View Full Version : Хора дайте мнение и предложение какво да правя ...
Хора сърцето ми се къса :(
ходих с едно момиче 1 месец 10+ дена ... вчера се скарахме ... и направих 2-3 опита да я хвана за ръката най-малкото и един намек да се целунем на който тя неми отвърна :(
имаше една нейна приятелка там говорихме си всичките ... и тя си замина и продължихме спора ...
след това 30 мин. мълчание и после само я изпратих и й казах "чао" на което тя дори смяташе да неми отвърне :(
стоях цяла вечер мислих :(
и днес реших да и пиша ...
че неискам да се караме и т.н. на което тя нищо неказа просто ми каза "небях тук за това неписах"
писахме 2-3 реда още питах я как е и т.н.
после тя ...
[11:53:13] Тя каза: bye
[11:54:04] Той каза: :(
[11:54:08] Той каза: zashto taka "bye" ?
[11:54:46] Тя каза: shtoto stavam
[11:54:56] Той каза: aham
[11:54:57] Той каза: ok
[11:55:01] Той: posle ako iskash pishi
[11:56:02] Тя каза: mislq che nqma kakvo da si kajem
[11:56:41] Той каза: ok
и всичко спря :(
моля Ви дайте някакво мнение по въпроса ... ужасно съм се привързал към нея :(
Octofunk
03-17-2007, 09:17
Кажи за какво сте се скарали! Ако е за нещо безобидно, ще отмине, но ако е за нещо сериозно и си я наранил дълбоко....
Кажи за какво сте се скарали! Ако е за нещо безобидно, ще отмине, но ако е за нещо сериозно и си я наранил дълбоко....
нищо сериозно проблема е че излиза повече с момчета и неми споделя :(
и че постоянно ми казват, че са я видели с еди си кой еди си къде и след като и кажа тя ми се цупи кой ти каза и т.н. ....
вчера беше защото е била на 50 метра от нас с още 2 момчета и 1 момиче и не е дошла до вкъщи поне да се видим и отговора на въпроса "защо не дойде да се видим" беше "еми нали ще се видим вечерта" на мен неми е проблем дори и да несе видим вечерта просто искам да я виждам поне по 1 път на ден ако ще и за 2 мин - 1 прегрътка и 1 целувка :(
cherinka
03-17-2007, 09:23
нищо сериозно проблема е че излиза повече с момчета и неми споделя :(
и че постоянно ми казват, че са я видели с еди си кой еди си къде и след като и кажа тя ми се цупи кой ти каза и т.н. ....
вчера беше защото е била на 50 метра от нас с още 2 момчета и 1 момиче и не е дошла до вкъщи поне да се видим и отговора на въпроса "защо не дойде да се видим" беше "еми нали ще се видим вечерта" на мен неми е проблем дори и да несе видим вечерта просто искам да я виждам поне по 1 път на ден ако ще и за 2 мин - 1 прегрътка и 1 целувка :(
С прекалено малко се задоволяваш.
С прекалено малко се задоволяваш.
ест, че искам повече но сега само искам да си я върна :(
Tая е някаква тъпа и само те разиграва.
Заеби я по-добре докато е време и не ти се е качила на главата.
Покажи и че си момче на място.
HopeLesss
03-17-2007, 09:28
И аз мисля като Бънгъл. Ако пък толкова държиш на нея, накарай я да излезете и да поговорите. Ако се държи студено, оставяй я... не си заслужава и явно не иска да е с теб.
И аз мисля като Бънгъл. Ако пък толкова държиш на нея, накарай я да излезете и да поговорите. Ако се държи студено, оставяй я... не си заслужава и явно не иска да е с теб.
ок ще опитам надявам се да има някакъв положителен ефект ...
благодаря на всички дали мнението си
ще опитам и ще Ви кажа какво се е случило ...
Ще чакаме с нетърпение да ни кажеш.
И не се сдухвай, ако не ти обърне внимание.
Ще си намериш друго момиче, което ще си те уважава и обича, без да се прави на интересна.
Успех. :smt008
Ще чакаме с нетърпение да ни кажеш.
И не се сдухвай, ако не ти обърне внимание.
Ще си намериш друго момиче, което ще си те уважава и обича, без да се прави на интересна.
Успех. :smt008
чесно ли да ти кажа несъм се здухал и няма ... пък и дасе здухам ще е за малко време ... защото един познат ме научи на нещо "заради путка путка неставай" в смисъл такъв преди имах приятелка с която ходихме повече от 7 месеца ... тя на 13 аз на 15 :) беше много хубаво нямало е секс нямаше нищо и след като скъсахме аз забих мега яко много пъти плаках и един авер ми го обясни това накара ме да се усмихна и така ...
Но точно за сегашното или бившото незнам как да я нарека ...
нещо супер силно ме привлече в нея ... и винаги ни е било много хубаво като сме заедно ....
Хубаво ти е, ама като гледам тя се прави на много интересна. Това не е добре, защото се опитва да те върти на малкия си пръст. Постави я на мястото и.
И само така - без сдух. :)
bqsna_teenagerka
03-17-2007, 09:51
КАЖИ Й "FUCK OFF" ЯВНО Е ОВЦА
еми може момичето да е решило,че не иска да е повече с тебе,ама не може да ти го каже директно,ама пък ти го показва по доста явен начин,тей че едва ли можеш да нашравиш нещо.Според мене най-добре не и пиши,прави се малко на безразличен,защото тя сега по някакъв начин знае,че си неин и е някак самодоволна..знам ли :roll:
naistina se dyrji glupavo s teb.
priznavam se i na men mi se e slu4valo da se praq na interesna s priqtelq mi , ama sled kato me postavi na mqstoto mi i mene mi stana krivo 4e taka sym se dyrjala... ottogava nqmame takiva problemi :) a dano i tvoite se opravqt , a pyk ako - zna4i ne ti trqbva da si s neq .
ем ако вечерта се засечем или нещо такова ще говорим ... и се надявам да продължим ако не ... :smt102
казах и всичко което мисля ... да де не всичко но повечето работи ...
мисля, че се почувства кофти и ме помоли да спра ....
и я питах "Ще се обичаме ли?" :)
и тя ми отговори, че иска да се обичаме :)
Уговорете си среща, извини й се и се сдобрете. :wink:
понякога жените са по груби от мъжете,мислят си че като сме мъже и можем да носим на работа,на бой,на чуства и си мислят че като ни наранят ние ще се оправим щото сме мъже и държиме на бой,ама не е така,понякога ние сме по чувствителни и много трудно преглъщаме когато ни наранят чуствата!!
за тва никога не им се връзвай на тъпите п***и!
Ами то май...
...или момчето ще върти момичето...
...или момичето-момчето 8-[
Пф...
пич не се филмирай излишно....най-лошото нещо е без тя да ти е направила никакви намеци за чувства или сериозни намерения и т.н.т,ти да се впрягаш и да се привързваш към нея.Факта че е била на 50 метра от вас и не е дошла поне да те види,или да ти звънне на звънеца отдолу,колкото да ти каже едно здрасти като се покажеш на терасата говори много за намеренията и към тази връзка.
Моя съвет....не се занимавай с нея колкото и да ти е трудно.
Надявам се да греша и тя наистина да държи на теб и това просто да е лош момент между вас. Peace :wink:
KisskilleRcHe
03-18-2007, 07:15
Тъпа работа... А бе пич.... Не му се коси толкова мн... Не вярвам да си решил да се жениш за нея.... Смисъл полужи някакви усилия ако нищо не се получи.... КРАЙ. Кфо толкова... На мен ми е писнало от тъпи путки. Въпреки че това е тафтология.
няма да се женя за нея ... :)
и вчера като излязохме и казах да внимава кво ще прави за напред и т.н.
много си я наредих и така ...
ще видим кво ще праим :)
madlencheto:)
03-18-2007, 12:35
Ее.. радвам се,че сте си оправили отношенията,но в никакъв случай не допускай да си играе с теб :!: ..защото ми се струва,че има малко детски разсъждения