PDA

View Full Version : rukata mi

ivan4oooo
03-17-2007, 15:56
ot izvestno vreme . okolo mesec. gornata 4ast na ramoto mi v oblasta na kliu4icata me boli ujasno. se edno nqkoi ma bodva s piron. slu4va se na den po 3-4 puti. ne samo hodil na lekar o6te . 6tot 4akam da mi mine. nqmam 4ustvitelnost na ramoto ot skoro.dali e ot pretovarvane . 6tot az mnogo hodq na fitnes ili e ne6tos seriozno?

VortexSuperV
03-17-2007, 19:29
ot izvestno vreme . okolo mesec. gornata 4ast na ramoto mi v oblasta na kliu4icata me boli ujasno. se edno nqkoi ma bodva s piron. slu4va se na den po 3-4 puti. ne samo hodil na lekar o6te . 6tot 4akam da mi mine. nqmam 4ustvitelnost na ramoto ot skoro.dali e ot pretovarvane . 6tot az mnogo hodq na fitnes ili e ne6tos seriozno?
ОМГ чакал да му мине ](*,) Ми ти така може де си чакаааааааааш.По темата:1.Един месец е мнооооооого време.
2.По-добре иди на лекар.Това се отнася за всички ЛЕКАРИТЕ НЕ ХАПЯТ.(е има и изслючения,де :lol: )
3.Най-вероятно е да е от фитнеса,но все пак не съм лекар и не мога да ти кажа.
4.НЕ СЕ ПРЕТОВАРВАЙ.Не е нужно да се праиш на мъж.Просто си тренирай според възможностите ти(сила,възраст,дори теглото има огромно значение).
Тва от мен.И ако болките продължават все още отиди на лекар.

iLoveChocolate
03-18-2007, 10:41
като чакаш да ти мине може единствено да се влуши, за тва недей да ставаш бебе, а иди на лекар :smt006