View Full Version : Добре де,вижте това!
Харесвам си аз едно момиче,приятели сме.Преди можехме да спим веднъж,но се изложих(нещо ми падна) и от тогава я караме приятелската - въпреки че настоявах за реванш доста време,така и не ми пускаше да се реванширам,което доста ме мъчеше отвътре.Хубав съм си и достатъчно други навитачки има(това без да се хваля излишно),но НЕ! Като съм се захванал с тази която не мога да имам мира нямам ви казвам-МИРА НЯМАМ.. и знам че е проста психология-всеки иска това което не е имал или не може да има.Тя от друга страна като истинска курва ме оставя да я барам навсякаде,но без секс.Та точно снощи пихме с едни приятели и тя .. водя си я вкъщи , играеме карти .. всичко си върви добре.. легнахме с леглото - викам си , сега е време да я бучна,поопипах я - подмокри се много тази,цялата плувна и си казах - ся ще да е.Светнах лампата сложих си презерватива и я почнах , след известно време ми вика да спра.. ядосах се.Нямала настроение , не и идвал мензиса - а от друга страна тая си практикува секс с някакъв за когото казва,че му е много голям.Еми моя е 16 , малак ли е бре хора , 16 ... Та както и да е , спрях , гадно ми стана , че не ме иска.Какво да я правя сега,от тогава се даржа зле с нея , ако мъча се да я забравя,но не става,не се получава, и не мога да спра да си мисля ,че я искам пак и пак .. тъпа работа.Винаги така се получава , с когото се даржиш добре , винаги ти сере в устата.Еми това е , тъпо ми е,дайте съвет.
Само да вметна,че имам някои правописни грешки които после видях , като - даржа , знам че е "държа" не ми се смеите много.
`Death`Whore`
03-17-2007, 12:46
Типична жена - не те ще, обаче се кефи да те възбужда и да ти дава надежди и да те оставя с пръст в устата. Изобщо не се занимавай с нея - най-малкото искаш ли да имаш сексуални отношения с някаква, която се чука с един и се натиска на кой знае колко други още и разправя на ебача И колко му е голям!
Не знам как можеш да спреш да я искаш...просто се огледай внимателно - има хубави и по-почтени момичета. :)
Курвенска работа , това да имаш чувства към някоя курва е бахти наказанието..
`Death`Whore`
03-17-2007, 13:33
Ама ти чувства ли имаш, или имаш неутолимо желание да я изчукаш?
Хич не вярвам в кармата , ама като гледам тей , живота все едно ми го връща тъпкано,защото преди често постъпвах точно така с момичетата .. че даже и ся ..
Имам чувства бре , искам да я чукам разбира се ама и да съм с нея.То тия месеци голям интерес разпали в мене,незнам и аз вече кво е.А тя ми се мазни по цял ден , гушка ме няква , точно това ме дразни - дава ми да правя каквото си искам с нея,почти всеки ден като я натисна и лижа циците и такива глупости.А за секс ми вика , че не искала , чак взе да ме комлексира ,че не ме иска щото може би е малак моя , мерих си го специално 16.4 е и е добра дебелина .. гледах струвах ..
Jenniferrr
03-17-2007, 13:41
Stoqn4oooo dai si SKYPE-to!!!Speshno ee!!!!! \:D/
Е е като е най-голям е 16.4 .. иначе си стои 15.5-16 нормално.Блъскам си главата и се чудя ква магия ми направи това момиче.. а де ..
Jenniferrr
03-17-2007, 13:43
hahaha Omagiosala te e da znaesh !!!
[size=24]Братя по съдба сме с тебе....аз бях същото положение през лятото - исках я , тя мен не, даваше ми всичко без секс....ама като по4нахме даскало тругнах с 1 от бившия и клас а тя не знаеше и тогаа ми даваше и секс и всичко и искаше по сериозно ама аз и казах 4е сим имам друга и искам да съм с нея - стана и кофти ама ми е през к*ра :P
Q_sUm_PitBul_Terier
03-18-2007, 04:46
Харесвам си аз едно момиче,приятели сме.Преди можехме да спим веднъж,но се изложих(нещо ми падна) и от тогава я караме приятелската - въпреки че настоявах за реванш доста време,така и не ми пускаше да се реванширам,което доста ме мъчеше отвътре.Хубав съм си и достатъчно други навитачки има(това без да се хваля излишно),но НЕ! Като съм се захванал с тази която не мога да имам мира нямам ви казвам-МИРА НЯМАМ.. и знам че е проста психология-всеки иска това което не е имал или не може да има.Тя от друга страна като истинска курва ме оставя да я барам навсякаде,но без секс.Та точно снощи пихме с едни приятели и тя .. водя си я вкъщи , играеме карти .. всичко си върви добре.. легнахме с леглото - викам си , сега е време да я бучна,поопипах я - подмокри се много тази,цялата плувна и си казах - ся ще да е.Светнах лампата сложих си презерватива и я почнах , след известно време ми вика да спра.. ядосах се.Нямала настроение , не и идвал мензиса - а от друга страна тая си практикува секс с някакъв за когото казва,че му е много голям.Еми моя е 16 , малак ли е бре хора , 16 ... Та както и да е , спрях , гадно ми стана , че не ме иска.Какво да я правя сега,от тогава се даржа зле с нея , ако мъча се да я забравя,но не става,не се получава, и не мога да спра да си мисля ,че я искам пак и пак .. тъпа работа.Винаги така се получава , с когото се даржиш добре , винаги ти сере в устата.Еми това е , тъпо ми е,дайте съвет.
почти никога не е от значение размера..много си зависи от момичето но явно вапросното девойче има смедка в това да прекарва времето си с теб.. наистина не е лошо да се огледаш и наоколо...може би ако се захванеш с дръго момиче на тая ще и доиде акъла чак тогава.В интерес на истината за нея сега ти си лесен .. може да те има когато си поиска а ти нея не ..и защо.... огледаи се сладур бас ловя че има какво да хване окото около теб и горе главата...тя сама ще осъзнае какво е загубила :smt006 =P~
mimi7373
03-18-2007, 05:49
абе не се комплексираи това че ти е 16.4 е от наи задоволителните някаде бях го 4ела 4е от 5-8 см е по4ти ни6тъ не усе6та6 и е мн малак от 8-15 среден и от 15 нагоре е голям!На гаджето ми е 17 см и чесно казано си е задоволително напълно!Земи си хвани гадже което иска да ти дава вси4ко и така няма смисъл да се занимаваш с това момиче тя просто те използва се 1 си и на повикване!А и забравих да ти кажа с тия твоите 16. см и обещаваш 1вид незабравим секс тя губи баце не се комплексираи доста си ти е голям :wink:
Типична жена - не те ще, обаче се кефи да те възбужда и да ти дава надежди и да те оставя с пръст в устата. Изобщо не се занимавай с нея - най-малкото искаш ли да имаш сексуални отношения с някаква, която се чука с един и се натиска на кой знае колко други още и разправя на е**ча И колко му е голям!
Не знам как можеш да спреш да я искаш...просто се огледай внимателно - има хубави и по-почтени момичета. :)
syglasna sym
ThePainIsReaL
03-18-2007, 15:03
Защо момчетата си падате винаги по такива момичета, които са истински курви. Не ви разбирам..
Тя си играе с тебе, кефи се, че те дърви и после преебава, а ти тичаш след нея. Не може ли да си хванеш някоя по-свястна?
roko8334
03-18-2007, 15:38
abe te jenite ne sa hora nali znae6 s uporitost i qvna ataka ne moje da gi spe4eli6 ne uporsvai i si nameri druga ne paday tolkova dolu pred edna muhla az pone taka pravq i ne mi puka i moq e 16 sm no pove4e ne trqbva to opira 6iykata na matkata pri zadna pra6ka za ko mi e po dalag are bay koprele kolko mnogo jeni ima pla4at za hui ko se ma4i6 s 6antavi kurvi ne ta znam
Вече съм като нов , заебах я - казах и че е тъпа и туи то:).Мерси за мъдрите савети , помогнаха ми да видя ясно глупавата шундра каква е.
пълни й устата,бате и я пусни на воля. :shock:
Прекрасна тема и само истини! Честито на победителя :-({|=
А днес ми праща смс - Как си?Аз съм зле , много ми е самотно" и нищо не и отговорих .. ама наистина колкото по-гадно им правиш на тези момичета толкова повече ти се слагат.
HagpycaH
03-22-2007, 19:08
Аз мога да ти кажа че ти си един т*п комплекс който само се хвали като ти е паднал паднал не е болка за умиране.
helen4ee
03-22-2007, 19:12
hihi :)) yeah
Последния минион не го разбрах за какво говори , но явно си глупав брато.
KaL1StRa^^
03-22-2007, 21:12
Вече съм като нов , заебах я - казах и че е тъпа и туи то:).Мерси за мъдрите савети , помогнаха ми да видя ясно глупавата шундра каква е.
:-D :-D :-D :wink: