencuHka
03-16-2007, 21:15
ако си пуснеш камерата на скайпа... :smt005 :smt005 :smt005
:smt005 :smt005 :smt005 Аз бих я посъветвала да си сложи една бележка на монитора : " No indians! "
АБЕ bibonko i bqsna_teenegarko МЛЪКНЕТЕ БЕ!ТО БИВА БИВА ПРОСТОТИЯ ВАШЕТО,АМА ТОЛКОВА :!: :evil:
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 21:16
аааа прекали анито за разлика от тебе не "ближе мъжки полов орган" въх на 13 годинки ама много отворено си бе ей няма да и говориш така защото тя отдавна е минала твоята въздраст и само ако иска с 1 дума ще те напрай на 2 стотинки ясно ли ти е?
аааа прекали анито за разлика от тебе не "ближе мъжки полов орган" въх на 13 годинки ама много отворено си бе ей няма да и говориш така защото тя отдавна е минала твоята въздраст и само ако иска с 1 дума ще те напрай на 2 стотинки ясно ли ти е?
не, слънце, не й е ясно ама си го проси :lol: :smt005
Явно съм интересна щом пишеш ... казах ти ако имаш достойноство не ми отговаряй на постовете,а ходи да работиш малко да си купиш маркова дрешка ... наистина ще млъкна,защото първо не ми се занимава със задръстени фешънки,колко пъти го повторих,които само висят по кафенцата и забиват пичове хъх ... и второ ... няма интрига в това заяждане ... просто повтаряте научени изразчета :) Вие продължавайте да се праите на интересни спрямо мойта тъй мразена личност,а аз ще се правя на още по-интересна и ще убивам глупаците с мълчание :)
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 21:18
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nencuHka
03-16-2007, 21:20
наистина ще млъкна,защото първо не ми се занимава със задръстени фешънки,колко пъти го повторих,които само висят по кафенцата и забиват пичове хъх ...
Хаххахаха млъкни наистина,че ми смириса живота :mrgreen:
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 21:21
вие сте едни тъпи сдухарки.....ко ти казах ако си по умна щеше изобщо дА НЕ се заминаваш с глупости да млъкнеш и не слу4айно ти го казах но ти понеже не си по умна продължи и после ми казвай 4е си ПО
Явно съм интересна щом пишеш ... казах ти ако имаш достойноство не ми отговаряй на постовете,а ходи да работиш малко да си купиш маркова дрешка ... наистина ще млъкна,защото първо не ми се занимава със задръстени фешънки,колко пъти го повторих,които само висят по кафенцата и забиват пичове хъх ... и второ ... няма интрига в това заяждане ... просто повтаряте научени изразчета :) Вие продължавайте да се праите на интересни спрямо мойта тъй мразена личност,а аз ще се правя на още по-интересна и ще убивам глупаците с мълчание :)
първо - аз маркови дрешки си имам ;)
второ - аз поне мога да забивам пичове, а щом ти смяташ това за комплекс... сори значи си задръстена и не можеш да сваляш сладурите :lol:
трето - щом ще ни убиваш с мълчание ми айде замълчи си [-o< [-o< [-o< на тва се моля от 6 страници вече :smt005
Като видиш "задръстените фешънки,които само ходят по кафенца и забичат пичове" тогава ще дрънкаш повече!Дотогава най-ти приляга да мълчиш!
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 21:23
Хахахахахах кого залъгваш бе мила?? Ххахаха Аниту хубу ти каза- лягай си ,че вече мама ще се кара.... Късно е за теб,а за филмчетата....ти знаеш ли изобщо какво дават в тях?? О,Господи,прости им-те не знаят какво говорят.... :-$ слава богу 4е поне ,майка ми не е на земята за да ми опява!!!!!
Виж сега мила ако ще се прайш на невинничко трудно ще ми повлия и дано с тая тема си вземеш поуука от кака ти АНИ че тоя форум не е за хора които се лигавят и пускат теми колко много ни обичали а дори не ни познават айде бебетата да лягат по леглата и ако те е страх от дама пика извикай тати да ти прочете приказка и да ти седи на кухата тиква белким те пази от каспарчо :smt005
вие сте едни тъпи сдухарки.....ко ти казах ако си по умна щеше изобщо дА НЕ се заминаваш с глупости да млъкнеш и не слу4айно ти го казах но ти понеже не си по умна продължи и после ми казвай 4е си ПО
виж ся кво, драга, една 13годишна мърла не може да ми стъпи на малкия пръст! :-D по НИЩО :lol: глупава си ти, че занимаваш народа с простотиите си :lol: млъквай там, че вече почна да ми писва от селяндурските ти изпълнения по форума :lol:
Не ми говори за акъл,защото на теб е ЯВНО,че ти липсва такъв.
nencuHka
03-16-2007, 21:25
Верно,липсва й този феномен в пачата #-o
:lol: :-D :-D :-D ау, сладури, да пускате тото ще спечелите :wink: аз утре ще пусна задължително и еврофутбол :lol:
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 21:29
вас специално не ви оби4ам...спокойно...не казах 4е имам акъл казах 4е щом тя ми се връзва и изписа 6 страници за да се занимава с моите глупости зна4и тя е на моето ниво и тъпа колко мене...ОК АЗ ВСЕ ПАК ЩЕ ВИ ОСТАВЯ....И ЩЕ ПРЕКРАТЯ ПИСАНЕТО ДО 6 СТРАНИЦА ПА ВИЕ МИ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ГЛУПОСТИТЕ КО ЩЕТЕ ОЩЕ 60 СТРАНИЦИ!!! АРЕ bb KPNKMUK AEEE MNOO VI ZDRAVE;)
:lol: :-D :-D :-D ау, сладури, да пускате тото ще спечелите :wink: аз утре ще пусна задължително и еврофутбол :lol:
Верно бе,мене и на Нова година късмета ми беше печалба от тотото :smt043
вас специално не ви оби4ам
хах не се и съмнявам :lol: аз не че не те обичам, ами даже не мога да те трая :lol: като ти видя ника и вече тичкам да драйфам в банята :smt005
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 21:31
вас специално не ви оби4ам...спокойно...не казах 4е имам акъл казах 4е щом тя ми се връзва и изписа 6 страници за да се занимава с моите глупости зна4и тя е на моето ниво и тъпа колко мене...ОК АЗ ВСЕ ПАК ЩЕ ВИ ОСТАВЯ....И ЩЕ ПРЕКРАТЯ ПИСАНЕТО ДО 6 СТРАНИЦА ПА ВИЕ МИ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ГЛУПОСТИТЕ КО ЩЕТЕ ОЩЕ 60 СТРАНИЦИ!!! АРЕ bb KPNKMUK AEEE MNOO VI ZDRAVE;)
Виж сега напиши го грамотно че нищо не схванах ти си за 1 клас е буквите трябва да научиш!кажи на кака ти да ти помага с писането
Това,че ми харесва да те будалкам съвсем не значи,че съм на твоето ниво :smt005 .Както каза Ани,една 13-годишна мърла съвсем не може да стъпи на малкия пръст на нито една от нас. :smt019
nencuHka
03-16-2007, 21:32
Ххаха оки,аз задължително ще пусна :-D А колкото до индивида ,наречен бясня тийн.. дрън дрън,дайте да го оставим момичето,че мама вече вииииика ...леглото я чака :-$
Лапенце, Kianna и DqVoLcHe_Ot_RaQ ще ви черпя, момичета :-D :smt008 ей логяма сме комбина :wink: :-D
bqsna_teenagerka
03-16-2007, 21:35
Виж сега напиши го грамотно че нищо не схванах ти си за 1 клас е буквите трябва да научиш!кажи на кака ти да ти помага с писането :smt006 ако се 4удиш на някои съкращения спокойно не 4е не сам неграмотна просто си спестявам някои неща споко нормано е хората надхвърлили 30-40г да не ги разбират
Виж сега напиши го грамотно че нищо не схванах ти си за 1 клас е буквите трябва да научиш!кажи на кака ти да ти помага с писането :smt006 ако се 4удиш на някои съкращения спокойно не 4е не сам неграмотна просто си спестявам някои неща споко нормано е хората надхвърлили 30-40г да не ги разбират
ДА,ДА,ДА....................АБСОЛЮТН О НОРМАЛНО Е ЦЕЛИЯ ТИ ПОСТ ДА Е ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ!ОСВЕН,ЧЕ СИ СМОТАНА,АМИ СИ И НЕКАДЪРНА! :smt005
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 21:36
Ххаха оки,аз задължително ще пусна :-D А колкото до индивида ,наречен бясня тийн.. дрън дрън,дайте да го оставим момичето,че мама вече вииииика ...леглото я чака :-$
ей фешънке чеки ся леглото то баба и го е оправила важното е наакания памперс как ще смени? :smt005
да а малките мърши, дето са по на 12-13 е нормално да гушкат сега мечо пух и да са лапнали беберона в леглото :smt005
nencuHka
03-16-2007, 21:37
Лапенце, Kianna и DqVoLcHe_Ot_RaQ ще ви черпя, момичета :-D :smt008 ей логяма сме комбина :wink: :-D
Бед Гърлс :smt005 Айде наченахме и 7мата страница :smt005 Охаа абе момиче,дъртачкии в форума няма..освен сесъта ти,която се включва от време на време :smt005 :smt005
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 21:38
а съкращението НОРМАНОкакво значи грамотното ми то?
Бед Гърлс :smt005 Айде наченахме и 7мата страница :smt005 Охаа абе момиче,дъртаци в форума няма..освен сесъта ти,която се включва от време на време :smt005 :smt005
Bad girls тва ме накефи :lol: :-D
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 21:41
Вижте ся нема се спре докато тва говедо не си тръгне с подвита опашка защото на мене ми е неприятно някой да ми казва че ме обича а дори името ми незнае! Пък и мама ми е казала с непознати да не си говоря така :smt005
Още някой ако ни обича-да заповяда :smt081
Вижте ся нема се спре докато тва говедо не си тръгне с подвита опашка защото на мене ми е неприятно някой да ми казва че ме обича а дори името ми незнае! Пък и мама ми е казала с непознати да не си говоря така :smt005
особено с големи лоши каки като нас :lol: :smt005
ние сме отказваме а :smt005 :smt005 :smt005
nencuHka
03-16-2007, 21:45
ЪхЪ :-D
Каки,майки,бащи-всички са добре дошли :smt005
на глупачките напук ние сме един зад друг :lol:
айде момичета аз се преселвам във фън да разпускам :-D
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 21:49
особено с големи лоши каки като нас :lol: :smt005
аа с тебе ани може :smt005 :smt008
Олеее работата стана сериозна,щом взехме да римуваме :smt005
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 21:49
Падат черепи и кости сатаната кани гости--ние :smt005
Олеее работата стана сериозна,щом взехме да римуваме :smt005
ма не сме много зле а ;)
айде аз сериозно вече отивам във фън :-D
SaYoNaRa
03-16-2007, 21:50
Опънахте на кръст момичето и то си легна разплакано не ви ли е срам [-(
ThePainIsReaL
03-16-2007, 21:51
И аз обичам сайта!!!! :smt007 :smt008
Обичам си ви и вас (повечето де,особенно някой ,те си знаят :smt008 )
Ии найстина ,дори да е виртуална реалност 1 вид,тук съм намирала отговори и дори приятели ,добра дума иии усмивки :) :smt006
Тоооооооооолкова си права!
П.П. Авторката , дано не си пийнала :-D
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 21:52
ех да беше тя бог че да я опънем на кръст ама не е... :smt005
абе защо ни фууудите офлуудената тема бее :smt010 :smt010 :smt010 :smt005 :smt005 :smt005
Мен не ме е срам. :smt036
абе защо ни фууудите офлуудената тема бее :smt010 :smt010 :smt010 :smt005 :smt005 :smt005
nencuHka
03-16-2007, 21:54
Мии туу :-D
ее за мен иска ли питане :smt005
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 21:55
айде ся напрайхме я на две стотинки кой ще ни черпи 2 бири? :-s :-s
SaYoNaRa
03-16-2007, 21:55
От ко ви е срам де н сте голи :roll:
От ко ви е срам де н сте голи :roll:
И гола да съм,пак няма да ме е срам :smt016
ее за вас мили мои бонус: две целувки даже :smt008 :-D
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 21:57
ее за вас мили мои бонус: две целувки даже :smt008 :-D
ее как без кисс ани :smt008 :smt008
King of Kings къъъсно се присъединяваш изпусна цирка :lol: :smt005
nencuHka
03-16-2007, 21:58
Аз предлагам приятелката й,която така се опита да я защити... :smt005
SaYoNaRa
Проследих го на бърз кадър, а сега съм тук за финала :lol:
LaPeNcEto0o
ей сега като я затворят ще има вход 100 лева към цирка :smt005 :smt005
Мацко,то циркаджии в този форум колкото искаш,бе :smt005
nencuHka
03-16-2007, 21:59
Биберонеееее къде сииии? :-D
Проследих го на бърз кадър, а сега съм тук за финала :lol:
друго е да си в центъра на събитията :lol: :-D
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 22:00
Аз предлагам приятелката й,която така се опита да я защити... :smt005
тя я хвана страха милата...нема шанс :-$
SaYoNaRa
03-16-2007, 22:00
Не забрави ли че е по уна от вас и ще замълчи :-$
шшшшшт ще я събудите бе :-$ детето таман заспа след забраненото порно по скайп :smt005
nencuHka
03-16-2007, 22:01
А даааа бе верно...Умното ни уби със мълчанието си :::
ааа аз ще си я принтирам тая тема, във рамка ще я сложа :-D
А даааа бе верно...Умното ни уби със мълчанието си :::
Хахаха,аман от "умни" :smt005
уби ли ни :-s къде са ми попа и китките :smt005
nencuHka
03-16-2007, 22:03
ааа аз ще си я принтирам тая тема, във рамка ще я сложа :-D
ЪхЪъ.. и аз мисля тва да правя. Абе тъй и тъй я офлууднихме тая тема,дайде да си я караме докато можем...докато мачока не я кьорне :-D
SaYoNaRa
03-16-2007, 22:04
уби ли ни :-s къде са ми попа и китките :smt005
Не чуваш ли камбаната :lol:
аре край! аз съм във "фън" :-D :-D :-D
nencuHka
03-16-2007, 22:05
ЪЪъ стига е ани,не ни мапускай,Господи наш :smt005
SaYoNaRa
Как ще продължи тоя цирк без водещ [-X
LaPeNcEto0o
ании точно се махнах от тука и ся пак ме домъкна
а не не :smt005 отивам във фън сериозно :smt005
LaPeNcEto0o
03-16-2007, 22:07
а не не :smt005 отивам във фън сериозно :smt005
айде за каишкаа :smt005
nencuHka
03-16-2007, 22:07
сериозно :smt005
След емотиконката след "СеРИОЗНО" не мисля,че си сериозна :-D
SaYoNaRa
03-16-2007, 22:09
Иии така циркът завърши без голям финал :smt011
nencuHka
03-16-2007, 22:10
Иии така циркът завърши без голям финал :smt011
Мии тя оная бясната си легна :smt005 Къде без мишена?? :-D
ти като си на 30 и висиш в тийн форум не си по-малко смешен от нея :wink:
JoeBanana
03-17-2007, 06:20
ти като си на 30 и висиш в тийн форум не си по-малко смешен от нея :wink:
тва, че онанираш на поста ми, не значи, че ме ебеш :mrgreen:
не бъди толкова лош :mrgreen:
Ice_Queen
03-17-2007, 07:06
Какво направихте с "убавата " тема бе ? :shock: :shock:
:smt033
nencuHka
03-17-2007, 07:41
Какво направихте с "убавата " тема бе ? :shock: :shock:
:smt033
Меко казано - оср*хме я :-D
ghost rider
03-17-2007, 08:01
ех и мен ме обхвана едно такова оби4ливо настроение
оби4ам ви вси4ките :D :D :D
sladki_me4ti
03-17-2007, 08:20
na men su6to mn mi xaresva tuk,i az vi obi4am!mnogo se radvam 4e ima takuv sait v koito moje da spodelq6 nai razli4ni ne6ta i da se zabavlqva6 O:) :) :smt008
nencuHka
03-17-2007, 08:28
na men su6to mn mi xaresva tuk,i az vi obi4am!mnogo se radvam 4e ima takuv sait v koito moje da spodelq6 nai razli4ni ne6ta i da se zabavlqva6 O:) :) :smt008
Кажи ми как се казвам като мнг ме обичаш :smt016
bqsna_teenagerka
03-17-2007, 09:03
:smt006 мисля че не е нужно да те познавам за да ти кажа нещо мило и да ти благодаря че си отговаряла на някой мой въпрос? затова направих тази тема за да благодаря на тези които са писали и са отговаряли...дори не знаех 4е ще се изяват 155 мнения за сега...!!! дори и те да саа :smt005 против темата...
nencuHka
03-17-2007, 14:34
:smt006 мисля че не е нужно да те познавам за да ти кажа нещо мило и да ти благодаря че си отговаряла на някой мой въпрос? затова направих тази тема за да благодаря на тези които са писали и са отговаряли...дори не знаех 4е ще се изяват 155 мнения за сега...!!! дори и те да саа :smt005 против темата...
"Мисля" ли каза?? Ххаха лъжеш се-ти не можеш да мислиш...ПО добре замълчи,че си по умна така. :::
Ctrl+Alt+Del
03-17-2007, 17:15
хахаха, баси и темата. замълчете, че яко дразните, особено оная групичка стари моми с лигави никове. като сте толкоз дърти и вече можете да се подигравате на пуберчетата - бегайте четете книжки на децата си ве, кво сте тръгнали да демонстрирате паршивия си авторитет? а я наистина си представете ,че вие ей така сте радостни, всичко ви е розово и просто в липса на разсъдък направите такава нелепа тема - и некви тъпи пу*ки тръгнат да се пъчат и да се подкрепят една друга с простотии от сорта 'ох миличка колко сме готинки двете така, като храним тъпото пале, дето не може да мисли и тръгнало да си изкарва хормоните в тоя форум'... а я в гъза ве, правилни пикли такива! дееба, как дразните, не е истина, кво, много ли сте яки, като нападате некво нещастно беззащитно лапе по 5-6 наведнъж срещу нея? хуу - нафлудила, ше го изтрият, ма вие кво сте тръгнали да се пенявите, все едно ви взимат от джоба, ако някой се разспами... а сега бегайте да 'сваляте яките пичове' от амора и други упадъчни дупки и недейте си избива вкисналите комплекси, че смърдите вече. Все ено никога не сте били и вие тийнки, па тва лапенце ли кво е като го гледам с тоя ник, само за пубертет ше ми говори. абе има на 14 години деца по-умни от тебе, бе убитачко нещастна, кво си се разпискала? Ако беше сама без своите тъпи дружки срещу тая бясна тийнка и другите, дет я защитават, щеше ли да ти е мнол яко, като почнат да те използват като кошче за душевни отпадъци и негативни емоции, както ти със своята пасмина постъпвате с авторката на темата? същият въпрос се отнася и за 'анчето', и за дяволчето от рая, и за другата недоноска.
толкоз от мен.
И на мене форума ми харесва. :wink:
:P Ctrl+Alt+Del, мерси пи4...браво на тебе осра ги толкова яко :smt008
sexy_momi4e
03-17-2007, 17:31
i az vi love :smt008
Ctrl+Alt+Del
03-17-2007, 17:32
ако ти си авторката на темата, да ти кажа, че и от твоя страна не беше особено умно да я пускаш, след кат е пълно с толкоз нагли акули тук. и да, аз не сера, ми нареждам. серат те. ;)
п.п.:сорка за офф'топика' :smt005 ...
едит: ъм, тва беше за госта ;/
bqsna_teenagerka
03-17-2007, 17:37
:P виж това са някакви 3,4 идиотки дето решиха 4е на една като не й харесва темата да се наредят и другите такив аважни да ме сдухат..и успяха и накрая нали видя :smt005 как се радваха 4е те 4те които са някъде на около 20-30г....са сдухали една пикла на 13..!!! ооо това е толкова похвално...а както видя има хора на които темата може да им се сторила тъпа оба4е...не са ме обиждали ами даже са писали и мили думи...освен това аз се обърнах към тях и просто им благодарих на тези които когато аз сам имала въпрос те са мми помагали..или просто защото в този форум..откривам отговорите на вси4ки мои въпроси нищо пове4е да му се не знае ;)
Ice_Queen
03-17-2007, 17:40
:P виж това са някакви 3,4 идиотки дето решиха 4е на една като не й харесва темата да се наредят и другите такив аважни да ме сдухат..и успяха и накрая нали видя :smt005 как се радваха 4е те 4те които са някъде на около 20-30г....са сдухали една пикла на 13..!!! ооо това е толкова похвално...а както видя има хора на които темата може да им се сторила тъпа оба4е...не са ме обиждали ами даже са писали и мили думи...освен това аз се обърнах към тях и просто им благодарих на тези които когато аз сам имала въпрос те са мми помагали..или просто защото в този форум..откривам отговорите на вси4ки мои въпроси нищо пове4е да му се не знае ;)
не мисля че са на 30 години...макс 17.
bqsna_teenagerka
03-17-2007, 17:57
:smt007 mi vse mi e taq ako me pitash macko;) ohh ama ti mnoo si me kefish i taq snimka e mnoogoo qka az daje sam si q slojila na fon na kompa mn me kefi
LaPeNcEto0o
03-17-2007, 17:58
виж мила няма да те обиждам повече ама си мери приказките като някое надуто фешънче ти каже обичам те и много ти се вдига самочувствието а инъче си мълчиш абе кво да ти кажа смешна си...не било нужно да познаваш някой за да му кажеш че го обичаш ми то по тая логика аз трябва да тръгна по улиците и с който се разминавам да му казвам че го обичам и че немога без него,разбери че не си права
според мен темата е излишна [-( не може да се казва на секи срещнат че го обичаш :smt005 :smt005 не се сдържам--не те държи тиквата ей
JoeBanana
03-17-2007, 18:02
не мисля че са на 30 години...макс 17.[/b]
аз съм на 59 и търся малолетни момиченца да ги пипам там, дето чуркат, признавам си :mrgreen:
bqsna_teenagerka
03-17-2007, 18:05
:lol: syglasna sam izlishna e a trqbvashe li da se obijdame i karame ne nali? kakto vidq ima hora koito moje da ne im e haresala ama napisaha :smt005 "i az te obi4am" beshe typo priznavam si prosto si mi beshe kef i za tva napraih takava tema imah gotin den s gadjeto rehsih da napisha edno obi4am te v foruma ii eiii golem praz..mislq 4e beshe typo da se obijadame za tva vi predlagam mir :) sqq ve4e vsi4ko zavisi ot vas
bqsna_teenagerka
03-17-2007, 18:11
аз съм на 59 и търся малолетни момиченца да ги пипам там, дето чуркат, признавам си :mrgreen: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ooooooo neeeeeeeeee napraooo me ubi ot smqhhh
Ice_Queen
03-17-2007, 18:12
аз съм на 59 и търся малолетни момиченца да ги пипам там, дето чуркат, признавам си :mrgreen:
ти сега реклама ли си правиш?! :twisted:
Аз съм на 64 ,мен не ме сакаш а ;) :?
mislq 4e beshe typo da se obijadame za tva vi predlagam mir Smile sqq ve4e vsi4ko zavisi ot vas
Да ми ядеш кура.
nencuHka
03-17-2007, 18:16
ХАхахахха 20-30 годишни вика...хахах такива оди ги търси в форума на космополитан примерно,там са такива :smt005 А и имаше мнение,многу дълго не ме бърка коя е авторката и не го запомних,но ако си мислиш,че това беше нареждане жестоко се лъжеш.Не ми пука от мнението на комплексарка,която се мъчи да не направи на интересна със "мнението си" ... Като на теб не ти се връзват "яките пичове от амор" на нас да! Ако те е яд за това,ходи си заври яда някъде!!! :smt019 Не си интересна със дългия си пост и с голямото "нареждане" ..куха лейка такава!! ](*,) ](*,)
JoeBanana
03-17-2007, 18:17
е, е, какви са тези ексцеции сега ? :mrgreen:
miloto_girl_4e
03-17-2007, 18:18
И ние те обичаме :-D