View Full Version : Лощооо
Имам един проблем който искам да споделя ... Може да прозвучи малко гадно и знам че коментарите които ще следват ще са същите ... Аз съм на 19 години , нормално момче , допреди 2 месеца и с нормален полов живот и гадже ... обаче скъсах с мойта , напих се на един купон хванах една 7мо класничка опънах я ... и оттогава не мога да спра да излизам с по-малки ... оправих общо 3 на тази възсраст ... като наркотик е .... ХОРА КАЖЕТЕ КАК ДА СПРА да се занимавам с малките ... знам че е педофилия знам че е гадно ама не мога да спра . Секса с момичета на тази възсраст е много готин ...
n1ght_shadow
03-16-2007, 21:01
zasili sa kam nqkoi rub i nedei spira ;D
Предполагам, че влечението ти към по-малки идва от това, че е ново за теб, съчетано с липса на някои задръжки и подсъзнателно нещо те кара да го правиш. Опитай отново няколко пъти с момичета на твоята възраст. Пък и 6 години разлика не мисля, че може да се нарече педофилия.
[Fr33land3R]
03-16-2007, 21:06
брато самоубий се... на 16 съм и ми е странно, че съм с момиче с година по - малко от мене, а ти си на 19 и ебеш некви 13 годишни?! гррр....
Човеко ти направо ме убиНе знам дали си информиран но децата до 14 годишна възраст са малолетни.Демек родителите на въпросните девойки ако разберат какво си вършил с дъщерити им могат да те подведадат под правна отговорност.До колкото съм запозната със законите на Република българия секссуални отношения на пълнолетен с малолетен се водят един вид блудство изнасилване педофилия или както искаш го наречи.Бъди внимателен и по здържан щото ако продължаваш така с този безразборен секс и то с толкова малки момичета ще си доведеш големи проблеми до главата.Между другото на 15 съв-8ми кас не съм някаква моралистка но замисли се малко щото после след време ще съжаляваш кофти е че го казвам но това си е самата истина. :(
mi nai dobre si vurni biv6ata ako moi6..6tot tui nqma da te dovede do ne6to hubavo..ama kat si pomislq samo za tez de4ica. Pone ne gi nasilva6 nali?
ThePainIsReaL
03-16-2007, 21:37
]брато самоубий се... на 16 съм и ми е странно, че съм с момиче с година по - малко от мене, а ти си на 19 и ебеш некви 13 годишни?! гррр....
И аз това се чудя .. колко си зле само ! Това момиче с/у тебе е дете , едва ли и циците са й пораснали още ..
Unknown-19
03-16-2007, 21:38
Имам един проблем който искам да споделя ... Може да прозвучи малко гадно и знам че коментарите които ще следват ще са същите ... Аз съм на 19 години , нормално момче , допреди 2 месеца и с нормален полов живот и гадже ... обаче скъсах с мойта , напих се на един купон хванах една 7мо класничка опънах я ... и оттогава не мога да спра да излизам с по-малки ... оправих общо 3 на тази възсраст ... като наркотик е .... ХОРА КАЖЕТЕ КАК ДА СПРА да се занимавам с малките ... знам че е педофилия знам че е гадно ама не мога да спра . Секса с момичета на тази възсраст е много готин ...
Ти си много зле момче.Предполагам че секса с по малките ти е по готин защото си калпав и не можеш да задоволиш по голямо момиче.
Пък и 6 години разлика не мисля, че може да се нарече педофилия.
Може да се нарече.В Майка България педофилия се смята да правиш секс с момиче под 15 или 16 години(не съм сигурен кое от 2-те беше).В някой други страни е под 14 ама и в двата случая автора е гнусен нещастник.
ThePainIsReaL
03-16-2007, 21:41
Може да се нарече.В Майка България педофилия се смята да правиш секс с момиче под 15 или 16 години(не съм сигурен кое от 2-те беше).В някой други страни е под 14 ама и в двата случая автора е гнусен нещастник.
В БГ е 16 .
абе вие го разпънахте горкия автор ;)
ако не сте забелязвали има такива натокани куклички на по 13-14 че направо 18-20 мога да им дам и много ясно че бих праснал некоя такава ако ми се отърка 2 пъти с късата поличка \:D/
zasili sa kam nqkoi rub i nedei spira ;D
Ще мине 100%. :smt005
malka_sladuranka
03-17-2007, 10:13
В БГ е 16 . Всъщност е 14, на скоро го прочетох някъде. :-k
mimi_pink
03-17-2007, 10:16
Еми просто излизай с някави др момичета-по големи \:D/ !Не мисля че някои от форума знае как се лекува педофилия!Е ако има нека да помогне [-o<
Lorraine
03-17-2007, 10:31
Ем пробвай да си харесаш момиче около 15-16годишно...тия на 13 са си чисти деца!
mi spored men e dosta tapo da ti kaja !
kak taka 6te ti e po - hubavo kato i bez tova e dosta po - malko udovolstvieto !
am ati si znae6 !
kiss
абе чукай ги .. :mrgreen: , ама глей да не сгазиш лука с Ушев :mrgreen:
sexy_momi4e
03-17-2007, 12:02
ami az poznavam 19 godi6en,koito izliza s 14godi6na :roll: