View Full Version : Vremenata se promenqt ,horrata sashto
mecheto_puh
03-17-2007, 14:20
Shte vi razkaja moqta istoriq ,i shte se opitam da bada maksimalno kratka.Znachi TOI-moqta pyrva lubov,naj-dobur priqtel,naj-strahotnoto momche,edinstven,mil,dobyr..Tova beshe predi.Togava bqhme mnogo malki-14 godishni. 4 godini po kasno lubovta ni ne ogasna vupreki che bqhme razdeleni za tezi 4 godini.Naranqvahme se,tyrsehme se,obichahme se... Az iskah da buda s nego,pove4e ot vsi4ko na sveta.Obyrnah gryb na chovek ,kojto naistina dyrjeshe na men... Praveh vsi4ko za choveka kogoto obicham,promenih se do neuznavaemost,molih se,plakah,zagurbih vsi4ki i go postavih v centara na moqta vselena... Kogato toi poiska da bude s men az bqh nai-shtastlivata jena i dumite ,,No ne ochakvai da se promenq zaradi teb'' bqha bez znachenie.Izvednuj celiq mi vesel jivot,s diskoteki,kuponi,priqteli,ludi flirtove i palavi pogledi ostana zad men.Bqh ,,porobena'',pokorna,tyrpqh ubidi i bezmisleni skandali,izpulnqvah prishtqvki,syglasna bqh da stoq postoqnno u tqh i da se syobrazqvam s vsqko negovo jelanie samo za da polucha celuvka i pregrudka.Ne me razbiraite pogreshno,az ne se izkarvam svetica,a nego po cheren ot dqvola.Toi prodaljava da e edno strahotno momche,edin nejen i doveren priqtel ,no tova e samo na momenti-nezabravimi,neveroqtni momenti.Skoro vkluchih drugata mu karta i vidqh sms ot nqkakvo momiche i poluchih glupavo opravdanie-vidqh edna priqtelka i neinata priqtelka me e haresala.Ne povqrvah.Znam che me laje,negovata lubov e samo na dumi.Az naistina go obicham ot cqlata si dusha,gotova sam na vsi4ko za nego,no prez poslednata sedmica si predstavqm jivota bez nego,znam che i bez nego shte se spravq,dori v momenta se chudq dali da ne se razdelim.. Prosto nemoga,hubavite ni momenti sa tolkova malko,no sa tolkova hubavi :( Obyrkana sym,a znam che ako mu kaja otnovo shte me izkara vinovna,che ne ocenqvam tova koeto pravi za men.A ne e taka,blagodarna sam mu,no vryzka s blagodarnost ne se gradi.. molq vi daite mi savet,da prodaljavam li da se borq i da se nadqvam ili ......... prosto da si zamina s malkoto mi ostanalo dostoinstvo i samichuvstvie :smt010
Не ми се чете сега!
По късно.
Как не ви мързи да пишете тонове романища на шляковицата латиница!?
ае няма смисал само си хабиш нервите ...зарежи го !
Мда ве,много кратка си била. :smt005
HopeLesss
03-17-2007, 14:33
Не знаеш какво искаш...
real love-shittt
03-17-2007, 18:35
Na koito ne mu se 4ete vuob6te da ne dava komentar be.Vij mili4ka v momenta i az imam dosta problemi s 4oveka v koito haresvam.Do v4era smqtah 4e bih dala vsi4ko za nego,no dnes se subudih s misulta "Nujno li e da davam tolkova mnogo,sled kato toi ne dava ni6to".Iskam da ti kaja 4e ne trqbva da se unijava6,ne trqbva da se primirqva6 s ne6tata koito te draznqt.Ne ostavqi hubavite momenti da te zablujdavat za6toto ot opit znam 4e za 2 4asa 6tastie se padat po 4 dena v koito ne spiram da pla4a i da se pitam za6to se durji taka.Budi silna i zareji vruzkata si s nego,a ako toi te obi4a 6te napravi vsi4ko vuzmojno za da te vurne pri sebe si.Jelaq ti uspeh i neka ne6tata se razviqt taka kakto iska6.
офф кофти,ама ако той се държи така няма да се промени за напред,тей че няма какво толкова по-хубаво да очакваш...така че по добре се разделете за малко,дайте си време ли де да знам как се казва там и ше си проличи ако се търсите пак значи има смисъл да се съберете...
виж не смятам че вашето е любов, за какво трябва да си му благодарна?
за това че се държи с теб като с робиня?! не смятам че си заслужава да падаш толкова ниско заради нялколко хубави моменти :!: със сигурност има човек с който ще си щастлива :!: Колкото и готин да е не си заслужава да се унижаваш :!: :!: :!: Неможе да позволяваш на едно момче да те прави на глупачка( сигурна сам 4е не си) :!: :!: :!:
slan4evo_momi4e
03-17-2007, 20:02
според мен не си струва да бъдеш с такъв човек .... щом поведението му те кара да се чувстваш несигурна и те наранява, значи той не те заслужава ... Защото ако наистина обичаш някого, ти се стараеш да го караш да се чувства щастлив, а не да се съмнява в теб ... :)
ThePainIsReaL
03-18-2007, 09:06
Ммм.. =; наистина не си много наред... помисли си добре какво искаш и тогава пак пиши.
П.П. Хората не се менят заради времената, както си написала в заглавието, времената се менят заради хората.
П.П.2 Пишете на кирилица
JoeBanana
03-18-2007, 09:07
еее послушай сърцето си :mrgreen: