View Full Version : Свежи идеи за подарък, с повод и без повод
Кой е най-оригиналният подарък, който ви е бил правен ?
:-D
HopeLesss
03-17-2007, 09:48
Мисля, че са доста...
1) Една приятелка за рождения ми ден ми направи супер сладка кутийка, пълна с разни бележки, някои от които бяха части от стихотворения, а други известни мисли и фрази.
2) Едно бивше гадже беше направил за годишнината ни диск с наши снимки, разни послания, писма и т.н... за Коледа имаше и Winter Edition с разни снежни човеци, еленчета и т.н.
3) Понеже бях казала на сегашния ми приятел, че винаги съм искала за Коледа да имам подарък под елхата, а никога не се е случвало, той дал подаръка ми на сестра ми и тя го оставила под елхата... Беше супер мило от негова страна.
4) За един рожден ден бившия ми приятел си беше направил голяма шега с мен. Беше ми казал, че няма подарък и че всъщност той е подаръка ми. Дойде на рождения ден по къси гащи с една огромна червена панделка нищо че имаше още около 20-тина човека. През цялата вечер той се правеше на приятно разсеян и не намекваше изобщо че има и друг подарък. Когато вече се прибра ми писа смс: "Мило, нямаше подарък, а ? Все пак виж под плюшеното мече на леглото ти. Може пък да има нещо... Надявам се да ти хареса, а ако не, аз все още съм твоя подарък и винаги ще ме имаш"
5) С един приятел вървяхме до Царевец и аз се загледах в едно много сладко слънчице, което всъщност беше от онези герданчета... На следващия ден той ми каза: "Затвори си очите и се обърни с гръб към мен"... Точно след няколко секунди, герданчето беше на врата ми...
6) За този рожден ден, група приятели бяха организирали голямо шоу за мен и сестра ми (близначки сме). Купона беше вкъщи и около 11 часа някъде вкъщи се появиха разни клоуни с поне 30 балона с хелий. Почнаха да правят разни номера, базикаха се с нас и с момчетата. Невероятно беше!
bqsna_teenagerka
03-17-2007, 09:55
CooL^GirL^^^,НЕ съжалявам че прочетох това което си написала... малее толкова много готини неща са ти направили..много яко и оригинално...
HopeLesss
03-17-2007, 10:03
Сетих се за още едно :-D
Понеже с бившия ми приятел вече бяхме към края на връзката си, той всячески се опитваше да оправи нещата... Една вечер бях вкъщи и получавам смс от неизвествен номер: "Погледни на предната ви тераса. Някой е оставил съкровище".. Имаше кутия шоколадови бонбони Мерси с картичка: "Мерси че има те..."
Жалко, че всичко беше вече свършило.. но поне имам хубави спомени, от които да ме боли :?
Баси, дори мъничко завиждам.
Толкова оригинално мислене има този твой бивш приятел..
HopeLesss
03-17-2007, 10:12
Баси, дори мъничко завиждам.
Толкова оригинално мислене има този твой бивш приятел..
Да, жалко обаче че човек се старае да задържи някой при себе си, едва когато вижда, че той си отива :?
Само на CooL^GirL^^^ ли са и правили оригинални подаръци, а ?
HopeLesss
03-17-2007, 14:17
Бънгъл, я се похвали с някой оригинален подарък :wink:
Кранче. :smt005
Защото съм се разтичала... :oops: ... :smt005
HopeLesss
03-17-2007, 14:27
Хахаха това беше яко!!!
Едни идиоти (приятели на сестра ми) редовно подаряват разни такива неща за рождени дни. Примерно джанта, броня, гайчен ключ, гумени ботуши, винкел, пътен знак, чистачки, верига за куче, тухла четворка и какво ли още не... Определено става шоу, но понякога прекаляват :lol:
А що се отнася до разни други глупости... бившия ми беше подарил програма за световното по футбол, защото му бях казала, че мога да науча всички отбори и техните играчи :lol:
Хахахах, весело.
А ти научи ли ги ? :-D
HopeLesss
03-17-2007, 14:34
Да не съм луда... те са тооооооооолкова много. Пък и ми беше достатъчно няколко седмици да седим само в тях и да гледаме мачове :x
Един от най-запомнящите се подаръци които съм получавала е следният:
Една многооо голяма кутия,в нея по малка,в нея по малка,в нея по малка...и така към 15.И най-накрая една много малка розова кутийка в която имаше много сладко сърчице обсипано с камъчета,до което имаше бележка на която пишеше "НАй-хубавите неща се крият в малки опаковки" с подтекст понеже аз съм нисичка :D
HopeLesss
03-17-2007, 14:41
Една многооо голяма кутия,в нея по малка,в нея по малка,в нея по малка...и така към 15.И най-накрая една много малка розова кутийка в която имаше много сладко сърчице обсипано с камъчета,до което имаше бележка на която пишеше "НАй-хубавите неща се крият в малки опаковки" с подтекст понеже аз съм нисичка :D
Мдааааааа аз имах същия подарък, само че в последната кутийка имаше 5 ст. :smt005
Мдааааааа аз имах същия подарък, само че в последната кутийка имаше 5 ст. :smt005
:smt005
А в на брат ми имаше бръснарско ножче. :-D
5те стотинки в какъв подтекст? :D :mrgreen: :D
HopeLesss
03-17-2007, 14:44
В никакъв :-D Просто подигравка... да става шоуто. Все пак 20 човека те гледат как се потиш и мъчиш пред огромен кашон пълен с кутии, вестници и хартийки. Да не говорим, че всички кутии (около 20) бяха олепени с тиксо и супер много се измъчих :-D
В никакъв :-D Просто подигравка... да става шоуто. Все пак 20 човека те гледат как се потиш и мъчиш пред огромен кашон пълен с кутии, вестници и хартийки. Да не говорим, че всички кутии (около 20) бяха олепени с тиксо и супер много се измъчих :-D
Хахаха, гадове. :-D
HopeLesss
03-17-2007, 14:49
Тей, понеже гледам че само аз пиша, тоя път ще кажа какъв е най-изрудския подарък, който съм подарявала. Това беше една книга... СЕКС ИГРИ, която я подарих на втория мъж на мама. Бяхме се събрали около 15-тина човека вкъщи за именния му ден и аз му я подарих с пожеланието да практикуват повече :smt005 :smt005 :smt005
Якооооо.
:smt005
Искам и на мен да ми подарят такава книга ! :twisted:
СуУуПеРрр..аз сега се сетих за още един от класа.НАчи отивам си аз на у-ще на 2ри Декември(Р.Д.) и никой нищо е казва се едно ден като всеки друг,първия час физика.Г-жата вика 7ми номер на дъската.тоест аз и излизам какво да правя и тя казва 1вият ми въпрос е с какво ще черпиш и някакви всички се развикват ,нападат ме и ми връчват огормноо слонче на името Слончо(логично :D ) след което ме изнасят навън за да видя огромния надпис Обичаме те на снега до задния вход :D
HopeLesss
03-17-2007, 14:56
Това е супер мило!!! Моя рожден ден е лятото и никога не съм черпила в училище, за което винаги ми е било супер гадно...
Като каза слончета... за рождения ден на най-добрата ми приятелка бяхме купили ОГРОМЕН ЖЪЛТ СЛОН... струваше 100 лв, можете да си представите колко голям беше. Като вървяхме по улицата (естествено със сестра ми щяхме да се избием кой да го носи, но все пак аз спечелих) хората само ни се смееха и искаха да го пипат. Та на рождения и ден трябваше да вземем 2 таксита - едно за слона (кръстихме го ШКЕМБО) и мен и едно за останалите :smt005
А и за друг слон... за рождения ден на брат ми купих прашки със слонски хубот за оная работа :smt005 Същите като на Метин, който взе ферарито. На един от танците беше останал по такива прашки :smt005
АаАаа тва за прашката цепи мрака без фенерче.. :D
Аз ако подаря нещо подобно на брат ми най-много дане ме пусне повече в къщи :mrgreen:
HopeLesss
03-17-2007, 15:02
Той не ми е брат :-$ Син на втория мъж на мама :wink: Аз даже му казах да направи едно дефиле с прашките, ама той не се съгласи :lol:
LetiCherry
03-17-2007, 15:37
Ami da razkaja i az ne6to...
Sus sega6niq mi priqtel pravehme 1 mesec i toi mi kaza, 4e nqma da se vidim,za6toto trqbval da u4i (bqhme 12 klas) i na men mi be6e nqkakvo krivo i cql den se oplakvam na priqtelkata mi, puk i tova be6e petuk! I sled urocite se razhojdame s priqtelkata mi po NDK i tq izvednuj mi kazva - Aide da hodim v Multiplex da si vzem programka. I slizame i tq po4va da razglejda programat i izvednuj TOI me pregru6ta i mi podarqva ogromen buket i mi kazva 4estit ni 1 mesec! Be6e adski milo i mi se raztreperaha krakata i se okaza, 4e toi cql den si e govoril s priqtelkata mi kude to4no da se sre6tnem, a men me balamosva6e :lol:
Drugo edna ve4er se vidqhme i az vikam - kude 6te hodim sega i toi kazva mi neznam, 6te se razhojdame. I sednahme posle v nqkakvo kafe i toi kazva- Lelele, burzo 6te zakusneem i az u4udena - ama kude 6te hodim? i toi kazva 6te vidim :) i se okaza, 4e e kupil bileti za teatur i bqh adski 6tastliva!
ina4e si govorihem vednuj po tela i toi mi kazva- sega slez dolu na vhodnata ti vrata, ima ne6to za teb i slizam i edna ko6ni4ka, adski sladka s vsqkakvi cvetenca i edna rozova karti4ka - za6toto obojavam rozovoto - me 4aka6e... :smt007
Ina4e i az sum pravila interesni podaruci za nego - nakratko - 6ila sum 4ar6afi ot saten :lol: , ne pitaite kak go napravih, preputuvala sum celiq grad za da kupq bileti za filma, koito toi iska6e otdavna da gledame, preglutnah nenavistta si kum SLavi i go iznenadah kato kupih bileti i go zavedoh... :wink:
веселото
03-17-2007, 18:28
Дайте идея за някакви мънички подаръчета които да правя отвреме навреме на приятеля ми :smt007 Той заслужава всичко но нямам средства за мн скъп подарък :| Ако може идейка
Ето, има темичка за подаръчета и СМС-и.
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=72023
Все ще намериш свежи идеи. :)
KisskilleRcHe
03-18-2007, 07:44
Най - хубавият подарък - прошката !!!!!!
Aнгелинка
03-18-2007, 12:58
Ето какво са ми подарявали на мене:
:arrow: огромна кофа /5 кг/ течен шоколад по повод първата ни годишнина
:arrow: по същия повод: вечеря на покрива на блока /свещи, кристални чаши, всичко точно- беше изкарал и масата и столовете през мизерното таванско прозорче, не знам как е успял/
:arrow: морско свинче за рождения ми ден
:arrow: пак за рожден ден- разходка час и нещо /с влака/ до Шумен, ходихме на пица и се качихме на паметника /и двамата не сме от там и не познаваме никого в тоя град, просто така- да видим паметника/
Другите подаръци са нормални, но с много лична идея. Например
:arrow: парфюм, но флакончето е с форма на обувка /понеже имах вечерен час и като Пепеляшка си втурвах към дома всяка вечер/
:arrow: музикална кутийка с наша снимка на капака, а вътре едно медальонче и гривничка
Това бяха от мъжа, ето от други хора /аверчета разни/
:arrow: кутийка /прозрачна/ вътре с разни мидички, камъчета, още по малка кутийка с пясък от Божи гроб и разни дреболии за късмет и против уроки, аранжирано много красиво
:arrow: поставка, имитация на дърво, с разни клонки и сухи цветя, но не мога да го опиша точно, много е красиво, още повече че е правено ръчно
:arrow: един голям колаж със снимки на приятели и разни други картинки, свързани с мен и тях
:arrow: веднъж ми подариха блуза, но беше опакована супер оригинално.Между два големи изрисувани картона, една до друга бяха подредени осем кутийки, във всяка имаше пожелание /доста хумористично и соленичко, точно в мой стил/, а в последната- блузата.
Засега това се сещам.Иначе аз съм правила всички онези щуротии с няколко кутии една в друга, плик, пълен с вестници и хартии, трудни за отваряне подаръци и тем подобни щуротии...и най-вече глупости от подръчни материали. Веднъж подарих на моя човек кибритена кутия, опакована с подаръчна хартия и панделка, а вътре имаше малка гумена жабка /ползват ги за стръв/, както и едно листче с надпис "И да я целуваш, няма да стане принцеса, така че целуни мен" :mrgreen: скромна както винаги... Та такива работи