PDA

View Full Version : liubov sled nenavist i sex

confused_girl
03-16-2007, 20:03
tuk stava vapros za edno mom4e,koeto poznavam ot 1 klas,7 godini sme u4ili zaedno,sega sme v razli4ni klasove.prez tiq 7 god. postoqnno sme se bili i obijdali,imali sme ujasni razpravii.sled 7 klas se razpadna na6iq klas i nie samo zapo4nahme da se pozdravqvame kato se vidim v daskalo.tazi godina edin den si hodihme zaedno ot daskalo i po4nahme da si prikazvame kak varvi jivota i t.n.toi mi kaza,4e negovoto gadje se otnasq mn neseriozno kam vrazkata im i tova mn go draznelo.sled 2 dni ve4e bqh go napravila s nego/naistina nz za6to,togava nqmah nikvi 4uvsta/.ottogava redovno si 4atim po skype i toi mi kazva 4e iska da skasa s gadjeto si,6oto nqmalo liubov pomejdu im,no i ne iskal da q narani.
a az super mn go haresvam,dori nz dali ne e ne6to pove4e ot haresvane...toi predi nikoga ne se e darjal dobre s men,a izvednaj go pravi to4no s men.ne sam o4akvala tolkova nejnost i vnimanie ot negova strana...molq vi pomognete mi ,kajete mi kakvo bih mogla da napravq

bqsna_teenagerka
03-16-2007, 20:12
:smt004 ами някъде имаше такава тема можели след като сте се мразили и ненавиждали дълго време да се обикнете изведъж май такъв е вашияъ слу4ай щом до секс се е стигнало...

confused_girl
03-16-2007, 20:16
da 4etoh nqkva podobna tema,no ne e kakto v moq slu4ai.pak i kato mu bqh kazala,4e onzi pat e bilo 4isto fizi4eski,toi mi otvarna-mi ne e taka,s izgled za v bade6te ne6to da se polu4i.nz ,no ne moga da spra da mislq za nego,a kato go vidq napravo otka4am,a kato mi se usmihni naprao umiram ot kef.
:} :roll:

Iv4eTy
03-16-2007, 20:51
нали знаеш границата между омразата и любовта е точно една стъпка! е явно вие тая стъпка сте я направили!

koalka
03-17-2007, 06:16
Излезте и поговорете, кажи му какво чувстваш към него.

KisskilleRcHe
03-17-2007, 06:21
А пък според мен просто е искал да те изчука и едва ли наитсти иска да сте заедно во век и веков. :)

FiRe_LaDy
03-17-2007, 06:54
Mi spored trqbva da mu kajesh kakvo chuvstvash.Prosto pogovorete i moje vsichko da potrygne ot tam natatyk. :wink: