Влез

View Full Version : Асъл глупавата работа..

cherinka
03-17-2007, 13:40
ТОЧНО ДНЕС едната ми много добра приятелка е на работа от 17ч. до 22ч., другата е в един друг квартал на рожден ден. Третата ми приятелка е на село. Гаджето ми е на футболен мач в София, а като се пребере не желая да го виждам, защото едно на ръка, че ще е пиян, ами и ще продължи да пие. Приятелките ми от класа и въобще от даскало са на екскурзия сега. Старите дружки от махалата са хфанали пътя за някъде, няма жив човек в махалата, няма дори кой да 'напсувам'. Майка ми чак утре ще взиме заплата и нямам никви пари дори за една дъвка, камоли за кафе. Нямам пари в джи ес ем-а и няма как да се обадя на някой познат да се видим .. я на някоя пейка, я в някой парк. Баща ми спи кат пор, щот имаше тежка пиянска вечер и не смея да го будя, че ще остана без ръце, крака и глава. И е тва е живота... да имаш нужда от някой, а той да ти липсва.. да искаш да се видиш с някой, а да няма хем с кой, хем и начин да няма.
Я разкажете вие нещо подобно като тази ситуация и как сте се справили, или ако не, посаветвайте ме нещо, че започвам да се отчайвам малко по малко от всичко.

golqmoto_napu6vane
03-17-2007, 13:47
spoxi i az sam tay vsi4ki fr sa navanka nekade izgubili se rodnnite na pogrebenie u skype ima 337 abonata poluvinata ne sa na liniq drugatapolovina Gi nema pred kompa UJAS znam kakvo ti e ti ima6 li skype pone da si 4atime 6toto i az 4e se spukam ot typota

cherinka
03-17-2007, 13:51
spoxi i az sam tay vsi4ki fr sa navanka nekade izgubili se rodnnite na pogrebenie u skype ima 337 abonata poluvinata ne sa na liniq drugatapolovina Gi nema pred kompa UJAS znam kakvo ti e ti ima6 li skype pone da si 4atime 6toto i az 4e se spukam ot typota

Абе, малката, не ти говоря, че ми е тъпо. Става въпрос, че винаги в живота идват едни такива моменти, в които не можеш да разчиташ на никого.

Onizuka
03-17-2007, 13:54
Малката е тъпа и треа и се обясни...
Или по добре не че ше рабере другоhttp://ticons.hit.bg/ro_xx.gif

golqmoto_napu6vane
03-17-2007, 13:56
znam 4e ponqkoga stava taka za6toto kogato po4ina edin moy blizak i to pred o4ite mi priqtelkata mi q nqma6e i nqma6e na koy da si izleq mykata,....

Valar
03-17-2007, 14:00
Kaкви са тея драми за един ден скука! :-s

Onizuka
03-17-2007, 14:04
znam 4e ponqkoga stava taka za6toto kogato po4ina edin moy blizak i to pred o4ite mi priqtelkata mi q nqma6e i nqma6e na koy da si izleq mykata,....
Лягай да наниш!

cherinka
03-17-2007, 14:10
И за тва не ти говоря, уе.

Абе не ми е проблем, че е ЕДИН ден, ако ще и 5 месеца да са.
Мисълта ми е, че в момента съм сама (не защото няма с кой да излезна), а че съм сама душевно.. вътрешно.. имам нужда да поговоря с някой.. да усетя близост..... НЯКОЙ СЕГА РАЗБРА ЛИ?!

Kianna
03-17-2007, 14:13
И кой от форума мислиш,че ще ти помогне с проблема?Факт е явно,че ти е смотано.Вместо да седиш и мислиш кой се е появил пръв-яйцето или кокошката-излез с някой и се разведри. :wink:

maldini
03-17-2007, 14:14
Абе аз постоянно съм си сам,така че това не ми прави особено впечатление.

bungle
03-17-2007, 14:15
Аз разбрах.
Съдбата играе лоши игри. Привидно всичко е ОК, ама не е. Ще мине.

Onizuka
03-17-2007, 14:15
И за тва не ти говоря, уе.

Абе не ми е проблем, че е ЕДИН ден, ако ще и 5 месеца да са.
Мисълта ми е, че в момента съм сама (не защото няма с кой да излезна), а че съм сама душевно.. вътрешно.. имам нужда да поговоря с някой.. да усетя близост..... НЯКОЙ СЕГА РАЗБРА ЛИ?!
Ъъъъ аз не разбрах... ама ко ни пука ^.^

~Candy~
03-17-2007, 14:16
Найстина е гадно когато няма кой да те подкрепи,било то за финансово или емоционално,защото аз както и повечето хора имат нужда от помощ за да се справят с трудните неща в живота,но пък аз от много оттадва съм разбрала че мога да разчитам само на себе си,защото понякога и най-близките ти те предават!

maldini
03-17-2007, 14:17
Найстина е гадно когато няма кой да те подкрепи,било то за финансово или емоционално,защото аз както и повечето хора имат нужда от помощ за да се справят с трудните неща в живота,но пък аз от много оттадва съм разбрала че мога да разчитам само на себе си,защото понякога и най-близките ти те предават!

Какви трудни неща бе? :lol:
На авторката и е тъпо и се чуди каква малоумщина да измисли...

HopeLesss
03-17-2007, 14:18
Гледай от добрата страна на нещата - имаш компютър и нет :smt005 а можеше и да нямаш...

bungle
03-17-2007, 14:19
Да, да, какви предателства, какви 5 лева ?
Слезте на земята, моля ви.

Kianna
03-17-2007, 14:19

Какви трудни неща бе? :lol:

=D> :smt042 :smt043 :smt044 :smt081 :smt082

~Candy~
03-17-2007, 14:22
Е да ама тези хора не винаги са наблизо..не искам да натоварвам родителите ми с мойте проблеми,понеже отиват на работа преди да стана и се връщат след като с легна,приялите ми ме подкрепят разбира се,но пък много малко от тях искренно.Аз ги имам тия 5 човека,но пък те си имат свои проблеми..

Onizuka
03-17-2007, 14:24
Е да ама тези хора не винаги са наблизо..не искам да натоварвам родителите ми с мойте проблеми,понеже отиват на абота преди да стана и се връщат след като с легна,приялите ми ме подкрепят разбира се,но пък много малко от тях искренно.Аз ги имам тия прослувути 5 човека,но пък те си имат свои проблеми..
А леле, какво пишеш...
Как сме днес...
Полудях. Айде на урото...
кви хора кви ляганки, бегай да наниш!

sasitu
03-17-2007, 14:28
abe moje i mene da smetnete za tupa, ma ~Candy~ e prava, 6to mai v samata tema pi6e6e da spodelim i svoi mneniq i podobni problemi i kak sme se spravili s tqh. :? a ~Candy~ to4no tva napravi.. razkaza 4e i tq ima problemi i ne vinagi moje da raz4ita na okolnite.. za tva raz4ita samo na sebe si!! :-k

~Candy~
03-17-2007, 14:28
Нананяла съм се не се притеснявай :D
А пък за ставанията и ляганията имам предвит,че майка ми и баща ми работят адски много! :)

Onizuka
03-17-2007, 14:31
А пък за ставанията и ляганията имам предвит,че майка ми и баща ми работят адски много! :)Кви са тия несвързани глупости дет пишеш...
Казвах ти.. да поспинкаш че си уморена!

Kianna
03-17-2007, 14:33
А пък за ставанията и ляганията имам предвит,че майка ми и баща ми работят адски много! :)

Да,бе!Само твоите родители работят много.На всички други родителите им песни пеят. :evil:

cherinka
03-17-2007, 14:33
Аз разбрах.
Съдбата играе лоши игри. Привидно всичко е ОК, ама не е. Ще мине.

Е най-после да срещнаразбиране.

По-скоро на тебе ти е тъпо и се чудеш какъв 'малоумщин' пост да пуснеш. В тоя форум има и свястни хора, които що годе добре разбират нещата от живота.

Гледай от добрата страна на нещата - имаш компютър и нет :smt005 а можеше и да нямаш...

По-добре ще е без него. Поне няма да ти чета постовете, нито пък да ги цитирам :-D

~Candy~ :smt055

~Candy~
03-17-2007, 14:40
Да,бе!Само твоите родители работят много.На всички други родителите им песни пеят. :evil:
Е да съм казала подобно нещо...просто потребителят,който има голям мерак да ходя да спя,пита кви са тия ляганки и ставанки и аз обясних,не съм казала нищо за твоите или нечий други родители

Onizuka
03-17-2007, 14:43
Е да съм казала подобно нещо...просто потребителят,който има голям мерак да ходя да спя,пита кви са тия ляганки и ставанки и аз обясних,не съм казала нищо за твоите или нечий други родители
Какво се обясняваш бе???
И къф потребител те гони е...
Аз съм Андроид е слоу
http://ticons.hit.bg/em014.gif

~Candy~
03-17-2007, 14:58
Абе Perfect Onizuka не мога да разбера какъв ти е проблема...аз давам мнение,не ми пука за твоето като не ти допадат коментарите ми не ги чети,не ме интересува дали си потребител или нещо друго..темата е за всички и аз поне давам мнения по нея,а не по други тъпотии

sasitu
03-17-2007, 15:03
Абе Perfect Onizuka не мога да разбера какъв ти е проблема...аз давам мнение,не ми пука за твоето като не ти допадат коментарите ми не ги чети,не ме интересува дали си потребител или нещо друго..темата е за всички и аз поне давам мнения по нея,а не по други тъпотии

i az napulno te podkrepqm, ~Candy~!! kato ne i/mu haresva da zeme da si se hili tam , da si prai kvoto iska, ne e nujno vsi4ki da mu gledat seira!!!

koalka
03-17-2007, 17:32
Да, можеш да седиш на компа, както и правиш и поне да убиваш времето малко.Иначе като се приберат приятелите ти от екскурзия и имаш пари нещата ще се оправят. :wink:

Ice_Queen
03-17-2007, 17:38
И аз съм имала доста такива дни в които съм си нямала рамо да поплача,да си поговоря ии ако щеш да се усмихна :)
Ама бънгъл е права,тва е живота.
Аз си имам 1 хубава мисъл в такива моменти - утре ще се събудя и ще е по-хубав ден от днес!(дори да не стане ми вдъхва сила ) : )

bqsna_teenagerka
03-17-2007, 17:43
Гледай от добрата страна на нещата - имаш компютър и нет :smt005 а можеше и да нямаш...хихи вярно имаш нет в нета можеш да намериш много интереснинеща задай си нещо и го търси..или ако не ти се занимава с комп...про4ети книга;)