View Full Version : Tq ne mi puska
s gadjeto mi bqhme dulgo vreme zaedno. Oba4e minaloto lqto az idiota i izneverih. Sega pak sme zaedno no kogato stane duma za sex - tq kazva ne. Predi go pravehme 4esto, no sega.... Vuzmojno li e nikoga pove4e da ne mi pusne? Puk mn durja na neq.
ThePainIsReaL
03-16-2007, 20:56
Никога е думичка, с която трябва да се внимава. Вероятно много си я наралил с изневярата.
A_Loving_Girl
03-16-2007, 21:04
Някой ден може и да ти пусне,но ти си и наранил чувствата страшно много все още ти няма никакво доверие най - вероятно.Пък от моя гледна точка при човек който ми изневери аз няма да се върна ,аз незнам как се е върнала при тебе,след като си я наранил...!!!!
gotina_teenka
03-16-2007, 22:06
6tom 6te se subrali otnovo zna4i naistina imate silni 4uvstva...suvsem normalno e da ne ti puska .. 4uvstva se vse o6te predadena ili puk prosto i dai vreme sled nqkolko meseca tq 6te e gotova i sama 6te si poiska. Proqvi razvirane... izneveril si ii se pak....vremeto si4ko 6e oprai mejdu vas.
No_LiMiTe^f
03-16-2007, 23:11
6tom 6te se subrali otnovo zna4i naistina imate silni 4uvstva...suvsem normalno e da ne ti puska .. 4uvstva se vse o6te predadena ili puk prosto i dai vreme sled nqkolko meseca tq 6te e gotova i sama 6te si poiska. Proqvi razvirane... izneveril si ii se pak....vremeto si4ko 6e oprai mejdu vas.
Съгласна съм!
alkobalko
03-17-2007, 05:45
Нормално е да се държи така. Изневярвата я е наранила много, не очаквай всичко да се оправи така лесно. Явно те обича много, щом е успяла да ти прости изневярата. След време всичко ще се успокои и тя сама ще си поиска. Само бъди много внимателен и търпелив.
s gadjeto mi bqhme dulgo vreme zaedno. Oba4e minaloto lqto az idiota i izneverih. Sega pak sme zaedno no kogato stane duma za sex - tq kazva ne. Predi go pravehme 4esto, no sega.... Vuzmojno li e nikoga pove4e da ne mi pusne? Puk mn durja na neq.
nqma da ti pusne ako ne i dokaje6 4e darji6 na neq
И аз да бях на нейно място и аз нямаше да ти пусна!Може изневярата за нея да е непростима грешка.
saninka91
03-17-2007, 06:33
И аз да бях на нейно място и аз нямаше да ти пусна!Може изневярата за нея да е непростима грешка.
:smt023
Ice_Queen
03-17-2007, 07:08
Ммммм...сру аз съм черногледа...ако момичето принципно си пада по секса като секс..а само си пада по теб и не те обича вече така...да ти кажа...може и тя да ти изневерява сега :-D
да ти пусне? миии неее няма да го направи.Иска да се побъркаш и да види дали пак няма да и изневериш.тва се нарича - изпитване ! :-D
6те ти пусне няма жена която не пуска има мъже които не знаят как да си поискат :roll:
malka_sladuranka
03-17-2007, 09:25
Ммммм...сру аз съм черногледа...ако момичето принципно си пада по секса като секс..а само си пада по теб и не те обича вече така...да ти кажа...може и тя да ти изневерява сега :-D
да ти пусне? миии неее няма да го направи.Иска да се побъркаш и да види дали пак няма да и изневериш.тва се нарича - изпитване ! :-D Това е напълно вероятно. 8) Ако бях на нейно място, може би щях да си направя такъв тест или да направя нещо подобно, за да ти го върна. :twisted:
mimi_pink
03-17-2007, 10:29
Някой ден може и да ти пусне,но ти си и наранил чувствата страшно много все още ти няма никакво доверие най - вероятно.Пък от моя гледна точка при човек който ми изневери аз няма да се върна ,аз незнам как се е върнала при тебе,след като си я наранил...!!!!
Мн точно казано!!! :smt006
Lorraine
03-17-2007, 10:33
Нормално е да се държи така. Изневярвата я е наранила много, не очаквай всичко да се оправи така лесно. Явно те обича много, щом е успяла да ти прости изневярата. След време всичко ще се успокои и тя сама ще си поиска. Само бъди много внимателен и търпелив.
Div_angel_f
03-17-2007, 16:52
И аз да съм, и аз няма да ти пусна [-( [-X
dimitrios
03-17-2007, 18:36
Според мене ходи с друг :-k .Не мое да ти пуска и след тва пак да ходи с тебе и да не ти пусне.А бе оставяй я да пасе трева :wink:
miloto_girl_4e
03-17-2007, 18:41
Еми или верно много си я е наранил и по този начин ти връща или.. си е намерила друг, който да я задоволява(изневерява ти и пак ти го връща..)Аз други що годе нормални обяснения нямам...
olive_oil
03-17-2007, 21:06
доста тр да я глезиш, за да ти пусне ми се струва