Влез

View Full Version : Лощооо

03-16-2007, 20:57
Имам един проблем който искам да споделя ... Може да прозвучи малко гадно и знам че коментарите които ще следват ще са същите ... Аз съм на 19 години , нормално момче , допреди 2 месеца и с нормален полов живот и гадже ... обаче скъсах с мойта , напих се на един купон хванах една 7мо класничка опънах я ... и оттогава не мога да спра да излизам с по-малки ... оправих общо 3 на тази възсраст ... като наркотик е .... ХОРА КАЖЕТЕ КАК ДА СПРА да се занимавам с малките ... знам че е педофилия знам че е гадно ама не мога да спра . Секса с момичета на тази възсраст е много готин ...

n1ght_shadow
03-16-2007, 21:01
zasili sa kam nqkoi rub i nedei spira ;D

Mr.B
03-16-2007, 21:05
Предполагам, че влечението ти към по-малки идва от това, че е ново за теб, съчетано с липса на някои задръжки и подсъзнателно нещо те кара да го правиш. Опитай отново няколко пъти с момичета на твоята възраст. Пък и 6 години разлика не мисля, че може да се нарече педофилия.

[Fr33land3R]
03-16-2007, 21:06
брато самоубий се... на 16 съм и ми е странно, че съм с момиче с година по - малко от мене, а ти си на 19 и ебеш некви 13 годишни?! гррр....

меги
03-16-2007, 21:09
Човеко ти направо ме убиНе знам дали си информиран но децата до 14 годишна възраст са малолетни.Демек родителите на въпросните девойки ако разберат какво си вършил с дъщерити им могат да те подведадат под правна отговорност.До колкото съм запозната със законите на Република българия секссуални отношения на пълнолетен с малолетен се водят един вид блудство изнасилване педофилия или както искаш го наречи.Бъди внимателен и по здържан щото ако продължаваш така с този безразборен секс и то с толкова малки момичета ще си доведеш големи проблеми до главата.Между другото на 15 съв-8ми кас не съм някаква моралистка но замисли се малко щото после след време ще съжаляваш кофти е че го казвам но това си е самата истина. :(

SOSICK
03-16-2007, 21:12
mi nai dobre si vurni biv6ata ako moi6..6tot tui nqma da te dovede do ne6to hubavo..ama kat si pomislq samo za tez de4ica. Pone ne gi nasilva6 nali?

ThePainIsReaL
03-16-2007, 21:37
]брато самоубий се... на 16 съм и ми е странно, че съм с момиче с година по - малко от мене, а ти си на 19 и ебеш некви 13 годишни?! гррр....

И аз това се чудя .. колко си зле само ! Това момиче с/у тебе е дете , едва ли и циците са й пораснали още ..

Unknown-19
03-16-2007, 21:38
Имам един проблем който искам да споделя ... Може да прозвучи малко гадно и знам че коментарите които ще следват ще са същите ... Аз съм на 19 години , нормално момче , допреди 2 месеца и с нормален полов живот и гадже ... обаче скъсах с мойта , напих се на един купон хванах една 7мо класничка опънах я ... и оттогава не мога да спра да излизам с по-малки ... оправих общо 3 на тази възсраст ... като наркотик е .... ХОРА КАЖЕТЕ КАК ДА СПРА да се занимавам с малките ... знам че е педофилия знам че е гадно ама не мога да спра . Секса с момичета на тази възсраст е много готин ...

Ти си много зле момче.Предполагам че секса с по малките ти е по готин защото си калпав и не можеш да задоволиш по голямо момиче.

Пък и 6 години разлика не мисля, че може да се нарече педофилия.

Може да се нарече.В Майка България педофилия се смята да правиш секс с момиче под 15 или 16 години(не съм сигурен кое от 2-те беше).В някой други страни е под 14 ама и в двата случая автора е гнусен нещастник.

ThePainIsReaL
03-16-2007, 21:41

Може да се нарече.В Майка България педофилия се смята да правиш секс с момиче под 15 или 16 години(не съм сигурен кое от 2-те беше).В някой други страни е под 14 ама и в двата случая автора е гнусен нещастник.

В БГ е 16 .

deusex
03-16-2007, 22:13
абе вие го разпънахте горкия автор ;)
ако не сте забелязвали има такива натокани куклички на по 13-14 че направо 18-20 мога да им дам и много ясно че бих праснал некоя такава ако ми се отърка 2 пъти с късата поличка \:D/

Kianna
03-16-2007, 22:38
zasili sa kam nqkoi rub i nedei spira ;D

Ще мине 100%. :smt005

malka_sladuranka
03-17-2007, 10:13
В БГ е 16 . Всъщност е 14, на скоро го прочетох някъде. :-k

mimi_pink
03-17-2007, 10:16
Еми просто излизай с някави др момичета-по големи \:D/ !Не мисля че някои от форума знае как се лекува педофилия!Е ако има нека да помогне [-o<

Lorraine
03-17-2007, 10:31
Ем пробвай да си харесаш момиче около 15-16годишно...тия на 13 са си чисти деца!

03-17-2007, 10:41
mi spored men e dosta tapo da ti kaja !
kak taka 6te ti e po - hubavo kato i bez tova e dosta po - malko udovolstvieto !
am ati si znae6 !
kiss

03-17-2007, 10:59
абе чукай ги .. :mrgreen: , ама глей да не сгазиш лука с Ушев :mrgreen:

sexy_momi4e
03-17-2007, 12:02
ami az poznavam 19 godi6en,koito izliza s 14godi6na :roll: