Влез

View Full Version : Незнам как да постъпя в случая...

yeah_baby
03-17-2007, 14:32
Здравейте!Отдавна влизам в този форум но само като читател,но в момента съм изправена пред един проблем и искам да го споделя с вас за да ми помогнете!
А ето и моят проблем:
Аз съм на 17 години,скоро ще правя 18. Малко след Нова година започнах връзка с едно момче. Отношенията ни бяха страхотни и аз буквално летях в облаците,бяхме непрекъснато заедно,но той замина да учи в чужбина и ще се върне в БГ след няколко месеца и то най-вероятно само за малко.От както замина се чуваме и си пишем СМС-и и вече мина около мевсец от както той замина. Но не това е проблема. Напоследък чувствам увлечение (което е споделено) към друго момче и това което най-много ми харесва в него е идеята че ще имам стабилна връзка и ше имам някой,който наистина ще е до мен и няма да ми се налага да стоя и да чакам една любов,за която дори не мога да имам гаранция че ше продължи когато приятелят ми се върне. Другото от което се страхувам е това,че ако започна нова връзка незнам как ще съобщя ттова на приятеля ми защото по телефона някак не върви, или ми трябгва по-продължителен разговор, а това няма как да се осъществи тъй като и двамата нямаме възможност да си го позволим. А ако аз не му го кажа,то някой от неговите приятели сас сигурност ще го направи,а тогава ще се получи гадно,а аз даржа да не става така. И това отг което най-много ме е страх е,че ако зарежа сегащното си гадже и тръгна с новото момче никой не ми дава гаранция че новият ми приятел няма ме нарани и няма да съжалявам цял живот че съм изоставила това добро момче,с което съм била щастлива зарди него. Мисълта ми е дали да чакам приятеля си или да си живея живота и да започна нова връзка. Незнам какво да ви попитам! Може би "Какво да направя?" Споделете вашето мнение за моят случай, ако имате някакви въпроси или има нещо неясно,аз ще следя темата и ще отговарям ;)

Onizuka
03-17-2007, 14:36
Кажи му момиче и не го обиждай повече,...
по добре сии изчакай твоя, стиа сте несериозничели.

bungle
03-17-2007, 14:36
Живей..

Onizuka
03-17-2007, 14:37
... или недей...

HopeLesss
03-17-2007, 14:37
Няма нищо сигурно на този свят. Според мен трябва да рискуваш и да бъдеш с другото момче. Тези връзки от разстояние за мен са супер нереални, още повече че вие не сте били преди това дълго време заедно. Просто кажи на приятеля си, че не можеш да поддържаш такава измислена връзка, че имаш нужда от човек до себе си и че си прекалено млада, за да се обвързваш с човек, който е на хиляди километри от теб. Ако е точно момче, както казваш, ще те разбере.

Anf3tamin4o
03-17-2007, 14:51
Ми по-добре със стария

Onizuka
03-17-2007, 14:53
Ми по-добре със стария
А тъй, те тва е приказка!

decu4ka
03-17-2007, 14:54
nz az iskam da spodelq che imam poznata dvoika koeto momcheto e f chujbina a momicheto f bg i sa si zaedno veche ot okolo godina ...toi si ida tuka lqtoto i prez zimata ..i sa si zaedno ..taka sa dosta vreme..veche takache nemoje da garantirash che ti syshto nebi imala prevyrzvane kym momcheto ot chujbina kato se vyrne ili kakvo sega shte si s toq ot bg i kato se vyrne dr momche shte si pak s nego li typo e ..ako ispitvash chuvstva i to isntinski chakai si momcheto..

Onizuka
03-17-2007, 14:56
Именно тва е, че май нищо не изпитва след като дори може да си помисли нещо подобно!

HopeLesss
03-17-2007, 14:58
Ми по-добре със стария
А тъй, те тва е приказка!

Абе кво ще го чака. Айде още малко и да се замонаши, не искате ли? Ти кво щеше да направиш на нейно място?!? Да го чакаш за да бъдете заедно, докато смъртта ви раздели??? :smt005

Stealth_s
03-17-2007, 15:00
Аман от деца, Хвани седни и реши с кой искаш да си от двамата и действай :wink:

`Death`Whore`
03-17-2007, 15:02
Според мен пък не оставай със стария, защото с него рано или късно ще се разделите заради разстоянието - ще се виждате 2 пъти в годината за малко и през останалото време - само смс-и...това не е връзка.

yeah_baby
03-17-2007, 15:05
Аман от деца, Хвани седни и реши с кой искаш да си от двамата и действай :wink:
Оффф, кво е това "аман от деца"? Ами дете съм да! Това проблем ли е? Нали затова ви питам за съвет защото съм малка и не мога да го измисля сама. А този сайт не е ли точно затова?

03-17-2007, 15:45
И според мен по-добрият избор е да си живееш живота.

ivan4oooo
03-17-2007, 15:53
mi govori s nego i mu kaji

koalka
03-17-2007, 17:26
Смс-ите не стигат, за да се поддържа една връзка.Ако това момче има чувства, ще уважи решението ти ище те разбере.Ако искам да си с другото момче-бъди с него.Да, не можеш да си сигурна, но пък иначе ще съжаляваш, че не си опитала от това, което наистина искаш и желаеш.Няма друг начин да му го съобщиш, освен по телефона, но в предвид обстоятелствата няма как на живо да стане....А и в крайна сметка такава връзка не може да просъщестува дълго.

03-17-2007, 17:37
От всичко това което прочетох виждам, че ти мислиш единствено и само за себе си! Помисли кой от двамата се нуждае повече от теб:)