PDA

View Full Version : ЗА МЕТРОСЕКСУАЛНИТЕ МЪЖЕ...!!!

Страници : 1 [2]

04-07-2007, 13:33
Да, бе, мислят се за кой съм аз, само защото живеят в центъра на столицата.
Да, ама повечето са селяни от гетата Люлин, Дружба, Хаджи Димитър и Левски.

MeRiToR
04-07-2007, 18:29
nz taq tema na kade otiva kvo e zaglavieto do kade stignahte.

ge0rg1ev-
04-14-2007, 16:18
Точно това и аз си мислех.

А отностно SK8 IS GR8, не мога да разбера защо е толкова против метросексоалността. Това да си махнеш космърлаците на краката е екстра. Той к'во иска? Джунгла? Никой не се радва на избуели тръстики. Всеки си е с мнение и нито аз, нито който и да е било не може да го промени. Иначе ако всички бяха еднакви щеше да е доста скучно. Мисля че налагането на една идея от някой си там (не говоря за ск8 ис гр8, а попринцип) в/у друг е доста ТЪПо и води единствени и само до спор, от който нищо не се променя накрая. Има си хора подкрепящи и едната и другата страна на метросексуалността, така че НЕ СИ НАЛАГАЙТЕ МНЕНИЕТО НА ДРУГИЯ, ПРОСТО СИ ГО КАЖЕТЕ.

04-14-2007, 17:16
Даже по-добре да не си казваме мнението, когато то не съвпада с нормите и ще ни предизвика скандал, предпочитам да не знаят какво мисля, от колкото да се карат с мен и да ми налагат.

yuribg
04-14-2007, 18:29
Просто не се здържах.ахахаххахаха
http://www.vbox7.com/play:b56bf35f

04-14-2007, 18:39
Да, бе, мислят се за кой съм аз, само защото живеят в центъра на столицата.
Да, ама повечето са селяни от гетата Люлин, Дружба, Хаджи Димитър и Левски.

:smt005 :smt005 :smt005 На кАфевОООоООО

Ти от кой квартал си?
Ами от някой от изброените.

Chawder
08-19-2009, 13:07
Толкова хляб, толкова много хляб в тази тема! Колко глупости и проницания изчетох...жалко, че нямам пуканки..

Нека и аз се включа.

Авторът е дебил. "Аз не че съм такъв ама..(мрън мрън)." Все тая. И пак - "да ходиш с жена на козметик.." и прочее повече време заедно демек така да си прекарвате.. Какво по дяволите? Не можеш да си прекарваш с жена по друг начин така ли? За това ли си опрял до махане на косми експертно? А, да, махането на косми.. Наистина момичетата около мен не обичат момчета с бради и мустаци, но да си оправяш веждите?! Да си махаш космите на краката? Освен ако не си свръх космат за какво?? По хигиенично било? Дааа, наистина....
Опрекваш ни, че сме старомодни? Закостенели? Не виждаме красивото и не се стремим към него? Заблуда, момче. Красивото в мъжа е друго, не трябва той да се прави на нещо, за да е мъж. По-скоро ти ставаш по-малко мъж като се подлагаш на такива процедури.
И в края на краищата, дори и да е най-правилното нещо на света да си метро - в България надали има почва. Това е мода, преходно нещо и сигурно няма да си го спомняш след като промениш имиджа си няколко пъти след това. Може би вече се червиш като четеш тази тема.

Хората, подкрепили автора - глупаци.

Хората, писали в тая тема - загубили сте си времето...

За следващите читатели - приятно четене и положителни емоции!!